Tréninkové místnosti
5 posters
Strana 18 z 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: Tréninkové místnosti
Přítáhne mě velký rozruch na vodě. Nedá mi to a du se tam mrknout. ,,Co tu děláte?"
Anonymní- Anonymní
"Aaaach, tak žába?" usměju se.
Krucinál, tohle se musím naučit taky. Přece nebude mít tohle potrhlo oproti mě v něčem navrch?
"No, neboj se. Ze začátku je to vždycky těžký. Tréninkem se to zlepší." snažím se ho psychicky podpořit.
Krucinál, tohle se musím naučit taky. Přece nebude mít tohle potrhlo oproti mě v něčem navrch?
"No, neboj se. Ze začátku je to vždycky těžký. Tréninkem se to zlepší." snažím se ho psychicky podpořit.
Anonymní- Anonymní
"Snažím sa." Beznádejný vzlyk. "Snažím sa privolať žabu, no jediné čo sa mi podarilo je žubrienka." Prstom rýchlo ukážem na miesto, kde mal dotyčný tvor byť.
Anonymní- Anonymní
"Zdravím." pravím k nově příchozímu a ve zdravé ruce si chystám Juuken. Otočím se zpátky na Hisagiho.
"No tak si nestěžuj, je jasný že na první pokus se ti nepovede přivolat obří žábu. Taky mi trvalo dost dlouho naučit se tohle." pravím a šťouchnu ho do zad. Třeba ho to nakopne.
"No tak si nestěžuj, je jasný že na první pokus se ti nepovede přivolat obří žábu. Taky mi trvalo dost dlouho naučit se tohle." pravím a šťouchnu ho do zad. Třeba ho to nakopne.
Anonymní- Anonymní
,,Tak na poprvé to nevyjde. Taky jsem hned na poprvé nepřivoval." Usměju se na něho.
Anonymní- Anonymní
Myknem sa po údere do chrbta. Kso, stále to robí. Vstanem a vystriem sa. "Chceš povedať, že ty už privolávaš žaby??"
Anonymní- Anonymní
,,Noo né tak žáby, spíš něco jiného." A pro sebe se ušklíbnu.
Anonymní- Anonymní
S potutelným úsměvem se posadím opodál a sleduju veselou scénku odehrávající se předemnou.
Vypadá to na super komedii...
Vypadá to na super komedii...
Anonymní- Anonymní
"Hmmm, dajú sa privolávať aj rastliny?" Fatálne zmením tému, pričom by som sa mal zaujímať o jeho zvieratá.
Anonymní- Anonymní
,,Jo tak to nevím asi se dají přivolávat. To se musíš zeptat zkušenějších." Nahodím opět úsměv.
Anonymní- Anonymní
V přestavách se mi míhají neveselé obrazy přivolaných rostlin...
Masožravky! Kopřivy! A třeba něco co naprosto nesnáším...
Obří kapusta!
Masožravky! Kopřivy! A třeba něco co naprosto nesnáším...
Obří kapusta!
Anonymní- Anonymní
Prechádzal som sa po tráve, keď sa mi podarilo dostať s ak týmu. Ale ale, je tu Shiz, Mikomi a dokonca aj ten divný chlapec.
Anonymní- Anonymní
,,No, vidíš možná, že něco takového existuje. Já bych spíš byl pro nějaké modré."
Anonymní- Anonymní
"Prečo modré?" Nechápavo sledujem toho ninju pri mne, ktorého ani nepoznám.
Anonymní- Anonymní
,,No, protože mám rád modrou asi." Podívám se před sebe na vodu.
Anonymní- Anonymní
"Dobrý den Futoshi-sensei." pravím trochu nepřítomně, protože přemýšlím o kytkách...
Fialová je nejlepší... a ještě rudá... hm...
No nazdar, ti magoři mi snad vymývají mozek...
Fialová je nejlepší... a ještě rudá... hm...
No nazdar, ti magoři mi snad vymývají mozek...
Anonymní- Anonymní
"A čo červená? To je taká krvavá, bojová, juuu..." Uškrniem sa a obtriem sa za jouninom, ktorý prišiel. Najlepšie som sa k nemu nesprával, a rád by som sa mu ospravedlnil, len vďaka nemu viem behať po vode.
Anonymní- Anonymní
Zdvihnem ruku na pozdrav smerom k Mikomi. "Ahoj... ako tak pozerám dnes ste tu až na Shinjiho všetci, čo takto ten tréning?"
Anonymní- Anonymní
,,Hm červená se mi moc nelíbí." Otočím se na nově příchozího a dívám se na něho.
Anonymní- Anonymní
"Hai." odpovím, vyskočím na nohy a snažím se přestat v duchu zaobírat představou přivolání obří kapusty.
Anonymní- Anonymní
"U mňa je červená fajn, no ružová je na grc." Zasmejem sa a tvárim sa, že grcám.
Anonymní- Anonymní
,,No to je. Ale tak nechme barvy, barvami." Usměju se na něho a rozhlížím se po okolí, jak se to tu plní.
Anonymní- Anonymní
Růžová... obří růžová kapusta...
Cítím, že mi zase začíná tikat pravé oko...
Cítím, že mi zase začíná tikat pravé oko...
Anonymní- Anonymní
Strana 18 z 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Similar topics
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti