Tréninkové místnosti
5 posters
Strana 33 z 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: Tréninkové místnosti
,,S tebou je teda srandy kopec ti povím." Pro sebe kroutím hlavou a dívám se na toho hada.
Anonymní- Anonymní
Nechces byt ten "niekto" koho hladam? Spytam sa potichu aby ma nikto nepocul okrem jej potom sa pozrem na toho typka Neser ma lebo ti opdalim dom! Poviem a milo sa na neho usmejem
Anonymní- Anonymní
"To je naivní." řeknu si spíš pro sebe, hodím nohu přes nohu a ruce si dám za hlavu. Kdo by šel k takové bandě magorů?
Anonymní- Anonymní
"Co?" řekla jsem nahlas. Poté jsem stišila hlas. "Co bych z toho měla?"
Anonymní- Anonymní
Povedzme ze silu a prachy Usmejem sa
(Mikomi ty si to nepocula :D snazim sa byt potichu )
(Mikomi ty si to nepocula :D snazim sa byt potichu )
Anonymní- Anonymní
"Bych se musela rozmyslet a mám zpoustu otázek a nevím jestli tohle vhodné místo na pokádání jich."
Anonymní- Anonymní
Pohledem se dívám po ostatních, co to má jako sakra znamenat. Zatím jsem v klídku a pohodě. On si snad myslí, že na ty jeho prskavky budem čekat.
(aj, myslela jsem že druhá část už je slyšitelná - soráč ber to tak, že naivní je to vyhrožování výbuchem)
(aj, myslela jsem že druhá část už je slyšitelná - soráč ber to tak, že naivní je to vyhrožování výbuchem)
Anonymní- Anonymní
Priletel ku mne moj vtak Tak nasadaj porozpravame sa inde...Un! Poviem potichu a naskocim na vtaka
(V poho xD)
(V poho xD)
Anonymní- Anonymní
"A myslíš, že mě nechaj jen tak se poflakovat po vesnici, když půjdu?" ušklíbla jsem se.
Anonymní- Anonymní
Nie...ale mam plan Pusmejem sa a splacam husenicu ktora ju sviaze a ja ju hodim na vtaka a odlietame. Had sa predo mna postavi aby ma nahodou nenapadli
Anonymní- Anonymní
Usmejem sa na nu Hned ako nas nebudu videt odviazem sa Zasmejem sa a letim prec z dediny
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Prišiel som na treningove pole.
"Jáááj konečne som tu po dlhom čase."
"Jáááj konečne som tu po dlhom čase."
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Odídem od všetkých, ničomu som poriadne nechápal ani nechcem chápať. Keď už som ďalej od všetkých tak spravím potrebnú prípravu na kuchiyose no jutsu a udriem otvorenou dlaňou do zeme. Hneď ako pominie dym, ktorý nastal po mojej technike sedí proti mne žaba.
Žaba je vysoká asi 2 metre a na chrbte má dosť veľkú sekeru.
"Woaaa?! Ozajstný žabí bojovník, vieš rozprávaš? Vieš, vieš vieš???
Netrpezlivo poskakujem z nohy na nohu pri pohľade na žabu.
Žaba je vysoká asi 2 metre a na chrbte má dosť veľkú sekeru.
"Woaaa?! Ozajstný žabí bojovník, vieš rozprávaš? Vieš, vieš vieš???
Netrpezlivo poskakujem z nohy na nohu pri pohľade na žabu.
Anonymní- Anonymní
Dopr...
Všechno se odehrálo děsně rychle. Nechápu proč si Shizuka s tím magorem šuškala, faktem je, že se odletu moc nebránila. Nebo se mi to jen zdálo? Netrvalo dlouho a byli i mimo dosah mých očí. Jak říkala to jméno? Reina? V nemocnimi mi říkala, že je to její kamarádka. A její sensei je Naomi Hyuuga... Nějak se nám to zašmodrchává.
Oči se mi vrátily do normálu a já si prohrábla vlasy, které mi padaly do čela. Co to má všechno znamenat? Tohle je den blbec. Napřed dostanu mindráky, pak se chytnu do genjutsu, div se neutopím a teď si Shiz odletí s nějakým vymytým mozkem z Akatsuki...
Zvedla jsem se z toho místa a vrátila se zase k vodě. Opět jsem se posadila do tureckého sedu a snažila se na nic nemyslet. Přitom udržet čakru ve správné rovině, abych se nevykoupala.
Všechno se odehrálo děsně rychle. Nechápu proč si Shizuka s tím magorem šuškala, faktem je, že se odletu moc nebránila. Nebo se mi to jen zdálo? Netrvalo dlouho a byli i mimo dosah mých očí. Jak říkala to jméno? Reina? V nemocnimi mi říkala, že je to její kamarádka. A její sensei je Naomi Hyuuga... Nějak se nám to zašmodrchává.
Oči se mi vrátily do normálu a já si prohrábla vlasy, které mi padaly do čela. Co to má všechno znamenat? Tohle je den blbec. Napřed dostanu mindráky, pak se chytnu do genjutsu, div se neutopím a teď si Shiz odletí s nějakým vymytým mozkem z Akatsuki...
Zvedla jsem se z toho místa a vrátila se zase k vodě. Opět jsem se posadila do tureckého sedu a snažila se na nic nemyslet. Přitom udržet čakru ve správné rovině, abych se nevykoupala.
Anonymní- Anonymní
,,He ona už odletěla. Sakra a to mohla být taková sranda. Škoda no." Tak ted si můžu aspoň procvičit nové jutsu. Otevřel jsem svitek rychle jsem ho přečetl a už jsem skládal pečetě. ,,Suiton: Suigadan." Z vodní hladiny něco vyšlo, ale nebylo to ono..
Anonymní- Anonymní
(Jej sorry, já to jen tak přelistoval. Upřímnou soustrast:D)
Anonymní- Anonymní
Přišla jsem na cvičiště. Přikradla jsem se ke stromu pod nímž jsem nechala svitek. Vzala jsem ho a hodlala odejít. Šla jsem rovnou k sobě.
Anonymní- Anonymní
GamaOno
Žaba sa na mňa pozrie a začne sa smiať.
Ja ju nechápavo sledujem. "Čo? Mám niečo na tvári?"
Žaba sa na mňa pozrie a začne sa smiať.
Ja ju nechápavo sledujem. "Čo? Mám niečo na tvári?"
Anonymní- Anonymní
GamaOno
"Ako pozerám si v tomto nový, ja som GamaOno, žaba bojovník. Ak budeš potrebovať pomoc v boji mohol by som ti pomôcť, ale zadarmo to nebude. Teraz už idem."
Žaba zmizne a ostane po nej len dym.
Blbo pozerám na miesto, kde bola žaba. "GamaOno?" Po chvíľke sa spamätám, chopím sa katany a odídem z tréningových priestorov.
(Presun)
"Ako pozerám si v tomto nový, ja som GamaOno, žaba bojovník. Ak budeš potrebovať pomoc v boji mohol by som ti pomôcť, ale zadarmo to nebude. Teraz už idem."
Žaba zmizne a ostane po nej len dym.
Blbo pozerám na miesto, kde bola žaba. "GamaOno?" Po chvíľke sa spamätám, chopím sa katany a odídem z tréningových priestorov.
(Presun)
Anonymní- Anonymní
Hmmm... nějaká žába... eh? Otevřu oči, ale nikde nikdo. Postavím se a z vodní hladiny přejdu zpátky na břeh. Pořád jsem trochu mimo, ale aspoň už nepociťuju ten příšernej vztek. Na rameni mi přistál Edgar.
"Edgar-sama. Taky už máte dost toho, jak se všichni zlepšují a já už delší dobu nic?"
Havran souhlasně zakrákal.
"Ale taky je pravda, že když se tím budu užírat, nic se nezmění a naopak půjde všechno ještě hůř."
Havran mlčel. Ale já věděla své. Ty emoční výkyvy mi nedělají vůbec dobře. Měla bych se toho zbavit. Ve svém vlastním zájmu. Vzhledem k tomu jaký mám cíl, je to trochu zvláštní... Nechala jsem havrana sedět na rameni a vydala se na cestu.
Pomalým krokem a s nepřítomným výrazem ve tváři, jsem šla směrem ke kanceláři Hokage.
"Edgar-sama. Taky už máte dost toho, jak se všichni zlepšují a já už delší dobu nic?"
Havran souhlasně zakrákal.
"Ale taky je pravda, že když se tím budu užírat, nic se nezmění a naopak půjde všechno ještě hůř."
Havran mlčel. Ale já věděla své. Ty emoční výkyvy mi nedělají vůbec dobře. Měla bych se toho zbavit. Ve svém vlastním zájmu. Vzhledem k tomu jaký mám cíl, je to trochu zvláštní... Nechala jsem havrana sedět na rameni a vydala se na cestu.
Pomalým krokem a s nepřítomným výrazem ve tváři, jsem šla směrem ke kanceláři Hokage.
Anonymní- Anonymní
Dneska mě to nějak nebere. Asi někam zajdu. Pomyslím si a pomalým krokem opouštím místnost.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Strana 33 z 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Similar topics
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti