Vězení
2 posters
Strana 1 z 2 • 1, 2
Vězení
Toto vězení se nachází mimo Konohu!
Vězení podivného tvaru, pro nejhorší vězně a zrádce Konohy, je přímo nemožné se odsud dostat!
Poloha vězení není známa nikomu, krom členům ANBU a Hokage.
Uvnitř je potlačována chakra, a jakýkoliv pokus použití nějakého jutsu tvoří nesnesitelnou bolest a posléze smrt.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Vězení
Seděl jsem pořád v cele a čekal jsem kdy mě už konečně pustí velice jsem se nudil a chtěl jsem už ven.
Anonymní- Anonymní
Sedel jsem v cele a nejak jsem nic nerikal Burrakovi jelikoz jsem vazne nemel co. A Cekal co se stane.
Shinjiro- Počet príspevkov : 775
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Shinjiro?Omlouvám se co jsem řekl.Už radši nebudu nic říkat na tebe ani na tvůj klan.Akorát by to bylo špatně jako všechno ostatní. řeknu a opřu se o zeď.Asi tu budeme velice dlouho třeba už ani nikoho z přátel neuvidíme,ale chtěl jsem se ti ještě za to omluvit.
Anonymní- Anonymní
"Nemas se za co omlouvat. Neberu si to osbne sou veci do kterych nevidis a to je vcelku jedno minulost nezmenis ani pritomnost. Pratele temer zadne nemam takze to neresim minulost je minulost." Rekl jsem uple v klidu
Shinobi
Ale jo stejně se musím omlouvat a nevěřím tomu,že nemáš skoro žádné přátelé máš jich hodně,ale nevíš o tom řeknu mu Jen ještě jednu otázku proč se chováš takhle?Chováš se takhle i k někomu kdo za to nemůže a já se ptám proč?Vše s klidem pořád vypadáš naštvaně atd
Anonymní- Anonymní
"Jsem proste takovy. At je to jak chce nezalezi na tom jsem proste vlk samotar. Cim mene mam pratel je to jednodussi." Rekl jsem uplne s klidem.
Shinobi
Čím méňě přátel tím je to jednodušší to máš pravdu. řeknu a usměju se.Ale stejně když máš přátelé víš,že někoho máš,že nejsi sám taky jsem dřív byl sám a myslel jsem si,že to tak zůstane nezůstalo potkal jsem spoustu lidí.
Anonymní- Anonymní
"At se ti to libi nebo ne jsem takovy brzo opustim vesnici tak ci tak. Teda az se odtud dostanu"
Shinobi
To já už opustit vesnici nechci.Chci jen jediné vidět Katashiho,Hikari a toho Inuzuku. řeknu a u toho když jsem zavzpomínal jsem se skoro rozbrečel.
Anonymní- Anonymní
"jednou mozna a jestli ne svet se taky nezbori."
Rekl jsem uplne klidne
Rekl jsem uplne klidne
Shinobi
Možná řeknu a stisknu ruce v pěst.Jak to dlouho může ještě trvat? Rok? Dva?Tři?Celý život?Musím už odsud
Anonymní- Anonymní
He mozna se od tud uz nedostaneme tak se stim smir!
Shinobi
Máš pravdu asi bych se s tím smířit měl. řeknu.Jen tak mě napadá máš vůbec city jako normální člověk? zeptám se a usměju se
Anonymní- Anonymní
A co ja vim jak to mam vedet? A co je neormalni clovek?
Shinobi
Nenormální člověk jsem třeba já. zasměju se.Ty vypadáš docela bez citů.Nedá se to nějak naučit?Abych vůbec necítil city? zeptám se
Anonymní- Anonymní
Nejde o to ze nic necitim proste to potlacuju a ignoruju.
Shinobi
To to jde tak snadno? zeptám se.Radši bych taky nic necítil byl bez citů.Ale jak to ignorovat?
Anonymní- Anonymní
"Tak to ti neporadim."
Shinobi
Je to lehké či těžké? zeptám se.Zkusím to budu bez citů bude to tak lepší. pomyslím si.
Anonymní- Anonymní
Ja nevim jestli chces schovat city jako je laska tak to rovno zabal to nedokazu ani ja.
Shinobi
Aspoň to skusím bude lepší když se ode mě budou díky tomu držet dál.Nebudou mít problémy řeknu mu.A promiň,že se tě pořád na něco ptám
Anonymní- Anonymní
To nic nejak to je jedno.
Shinobi
Já se odsud musím,ale dostat abych se omluvil hlavně Katashimu a Siaranně. řeknu snažil jsem se v klidu a docela se to i dařilo.
Anonymní- Anonymní
To je jedno ja se nehodlam Katashimu omlouvat je jedina osoba ktere dluzim omluvu no to je jedno.
Shinobi
Strana 1 z 2 • 1, 2
Povolení tohoto fóra: