Tréninkové místnosti
+2
Ayame Takahashi
Noriko Kana
6 posters
Strana 1 z 25 • 1, 2, 3 ... 13 ... 25
Re: Tréninkové místnosti
Vešla jsem do obrovské haly. Rozhlédla jsem se kolem. No tak se do toho dáme. Vytáhnu všechny tři svitky. Které by jsem se naučila nejdřív a bylo zároveň silné?
Co myslíš, Nibi?
Jako první bych šla do Crystal Release: Growing Crystal Thorns . Sice to na mě neplatilo, ale na ostatní platit bude a při případném útoku budeš mít čas utéct. Kývla jsem a otevřela tedy svitek s Growing crystal thorns, posadila jsem se ke stěně a začala studovat.
Co myslíš, Nibi?
Jako první bych šla do Crystal Release: Growing Crystal Thorns . Sice to na mě neplatilo, ale na ostatní platit bude a při případném útoku budeš mít čas utéct. Kývla jsem a otevřela tedy svitek s Growing crystal thorns, posadila jsem se ke stěně a začala studovat.
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
"Tak, myslím, že vím vše potřebné. Zkusíme praxi." postavila jsem se.
"Suisho Bunshin no Jutsu." předemnou se z krystalu objevila můj klon.
"Tak zkusíme, budeš se vyhýbat krystalu." řekla jsem jí instrukce a soustředila se na samotné jutsu. Zavřela jsem oči a půlminuty kontrolovala chakru poté jsem otevřela oči a:
"Growing Crystal Thorns no jutsu." ze země se okamžitě vynořil proud ostrých krystalů a pomalu se blížili ke klonu, kamkoli se Reina pohnula, tam krystali zamířili. Jediný problém, že pomalu. Po třech hodinách jsem si dala pouzu a napadlo mě, jít se projít po okolí. Vstanu a jdu hledat Naomi
"Suisho Bunshin no Jutsu." předemnou se z krystalu objevila můj klon.
"Tak zkusíme, budeš se vyhýbat krystalu." řekla jsem jí instrukce a soustředila se na samotné jutsu. Zavřela jsem oči a půlminuty kontrolovala chakru poté jsem otevřela oči a:
"Growing Crystal Thorns no jutsu." ze země se okamžitě vynořil proud ostrých krystalů a pomalu se blížili ke klonu, kamkoli se Reina pohnula, tam krystali zamířili. Jediný problém, že pomalu. Po třech hodinách jsem si dala pouzu a napadlo mě, jít se projít po okolí. Vstanu a jdu hledat Naomi
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
(přesun)
Takhle vytočenou sem tě ještě neviděla a to poprvé není moje vina. Reino, ty se mi líbíš.
KOnečně si to uznala, ale opravdu mě vytočila
Vytvořila jsem ruční pečetě.
"Crystal Release: Growing Crystal Thorns!" krystali, které se objevily předemnou si to okažitě v té nejvyšší rochlosti vřítili na mě a já jim uhýbala.
Když použiješ mou hbitost co by kočky, půjde ti to líp.
Kývla jsem a soustředila se na její sílu, skutečně mi to šlo lépe a krystaly se pohybovali i stejnou rychlostí se mnou.
Takhle vytočenou sem tě ještě neviděla a to poprvé není moje vina. Reino, ty se mi líbíš.
KOnečně si to uznala, ale opravdu mě vytočila
Vytvořila jsem ruční pečetě.
"Crystal Release: Growing Crystal Thorns!" krystali, které se objevily předemnou si to okažitě v té nejvyšší rochlosti vřítili na mě a já jim uhýbala.
Když použiješ mou hbitost co by kočky, půjde ti to líp.
Kývla jsem a soustředila se na její sílu, skutečně mi to šlo lépe a krystaly se pohybovali i stejnou rychlostí se mnou.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
přišla jsem k ní "měla si částečně pravdu" natáhla jsem k ní ruku s vestou v ruce "ode dneška budeš chuunin myslým si že na to máš"
Anonymní- Anonymní
Všimnu si Naomi, odrazím se od právě letícího krystalu ke mě, dolů a lusknu prsty. Krystal se okamžitě rozpadá v prach. Slyšela jsem moc dobře co řekla, ale nemohla jsem tomu uvěřit.
"C-cože? Po tom jak jsem na Vás vyjela?"
"C-cože? Po tom jak jsem na Vás vyjela?"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Hlavně nebreč.
Nech si ty keci.
"Děkuju, všechno co jsem řekla, jsem myslela vážně." s vděkem jsem přijala od ní vestu, ale v tu chvíli mě teda napadlo, že se totálně vůbec nehodí k mému oblečení, ale to vem teď čert. Byla jsem ráda, musím dokázat, že mi tu vestu dala právem.
Nech si ty keci.
"Děkuju, všechno co jsem řekla, jsem myslela vážně." s vděkem jsem přijala od ní vestu, ale v tu chvíli mě teda napadlo, že se totálně vůbec nehodí k mému oblečení, ale to vem teď čert. Byla jsem ráda, musím dokázat, že mi tu vestu dala právem.
Naposledy upravil Reina Kana dne Fri 4 Mar - 20:23, celkově upraveno 1 krát
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"noo mám tu svitek s technikou privolání.....ale hned ti to rozhodně nepůjde i když máš teď velkou chakru já musím jít" dala jsem jí svitek a odešla
Anonymní- Anonymní
" Ahoj Reina jmenuji se Kaito a myslim ze jsme ve stejným týmu pokud se Tsukikage-sama nepopletl"
Anonymní- Anonymní
S vděkem ho přijala. Dívala jsem se za ní, dokud neodešla. Pak jsem rozevřela svitek a posadila se ke stěně a začala studovat.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Vzhlédnu od svitku. Stojí naproti mě kluk.
"Týmu, jo?" vstanu a opráším si sukni, pak se na něj znovu podívám.
"Jak si říkal, že se to jmenuješ? Kaito? Moje jméno už znáš. Těší mě." podala jsem mu ruku.
"Týmu, jo?" vstanu a opráším si sukni, pak se na něj znovu podívám.
"Jak si říkal, že se to jmenuješ? Kaito? Moje jméno už znáš. Těší mě." podala jsem mu ruku.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Řekla ti Tsukikage, co máme dělat? Nebo máme jen spolu trénovat?"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Aha, super, můžeš mi pomoct. Zatrénujeme si spolu. Nejdřív ti ale řeknu, co jsem zač."
Neblbni chceš mu to říct hned na začátku?
Je to můj parťák měl ´by o mě něco vědět.
"Jsem Jinchuriky, mám v sobě Dvouocasého démona Nibi no Nekomatu, ovládám Shouton, mám ráda svoje vlasy a obě barvy co mám na sobě. ráda provokuju kluky, ale tebe toho ušětřím. Teď ty." mrknu na něj.
Neblbni chceš mu to říct hned na začátku?
Je to můj parťák měl ´by o mě něco vědět.
"Jsem Jinchuriky, mám v sobě Dvouocasého démona Nibi no Nekomatu, ovládám Shouton, mám ráda svoje vlasy a obě barvy co mám na sobě. ráda provokuju kluky, ale tebe toho ušětřím. Teď ty." mrknu na něj.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Já mam teda kliku být z Jinchuriky v týmu. OK tak ja mam Kekkei Genkai Meiton a špecializuji sa na ninjutsu a boj z katanou"
Anonymní- Anonymní
"Bezva to se bude hodit, já a zbraně , to moc nejde dohromady, až se naučím jutsu krysstalového kopí , můžeme spolu trénovat na zbraně. Tak jo, použiju teĎ jednu techniku a ty se jí zkus vyhnout."
usměju se na něj.
"Crystal Release: Growing Crystal Thorns." u míc nohou se okamžitě objevili znovu růžové krystaly sveli ostrou špicí a rychlostí blesku si to mířili ke Kaitovi, (kamkoli se hneš, tam krystal míří, jo?)
usměju se na něj.
"Crystal Release: Growing Crystal Thorns." u míc nohou se okamžitě objevili znovu růžové krystaly sveli ostrou špicí a rychlostí blesku si to mířili ke Kaitovi, (kamkoli se hneš, tam krystal míří, jo?)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Ja sem sem se snazil uhybat a vytvoril sem pocas uhybu 2 kloni jeden skapal jelikoz ho zasahnul krystal a tak sem uhybal dal. Pak jsem skocil i z klonem na Rein.
Anonymní- Anonymní
Je dobrej, co myslíš?
Jdi do něj dál
Prudce jsem uskočila a krystal se v tu chvíli snesl opět na něj, já ho ale lusknutím prstu zničila a použila Kessho: Rokkaku Shuriken
. Z mé ruky se vymrštilo několik prudce otáčivých křišťálových shurikenů.
"útoč, no tak." volám na něj.
Jdi do něj dál
Prudce jsem uskočila a krystal se v tu chvíli snesl opět na něj, já ho ale lusknutím prstu zničila a použila Kessho: Rokkaku Shuriken
. Z mé ruky se vymrštilo několik prudce otáčivých křišťálových shurikenů.
"útoč, no tak." volám na něj.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Pomoci sveho Kekkei Genkai Meiton som pohltil ti shurikeni a vyslal som Meiton: Jajjimento vedle Rein (Je to technika ktera pohlcuje jutsu a meni ji na chakru ktrou pak muzu poslat na tebe to jiste jutsu ktere sem pohltil a ovladam ji pomoci miho KG Meiton a pohlcuji ji pres svoji ruku.)
Anonymní- Anonymní
Pomocí Nibi rychle reaguju a použiju Kekawarimi no jutsu, to mě uštědřilo o zranění. Objevila jsem se těsně před ním
"Kesshou no Yoroi." řeknu a obě zápěstí se mi pokryjou krystalem.
"Trochu taijutsu." usměju se a praštím ho do břicha tvrdou pěstí. Odletí ode mě dál.
"Kesshou no Yoroi." řeknu a obě zápěstí se mi pokryjou krystalem.
"Trochu taijutsu." usměju se a praštím ho do břicha tvrdou pěstí. Odletí ode mě dál.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
ja jsem letel a pak jsem na neco narazil postavl jsem se ale tezko jsem dychal. Udelal jsem 2 klony a jedneho jsem nechal vzadu ale ona o tom nevi ja jsem i s klonem kteriho sem ovladal utocil na ni a hadzel jsem shurikeny.
Naposledy upravil Kaito Naifo dne Fri 4 Mar - 21:44, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Přešel na boj z dálky, na tom budeš muset zapracovat.
Já? snad on.
Využiju krystalových pěstí a všechny shurikeny odrazím. Nibina rychlost se opravdu bodne. Blížila jsem se zase k němu.
Já? snad on.
Využiju krystalových pěstí a všechny shurikeny odrazím. Nibina rychlost se opravdu bodne. Blížila jsem se zase k němu.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
(Jeden klon je vzadu kterem si ona mysli ze je pravi a ja z mim klonem ktereho ovladam utocime na ni)
Anonymní- Anonymní
Strana 1 z 25 • 1, 2, 3 ... 13 ... 25
Similar topics
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti