Tréninkové místnosti
5 posters
Strana 40 z 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: Tréninkové místnosti
Konečně jsem se dotáhla na své oblíbené místo. Posadila jsem se do stínu stromů a byla schovaná tak, aby mě nikdo neviděl. Až budu mít zájem. Objevím se sama. Hůl jsem nechala položenou volně vedle těla. Vypadá to skoro jako nějaká zbraň...
Zaměstnávala jsem se podobnými hloupými myšlenkami, abych nemusela vzpomínat... přitom tohle místo je jedna velká nostalgie.
Zaměstnávala jsem se podobnými hloupými myšlenkami, abych nemusela vzpomínat... přitom tohle místo je jedna velká nostalgie.
Anonymní- Anonymní
Zjavil som sa pred mikomi
"Ahoj tak ako počul som že si bola v nemocnici?"
"Ahoj tak ako počul som že si bola v nemocnici?"
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
(Heej, byla jsem skrytá aby mě nikdo nenašel, máš snad byakugan?)
Podívám se na Nawakiho.
"Počul jsi dobře. Byla."
Zvedla jsem se, opřela o hůl a šla a pár metrů dál. Nemám náladu na kecy.
Podívám se na Nawakiho.
"Počul jsi dobře. Byla."
Zvedla jsem se, opřela o hůl a šla a pár metrů dál. Nemám náladu na kecy.
Anonymní- Anonymní
Otvorím oči a zistím, že som spal. Obzriem sa okolo a vidím Nawakiho. To je ten tvaroh. Vstanem a prejdem okolo neho, pričom pozdravím len Mikomi.
Anonymní- Anonymní
"Ahoj Hisagi... tebe jsem taky neviděla věčnost." trochu jsem se dokonce i usmála a šťouchla do něj holí. Možná si z ní udělám novou zbraň.
Anonymní- Anonymní
prešiel som okolo Hisagiho
"Malý uzumaki asi nepozná mydlo a vodu"
(zmizol som)
"Malý uzumaki asi nepozná mydlo a vodu"
(zmizol som)
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Klan: Uchiha
"Ani ja teba, kde si bola?" Spýtam sa a uhnem pre tou palicou.
Anonymní- Anonymní
"Hm... kde začít... napřed jsem se málem proti své vůli podívala do Kumo, potom jsem div nepřišla o nohy na hradě Kykyo a potom... hm to je fuk." zamumlám, protože se nechci bavit o smrti Naomi.
"Copak jsi dělal ty?"
"Copak jsi dělal ty?"
Anonymní- Anonymní
"Čo ja? Trénoval som, hehee." Zasmejem sa a šibalsky si predstavím obrovskú žabu.
Anonymní- Anonymní
"Zaslechla jsem něco divnýho... takže to byla tenkrát mluvící žába. Hm? Vlastně jsem tě chtěla poprosit, jestli bys mě nenaučil Kuchiyose no jutsu. Smlouvu už jsem podepsala, akorát nevím jak poskládat pečetě."
Holí začnu rýt do hlíny.
Holí začnu rýt do hlíny.
Anonymní- Anonymní
"Prosím..." řeknu a nasadím pohled opuštěného štěnete.
"Už dýl jak týden tu hledám někoho, kdo by mi dal svitek, nebo ukázal, jak se to naučit. Nic jinýho nechci, jen tohle."
Stále se tvářím jako štěňátko bez domova a jsem ochotná použít i horší kalibr...
"Už dýl jak týden tu hledám někoho, kdo by mi dal svitek, nebo ukázal, jak se to naučit. Nic jinýho nechci, jen tohle."
Stále se tvářím jako štěňátko bez domova a jsem ochotná použít i horší kalibr...
Anonymní- Anonymní
"No ja mám akurát ten zvitok od zástupcu hokageho. Tam je napísané ako sa to robí, chceš ho?"
Anonymní- Anonymní
pomalu jsem přišel na tréninkové místo a začal jsem cvičit u jednoho paňáka mé reflexy
Anonymní- Anonymní
"Vážně ho máš u sebe? To bys byl moc hodný, neboj, v pořádku ho zase vrátím."
V duchu si začínám malovat představu obrovského a silného zvířete, se kterým si budu povídat a porazím s ním každého zmetka, který mi bude překážet.
V duchu si začínám malovat představu obrovského a silného zvířete, se kterým si budu povídat a porazím s ním každého zmetka, který mi bude překážet.
Anonymní- Anonymní
Od hlavní brány jsem namířil na cvičiště. Slyšel jsem nějaké hlasy a vydal se za nimi.
"Zdravíčko. Neruším?" usmál jsem se a následně trošku zarazil. *zajímalo by mě, jestli si mě Mikomi všimla, když jsem spal na koberci... no, musela si mě všimnout* podrbal jsem se na hlavě a hleděl na chlapce s delšími střapatými vlasy.
-------
https://nsgoon.forumczech.com/viewtopic.forum?t=526
"Zdravíčko. Neruším?" usmál jsem se a následně trošku zarazil. *zajímalo by mě, jestli si mě Mikomi všimla, když jsem spal na koberci... no, musela si mě všimnout* podrbal jsem se na hlavě a hleděl na chlapce s delšími střapatými vlasy.
-------
https://nsgoon.forumczech.com/viewtopic.forum?t=526
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Klan: Uzumaki
Strana 40 z 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Similar topics
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti