Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tréningové prostory

+2
Uzumaki Allii
Nawaki
6 posters

Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Koš

Strana 7 z 18 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 18  Next

Goto down

Tréningové prostory - Stránka 7 Empty Tréningové prostory

Příspěvek pro Anonymní Sat 19 Mar - 10:40

First topic message reminder :

Zde můžou týmy trénovat

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Tréningové prostory - Stránka 7 Empty Re: Tréningové prostory

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Fri 26 Aug - 12:19

Podíval jsem se na Roku. Ještě jednou jsem si povzdychl a stoupl si asi 30 metrů od ní."Roko? Dám ti jednu radu...jdi do toho na plno. V boji jsem úplně jiný a žádný souboj neberu na lehkou váhu. Udělám cokoliv, abych tě porazil...dávej si bacha prosím...sebekontrola je ošidná věc..." Z očí mě čišela upřímnost."Jo a dámy mají přednost..." Řekl jsem, než se můj výraz úplně změnil. Teď jsem vypadal jako bych byl stále nukenin a nikdo by do mě neřekl, že už jim dávno nejsem. Úsměv z tváře zmizel a objevil se tam jen takový chladný výraz.
Tréningové prostory - Stránka 7 Images?q=tbn:ANd9GcR-AZ6Wzij_pWJJvugBWpc6CCI7THHho817sb_ru6rlBppbnX9Kpg
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki
Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)

Počet príspevkov : 1936

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan: Kazuki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 26 Aug - 12:33

Zamyšleně jsem svraštila obočí. Pak jsem to ale pustila z hlavy.
Teď není čas na to o tom přemýšlet.
Originál i všechny klony začali skládat pečetě, každý ale na jiné jutsu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Fri 26 Aug - 12:42

V rychlosti jsem vytáhl oba meče a jednou nohou došlápl.
Tréningové prostory - Stránka 7 Hiraishin-no-jutsu-2-o
Shunshin no jutsu...
Objevil jsem se mezi Rokou a klonem po pravé straně. Ty zbylý dva se rozpadli na vodu. V rychlosti jsem švihl čakrou nabitými zbraněmi na jejich hlavy.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 26 Aug - 14:20

Meč mnou i klonem bez problémů projel, protože jsem proměnila svojí hlavu na vodu. Pak jsem k němu co nejrychleji přiložila ruku a udělala jsem okolo něj vodní vězení z kaluží, které zbyly z klonů.
Schválně jestli mu dojde, že když se mé klony zkapalní, neznamená to, že jsou odepsané.
(gomene, jsem na táboře, tak to bude občas trochu zdlouhavé)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Fri 26 Aug - 14:52

(V poho xD..)
Když mě uzavírala do vodního vězení, použil jsem Kawarimi no jutsu a sebe nahradil vodou.Objevil jsem se kousek za ní. Udělal jsem jednou rukou poloviční pečeť tygra a kolem Roky se z vody s formovalo asi 10 klonů do kruhu.
Tréningové prostory - Stránka 7 Mizu-o
"Nejsi jediná, kdo umí používat klony." Všechny klony po ní a jejich napodobenin hodili shurikeny.
Tréningové prostory - Stránka 7 Shuriken-kage-bunshin-no-jutsu-o
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 26 Aug - 15:10

Nechala jsem sebou shurikeny proletět. Voda z vodního vězení se mezitím zformovala zpátky do podoby klonů. Pak jsme všichni najednou vytáhli shurikeny a hodili je na klony. Na každý klon letěly čtyři shurikeny.
' Samozřejmě,že ne, na tohle vážně patent nemám,' ušklíbla jsem se.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Fri 26 Aug - 15:21

Jen jsem se ušklíbl a vyskočil do vzduchu. Klony hodili další shurikeny do těch jejich a tak je odrazili. Potom se rozběhli rychle přímo na Roku. Já zatím ve vzduchu složil pár pečetí a byl jsem kousek nad ní.
Suiton: Mizu Rappa!
Tréningové prostory - Stránka 7 Yahiko02
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 26 Aug - 15:42

Malinko mi cuklo v oku.
Viděl, že ovládám Suika no jutsu a stejně se mě snaží zranit vodou?
Nechala jsem se i se svými klony spláchnout, předtím jsme se však proměnila ve vodu. Pak jsem se o pár metrů dál zase i s klony zformovala. Pak jsme se s klony znovu hodili shurikeny. Tentokrát všech čtyřicet letělo na originál.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 26 Aug - 15:53

Nakráčal som si to sem .
Vycítil som z tohoto miesta že je tu Roka .
Prišiel som sa pozrieť ako sa jej darí .
Ako som zazrel že trénuje tak som si vyskočil na strom a odtiaľ som to pozoroval .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Fri 26 Aug - 16:00

Věděl jsem, že ten útok nezabere, ale jiný živel jsem neovládal a neměl jsem ji čím zastavit, ale to mě nevadilo. Strašně plýtvala čakrou, Ani se nesnažila uhýbat jen se pořád měnila na vodu. Mít stále aktivovanou techniku bere postupem času dost čakry a její stále využívání taky. Já mezitím se snažil dělat, co nejvíce fyzických útoků. Takhle to dlouho nevydrží...za chvíli bude vyčerpaná a to ani moc neútočí... Zase jsem použil "Kawarimi no jutsu a shurikeny zasáhly jen špalek dřeva.
Tréningové prostory - Stránka 7 E8fd9f6aef_79292046_o2
Objevil jsem se kousek od ní a prudce na ni zaútočil. Udělal jsem pár rychlých a silných výpadů meči, které stále modře svítili.
Tréningové prostory - Stránka 7 LUKE
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 26 Aug - 16:11

Vytáhla jsem svoje meče a odrazila jsem jeho výpady.
Zatraceně, tímhle tempem mi za chvíli dojde chakra a navíc nemám v moc útočných jutsu. Jediná šance jak ho dostat je boj na blízko.
Využila jsem toho, že jeho klony jsou zatím daleko a zaútočila jsem na něj s klony ze čtyř stran.
Teď už kawarimi jen tak neuděláš, když máš ruce zacpané meči.
(btw, pečetě na kawarimi by se měli psát tah dopředu)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Fri 26 Aug - 16:25

(Na kawarimi se nedělají pečetě xD....možná genin, ale normálně ho ninja dokáže udělat bez použití rukou...ale stejně...kawarimi můžeš použít jen na slabší věci...rozhdoně se tím envyhneš A nebo B technice xD...ale jestli ti to vadí, tak to moc nebudu používat...stejně to teď nemám v plánu xD )
Všiml jsem si, že se asi rozhodla mě dostat na blízku.Zdá se, že neví, na co se má rodina specializuje....tak to trochu rozjedeme... Odskočil jsem a vyhodil meče do vzduchu. Rozkročil se a rychle dal ruce k sobě.
Suiton: Bakusui Shouha!
Tréningové prostory - Stránka 7 Bakusuishouhajf8
Na všechny strany se začali valit obrovský vlny, které smetávali vše okolo a stále se objevovali nové. Na vrchu jsem stál já a chytl dopadající meče. Klony to smetlo, jak nic. Teď už se neobnoví...bude je muset znovu vytvořit...
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 26 Aug - 16:41

Rozpustila jsem se na vodu a ztratila jsem se ve vlnách. Nechtělo se mi věřit, co právě udělal.
On tady normálně vytvořil jezírko! Né, že by mi to vadilo, ale je to fakt dost síla. A ty klony jsou docela problém.
Zformovala jsem se u dna a začala jsem skládat pečetě.
Mizu bunshin
Vedle mě se objevili tři klony.

Naposledy upravil Roka Hoozuki dne Fri 26 Aug - 16:46, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 26 Aug - 16:43

On jej takto pomáha ?
Na tie klony už ani toľko chakry nemusí minúť a vo vode ma veľkú výhodu no tak to som zvedavý čo bude ďalej .

Ja som musel odskočiť ďalej lebo to chcelo zaplaviť aj mňa .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Fri 26 Aug - 16:52

Věděl jsem, že zároveň bude mít u sebe vodu a to bude její výhoda, ale moje taky. Pokud jsem bojoval na vodní hladině, byl jsem 2x silnější, protože tam jsem se cítil jako doma. Jedna vlna začala padat dolů a já jel po ní. Mezitím se na ní vytvořili moje klony. Bylo jich kolem šesti. Při nárazu voda vyletěla do všech stran a já se ponořil po hladinu. Uviděl jsem Roku a i pořád z vlnou a klony jsem se rychle řítil na ni. V rukách jsem pevně svítal meče a byl připraven je kdykoliv použít.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 26 Aug - 16:59

Po větvích jsem doskákala k tréningovému místu, kde jsem cítila nejvíc čakry. Na jedné poblíž nich jsem zůstala a opřela se o kmen stromu. Páni, Kiri má nové jezero, usmála jsem se a sledovala je. Tak jak si vedete, hmm?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 26 Aug - 17:12

Viděla jsem jak se na mě řítí i se svými klony.
Šel sám pod vodu? Fajn.
Klony vytáhli meče a já jsem začala skládat pečetě, pak jsem se kousla do prstu.
Kuchiose no jutsu
Ve vodě se objevila vydra třikrát větší než já
Ten ve prostřed! to naprosto stačilo. Vydra máchla ocasem a zasáhla klony tak, že se všechny rozpustili a originál jím obmotala tak, aby mu znemožnila pohyb hlavně v oblasti rukou.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Fri 26 Aug - 17:20

Předtím jsem stačil dát k sobě ještě svoje meče a tak mě obmotala i s nimi. Tlačil jsem je od sebe, aby mě úplně neznehybněla. Koncentroval jsem do ruk, co nejvíce čakry a silně ztltačil a meči sjel po ocsu vydry. Sevření se uvolnilo a jhá se ještě od ní odrazil do prostoru. Tak přivolávací technika jo? Budeme hrát stejně... Kousl jsem se do prstu a udělal potřebné pečetě.
Kuchinose no jutsu!
Tréningové prostory - Stránka 7 Full_153991716
Beikori!
Drak byl asi na délku 5x delší než já a na výšku asi 1 až 2x. Prudce švihl ocasem a udělal úplně to stejný, co předtím vydra s tím rozdílem, že na jejího summona vyslal silný proud vody z tlamy.
(Mizuchi je můj hlavní Summon, když tak, ale jeho bych radši nepřivolával xD)

Naposledy upravil Akihiro Kazuki. dne Fri 26 Aug - 17:28, celkově upraveno 1 krát
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 26 Aug - 17:28

Všichni jsme se rozpustili a splynuli s vodou.
Už je pod vodou docela dlouho, kdybych ho tu jen dokázala udržet. Za chvíli se určitě bude muset nadechnout.
Dva klony se zformovali na hladině a oba začali skládat pečetě, každý jiné.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 26 Aug - 17:33

Drak? Sugoi! Kami-sama by se taky vyřádil Na větev jsem se posadila a pohupovala nohama, přičemž jsem oba sledovala. Do toho, Roko, zvládneš to!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Fri 26 Aug - 17:38

Dechu už jsem měl docela málo, ale měl jsem štěstí, že je tu Beikori. Kývl jsem na něj a ten hned věděl, co má dělat. Doplaval ke mně a já se ho chytl a jakoby posadil na hřbet. Kolem něj se rozzářila čakra a mě také obalila. Konečně jsem se zase mohl nadechnout. Navzájem jsme se spojili a já využíval svého summona, k dýchání. Bylo to výhodně, ale mělo to i hodně nevýhod. Musel jsem být stále s ním a taky byl díky tomu oslabený, protože musel využívat svou čakru a soustředění k mé potřebě. Přenášel na mě svou čakru a mi měli teď jakoby spojení čakrový obvod, ale i tak jsem věděl, že to dlouho provádět nebudu moct. Neměl neomezenou čakru a se zásobou jako summon na tom nebyl nejlíp. Složil jsem nějaké pečetě a čekal. Mezitím Beiki plul vodou sem tam."Chvíli to vydrž...omlouvám se, že tě tak využívám..." Jen se na mě jakoby usmál. On totiž byl jeden z draků, který nemluvili. Rozuměli mu jen ostatní draci a jiní summoni.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 26 Aug - 17:43

Čekala jsem.
Budeme hrát na trpělivost? Tak fajn.
Klony na hladině vytáhly meče.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Fri 26 Aug - 17:50

Pořád ve vodě plaval sem a tam. Nevydrží dlouho být rozpadlá...musí to brát hodně čakry... Beiki začínal být unavený, ale nedával to najevo. Já to stejně cítil."Nebudu tě takhle zneužívat...radši prohraju, než aby se ti něco stalo, kdyby ses moc vyčerpal. Víš jak to dopadlo minule. Do teď toho lituji." Zamířil jsem k hladině. Viděl jsem na vrchu nějaké stíny. Drak zrychli a prudce narazil do klonů zespodu a vyletěl vysoko do vzduchu. Tam se rozplynul a já doskočil na nedaleký strom, který byl skoro až po korunu stromu ve vodě. Skočil jsem až na špičku, abych byl dost nad hladinou a pořádně se rozhlížel. Takhle se neporazíme...Suiton a Suiton...proč jui prostě nenechat vyhrát...vždyť je to jen cvičný souboj...ne...to by pak nebyl žádný trénink...uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál...
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 26 Aug - 18:07

Klony počítali i s tím, že bude stoupat moc prudce, proto dělali každý jinou techniku. Ve chvíli, kdy si všimli příliš rychle se blížícího draka, drknul jeden klon do druhého, který se proměnil ve vodu.
Gyaku suiro no jutsu
Klon obalilo vylepšené vodní vězení. Bylo to těsně, ale stihl to a tak ho drak při nárazu odpálil i s koulí, která ho chránila do vzduchu. O pár chvil později dopadli oba klony zase v původním stavu na hladinu.
Mezitím jsem se i s vydrou zformovala na dně.
Tak, teď jsi se mohl seznámit s mojí technikou. Ikdyž musím říct, že ani já jsem nevěděla, co to udělá, když do toho narazíš zespod.
Klon na hladině opět poskládal pečetě.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Fri 26 Aug - 18:16

Jen jsem tam tak stál na špičce stromu a vše sledoval. Povzdechl jsem si. Nechci tu techniku používat...je to moc nebezpečné, jak pro mě, tak pro ni...takhle tu, ale budeme donekonečna, i když myslím, že jí nezbývá už moc čakry...."Pokud to někdo brzo neukončí, tak tady strávíme mládí...nemám žádný jiný element, kterým bych tě mohl porazit..." i když jutsu ano, ale to jen v nouzových situací a Mizuchiho přivolávat nebudu..."Nemá cenu, abych na tebe pořád útočil vodními technikami a i když by ti možná došla do budoucna čakra, tak je to na hodně dlouhou....no...takže...se vzdávám, vyhrála si." Je zbytečné využívat další techniky nebo něco jiného a své nejsilnější použít nechci.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content