Cvičiště 3
+6
Len Kokoro
Aki Kana
Shijin Hyuuga
Ryuuji Akatsuchi
Uzumaki Allii
Yoko Ayme
10 posters
Strana 9 z 16 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16
Re: Cvičiště 3
"Sakra nemôžem útočiť len tak priamo musím mať nejaký plán inak mi za chvíľu dôjde chakra, pokiaľ nepoužijem meč" ,,Sumi Bunshin no jtusu,, vytvoril som 4 atramentové klony rozbehli každý útočil z iného smeru a ja som sa rozbehol po meč Sanbitanu ktorý ležal pekný kus odo mňa.
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
(Nic se nestalo jen aby jsi to věděl )
Když jsem byl docela blízko něho švihl jsem vodním bičem a klona to spoutalo.
Když jsem byl docela blízko něho švihl jsem vodním bičem a klona to spoutalo.
Anonymní- Anonymní
Rychle jsem poskládal pečetě. Chidori Nagashi. Kolem mě se objevily blesky, takže jsem zrušil všechny jeho klony. Díval jsem se na něho, že si bere tu věc co si přinesl. Jsem zvědavý co to má.
Anonymní- Anonymní
potom kunai zapichnuti v zemi sa naspeť premenil na mna vyleťel na neho a chytil ho pod krk tak čo
Anonymní- Anonymní
JAkmile mě chytil pod krkem tak se trochu vodní biče zandali a hned vyjeli velice rychle takže to Hizashiho odhodilo,ale potom jsem musel kekkei genkai ukončit protože mě kvůli tomu docházeli síly.
Anonymní- Anonymní
ksoooooooooooo si silny maš moj rešpekt a rozbehol sa na neho a shuriken som si dal medzi prsti aby moj utok mal lepsi učinok
Anonymní- Anonymní
Kso! odskakoval jsem dál od něho protože jsem neměl dostatek sil abych mohl pořádně bojovat.Po chvilce jsem si vzal kunai a chtěl se bránit
Anonymní- Anonymní
Len čo som zdvihol meč cítil som že moja chakra sa hrnie do toho meča za chvíľu som cítil ako keby ten meč vysával moju chakru a v skutočnosti ju aj vysával. Kým som ju stihol premôcť sval aby som ho pustil tak mi to stihlo vysať skoro celú moju chakru. Padol som na kolená vyčerpaný. Už mi bolo jasné na čo mi ten meč da,l dal mi ho na to aby mi to vysalo všetku moju chakru a tým by som bol donútený uvolniť Sanbiho. Lenže vďaka ešte neporušenej pečati a toho že som meč pustil sa Sanbimu nedostala príležitosť.
Naposledy upravil Shimonu Senju dne Sat 26 Nov - 19:53, celkově upraveno 1 krát
Shinobi
hodil som po nom tri tie surikeny som hodil merom na stromi lebo boly na ocelovom lanku tenkom ale silnom on to nemohol zbadať ked sa shuriken zapichly trhol som a lanka ho pritiahly ku stromu tieto cigareti su vynimočne ukažem ti prečo ale inokedy dnes asi stačilo nie
Anonymní- Anonymní
Asi jo. usměju se.Kso kdyby tohle kekkei genkai neubíralo tolik chakry tak by to bylo nerohodně.
Anonymní- Anonymní
Promiň,ale cigaretu jsem nikdy neměl takže nevím ani jak to chutná nic zasměju se.
Anonymní- Anonymní
tieto cigareti ta dokažu zabyt ked si potiahnem a vyfuknem dim a zo zubami spravim iskru tak sa dym zapály a potom je to výbuch
Anonymní- Anonymní
Wow. udiveně jsem se na něj podíval.Chytil jsem si ruku přesně tam kde se mi vytvořil jeden vodní bič,ale hned se zatáhl takže tam zbyla jen malá dirka od krve.
Anonymní- Anonymní
Všiml jsem si Shimona a hned jsem se k němu přesunul a pomohl mu si sednout. Pak jsem se podíval na ten meč. ,,Odkud jsi ho vzal?"
Anonymní- Anonymní
Jo jsem v pohodě,ale teď chvíli nebudu tohle používat.No to kekkei genkai to ti nemůžu moct říct protože je to tajné kekkei genkai mého klanu.Jediné co ti řeknu je,že u tohoto je velice velké riziko takže mam štěstí,že se mi stali jenom tyhle dirky. ukážu mu tam kde mi vylezli biče dirky od krve.
Anonymní- Anonymní
,,Našiel som ho,, odpovedal som klamlivo a pri tom sa pozeral do zeme.
Shinobi
pozrel som sa na neho kso to je kruté ale to je dosť ako ja ja krvacam zvnutra
Anonymní- Anonymní
Víš u tohoto kekkei genkai ti můžou ochrnout ruce. řeknu mu a šel jsem k němu blíž.
(Můžu tě poprosit aby jsi dával co mluvíš a co ne? Já totiž nerozeznám co mluvíš normálně co v duchu a co jenom píšeš)
(Můžu tě poprosit aby jsi dával co mluvíš a co ne? Já totiž nerozeznám co mluvíš normálně co v duchu a co jenom píšeš)
Anonymní- Anonymní
,,Hm, tak našel?" Trošku jsem zvýšil hlas, protože se mi na něm něco nezdálo, ale pak jsem se zase uklidnil. ,,No, vypadá to, že ale ten svůj poklad budeš muset používat opatrně. Kdyby se toto stalo v boji, tak víš co by se asi stalo, že?" Podíval jsem se na něho a pak pokračoval. ,,Je nejvyšší čas trénovat tvoje bijuu, i když nemám potřebné techniky, tak kámen a techniky zatím co mám budou stačit a kdyby se to vymykalo kontrole, tak to v čas zarazím, takže teď mi řekni, při jakých příležitostí komunikuješ se Sanbim?"
Anonymní- Anonymní
podisiel k nemubudem tvoje rukipokial sa nezahoja hm??a čakal zobral ho na chrbat kam to bude
Anonymní- Anonymní
Odskočil jsem od něj.Hej já s těmi rukami mohu ještě hýbat. zasměju se.Víš co řeknu ti o tom kekkei genkai víc,ale musíme jít někam kde nás neuslyší.
Anonymní- Anonymní
,,Popravde ten meč mi dal Sanbi,, vedel som že Seito sa bude na mňa hnevať ale nechcel som klamať a potom som pokračoval Zatiaľ komunikoval pri použitý chakry najrpv v kemono no sato, potom keď sme došli z kemono no sato a ja som išiel spať tak v tedy som mal s ním dlhú debatu a nakoniec sa mi prihovoril predtým než som zobral meč do ruky,,
Shinobi
Strana 9 z 16 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16
Povolení tohoto fóra: