Hranice Rýžové země
+10
Nukenin
Kiwi Namikaze
Shijin Hyuuga
Kisuke Uchiha
Tenshi Ochita
Shinobi
Noriko Kana
Neuro Uchiha
Ayame Takahashi
Yoko Ayme
14 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 7 z 16
Strana 7 z 16 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16
Hranice Rýžové země
First topic message reminder :
Hranice rýžové země
Na hranicích rýžové země je po dvou metrech ukryt kurai shotonový krystal, který zaznamenává pomocí vibrací u Reiny příchod cizince.
Hranice rýžové země
Na hranicích rýžové země je po dvou metrech ukryt kurai shotonový krystal, který zaznamenává pomocí vibrací u Reiny příchod cizince.
Anonymní- Anonymní
Re: Hranice Rýžové země
,,A jak všichni odejdeme a nepřidou jiní tak budeš dělat co? Ty si mi ale divný člověk. Člověk co má jen kůži a nic pod ní. Takoví by tu už ani neměli být."
Anonymní- Anonymní
Vznesl jsem se do vzduchu a odrazil fuuton.
"Ohnivá vůle? Kdo by věřil na ohnivou vůli? Jen blázen, by se chtěl stát Hokage."
"Jen prázdné kecy, existující jenom proto, aby Hokage měli o čem mluvit."
"Já nejsem člověk..Já jsem..BŮH!! Legendární Sannin, Orochimaru se stal Bohem!!" vznášel jsem se pár metrů nad nimi.
"Sarutobi-sensei, všichni ostatní věřili v bláhovou ohnivou vůli, která jim nepřinesla nic, než jen zkázu! Zabiju Hokageho a zničím Konohu!!" rozpřáhl jsem ruce Bansho tenin a vyletěli do vzduchu i mé sféry.
"Ohnivá vůle? Kdo by věřil na ohnivou vůli? Jen blázen, by se chtěl stát Hokage."
"Jen prázdné kecy, existující jenom proto, aby Hokage měli o čem mluvit."
"Já nejsem člověk..Já jsem..BŮH!! Legendární Sannin, Orochimaru se stal Bohem!!" vznášel jsem se pár metrů nad nimi.
"Sarutobi-sensei, všichni ostatní věřili v bláhovou ohnivou vůli, která jim nepřinesla nic, než jen zkázu! Zabiju Hokageho a zničím Konohu!!" rozpřáhl jsem ruce Bansho tenin a vyletěli do vzduchu i mé sféry.
Naposledy upravil Orochimaru dne Fri 8 Apr - 21:58, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
"Orochimaru..Tos přehnal! " opřu se o tyč a zakřičím na něj.
"Klidně zab mě, dělej si semnou co chceš, ale ostatní nech jít. Tohle už začíná být osobní. Nikdo..nikdo předemnou nebude ponižovat ohnivou vůli! Nikdo!!" přiložím si ruku na ránu.
"Klidně zab mě, dělej si semnou co chceš, ale ostatní nech jít. Tohle už začíná být osobní. Nikdo..nikdo předemnou nebude ponižovat ohnivou vůli! Nikdo!!" přiložím si ruku na ránu.
Anonymní- Anonymní
,,Ty si blázen. A to bláznoství tě jednou zabije. Radši věřit v ohnivou vůli a pro něco zemřít než tvůj případ no." A díval jsem se vzhůru na něho.
Anonymní- Anonymní
"Ukážu vám, co udělám s Konohou." ještě víc jsem rozpřáhl ruce.
"POCIŤTE BOLEST! SHINRA TENSEEI!!!!"
"POCIŤTE BOLEST! SHINRA TENSEEI!!!!"
Anonymní- Anonymní
Rychle!! Zareaguju velice pohotově. Enma se změní v obrovskou klec, která skryje mě a můj tým.
Anonymní- Anonymní
"Konoha nepadne, věřím v Hokageho a v ninji z Konohy.." Pousmála jsem se. A pak jsem si všimla, kde jsme.
"Musíme se dostat pryč odsud, kso.." Zaklela jsem a pozorovala jsem Orochimara.
"Musíme se dostat pryč odsud, kso.." Zaklela jsem a pozorovala jsem Orochimara.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
No to bylo tak tak když jsem uviděl, že mě chytla klec. Podíval jsem se na Orochimara a přemýšlel co dál.
Anonymní- Anonymní
"Uvidíme se při ničení Konohy." odletím společně se sférami do svých komnat.
Anonymní- Anonymní
,,Ještě že odletěl." Chytnu se za krvavé břicho a i trochu krve vykašlu. Nejvyšší čas se vrátit. Pomyslím si.
Anonymní- Anonymní
"Kch...moje čakra těsně nad nulou. Můj život, těsně na vlásku. Mohl bych snad složit i písničku." klec zmizí a já padnu na kolena.
Anonymní- Anonymní
Ještě jsem se za ním podívala, než jsem uhodila pěstí do nejbližšího stromu. Pak jsem se podívala na Sasukeho.
"Jsi v pořádku? Ukaž mi to rameno hodně krvácí.." Klekla jsem si k němu a vytáhla z pouzdra dva obvazy. Seito na tom nebyl taky zrovna nejlépe.
"Sice nejsem medik, ale tohle umím.." Pousmála jsem se.
"Jsi v pořádku? Ukaž mi to rameno hodně krvácí.." Klekla jsem si k němu a vytáhla z pouzdra dva obvazy. Seito na tom nebyl taky zrovna nejlépe.
"Sice nejsem medik, ale tohle umím.." Pousmála jsem se.
Shinobi
"Ne v pohodě." vstanu a zavrávorám.
"Děkuji Yoko." usměju se na ni a podepřu se tyčí.
"Že já nezůstal v kanceláři informačního centra Konohy."
"Děkuji Yoko." usměju se na ni a podepřu se tyčí.
"Že já nezůstal v kanceláři informačního centra Konohy."
Anonymní- Anonymní
,,Já jsem v po.." Než jsem to stačil doříct taky jsem padl na kolena a kašlal jen krev. ,,Pohodě." Usmál jsem se na ně a dál klečel.
Anonymní- Anonymní
"Jak myslíš.." Pokrčím rameny a obvaz schovám. Pak prohlédnu Seita.
"Ty si to přehnal. Tohle se mi nelíbí, měl by si s tím do nemocnice.." Řeknu mu a pak se podívám na Sasukeho. "Odpočineme si a pak půjdeme do Konohy?" Zeptám se.
Určitě musejí být oba bez chakry..
"Ty si to přehnal. Tohle se mi nelíbí, měl by si s tím do nemocnice.." Řeknu mu a pak se podívám na Sasukeho. "Odpočineme si a pak půjdeme do Konohy?" Zeptám se.
Určitě musejí být oba bez chakry..
Shinobi
"Jdeme teď..Není bezpečné tady zůstavat. POslal by své sluhy, kteří by nás dodělali." ušklíbnu se a zahlédnu svůj odraz v malé louži.
"Já vypadám?! Rychle, musíme domů. Musím se převléct a to ostatní."
"Já vypadám?! Rychle, musíme domů. Musím se převléct a to ostatní."
Anonymní- Anonymní
,,Nuže dobrá radši jdeme. Tady by nás ještě fakt někdo oddělal." S těžkou námahou jsem se postavil a následoval Sasukeho.(přesun)
Naposledy upravil Seito Senju dne Fri 8 Apr - 22:43, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Vzhled nade vše..
Ušklíbla jsem se, nad Sasukeho výrazem a pak jsem se podívala na sebe. A radši jsem to nekomentovala. Co jsem si teď přála ze všeho nejvíc byla dlouhá sprcha!
Toužebně jsem se zasnila a pak jsem rozešla pryč.
(Přesun)
Ušklíbla jsem se, nad Sasukeho výrazem a pak jsem se podívala na sebe. A radši jsem to nekomentovala. Co jsem si teď přála ze všeho nejvíc byla dlouhá sprcha!
Toužebně jsem se zasnila a pak jsem rozešla pryč.
(Přesun)
Shinobi
Tady by se někde měla nacházet jeho skrýš.
Někdy je potřeba se spojit s ďáblem, když je to pro dobro věci. Ušklíbnu se a kráčím dál.
Někdy je potřeba se spojit s ďáblem, když je to pro dobro věci. Ušklíbnu se a kráčím dál.
Anonymní- Anonymní
"Kirigakure lovila nukeniny, teď se snimi paktuje. Přijímá Uchihy do svých řad, nechá jinchuuriki, aby si klidně odešla do Konohy. Přijmula spojenectví, s Konohou a Sunou. Bez Konohy není Kiri nic. Chci se stát Mizukagem, abych opět navrátil Kirigakure slávu. Mizukage je nezkušená, nerozvážná a mladá. V ROOTu jsme vytvořili experiment umělého parazita. Měla to být obdoba Bijuu, a experiment se podařil. To byl náš první největší tah, pak jsme se schovali, a před pár měsíci, jsem chtěl nechat Hajiho zabít, protože jsem si myslel, že se experiment nepodařil, ale nese to své plody."
Anonymní- Anonymní
"Vieš, že ak by som nebol nútený ti pomôcť, tak ti nepomôžem. Ak je Konoha teraz tá najsilnejšia, som len rád." Haji? Čo je Haji zač???
Anonymní- Anonymní
"Heh, to je mi jasné, já sám bych nechtěl Orochimarovu pomoc, ale když je potřeba, spojím se klidně i s ďáblem." ušklíbnu se a pomalu dál kulhám vedle Danzoa.
"Konoha je nejsilnější."
"Konoha je nejsilnější."
Anonymní- Anonymní
"Uchiha Sasuke. To jméno, by ti mělo něco říkat." podívám se na něj s mírným úšklebkem.
Anonymní- Anonymní
Strana 7 z 16 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 7 z 16
Povolení tohoto fóra: