Cvičiště 3
+6
Len Kokoro
Aki Kana
Shijin Hyuuga
Ryuuji Akatsuchi
Uzumaki Allii
Yoko Ayme
10 posters
Strana 8 z 16 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16
Re: Cvičiště 3
Na malou chvíli jsem se zamyslela, ale hned, jak jsem si všimla, že už odchází jsem se rozběhla za ním.
(Přesun)
(Přesun)
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
So smiechom som sa sem objavil a stále spomínal na tú scénku. Potom som sa však ukľudnil a začal si vyrábať íl.
Keď bol hotový, vytvoril som z neho shurikeny, ktoré som hodil do jedného hrubého stromu.
Keď bol hotový, vytvoril som z neho shurikeny, ktoré som hodil do jedného hrubého stromu.
Anonymní- Anonymní
Shurikeny sa zapichli do tvaru hviezdy a ja som sa uškrnul. Zložil som ruku v pečať a s radosťou hviezdicu odpálil. "Katsu!" výbuch r zanechal v strome pár dier a zatriasol sa. To avšak nebolo všetko čo som chcel a tak som znovu vytvoril shurikeny, mezi ktorými bolo aj pár kunaiov. Vuápätí som ich hodil do stromu a hneď odpálil. "Katsu! Katsu! Katsu!" vyžíval som sa v tých ohlušujúcich výbuchoch a strom konečne s vŕzganím spadol. Zajasal som a potom si sadol na zem. "Trebalo by doplniť si zásoby," skonštatoval som po nakuknutí do brašny s ílom, potom som vstal a vydal som sa pozrieť do ulíc. Zaujímalo ma, či sa už pustili do opráv.
Anonymní- Anonymní
Pribehol som sem, sadol si pod jeden z troch stĺpov, roztiahol pred seba oba zvitky a začal študovať.
Po chvíli som sa rozhodol, že začnem s Shunshin no jutsu. A tak som vstal a začal.
Po chvíli som sa rozhodol, že začnem s Shunshin no jutsu. A tak som vstal a začal.
Anonymní- Anonymní
Dopadol som na zem a pretrel si oči. Pritom som si hlasito zívol. Zbalil som oba zvitky a stále ich držal v ruke. Vytvoril som ílového pavúčika, ktorého som zahodil pár metrov preč a následne odpálil. "Katsu!" tento výbuch mi urobil radosť a potom som sa vybral domov. Bol som poriadne unavený.
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem na cvičiště a rozhlídl se kolem. ,,Tady bude aspoň klid." Otočil jsem se na Shimona. ,,Útoč na mě, jak kdybys mě chtěl zabít."
Anonymní- Anonymní
,,Dobre ako poviete Seito sensei,, Sanbitanu som si nechal boko " Teba použijem až neskôr " Otočil som sa smerom na senseia do bojového postoja
,,Tam začnem Sumi Shuriken no Jutsu,, na Seita sa rozletelo 10 shurikenov, hneď ako začali letieť na Seita tak som sa rozbehol do boku aby som bol od neho šikmo.
,,Tam začnem Sumi Shuriken no Jutsu,, na Seita sa rozletelo 10 shurikenov, hneď ako začali letieť na Seita tak som sa rozbehol do boku aby som bol od neho šikmo.
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
Natáhl jsem ruku a pomoci kamene před sebou vytvořil vodu tak, aby se v ní shurikeny rozpustily. Pak jsem se natočil na Shimona a vystřelil na něho vodní střely.
Anonymní- Anonymní
Příjdu na cvičiště,ale viděl jsem jak tam 2 shinobi bojují tak jsem je jen pozoroval chtěl jsem vědět jak to dopadne.
Anonymní- Anonymní
Trocha som sa prikrčil a vyskočil som pred tým než vodné strely do mňa narazili. a visel dole hlavou. Poskladal som pečate ,,Suiton: Mizu Rappa,, a vodná vlna letela na Seita. No v tom som zase zacítil menšiu bolesť na pečati a započul som jeho hlas.
"Keď budeš potrebovať pomoc siahni po meči ktorý som ti dal " povedal zlovestným hlasom a ako jeho hlas mizol z ozvenou tak sa aj bolesť vytratila.
"Keď budeš potrebovať pomoc siahni po meči ktorý som ti dal " povedal zlovestným hlasom a ako jeho hlas mizol z ozvenou tak sa aj bolesť vytratila.
Shinobi
Vlně jsem se vyhl a podíval se na něho. ,,Hlavně se nesnaž využít jeho sílu, ale bojuj ty sám. On na to čeká, až ho požádáš o sílu a pak se tě zmocní." Podíval jsem se na něho a máchl rukou. Kolem nás se vytvořilo větší jezero.
Anonymní- Anonymní
Nevim,ale myslím ten na úrovni Jounina. řeknu a usměju se. Co si takhle dát také souboj?
Anonymní- Anonymní
Vedel som že keď do tej vody sa dostať nemôžem. "Teraz by sa mi zišiel summon sakra" ,,Ninpo: Choju giga,, a zo zvitku vybehlo tlupa menších jastrabov a rozletelo sa proti nemu.
Shinobi
neviem nemam žiadne techniki okrem zakladnich a vytiahnem cigareti ktore mi odložil dedko konohamaru
Anonymní- Anonymní
Neříkej mi,že kouříš.A já také nemám žádné jutsu pouze můj kekkei genkai a jutsu z akademie takže to bude celkem vyrovnaný. řeknu
Anonymní- Anonymní
hehe fajčím iba niekedy vieš tieto cigarety mam od dedka konohamaruho vieš ten zápas vieš čo možme
Anonymní- Anonymní
kso to je otrava vyhtiahol som dva kunaie a hodil to na neho smerom na hlavu
Anonymní- Anonymní
Vytáhnu rychle shurikeny a hodím je na ty jeho kunaie.Potom jsem rychle udělal pečetě a z ruk mi začalo něco vycházet.Byl to kekkei genkai našeho klanu takže pro něj by to mělo být neznámé.
Anonymní- Anonymní
ksooooooooooooo stal som tam dalej flegmaticky a potom som zrazu z ničoho nič naneho začal hadzať kunaie a medzi tim spravil bunšin a henge premenil som sa na kunai ktori klon držal v ruke
Anonymní- Anonymní
Podíval jsem se na ty jestřáby a poskládal pečetě. Suiton: Mizu rappa. Vlnu jsem poslal na jestřáby. Pak jsem se podíval zpátky na Shimona. Uvidím asi půjde až na dno svých sil a Sanbi se ozve, ale zase ho nemůžu vystavovat tomu riziku.
Anonymní- Anonymní
Jakmile po mě hodil kunaie tak jsem použil vodní biče a ty to malinko zpomalili takže jsem po tom rychle mohl hodit shurikeny.Kso musí ode mě být dva metry jinak nemám šanci. pomyslím si a rozeběhnu se proti němu.
Anonymní- Anonymní
ten klon po nom hodil kunai teda mna premeneneho ale on to nevie
ptom klon vyskočil do vysky a on prebehol pod nim
ptom klon vyskočil do vysky a on prebehol pod nim
Anonymní- Anonymní
(hele Bushin no jutsu nic nedělá jen může stát to házení kunaiů neboli tebe třeba dělá Kage bushin no jutsu.)
Anonymní- Anonymní
Strana 8 z 16 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16
Povolení tohoto fóra: