Tréninkové místnosti
5 posters
Strana 10 z 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: Tréninkové místnosti
Mohla bych si zkusit i jinou techniku. Vzpomněla jsem si, že od té doby co do mě zapečetili Yonbiho. Stoupla jsem si a podívala se na jeden strom u jezera. Nechtěla jsem způsobit nějaké škody, kdyby mi to nějak nevyšlo.
Složila jsem pečetě. "Youton: Yougan itteki!" nadechla jsem se a na strom jsem vyplivla lávu.
V místech kde se láva dotkla stromu, shořel. Jakmile si láva prorazila cestu skrze strom, spadl do jezera. Oprášila jsem si ruce a usmála jsem se.
Složila jsem pečetě. "Youton: Yougan itteki!" nadechla jsem se a na strom jsem vyplivla lávu.
V místech kde se láva dotkla stromu, shořel. Jakmile si láva prorazila cestu skrze strom, spadl do jezera. Oprášila jsem si ruce a usmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
"hmm pekny pokus"
V tom momente som mal v očiach sharingan.
Pomocou sharinganu som videl Jedenást postáv s rovnakou chakrou.
Stiahol som sa asi o 100 metrov dozadu a skoval som sa za strom.
V tom momente som mal v očiach sharingan.
Pomocou sharinganu som videl Jedenást postáv s rovnakou chakrou.
Stiahol som sa asi o 100 metrov dozadu a skoval som sa za strom.
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
"Myslíš si, že tě nevidím?" podivila jsem se.
"Narozdíl od sharinganu, nemůžeš byakugan blokovat ničím neprůhledným, takže i za tím stromem si tě hravě najdu."
Všech jedenáct obrysů se pohnulo dopředu. Pět útočilo seshora, čtyři zdola, poslední dva zůstaly nakonec. Zatím co byl soupeř zaměstnán odrážením útoků mých klonů, stihla jsem jsem připravit svůj oblíbený útok.
"Hakke Sanjūni Shō."
GIFSoup
Když jsem skončila, složila jsem ruce volně podél těla abych dala najevo, že v boji nechci pokračovat.
"Narozdíl od sharinganu, nemůžeš byakugan blokovat ničím neprůhledným, takže i za tím stromem si tě hravě najdu."
Všech jedenáct obrysů se pohnulo dopředu. Pět útočilo seshora, čtyři zdola, poslední dva zůstaly nakonec. Zatím co byl soupeř zaměstnán odrážením útoků mých klonů, stihla jsem jsem připravit svůj oblíbený útok.
"Hakke Sanjūni Shō."
GIFSoup
Když jsem skončila, složila jsem ruce volně podél těla abych dala najevo, že v boji nechci pokračovat.
Anonymní- Anonymní
Po inkasovaní všetkých uderov som ostal stát namieste ale mal som velku bolest na hrudi.
Nezmohol som sa na slovo.
Nezmohol som sa na slovo.
Shinobi
"Omlouvám se. Ale jakmile jsi aktivoval sharingan, nebyla jiná možnost, než to vzít trochu vážně." pravila jsem a přišla blíž.
"Není ti nic?" zeptala jsem se a pomocí byakuganu prohlédla jeho tenketsu. Ano. Tok čakry je zablokován. Povedlo se mi to. Na jednu stranu jsem měla radost, na druhou stranu jsem se bála účinku svého útoku.
"Budeš teď trochu zpomalený a než budeš moct plně používat čakru tak to potrvá. Nechceš jít radši k doktorovi?"
"Není ti nic?" zeptala jsem se a pomocí byakuganu prohlédla jeho tenketsu. Ano. Tok čakry je zablokován. Povedlo se mi to. Na jednu stranu jsem měla radost, na druhou stranu jsem se bála účinku svého útoku.
"Budeš teď trochu zpomalený a než budeš moct plně používat čakru tak to potrvá. Nechceš jít radši k doktorovi?"
Anonymní- Anonymní
Roztraseným hlasom som jej odpovedal
"Nie...to bude v poriadu"
Posadil som sa na zem a oprel sa o strom
"Nie...to bude v poriadu"
Posadil som sa na zem a oprel sa o strom
Shinobi
Tiše jsem se zasmála.
"Jsi jak já. Taky jdu k lékaři až když lezu po čtyřech. Mimochodem, kdybys nezaváhal, asi bych měla vážnej problém já. Promiň, nebylo moc fér na tebe útočit i potom cos přestal. Ale já prostě beru každý souboj hrozně vážně. Kdyby se jednalo o opravdového nepřítele, mohlo by tě to někdy stát i život."
Deaktivovala jsem byakugan a posadila se na trávu.
"Jsi jak já. Taky jdu k lékaři až když lezu po čtyřech. Mimochodem, kdybys nezaváhal, asi bych měla vážnej problém já. Promiň, nebylo moc fér na tebe útočit i potom cos přestal. Ale já prostě beru každý souboj hrozně vážně. Kdyby se jednalo o opravdového nepřítele, mohlo by tě to někdy stát i život."
Deaktivovala jsem byakugan a posadila se na trávu.
Anonymní- Anonymní
"To je v poriadku nebral som to ako súboj naživot a nasmrt....ale aj ta si na svoju úroven a vek velmy nadaná"
Stále som sa držal na hrudi.
"Asi si tu ešte chvílku posedím"
Stále som sa držal na hrudi.
"Asi si tu ešte chvílku posedím"
Shinobi
"Eh, dík ale mám prostě dobrého sensei. Bez něj bych odpadla v prvním kole." uchechtnu se.
"Jo, ještě si chvilku posedíš a až do večera budeš předpokládám jak zpomalenej film. Ale neboj, ta bolest brzo přejde. Mělo by to už jen trochu brnět." dodám.
"Jo, ještě si chvilku posedíš a až do večera budeš předpokládám jak zpomalenej film. Ale neboj, ta bolest brzo přejde. Mělo by to už jen trochu brnět." dodám.
Anonymní- Anonymní
"Ani som sa ti nepredstavil volám sa NAwaki"
Shinobi
"Poznal som a ešte sa budem z toho spametávat"
Pousmial som sa
"sa tešíš na chuninske skušky?"
Pousmial som sa
"sa tešíš na chuninske skušky?"
Shinobi
Pomalu jdu po cvičišti a koukám kde co lítá s výrazem zasněného básníka.
Koukám kdo to ju a kdo není.
"Zdravim" řeknu všem přítomným a čučím jestli tu není ten shinobi z Kiri
Koukám kdo to ju a kdo není.
"Zdravim" řeknu všem přítomným a čučím jestli tu není ten shinobi z Kiri
Anonymní- Anonymní
"Zkoušky? Na ty mám ještě hodně času." zamyslím se.
"Potřebuju se toho hodně naučit. Předpokládám, že jenom s taijutsu bych si tam nevystačila. A dokud nebudu umět všechny techniky co chci, tak se tam nebudu cpát."
V duchu uvažuju nad tím, že budu zase otravovat Hokage a dožadovat se nových svitků...
"Zdravím Yuu." mávnu na pozdrav.
"Potřebuju se toho hodně naučit. Předpokládám, že jenom s taijutsu bych si tam nevystačila. A dokud nebudu umět všechny techniky co chci, tak se tam nebudu cpát."
V duchu uvažuju nad tím, že budu zase otravovat Hokage a dožadovat se nových svitků...
"Zdravím Yuu." mávnu na pozdrav.
Anonymní- Anonymní
Koukám kolem sebe, jestli bych se mohla někde schovat.
Beztak to teď hezky schytám.
Anonymní- Anonymní
"Ak chceš tak možeme trenovat ja ta naučím nejake techniky ktore by si mohla využit...a v prvom rade by si sa mala naučit nejaku podstatu"
Shinobi
"Hmmm... třeba bys mi mohl pomoct... Ale podstatu už mám. Větrnou. A ty jako Uchiha předpokládám ovládáš oheň..."
Anonymní- Anonymní
Shizuka Yoru napsal:Koukám kolem sebe, jestli bych se mohla někde schovat.
Spatřím Shiz "Ale,ale,ale....nějak brzo z nemocnice což?" řeknu s úsměvem "Doktoři se mi zmínili,že jsi neočekavaně pláchla....je tu s Tebou i ten shinobi z Kiri?" zeptám se a zvednu jedno obočí
Anonymní- Anonymní
"To by som ti mohol pomoct Vietor je velmi učinný proti ohnu"
Pomaly som sa snažil postavit
Pomaly som sa snažil postavit
Shinobi
"Myslela jsem, že to bude horší." oddychla jsem si. "No jo znáte nemocnice." přeběhl mi mráz po zádech. "Ne není, už odešel."
Anonymní- Anonymní
Shizuka Yoru napsal:"Myslela jsem, že to bude horší." oddychla jsem si. "No jo znáte nemocnice." přeběhl mi mráz po zádech. "Ne není, už odešel."
"Dobře,dobře pro jednou přivřeme oko" usměju se "Ale ještě se trochu šetři....joj..promiň,že Ti tykám...klidně mi můžeš taky tykat" usměju se
Anonymní- Anonymní
"Naopak, vítr by tvůj oheň ještě posílil. Na něj platí jedině voda. Kdybys používal oheň, musela bych se spolehnout na Hyuugovská jutsu."
Koutkem oka sleduju jak vstává.
Koutkem oka sleduju jak vstává.
Anonymní- Anonymní
Oprel som sa veškerou silou o strom a postavil som sa na nohy.
"Ešte to neni ono ale už som v poriadku"
"Ešte to neni ono ale už som v poriadku"
Shinobi
"Dobře." usmála jsem se. Nejen pro jednou. "Jo šetřím se." stoupnu si před spálený strom a dám si ruce za záda.
Anonymní- Anonymní
Shizuka Yoru napsal:"Dobře." usmála jsem se. Nejen pro jednou. "Jo šetřím se." stoupnu si před spálený strom a dám si ruce za záda.
Koukám na strom před kterým stojí Shiz "To jsi udělala Ty?" poškrábu se na hlavě "Mno určitě Ty,hezké...já bych to maximálně přesekl větrným jutsu" chvilku studuju strom "Mno láva,dobrá zbraň...ale dost nebezpečná..tak pozor" řeknu a koukám na strom
Anonymní- Anonymní
Strana 10 z 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Similar topics
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti