Vězení
+9
Angel Namikaze
Andi Dors
Kinshi
Kiyoko Hokori
Uchiha Benjiro
Hideo Hatake
Uzumaki Arashi
Nukenin
Akasuna no PiliKKa
13 posters
Ns: Go on :: Text RPG :: NS: Go on :: Herní místnosti :: Kagetsu no Sato
Strana 3 z 5
Strana 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Vězení
First topic message reminder :
Ano, vězení je jednou z nejpropracovanějších a nejhlídanějších částí vesnice. Je přece tolik odbojářů, rebelů co nesouhlasí s režimem a ti všichni patří sem!
Jak už bylo řečeno, cely jsou jednak nad povrchem, ale také v podzemí, všechno je tvrdě hlídáno a běda tomu, kdo by chtěl utéct!
Ano, vězení je jednou z nejpropracovanějších a nejhlídanějších částí vesnice. Je přece tolik odbojářů, rebelů co nesouhlasí s režimem a ti všichni patří sem!
Jak už bylo řečeno, cely jsou jednak nad povrchem, ale také v podzemí, všechno je tvrdě hlídáno a běda tomu, kdo by chtěl utéct!
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Re: Vězení
// xDDDDD
Benjiro, upokoj ho! Rozkázal som, aby niekto v takom stave dokázal poškodiť celu... fakt ako u amatérov. Nech ho spacifikuje preboha, nech tu nenarobí ďalšie škody! Ale nepútal viac moju pozornosť, to snáď ten Uchiha zvládne aj bez toho, aby som mu musel pomôcť. Otočil som sa ku Kiyoko, prikročil som bližšie k nej a znova som sa jednou rukou oprel o mrežu.
Ich životy alebo informácie, inú možnosť nemáš. Prehovoril som jednoznačne, ju zabiť... nie, najprv potrápiť, možno prídu ešte aj nové cestičky k novým možnostiam, takže prečo to nevyskúšať? A Kinshiho to určite veľmi bavilo.
Benjiro, upokoj ho! Rozkázal som, aby niekto v takom stave dokázal poškodiť celu... fakt ako u amatérov. Nech ho spacifikuje preboha, nech tu nenarobí ďalšie škody! Ale nepútal viac moju pozornosť, to snáď ten Uchiha zvládne aj bez toho, aby som mu musel pomôcť. Otočil som sa ku Kiyoko, prikročil som bližšie k nej a znova som sa jednou rukou oprel o mrežu.
Ich životy alebo informácie, inú možnosť nemáš. Prehovoril som jednoznačne, ju zabiť... nie, najprv potrápiť, možno prídu ešte aj nové cestičky k novým možnostiam, takže prečo to nevyskúšať? A Kinshiho to určite veľmi bavilo.
Uzumaki Arashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 152
Odstránil som z cesty ďalšiu kunoichi a následne som sa pozrel na Arashiho.
"No.. možno keby sme zobrali tie osem-deväť ročné decká.. " Pozrel som sa na zvyśných dvoch pripravených na porážku.. ktorý boli v takom šoku, že sa nedokázali ani len pohnúť.. ani len ceknúť či čo i len žmurknúť. Započul som výbuch a hodil som otrávený pohľad do cely, v ktorej nastal. Nekomentoval som to však a len som si užíval ten pocit zadosťučinenia, keď zo mňa zliezala moja prekliata forma rovnako, ako vyhasínal život ženy ktorej som zasadil posledný útok.
"No.. možno keby sme zobrali tie osem-deväť ročné decká.. " Pozrel som sa na zvyśných dvoch pripravených na porážku.. ktorý boli v takom šoku, že sa nedokázali ani len pohnúť.. ani len ceknúť či čo i len žmurknúť. Započul som výbuch a hodil som otrávený pohľad do cely, v ktorej nastal. Nekomentoval som to však a len som si užíval ten pocit zadosťučinenia, keď zo mňa zliezala moja prekliata forma rovnako, ako vyhasínal život ženy ktorej som zasadil posledný útok.
Kinshi- Počet príspevkov : 51
Následuje rachot který slyšel až příjde sem. Pomale vchází dovnitř a všimne si pár psotav, sedne si a všechny si prohlíží. Čeká až si ho někdo všimne. *hmm co se tady asi děje* pomyslí si
Angel Namikaze- Počet príspevkov : 29
Když Hideo odkopl kunai zpět ke mě, byl jsem si jit, že nejspíš nestihnu vrátit mu ho zpátky, a tak jsem jeho směrem hodil kunai, skáčejíc dozadu. Když jsem zaregistroval že kunai je téměř u mě, složil jsem pečet (kawarimi ni jutsu) a vyměnil si místo s kunaiem. Když jsem se objevil na místě kunaie o kousek od Hidea, uchopil jsem ho za rameno a postrčil směrem ke kunai, za účelem abych si s ním kryl záda od výbuchu.
"Měl bys se klidnit... jinak to tu zdemoluješ. " Promluvil jsem k němu, výbuch ho hodně nemohl ranit, protože byl z druhého konce cely, ale okolní letíci kámen ze strany výbuchu již něco způsobit mohl.
"Měl bys se klidnit... jinak to tu zdemoluješ. " Promluvil jsem k němu, výbuch ho hodně nemohl ranit, protože byl z druhého konce cely, ale okolní letíci kámen ze strany výbuchu již něco způsobit mohl.
Uchiha Benjiro- Počet príspevkov : 131
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Dál sedí a sleduje dění ve věznici *hmm očividně už sem správně* pomyslí si, co ych asi tak mohl udělat? kde najdu Kageho? to jsou otázky které mu kolují v hlavě. Přitom se trošku protáhne, ale nedělá žádne špatné pohyby aby na ně přestal vidět.
(BTW, Angel, väzenie nieje iba jedna miestnosť, nachádzaš sa zrejme niekde pri vchode, zatiaľ čo dej nás ostatných je v dolnom "poschodí" väznice Tak, maximálne môžeš teda asi vidieť len istého väzňa, ktorý tam huláka po strážcoch xD Len tak pre info. ^^)
Kinshiho nápad, podotýkam ďalší, bol opäť jeden z tých dobrých. Ak jej ústa nerozhýbali obyčajní ľudia, určite to vyjde pri deťoch. Tie ale boli v inej sekcii ciel, nie v tomto najspodnejšom poschodí.
Nájdeš ich za tými dverami, chodba naľavo. Tam už v celách uvidíš dosť možností. Potichu som Kinshimu povedal, ukazujúc rukou na dvere, ktoré viedli z tohto podzemia vyššie, kde boli samozrejme ďalšie cely. A tam už bolo ľahšie nájsť deti, ktoré by sa sem hodili teraz asi ako vyšité. Ešte len teraz to bude zaujímavá situácia, keď do toho vstúpi najmladší ročník. A aká škoda, že tomu nemôže zabrániť nijak inak, len prezradením niektorých vecí. A samozrejme, dopraje to Kinshimu aj zábavu. Keď už som toto vyriešil, otočil som sa aj dozadu, k Hideovi a Benjirovi. Fakt mu robil taký problém, že to tu tak ničí?! Tuším si tie zvitky asi moc nezaslúži...
Kinshiho nápad, podotýkam ďalší, bol opäť jeden z tých dobrých. Ak jej ústa nerozhýbali obyčajní ľudia, určite to vyjde pri deťoch. Tie ale boli v inej sekcii ciel, nie v tomto najspodnejšom poschodí.
Nájdeš ich za tými dverami, chodba naľavo. Tam už v celách uvidíš dosť možností. Potichu som Kinshimu povedal, ukazujúc rukou na dvere, ktoré viedli z tohto podzemia vyššie, kde boli samozrejme ďalšie cely. A tam už bolo ľahšie nájsť deti, ktoré by sa sem hodili teraz asi ako vyšité. Ešte len teraz to bude zaujímavá situácia, keď do toho vstúpi najmladší ročník. A aká škoda, že tomu nemôže zabrániť nijak inak, len prezradením niektorých vecí. A samozrejme, dopraje to Kinshimu aj zábavu. Keď už som toto vyriešil, otočil som sa aj dozadu, k Hideovi a Benjirovi. Fakt mu robil taký problém, že to tu tak ničí?! Tuším si tie zvitky asi moc nezaslúži...
Uzumaki Arashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 152
Ozvala sa rana, keď to vybuchlo a Benjiro ma využil ako svoj živý štít, avšak namiesto toho aby po dopade mi to spôsobilo bolesť, zahliadol Benjiro v rukách moje kawarimi, bábku oblečenú v Jouninskej veste. Ako som to dokázal? Pri Shinra Tensei ktorrú vytvoril Arashi, poškodil aj bariéru okolo cely, čím mi dovolil využívať moju čakru, ktoú som okamžite využil na vytvorenie náhrady. Teraz som sa v ticho presúval chodbami cely, kto vie kde som to ale mal namierené. A stalo sa tak, že dve maskované Anbu jednotky na vyššom poschodí ako boli všetci padli k zemi, keď sa pri Andhio cele objavila moja postava, pričom kľúčmi od Anbu otvorila celu.
Hideo Hatake- Jounin *A
- Počet príspevkov : 125
(psal jsem že jsem šel podle hluku, no ale tak abych uělal radost...) Vstane a jde do si prohlídnout další poschodí *kolik jich tu asi může být?* zašeptá sám pro sebe a když výjde do jedno z poschodí uvidí tam cizí osoby. *Tady by se mohlo něco dít* pomyslí si a sleduje osoby co zde vyvádí
"Kso..." Pomyslel jsem si, když se na Hideovým místě objevilo kawarimi. At tahle situace vypadala jak chtěla, nedělalo mi to starosti, i když si Tsukikage může o mne pomyslet cokoliv.
Nejprve jsem se zamyslel nad tím jak Hideo dokázal vyměnit svá místa s loutkou (neumím přeložit doslova bábku). I hned jsem přišel k nejbližšímu Anbu a informoval ho, aby vyhlásil poplach. At už se Hideo nacházel kde koliv, pátrací jednotky Anbu ho museli zahlédnout a v tom případě měly dáne jasné instrukce, zastavit a předat o jeho poloze informace dalším, aby přišli na posilu.
Když jsem zařídil vše potřebné, vydal jsem se do vrchních pater hledat Hidea. Zkoušel jsem náhodu, jestli na něj narazím. Po chvíli když jsem narazil na dva mrtvá těla Anbu, ujistil jsem se že mířím správným směrem.
Nejprve jsem se zamyslel nad tím jak Hideo dokázal vyměnit svá místa s loutkou (neumím přeložit doslova bábku). I hned jsem přišel k nejbližšímu Anbu a informoval ho, aby vyhlásil poplach. At už se Hideo nacházel kde koliv, pátrací jednotky Anbu ho museli zahlédnout a v tom případě měly dáne jasné instrukce, zastavit a předat o jeho poloze informace dalším, aby přišli na posilu.
Když jsem zařídil vše potřebné, vydal jsem se do vrchních pater hledat Hidea. Zkoušel jsem náhodu, jestli na něj narazím. Po chvíli když jsem narazil na dva mrtvá těla Anbu, ujistil jsem se že mířím správným směrem.
Shinobi
*nikdo si mě nevšímá* pomyslí si a zatváří se deresivně. Copak jsem neviditělný? Radši se podívám jinam. pomyslí si a odchází
Přesun
Přesun
Andi
Výborně. Usměju se na něj. Děkuji. Dodám když vybíhám z cely a začínám opět cítit chakru.
Když se na něj pořádně podívám, vzpomenu si na popis co mi dávala slečna z Konohy. Mám tě prý dostat pryč. Nebo to mi řikala ta holka. Pořádně protáhnu ruce. Ale nejdřív musím zachránit šéfovou. Můj pohled se zdál momentálně tak trochu znechucený. No, dlužil jsem jí to a to je dostatečný důvod.
V ruce vytvořím dvě růže. Jednu nabídnu Hideovi a druhou pevně uchopím do pravé ruky. Může se hodit.
Výborně. Usměju se na něj. Děkuji. Dodám když vybíhám z cely a začínám opět cítit chakru.
Když se na něj pořádně podívám, vzpomenu si na popis co mi dávala slečna z Konohy. Mám tě prý dostat pryč. Nebo to mi řikala ta holka. Pořádně protáhnu ruce. Ale nejdřív musím zachránit šéfovou. Můj pohled se zdál momentálně tak trochu znechucený. No, dlužil jsem jí to a to je dostatečný důvod.
V ruce vytvořím dvě růže. Jednu nabídnu Hideovi a druhou pevně uchopím do pravé ruky. Může se hodit.
Andi Dors- Počet príspevkov : 83
Andiho prítomnosť mi vyčarila úsmev na tvári, čo pod maskou ale nešlo ani trochu vidieť. Okamžite som mu pomohol z cely a zahľadel sa na mŕtvych strážnych neďaleko. Ružu som si samozrejme vzal, po slovách aby ma priviedli späť, okamžite mi padla na rozum Kiwi! S úsmevom som odpovedal. „Bež okamžite k Tsuchikáge, a vezmi ju odtiaľ aj keby to znamenalo že ma tu necháš.. Pôjdem ti zabezpečiť voľnú cestu a urobím trochu malý rozruch..“ Zavelil som, následne čoho som otvoril konečne pravé oko, kde sa vynímal Sharingan. V boji proti takému počtu nepriateľov ho budem potrebovať, hlavne uvedomujúc si že umriem, Sharingan bola moja jediná zbraň s ktorom som mohol zdržať súpera na potrebný čas. V ruke sa mi objavil kunai naplnený Raiton čakrou, následne čoho som sa pustil s Andim po chodbe, likvidujúc každého súpera svojím umením skopírovaného tichého zabíjania vyvinutého v Kirigakure. Mieril som k Tsuchikáge, kde som za každú cenu mienil súpera zdržať.
Hideo Hatake- Jounin *A
Andi
Kývnul sem na něj a vydal se k cele kde by měla být Tsuchikage. Ještě předtím ale, jsem se otočil na Hatakeho. Kdyby něco, zaječ a hoď tu růži. Pokud tu budu a uslyším tě, zacpi si uši. Potom už jsem opravdu běžel. Hledajíc úplně všude až zbývala poslední cela kde jsem nebyl.
Kývnul sem na něj a vydal se k cele kde by měla být Tsuchikage. Ještě předtím ale, jsem se otočil na Hatakeho. Kdyby něco, zaječ a hoď tu růži. Pokud tu budu a uslyším tě, zacpi si uši. Potom už jsem opravdu běžel. Hledajíc úplně všude až zbývala poslední cela kde jsem nebyl.
Andi Dors- Počet príspevkov : 83
Po chvíli mi došlo o co vlastně Hideovi jde, a tak jsem se rozhodl vydat zpět ke Tsukikagemu a cele z Kiyoko. Nedával jsem si za vinu to co se nyní děje, protože nebyla má chyba že Hidea v věznici neodzbrojili. Kdyby se tak stalo něměl by u sebe ten kunai s výbušným lístkem.
Po chvíli jsem dorazil zpátky k cele Kiyoko. "Omouvám se za tyto komplikace Tsukikage-sama..."
Řekl jsem Tsuikagemu, neutrálním, působícim klidně tonem.
Po chvíli jsem dorazil zpátky k cele Kiyoko. "Omouvám se za tyto komplikace Tsukikage-sama..."
Řekl jsem Tsuikagemu, neutrálním, působícim klidně tonem.
Shinobi
Jednotka ANBU tvořená nukeninmi se nejdřív stavila u Tsukikageho, poklonili se mu, potom se otočili a vydali se za Hideem zneškodnit nepřítele. Tihle ANBU nebyli jako ostatní, byli to krvelační nukeniny, co už dávno zapomněli na nějaký cit. Jednom zabíjejí, je to jejich cíl.
Skupinka pěti obklíčila Hidea, to, co ale nevěděl bylo, že byli perfektně sehraní a každý z nich ovládal jeden element. Každý jiný. Fuuton, Doton, Katon, Suiton a Raiton.
Jeden z nich začal skládat pečetě. Za Hideem a za ANBU se začala tvořit dotonová stěna. Hidea právě lapili do kostky, celá prázdná chodba byla na to, aby si to s ním vyřídili. Nemohl utéct.
Skupinka pěti obklíčila Hidea, to, co ale nevěděl bylo, že byli perfektně sehraní a každý z nich ovládal jeden element. Každý jiný. Fuuton, Doton, Katon, Suiton a Raiton.
Jeden z nich začal skládat pečetě. Za Hideem a za ANBU se začala tvořit dotonová stěna. Hidea právě lapili do kostky, celá prázdná chodba byla na to, aby si to s ním vyřídili. Nemohl utéct.
Nukenin- Počet príspevkov : 714
V priebehu behu som prudko zabrzdil, pričom som stále bez výrazu zahliadol ako Andi uteká chodbou ďalej, a mňa zatarasila nie len skupinka Anbu jednotiek, ale aj stena ktorá uzavrela chodbu do obrovskej kocky. Povzdychol som si, a to som si už myslel že to bude v poriadku. Ruku som si priložil k oku a to som prudko otvoril odhaľujúc dokonalý Sharingan s troma tomoe. V ruke sa mi objavil znova kunai, a znova úplne divný, priamo od Raikena. "Hoši, ukončime to rýchlo, nemám veľa času na vás, o nato poviete?" Zaznela trochu egoistická a možno aj namyslená otázka chodbou smerujúca na partiu nukeninov priamo predo mnou. Musel som ich poraziť, potreboval som ich dostatočne zdržať a namieriť si to k vodcovi aby mohla Tsuchikáge utiecť.
Hideo Hatake- Jounin *A
Sledoval som ju a následne som sa pozrel na bossa.
"Sorry boss-u.. dnes už nemôžem. Budem s tým pokračovať zajtra ale dnes už nemôžem spraviť rituál... neprijal by ho. Navyše deti sú niečo iné.. tie sú čisté, nepoškvrnené, obätovať ich dá omnoho viac námahy než u dospelého človeka. Momentálne na to nemám." Nohou som rozmazal kruh a Jujutsu sa z mojej tváre ako aj zvyšku tela stiahlo.
"Sayo boss-u.. " Mávol som rukou smerom ku Arashimu a následne som sa vidal hore schodmy von. Netrápilo ma, že tu boli nejaké mŕtvoly či podobne. Nebol to môj biznis, momentálne som proste nemohol nikoho obetovať a tak mi pre dnešok nejaké zabíjanie stratilo zmysol.
(presun)
"Sorry boss-u.. dnes už nemôžem. Budem s tým pokračovať zajtra ale dnes už nemôžem spraviť rituál... neprijal by ho. Navyše deti sú niečo iné.. tie sú čisté, nepoškvrnené, obätovať ich dá omnoho viac námahy než u dospelého človeka. Momentálne na to nemám." Nohou som rozmazal kruh a Jujutsu sa z mojej tváre ako aj zvyšku tela stiahlo.
"Sayo boss-u.. " Mávol som rukou smerom ku Arashimu a následne som sa vidal hore schodmy von. Netrápilo ma, že tu boli nejaké mŕtvoly či podobne. Nebol to môj biznis, momentálne som proste nemohol nikoho obetovať a tak mi pre dnešok nejaké zabíjanie stratilo zmysol.
(presun)
Kinshi- Počet príspevkov : 51
Anbu dokončili techniku, proniknout skrz stěny bylo skoro nemožné, protože je tvořil nejenom doton, ale převážně i chakra. Pokud chtěl odejít, bude muset porazit ty, co techniku stvořili. Hideo si popravdě docela dost dovoloval a to ani netušil, co ho doopravdy čeká. Tihle ANBU, jak už bylo řečeno, byli jedni ze speciálních, přímo spadající ochranka Tsukikageho.
Čtyři z nich měli připravené poskládané pečetě, potom se rozestoupili, aby z tmy vystoupil jeden ANBU. Na první pohled bylo vidět, že je to dívka. V tmavé místnosti obrysy jejího těla doslova splývaly. Zastavila se pár kroků před Hideem.
"Velké řeči a skutek utek.." Ironické, ba až sarkastické. Potom si sundala masku, černé oči plné tmy bez bílých zorniček se upřely na Hidea a ten v tu chvíli mohl pocítit jediné. Pichlavou bolest hlavy, která ho klidně mohla přikovat k zemi, jako kdyby mu chtěla hlava explodovat. Strach, ano ten se mu jako slizký had vkrádal do mysli a způsoboval třas. Pocit bezmoci, utrpení.. A postava dívky před ním s emu začala rozmazávat.
Čtyři z nich měli připravené poskládané pečetě, potom se rozestoupili, aby z tmy vystoupil jeden ANBU. Na první pohled bylo vidět, že je to dívka. V tmavé místnosti obrysy jejího těla doslova splývaly. Zastavila se pár kroků před Hideem.
"Velké řeči a skutek utek.." Ironické, ba až sarkastické. Potom si sundala masku, černé oči plné tmy bez bílých zorniček se upřely na Hidea a ten v tu chvíli mohl pocítit jediné. Pichlavou bolest hlavy, která ho klidně mohla přikovat k zemi, jako kdyby mu chtěla hlava explodovat. Strach, ano ten se mu jako slizký had vkrádal do mysli a způsoboval třas. Pocit bezmoci, utrpení.. A postava dívky před ním s emu začala rozmazávat.
Bolesť.. Hlava mi šla puknúť od pískania v hlave, od priamej bolesti pri pohľade do jej očí bez bielok. Obrovská a neznesiteľná bolesť, ktorá ma donútila pokľaknúť pred nimi na kolená a zatvoriť oko v ktorom sa skrýval Sharingan. Ruky okamžite smerovali k hlave, ale presunuli sa k zemi aby moje telo udržali aspoň na kolenách. Bol snáď koniec? Pociťovať takéto utrpenie, tak som si myslel že to ešte dokážem dosť dlho udržať, stačil len pohľad do jej očí a prídem o život? Kolená, ruky, celým mojím telom prechádzala triaška keď sa mi znova pred očami ukazovala smrť môjho najlepšieho priateľa, ktorú som si tak kládol za vinu až mi umožnilo nové schopnosti oka. Bolo to horšie akoby si vybrala zabiť ma..
Hideo Hatake- Jounin *A
Čtyři zbylí ANBU se rozestoupili kolem Hidea. Jeden z nich použil jutsu, oheň mu doslova olíznul paty, jak se k němu začal stahovat, ale neubližoval mu.
A dívka bez masky ho nepřestávala dál mučit. Vkrádala mu do mysli každou chybu, kterou udělal. Každý moment, kdy někdo kvůli němu zemřel. Každou chvíli, když někoho nezachránil. Brnělo mu celé tělo, cítil každou buňku jak hlasitě pulsuje, každý sval..
"Neschopnen zachránit ty, které miloval.." Objevila se za ním, jako tmavý stín.
"Neschopen napravit chyby, které po sobě zanechal.." Další tichý šepot se mu zarýval do mysli.
"Neschopen ochránit vesnici, které přísahal.." Tomuhle se říkalo.. devastace osobnosti. A zbývala jediná otázka..
A dívka bez masky ho nepřestávala dál mučit. Vkrádala mu do mysli každou chybu, kterou udělal. Každý moment, kdy někdo kvůli němu zemřel. Každou chvíli, když někoho nezachránil. Brnělo mu celé tělo, cítil každou buňku jak hlasitě pulsuje, každý sval..
"Neschopnen zachránit ty, které miloval.." Objevila se za ním, jako tmavý stín.
"Neschopen napravit chyby, které po sobě zanechal.." Další tichý šepot se mu zarýval do mysli.
"Neschopen ochránit vesnici, které přísahal.." Tomuhle se říkalo.. devastace osobnosti. A zbývala jediná otázka..
"Kdo jsi..?"
Necítil som bolesť v oblasti nôh, v momente keď sa približoval k mojej pozemskej schránke oheň. Už som nepociťoval žiadnu ľudskú citovú väzbu, až na jednu a tou bola ľútosť spojená s nešťastím. V hlave mi behali rôzne obrazy a do toho mi boli pokladané otázky na ktoré som vôbec nevedel odpovedať. „Kto som?“ Zaznelo v mojej hlave a tam som sa zastavil. Triaška môjho tela sa rozšírila a zväčšila, teraz to bolo možné zahliadnuť aj obyčajným ľudským okom, moje trápenie bolo až hmatateľné. Ruky som mal v pästiach stále položené na zemi aby držali moje už ochabnuté telo, a hlavou mi znela tá istá otázka, kto som?
„Kto som..?“ Spýtal som sa roztraseným hlasom tej ženy, ktorá ma donútila ako jediná pokľaknúť na kolená a dúfať v zlo. Dúfať v smrť, zúfať si. Hlavou mi leteli jej slová, dedina, priatelia, pre koho som to robil? Čo vlastne robím a kto som? Znova a znova, Kaori, dedina, rámen, Satsuki, Raiken, Kiwi, Uchíha.. Všetci. Všetci sa objavili predo mnou, presne v ten okamih zmizla bolesť aj zúfalosť a ja som znova stál na tráve uprostred Konohy a videl ich. Všetkých.. Kto som? Vtedy dopadla na zem kvapka mojej slzy, presnejšie na moju ruku položenú pri zemi a konečne som otvoril obe oči.
„Som..“ Pripravoval som si odpoveď pre ženskú, aj ona zahliadla že triaška zmizla, bolesť sa možno vrátila ale zúfalosť som prekonal schopnosťou ktorou sa pýši už len málo ľudí.„Ja som..“ Znova som prehovoril, tentoraz som sa začal vracať do svojej formy, vstával som zo zeme ale pohľad som mal upnutý stále dole.
„Konožan!“ Prehovoril som, tentoraz pevným a odhodlaným hlasom, podvihol som svoje oči k nej, tentoraz sa bájna ohnivá Konožská vôľa, plápolajúci oheň nádeje a šťastia postavil na odpor jej očí, bolesť a zúfalstvo zmizla a okolie začalo rednúť pred jej očami, keď som vďaka vlhkosti vezenia začal využívať techniku Kirigakure no jutsu, kedy celú kocku zaplavila hmla a ja som sa všetkým stratil z dohľadu. Pečate na techniku, nemali šancu si ju všimnúť, ani Sharingan by to nestíhal, v tomto som bol macher. A oni mali problém, nevedeli kde som!
Hideo Hatake- Jounin *A
ANBU celou dobu sledovala jen Hidea, věděla, že boří její schopnosti, jak se přes to dostává, ale to jí vůbec nevadilo.
"Máš hodně velké odhodlání a sílu. Ale můj strach by měl pořád působit. Myslíš si, že to překonáš? Možná, ale pochybnosti ti v srdci zůstají napořád, viděla jsem je a ty jen tak nezmizí, protože víš, že mám pravdu.." Jakmile se okolím roznesla mlha, nebyl Hideo jediný, kdo se ztratil. Ona sama se svými slovy splynula s okolím, stejně tak jako uživatel Suitonu. Zbyli tam jen ostatní tři, uživatel Katonu, který se schoval do ústraní, uživatel Dotonu, který udržoval zdi aktivní a uživatel Raitonu, který si připravoval bleskovou techniku.
"Máš hodně velké odhodlání a sílu. Ale můj strach by měl pořád působit. Myslíš si, že to překonáš? Možná, ale pochybnosti ti v srdci zůstají napořád, viděla jsem je a ty jen tak nezmizí, protože víš, že mám pravdu.." Jakmile se okolím roznesla mlha, nebyl Hideo jediný, kdo se ztratil. Ona sama se svými slovy splynula s okolím, stejně tak jako uživatel Suitonu. Zbyli tam jen ostatní tři, uživatel Katonu, který se schoval do ústraní, uživatel Dotonu, který udržoval zdi aktivní a uživatel Raitonu, který si připravoval bleskovou techniku.
Ako sa všetci rozplynuli, rozplynul som sa aj ja, v ich dohľade a schopnostiach nebolo možné aby určili presne kde som bol. Svoje sústredenie som zameral na užívateľa Raitonu, ktorý stál neďaleko a na ktorého sa vyrútila z neznáma obrovská ohnivá guľa, po ktorej ale na mojom mieste neostalo stopy, takže znova nebolo možné ma zmonitorovať. Jedno bolo jasné, zameral som sa na neho. Bol môj primárny cieľ v súboji techniky "Tichého zabíjania.."
Hideo Hatake- Jounin *A
ANBU, co ovládal Raiton něco podobného čekal, ale ne zrovna Katon, ale protože se nabil Raitonem a zvýšil si rychlost, ohnivá koule ho švihla do půlky těla a s křikem se vrhnul na zem, vypadá to na vážná popálení. Zbýval už jen uživatel Dotonu, který se obezřetně porozhlédl, svého společníka obalil hlínou a sám před sebe postavil klona. A co dělali ti dva další? Pokoušeli se dostat Hidea a jak? Všude po zemi se rozlila voda napištěná Raitonem díky uživateli Raitonu, který v sobě stále Raiton měl.
Pokud stoupne na zem, mají ho. Ale jen uživatelka Katonu a Genjutsu na vysoké úrovni zmizela a nebylo po ní ani stopy. Kde byla?
Pokud stoupne na zem, mají ho. Ale jen uživatelka Katonu a Genjutsu na vysoké úrovni zmizela a nebylo po ní ani stopy. Kde byla?
Než ale stihla voda dosiahnuť ma, ozval sa tichý šepot, šepot ktorý sa takmer rovnal tlmenému výkriku, a v tom momente mohli zaznamenať len jedno. Moje mŕtve telo ako leží pri Shinobim ktorý ovládal Doton. Áno! Snažil som sa zaútočiť za pomoci Sairento no Jutsu na ovládača Doton steny, ale nevyšlo to vďaka jeho klonom, ktoré som stihol zničiť, ale originál bol príliš skúsený a prebodol ma. Teraz stál nad mojim mŕtvym telom a usmieval sa od ucha k uchu. Konečne to zvládol! Tešil sa z toho, snáď sa v ich skupinke konečne dosiahne čo chcel, rešpekt! Pretože bolo jasné že zomrel, hmla sa začala strácať..
Hideo Hatake- Jounin *A
Strana 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ns: Go on :: Text RPG :: NS: Go on :: Herní místnosti :: Kagetsu no Sato
Strana 3 z 5
Povolení tohoto fóra: