Tréninkové místnosti
5 posters
Strana 32 z 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: Tréninkové místnosti
Pozrel som sa na Shiz Ano som z Akatsuki Potom sa kukne mna toho chalana Chces vybuchnut? Diabolsky sa na neho usmejem
Anonymní- Anonymní
"Neodpověděl jsi mi na druhou otázku." krystal co jsem měla na krku jsem schovala pod triko.
Naposledy upravil Shizuka Yoru dne Sun 17 Apr - 20:47, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
,,Počkat." Kouknu se jak kdyby do deníku. ,,No dneska to nemám v plánu." Usměju se na ni/něho.
Anonymní- Anonymní
Nikoho takeho nepoznam Dodam a dam si prst na bradu Odkial vie o Reine? Pomyslim si a kukam pred seba
Anonymní- Anonymní
Zavrtím hlavou. Bože můj, ta Shiz má tedy známosti... Skloním hlavu a vlasy mi padají do obličeje. To bude zase další bordel? Nestačilo to už?
Anonymní- Anonymní
Povytáhla jsem obočí. Něco mi nehrálo, ale nedala jsem to na sobě znát.
Anonymní- Anonymní
Zoskocim z vtaka a splacam hada a ten sa postavi vedla mna ma asi 4 metre a kuknem sa na nich
Anonymní- Anonymní
Vlasy mi padaly stále do očí a tak si ten podivín nemohl všimnout, že se mi očích objevil byakugan. Čistě pro jistotu.
Anonymní- Anonymní
Pozrem sa na nich Co je to s vami? Pousmejem sa a citim ako sa ma boja
Anonymní- Anonymní
Ruce jsem dala do znamení ptáka. "Kujaku Myouhou." zašeptala jsem.
Raději jsem byla připravená.
Raději jsem byla připravená.
Anonymní- Anonymní
Nechala jsem Edgara odletět a přemýšlela, jaký styl boje by byl případně nejlepší. Nejsem na tom myslím až tak zle, zatím nám velice chytře ukázal výbuchy a sám o našich schopnostech neví nic. No... nebo mu na tom spíš nesejde. Nebo jí?
(lidi dneska končím, tak ať mě ráno nečeká nemilé překvápko , škoda, zrovna to začalo být zajímavé)
(lidi dneska končím, tak ať mě ráno nečeká nemilé překvápko , škoda, zrovna to začalo být zajímavé)
Anonymní- Anonymní
Pozrem sa Mikomi do oci Hmm Hyuuga Len sa pousmejem a had sa obtoci okolo mna a je mi vidno iba hlavu a had sa na nich vrazedne kuka. Potom kuknem na Shiz Co to robis? Spytam sa bez zajmu a diabolsky sa usmejem
Anonymní- Anonymní
Zacal som sa smiat To si myslite ze by ste ma porazili? Pozrem na nich Ale teraz som tu koli boju neni... Poviem a pusmejem sa
Anonymní- Anonymní
"Ses nudil, tak jsi se přišel pobavit?" Po dlouhé době mě zase chytila křeč do nohy. Snažila jsem se ji nevnímat. "Proč všichni členové Akatsuki když se nudí, jdou do Konohy?"
Anonymní- Anonymní
Ignoruju tu poznámku o poražení či neporažení. Kdo říká, že ho chceme sundat? Stačilo by míň...
"Takže ses nudil a přišel sis popovídat?" podívám se přímo na něj a je na mě znát, že mu to nežeru.
"Takže ses nudil a přišel sis popovídat?" podívám se přímo na něj a je na mě znát, že mu to nežeru.
Anonymní- Anonymní
Neni som tu koli nude Poviem a naskocim na hada a tam si sadnem had ma dopravi az k Shiz Ale ak to chces vediet poviem ti to Posuskal som jej tak aby to nikto iny nepocul
Anonymní- Anonymní
"Jen do toho." snažila jsem se zamaskovat nervozitu z toho hada.
Anonymní- Anonymní
Prisiel som sem naist nejakeho cloveka ktory by sa pre akatsuki hodil...Un! Povedal som s diabolskym hlasom a zasmial som sa
Anonymní- Anonymní
Bože můj co to je? ,,Hm tak ty si drsná ti povím s tím hadem." Dívám se jak se tu plazí na hadovi.
Anonymní- Anonymní
Toho debila co na mna hovoril som uplne ignoroval had k nemu priblizil hlavu a vystrazne zasycal. Ja som sa pozrel na Shiz Zatial nie... A co ty? Poskrabkal som sa na hlave
Anonymní- Anonymní
Strana 32 z 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Similar topics
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti