Tréninkové místnosti
5 posters
Strana 19 z 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: Tréninkové místnosti
Prišiel som na treningove miesto a posadil som sa na skalu a pozeral sa na všetkých čo tam boli.
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Ou crap! Plno ľudí! Tleskol som rukami na svoje vlastné povzbudenie. "Dobre, takže dnes to genjutsu." Usmial som sa na Shiz.
Anonymní- Anonymní
Pomalým krokem ani nevím jak jsem se ocitl na cvičišti "Tu je lidu,zdravím všechny" s úsměvem na tváři pronesu.
Dojdu ke stromu a opřu se o něj a pozoruju dění.
Dojdu ke stromu a opřu se o něj a pozoruju dění.
Anonymní- Anonymní
Genjutsu? To radšej idem bližšie. Pomaly sa priblížim k Mikominmu týmu a nenápadne sa opriem o strom.
Anonymní- Anonymní
Zamávám na Shiz "Hoj,Hoj,nepřehánět to" usměju seShizuka Yoru napsal:"Zdravím Yuu-sama."
Anonymní- Anonymní
"No nebudem vás učiť genjutsu, ale obranu proti nemu, môže byť?" Zamyslený hľadím pred seba.
Anonymní- Anonymní
Pozdravím všechny nově příchozí, snažím se zbavit myšlenek na přivolání kapusty a bedlivě poslouchám, co se bude dít. Možná začne pěkná sranda... To vůbec nebyla ironie...
Anonymní- Anonymní
Hm genjutsu to si taky poslechnu. Pomyslím si a lehnu do nejbližšího stínku od nich.
Anonymní- Anonymní
"Môže, môže!" Nadšene pozerám, až kým sa mi v hlave zrodí myšlienka, že to nie je môj tým, tak sa len trápne usmejem a radšej zájdem za strom, o ktorý som sa opieral.
Anonymní- Anonymní
"Jasně, pokusím se." dala jsem si ruku za záda azkřížila prsty.
Anonymní- Anonymní
"Jen do toho." kývnu a snažím se myšlenkama vrátit do "normálního" stavu.
Anonymní- Anonymní
Hyuuga Futoshi napsal:"No nebudem vás učiť genjutsu, ale obranu proti nemu, môže byť?" Zamyslený hľadím pred seba.
"Jasně."
Anonymní- Anonymní
"Jop, tak k veci." Chvíľku som sa zamýšľal. "Dobre... v genjutsu ide o to, aby ninja ovládol váš tok chakry. Čo musíte spraviť vy je to, aby ste svoj tok chakry kompetne prerušili a potom ho silno zasa spustili." Zmätene som sa pozrel na ostatných. Toto som asi povedal pekne blbo.
Anonymní- Anonymní
Zvedla jsem obočí. Přeříkala jsem si to ještě jednou v duchu.
Anonymní- Anonymní
Hm... přerušit a spustit... No nazdar...
"Aha. Docela to chápu." pravím bez výrazu.
"Aha. Docela to chápu." pravím bez výrazu.
Anonymní- Anonymní
Dlaňou si udriem do čela a zhlboka povzdychnem. "Chjo, tak inak... Prosto povedané, ak ste v genjutsu znamená to, že niekto ovláda váš tok chakry."
Anonymní- Anonymní
Po chvilovém lelkování jsem odešel do skladu s pomůckami,ze kterého jsem po chvíli odcházel s cvičnou figurinou na ramenu.Dále od studentů jsem jí postavil a poodešel od ní,postavil jsem se figuríně čelem.Zaujal pozici a mé ruky jakoby samovolně zaujaly pozici.
Jede vidět mé soustředění.
Po chvíli se začne objevovat zlaté světlo a začne se rýsovat postava.
Jede vidět mé soustředění.
Po chvíli se začne objevovat zlaté světlo a začne se rýsovat postava.
Naposledy upravil Yuu dne Thu 14 Apr - 19:40, celkově upraveno 2 krát
Anonymní- Anonymní
No tak to ještě chápu, zase tolik mě ta růžová kapusta nezblbla...
Tvářím se co nejvíc normálně a chápavě.
Tvářím se co nejvíc normálně a chápavě.
Anonymní- Anonymní
Z dálky to poslouchám. Hm tak nějak no. ,,Můžu dotaz? Fyzická bolest taky pomáhá?"
Anonymní- Anonymní
Jedným okom som sledoval Yuuho chakru, ktorá ma zaujala, no nemohol som sa ňou dlho zaoberať, mal som pred sebou plno študentov. "A aby ste to genjutsu prerušili, musíte prerušiť váš tok chakry. Akonáhle ho prerušíte, tak ho zasa spustíte, prudko ho spustíte a tým by ste mali zlomiť genjutsu. Samozrejme, nemusí sa to podariť." Otočil som sa na Seita. "Áno pomáha, je viac faktorov, ktoré môžu genjutsu zrušiť. Jedným z nich je aj fyzická bolesť."
Anonymní- Anonymní
Strana 19 z 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Similar topics
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti