4 posters
Strana 1 z 28 • 1, 2, 3 ... 14 ... 28
Re:
Cítil jsem, že se mi podlamují kolena a že nevnímám svět okolo. Všechno kolem bylo najednou zvláštně rozmazané.
Párkrát jsem ji ještě krátce políbil a nakonec jsem neodolal a špičkou jazyka se letmo dotkl jejích rtů a čekal, zda přijme výzvu. Měl jsem ji tak blízko, že jsem cítil tlukot jejího srdce a nedokázal jsem se toho pocitu nabažit.
Párkrát jsem ji ještě krátce políbil a nakonec jsem neodolal a špičkou jazyka se letmo dotkl jejích rtů a čekal, zda přijme výzvu. Měl jsem ji tak blízko, že jsem cítil tlukot jejího srdce a nedokázal jsem se toho pocitu nabažit.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Dobře." usmála jsem se. Vytála jsem dva pohárky a položila je na pult. Podé jsem přinesla saké. "Tady to máš."
Anonymní- Anonymní
Re:
Pohrával jsem si s jejím jazýčkem a prsty jí přejel po tváři. Na chvíli jsem se od ní odtrhl abych nám dal čas vydechnout si. S přimhouřenýma očima jsem se na ni podíval, stejně jsem nebyl schopen pořádně vnímat, ale i tak mi přišla hrozně roztomilá.
Reina-chan...
Pohladil jsem ji po vlasech a zase spojil naše rty.
Reina-chan...
Pohladil jsem ji po vlasech a zase spojil naše rty.
Anonymní- Anonymní
Re:
přitisknu se k němu co nejvíc to jde a něžně ho líbám, rukama vyjedu po jeho hrudi víš, políbím ho na jeden koutek úst pak na druhý jemně vezmu mezi rty jeho spodní ret a olíznu ho špičkou jazyku a pak se pustím na celé jeho rty a vroucně ho políbím
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re:
To co se mnou dělala mě naprosto odzbrojilo. Vášnivě jsem jí vracel polibky a nebál jsem se do toho dát všechno. Fáze poznávání už byla pryč, teď bylo povoleno všechno. Ruce jsem jí spustil na zadeček a přirazil ji k sobě. Začal jsem po kůře stromu o který jsem byl opřený pomalu klouzat k zemi. Pevně jsem ji držel za boky, aby mě mohla následovat. Nechal jsem ji, aby se mi posadila do klína a rukou jí zajel do vlasů. Bál jsem se, že mi vyklouzne.
Anonymní- Anonymní
Re:
následovala jsem ho a usadila se mu šikmo na klín, ruce jsem položila na krk a jemně ho po něm hladila a nepřestávala jsem ho líbat, byla jsem naměkko a pod každým jeho doteke jsem se rozpouštěla
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Re:
Objal jsem ji a pevně držel co nejblíž u sebe, jako kdybych měl strach, že se mi jen zdála. Naklonil jsem se k ní blíž a zašeptal jí do ouška.
Arigato za krásný První máj. Hezčí jsem nezažil.
Svoje rty jsem pak přesunul k jejímu krčku a polibky ho prozkoumával. Snažil jsem se podle jejích reakcí poznat, kde se jí to nejvíc líbí.
Arigato za krásný První máj. Hezčí jsem nezažil.
Svoje rty jsem pak přesunul k jejímu krčku a polibky ho prozkoumával. Snažil jsem se podle jejích reakcí poznat, kde se jí to nejvíc líbí.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ne to spíč já děkuju." zašeptám, hlas se mi chvěl vzrušením a jen co se dotkl mého krku cukla jsem sebou, a mírně hlavu zaklonila a zavřela oči, na těle se mi objevila hustí kůže, která hned zmizela ale po jeho dotycích a polibcích pravidelně vracela
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Re:
Užíval jsem si pohled na Reinu. Byl jsem rád, že se jí tyhle nekalé věci co tu provádíme líbí. Rukou jsem jí lehce zajel pod tričko a konečky prstů jí jezdil po zádech, aby ji husí kůže jen tak neopustila. Zlehka jsem opět spojil naše rty a zvolna jí vysával vzduch z plic. Pak jsem ji zase nechal aby se nadechla a líbal ji do vlasů.
Anonymní- Anonymní
Re:
Ked som videl ze shizuka zaspala tak som ju odniesol do Boxu a zakril ju potom som prisiel k yuuki a vzal ju do naseho oblubeneho boxu a tam som jej hlavu polozil na moje nohy a zakryl ju dekou "zajtra si to chcem s tebou vysvetlit"
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Re:
polibky ve vlasech mi byli víc jak příjemné obzvlášť když na ně nedám dopustit, hlavu jsem si položila mírně k jeho krku a zaposlouchala se do tlukotu jeho srdce tepalo jako splašené, ruce jsem spojila za jeho zády a užívala si jeho doteky, doufala jsem že to všechno jen tak neskončí že to není jen pouhý sen.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Re:
přišel jsem k Reině a...tumu druhému "Hele Reini...baví vas to tak na očích ? skuste jít někam dál budete mít větší soukromí" zasmál jsem se uchylně
Anonymní- Anonymní
Re:
Trochu znuděně jsem se rozhlížela kolem. Dneska se neupracujeme, ušklíbla jsem se.
Anonymní- Anonymní
Re:
Nechal jsem ji ať si složí hlavu tak jak je jí pohodlné a hladil ji po vláskách. Její tělo krásně hřálo a kdybychom právě neprožili ty společné chvíle, myslel bych, že má snad horečku. Snažil jsem se vydýchat a zklidnit svůj tep, ale nebyl jsem si jistý, jestli to vůbec zvládnu.
Jsi nádherná, víš to?
Zabořil jsem nos do jejích vlasů a snažil se vrýt do paměti jejich vůni.
Jsi nádherná, víš to?
Zabořil jsem nos do jejích vlasů a snažil se vrýt do paměti jejich vůni.
Anonymní- Anonymní
Re:
Zuko Akatsuchi napsal:přišel jsem k Reině a...tumu druhému "Hele Reini...baví vas to tak na očích ? skuste jít někam dál budete mít větší soukromí" zasmál jsem se uchylně
Pardon pane, ale uklidili jsme se na zahradu a nikdo vás sem nenutil chodit.
Trochu jsem se pousmál ale dál jsem se spíš věnoval Reině.
Anonymní- Anonymní
Re:
(my jsme na zahradě drahý :-*)
"To se ti zdá." pousměju se, už jsem nebyla tak nervózní, v jeho náruči mi bylo dobře víc jak dobře přímo skvěle a nechtěla jsem jen tak odejít pomalu ho hladím na zádech
"To se ti zdá." pousměju se, už jsem nebyla tak nervózní, v jeho náruči mi bylo dobře víc jak dobře přímo skvěle a nechtěla jsem jen tak odejít pomalu ho hladím na zádech
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Re:
,,Ahoj Nawaki." usmála jsem se a všimla si nové příchozí. Okamžitě se mi rozzářila očička.
,,Yoko, holčičko moje." objala jsem ji prudce a nehodlala ji pustit. ,,Tak ráda tě vidím!"
,,Yoko, holčičko moje." objala jsem ji prudce a nehodlala ji pustit. ,,Tak ráda tě vidím!"
Anonymní- Anonymní
Re:
"Hups....tím pádem co já dělam tady ?:......to je to hnusný pivo L otočil jsem se a šel zpátky xD
Anonymní- Anonymní
Re:
Znovu jsem se vrátil pohledem k Reině.
Ale kdepak, já vidím až moc dobře.
Trošku jsem jí pocuchal vlásky a nevšímal si čumilů okolo.
Ale kdepak, já vidím až moc dobře.
Trošku jsem jí pocuchal vlásky a nevšímal si čumilů okolo.
Anonymní- Anonymní
Strana 1 z 28 • 1, 2, 3 ... 14 ... 28
Povolení tohoto fóra: