Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hranice Rýžové země

+10
Nukenin
Kiwi Namikaze
Shijin Hyuuga
Kisuke Uchiha
Tenshi Ochita
Shinobi
Noriko Kana
Neuro Uchiha
Ayame Takahashi
Yoko Ayme
14 posters

Strana 10 z 16 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16  Next

Goto down

Hranice Rýžové země - Stránka 10 Empty Hranice Rýžové země

Příspěvek pro Anonymní Sat 26 Mar - 18:50

First topic message reminder :

Hranice rýžové země

Na hranicích rýžové země je po dvou metrech ukryt kurai shotonový krystal, který zaznamenává pomocí vibrací u Reiny příchod cizince.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Hranice Rýžové země - Stránka 10 Empty Re: Hranice Rýžové země

Příspěvek pro Anonymní Tue 26 Jul - 8:51

(presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 30 Jul - 11:22

Prisiel som k hraniciam.
,,Kuchiyose no Jutsu" objavil sa drak a ja som na neho vyskocil a odletel. (presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 1 Aug - 19:03

Priletel som naspat s drakom zoskocil s neho a on zmyzol.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 2 Aug - 9:30

Odisiel som pri jazero. (presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 1 Sep - 11:17

S kápí na hlavě jsem zůstala stát na místě a dívala se před sebe. Vesnice mi byla na dohled. Zvedla jsem ruku a pohlédla na stříbrný prstýnek od Daie. Bolelo mě to, ale i přesto jsem byla rozhodnutá tohle podniknout. Opět jsem se dala do kroku. Ledově modré oči jsem upírala před sebe a snažila se nemyslet na nic jiného, než že to dělám pro dobrou věc.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 1 Sep - 12:31

V diaľke som uvidel miesto zvané Otogakure znamenalo to že sa už konečne blížim.
Prehodil som si cez seba červený plášť a vydal som sa vpred...

Snáď tu tentokrát Tsukiko-sama nájdem

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 1 Sep - 14:23

Netuším kde mám začať ale snád ho nájdem
Rýchlo som sa vydal na svoju misiu...
(Presun)
Takže Sasori to by ma zaujímalo kde len je...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Wed 7 Sep - 18:41

"tak jsem zase tady" vzdychl jsem si a mířil do Oto
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha

Počet príspevkov : 1039

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Uchiha

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Sat 10 Sep - 16:58

Sledovala jsem zemi před sebou a pohledem hledala Otogakure.
Podle mapy jsem věděla, kde leží. Teď už jen Henge, abych mohla vyrazit dál.
Přiložila jsem dlaně k sobě a po chvíli už jsem tam stála trochu jiná. Změnila jsem si vlastně jen oči, barvu vlasů a znak na čelence. Teď jsem vypadala jako obyčejná shinobi z Oto a pokračovala jsem dál.

(Přesun)
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Wed 14 Sep - 14:31

Čelenku Kirigakure som mala pripnutú na opasok, mŕtvym a dosť chladným pohľadom som si premeriavala zem pred sebou, mala som silné nutkanie začať všetko ničiť no ublížila by som tým aj nevinným. Vlasy som mala rozpustené a len som sa rýchlou chôdzou presúvala čím ďalej tým bližšie k Otagakure no sato.

(presun)
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Počet príspevkov : 1273

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 15 Sep - 19:04

Dorazili jsme konečně k hranicím. Niji spinkala, ale...třásla se a měla teplotu. Už to reaguje... Více jsem ji stikla a hladila po čelíčku, zkropeném kapičkami potu.
,,Tak jsme skoro tu.." zamumlala jsem spíše pro sebe.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 23 Sep - 17:21

Dotoulal jsem se až k hranicím rýžové země.
"Tak tady se budu učit v praxi doufám že jak zde skončim budu už na vysoké urovni v senzibilitě."
Skoušel jsem zamaskovat chakru ze začátku to nešlo ale pak už to šlo samo
vzal jsem na sebe henge podobu a šel do Oto.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 7:35

Tiahla som ju za sebou až sem.. práve sme prešli hranicami ryžovej zeme no mňa to moc.. netrápilo.. bola som veselá.. proste happy, že som v tak krátkom čase našla už tretiu spriaznenú dušu Twisted Evil .. na ktorú by som proste nedala dopustiť.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Sun 9 Oct - 10:11

Dvě chakrové vrány se mnou a Ryuujim proletěly nad hranicemi Rýžové země a hledaly Otogakure. Už jsem tam byla, věděla jsem přesně, kam mám jít...

(Přesun)
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 10:43

Poslušně jsem se nechala táhnout a podivovala se kde to jsem. Tudy jsem nikdy nešla, a že jsem svět za poslední dva roky procestovala víc než dost.
"Pomalu, pomalu, však nám nic neuteče." pousmála jsem se.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 11:41

Haaai hai !! zaškerila som sa a viditeľne som spomalila.. tento krát som však skôr cupkala.. Huum Sumi-chaaaan? nadhodila som po čom som len čakala či reaguje alebo.. je mimo, mne sa to náhodou stávalo často!!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 11:53

Sice jsem byla chvilku myšlenkami někde jinde, ale na její oslovení jsem zareagovala.
"Copak se děje?" zvědavě jsem zamrkala. Přitom jsem stále mimoděk hledala stopu jakékoliv cizí chakry, jak už u mě bývalo zvykem. Dělala jsem to, aniž bych si pořádně uvědomovala. Zatím nikdo nikde... proč jsem pořád tak paranoidní?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 11:55

Keď sa ma spýtala čo sa deje tak už bola moja !! proste bolo neskoro ^^.. doslova som sa jej vrhla okolo pliec po čom som ju pobozkala!! chcela som ochutnať Sad keď tak príjemne voňala !! vážne ! rovnať sa jej mohla iba Amaterasu s Reinou !!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 12:00

Napřed jsem trochu vytřeštila oči protože jsem to nečekala. Chvíli se to ve mně pralo, jestli to mám dovolit nebo ne, a co to vůbec jako znamená. Nakonec mi to však nepřišlo nijak zvláštní, úchylné nebo dokonce nepříjemné. Přivinula jsem Atsuku k sobě a polibku se vůbec nebránila. Naopak jsem začala spolupracovat a divila se tomu, jak moc se mi to líbí.
Sumire, Sumire, ty jsi prostě talent na... na úchylné zážitky!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 12:04

Pousmiala som sa keď začala spolupracovať, len som ju objala tak tuhšie no nie tak aby sa cítila nepohodlne, či aby som ju škrtila.. na to som silu aj tak nemala.. pokračovala som ďalej a bozkávala som ju.. ako najlepšie som len vedela !! náhodou mi to aj išlo ^^ !! alebo som si to aspoň myslela... aj keď to nebolo nijak rýchlo, proste také sladké vychutnávanie ^^

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 12:07

Shodou náhod jsem se potuloval kolem. Ano, hledal jsem Atsuku. Dozvěděl jsem se, že Hebimaru je mrtvý. Hledal jsem další uplatnění, další dobrodružství a nevšední zážitky. Byl jsem tím posedlý. Z nějakého důvodu jsem měl pocit, že masochistky jako Atsuka, nebo Amaterasu mě dokáží zabavit a vytrhnout z té nekonečné nudy a apatie. Netrvalo dlouho a ucítil jsem její chakru. Už už jsem se chystal vylézt a ukázat se, když v tom jsem uviděl cosi nevídaného.
"Do pr**le." ujelo mi a vteřinu na to jsem si kapesníkem utíral krev, která se mi řinula z nosu. Okamžitě jsem utlumil svou chakru a schoval se.
Teď s Atsukou fakt mluvit nebudu...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 12:12

Naprosto jsem se přestala soustředit, takže jsem si ani během té krátké chvilky nevšimla, že nás někdo sleduje. Špičkou jazyka jsem Atsuce přejela po rtech, zatímco jsem jí rukou vískala ve vlasech. Tiskla jsem ji k sobě, jako kdybych se bála, že je to jen krásný přelud, který má co nevidět zmizet. Na chvíli jsem opustila její rty a začala ji jemně hryzat do krku. Snažila jsem se zjistit, kde se jí to nejvíce líbí. V podstatě jsem teď byla v trochu jiném stavu vědomí, takže všechny otázky typu - co to dělám, proč to dělám - byly momentálně utlumeny tím krásným pocitem, který mi její přítomnost způsobovala.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 12:18

Nikdy som nebola senzibilom.. a tak som nemala ako cítiť chakru toho kto nás sledoval.. aj keď to bol Kazuo. Momentálne som však bola plne zaneprázdnená, tým nádherným nenahraditeľným pocitom ktorý ma teraz zvieral. Keď sa na chvíľku odlepila tak som nahodila až taký previnilý výraz typu " ešte !" no v zápätí, keď mi začala hryzať do jazyka tak som až .. povzdychla ! čo sa mi nestalo už nejaký ten piatok, s výnimkou včerajška no to mi Amaterasu odsávala krv prúdom!.. ruky som mala zamestnané tým že som sa držala okolo jej krku, inač by som určite spadla páč som bola o niečo menšia než Sumi-chan !

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 12:26

Stále jsem ji držela u sebe, položila jsem jí ruce okolo pasu. Během chvilky, kterou jsem věnovala letmým polibkům do jejích vlasů mi jedna má ruka zabloudila na její zadeček. Druhou ruku jsem využila k jemnému škrabkání po jejích zádech a svými rty opět vyhledala ty její. Přála jsem si, aby ta chvíle nikdy neskončila. Možná jsem našla to, co mi chybělo doma, dokonce i na cestách, kdo ví? Možná jsem trochu jiná než ostatní, ale koho to zajímá?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 12:31

Ušlo mi menšie "zapriadnutie", ako u nejakej mačky keď sa s ňou maznáte a jej to príde hrozne príjemné.. v nejakom takomto stave som sa nachádzala teraz ja. Odhodlala som sa jednou rukou pustiť páč mi viac menej začal zavadzať jej pramienok vlasov ktorý sa nám do toho stále motal, len som jej ho odhrnula niekde za ucho po čom som jej tou istou rukou do vlasov vošla a len som ju začala škrabkať, tiež som si jej hlavu tak tuhšie pritlačila k sebe, teraz to už nebolo iba skúšanie, ako na moje bozky zareaguje, tento krát ma to úplne ale úplne pohltilo !

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 10 z 16 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: