Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hokage monumenty

+14
Kisuke Uchiha
Aki Kana
Katashi Aokawa
Natsuki
Ryuuji Akatsuchi
Arisu Otoginokuni
Shinobi
Kiwi Namikaze
Kushina Uzumaki
Noriko Kana
Shijin Hyuuga
Nawaki
Yoko Ayme
Uzumaki Allii
18 posters

Strana 30 z 37 Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 33 ... 37  Next

Goto down

Hokage monumenty - Stránka 30 Empty Hokage monumenty

Příspěvek pro Anonymní Sun 13 Mar - 10:50

First topic message reminder :

Hokage monumenty - Stránka 30 684px-Hokageberg02

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Hokage monumenty - Stránka 30 Empty Re: Hokage monumenty

Příspěvek pro Katashi Aokawa Tue 29 Nov - 19:44

" Hmmm.....tak to je docela dobře....kdyby nás bylo tolik...bylo by to mnohem složitější..... " řekl jsem zamyšleně a sedl si před svitek kde byla vykreslená "mapa"." Tys řekla že jsi tam již byla....kde přibližně to je...a také...prosím překládej co říká tvá smečka....bohužel jim nerozumím... " řekl jsem a pousmál se.Když Okiho vytlačil Tenshi , tak to vyřešil tak že si skočil na jeho hlavu a pozoroval mapu seshora.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Počet príspevkov : 2088

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: /

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Tue 29 Nov - 19:56

Shirayuki-hime

Aby bylo jasno...gepard a dva zířicí leopardi jsou se mnou. Ten zbytek jsou Ayamini mazlíčci, se mnou je nespojuj. Za to jsem si vysloužila nespokojené zavrčení od toho ,zbytku'. Dobře, tak je se mnou spojuj, ale to nic nemění nic na tom, že Ayame si je přivedla a vychovala. Zatřásla jsem hlavou.
Dámy a pánové, tohle je Dráček. Posadila jsem se u něj a spokojeně zavrněla. Ze smečky se dostalo zavrčení a několik útržků jako: Těší mě, Ciao Signore a Ahoj.
Ale k věci.
Tenshi se sklonil nad mapou a čumák zabodl do jednoho rohu mapy. Pak něco zavrčel a scvakl čelisti.
Tady se nachází Akademie. Brána je pravděpodobně chráněna bariérou - my se dovnitř dostali pomoci člena organizece, takže jsme se jí nemuseli moc zabývat. Samotná budova má několik křídel. Kolem ní je něco jako park...a celé je to tam prolezlé pavouky. Ran'na automaticky překládal. Bylo to divné, ale Král gepardů nám ochotně sloužil jako překladatel.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Počet príspevkov : 4463

Shinobi
Vesnice: Kumogakure Kumogakure
Klan: Takahashi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Tue 29 Nov - 20:10

" Dobrá dobrá....jsou nebo nejsou s tebou..to je mi jedno...jde mi jen o to aby se z té tajné mise nestala skupina tak velká že nás bude slyšet na míle daleko... " řekl jsem vcelku klidným tónem i když jsem to myslel vážně.Když mě zase nazvala dráček tak se můj výraz hodně změnil , ale to nešlo pod maskou vidět.Když jsem se několikrát nadechl tak jsem byl už v klidu." Všechny vás zdravím... " mávl jsem na ně a naklonil se nad mapu.Zase.
Když se Tenshi naklonil tak Oki seskočil na místo kde by měla být Akademie." Dobrá..to se hodí...takže....už máme plán na 2 situace..ale může jich být mnoho...zde máme Konohu....tudy vedou husté lesy , dobré pro zamaskování přítomnosti , ale musíme si dávat pozor na pasti...pokud je to pavoučák...bude tam určitě mít vlákna.....říká se tomu...dvojitá nebo trojitá past...Poté tady....jsou skály.....a řeka....v řece zřejmě nic nebude takže poběžíme po ní až sem....tady je louka..velká....kdybychom jí chtěli oběhnout...zabralo by nám to minimálně další den....takže budeme muset jít přímo...ale...mohli bychom se nějak zamaskovat...škoda že nikdo z nich neovládá Doton.....mohli bychom jít pod zemí....a dále...zase les...ale ten už je u Akademie..takže tam budeme muset být maximálně ostražití....pak je tady ještě ta bariéra....jedna z nejsilnějších je...Gofū Kekkai...je velká pravděpodobnost že tam bude....a pokud ano..tak je to zlé...je 5 pečetí....1 je vždy u vchodu a 4 různě rozmístěné.....takže...bychom se museli rozdělit...což je nebezpečné.....no..toť asi vše k plánu cesty....pak jsou tu boje.... " řekl Oki , zhluboka se nadechl a pokračoval." Pokud tam bude jen pavoučák...hodil by se oheň...pavouci ho nesnáší...nebo kombinace....díky Ryuuovi máme Raiton...a máme 3 členy co ovládají Suiton...ale také...máme Seita...ten má Suiton i Raiton...myslím že bychom mohli bojovat ve dvojicích...vždy uživatel Raitonu a Suitonu...tímto se zvýší jejich síla...a pak je zde Mikomi...ta je taijutsu přeborník....myslím že bychom se o něj mohli postarat z dálky...a pokud ne...tak bychom přešli na malou vzdálenost.....Taijutsu lidi máme taky 2...takže je to dobré...nějaké otázky? "
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Tue 29 Nov - 20:22

Shirayuki-hime

Jakmile začal rozebírat rozdělení na útoky, začala jsem vrčet. Pavoučák je můj. Olízla jsem se a naježila.
Když jsme u té bariéry, kočky nejsou tak nápadné jako lidé, ať jsou jakkoliv velké. Toho by se možná dalo nějak využít. Elementy...Já mám Suiton. V případě, že by přece jenom šel někdo od nás, Ran'na - Fuuton, Kota - Katon, Iseul - Raiton. Jsou k dispozici. Naše přebornice na boj z blízka tady teď není...buď se stará o národ, nebo o mladé.
Tak jako tak...budova...ředitelna je taky.
Ukázala jsem na kousek místa, kde byla vyznačená akademie. Tady jsou pokoje pro žáky a tady učebny. Jestli ji někde drží, bude to buď tady:, nebo v podzemí.
Postupně jsem ukazovala na všechna místa.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Tue 29 Nov - 20:32

" Jasně neboj se...pavoučák bude tvůj...jen pokud tam budou jeho společníci tak budeme v těch dvojicích....no...a pokud nevíme kde vlastně bude...to není problém...pokud by s námi šli i ti tví společníci.....bylo by celkem 8 průzkumných členů...takže by to bylo dostatečně rychle...dále je možnost že tam bude i....Sasori...proto také ty chakrové čepele...on je loutkář....takže bude používat chakrová vlákna...a chakrová čepel je může přeseknout...další + pro nás....to je asi vše....už mě víc nenapadá.....a on jde s námi? " řekl Oki a ukázal na Exe.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Tue 29 Nov - 20:39

Shirayuki-hime

Zavrčela jsem a přistrčila čumák k tomu psovi. Samozřejmě, že když je to loutkař, tak používá chakrová vlákna. Dávej si pozor štěně. Možná nejsme ,nejlepší přátelé člověka', ale to neznamená, že jsme blbí. Zavrčela jsem na něj.
Pak jsem se zase hrdě narovnala.
Ex je přeborník na pečetě.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Tue 29 Nov - 20:45

" já nijak nenaznačil že jste blbí!a pokud jsem to nechtěně udělal tak se omlouvám... " řekl a sklopil hlavu a uši také." Přeborník na pečetě...úžasné!Bude se nám hodit...takže ho musíme zaplést do plánu...no...tak kolik nás nakonec půjde?A kdo.. " dodal po chvíli.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Tue 29 Nov - 20:56

Shirayuki-hime

Pff... Odfrkla jsem si a lehla si vedle Katashiho.
Půjdou ti lidé, které sehnal Katashi, já a když bude potřeba a dodáme to do plánu, tak i někdo z koček. Exe tam nějak zapojíme.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Tue 29 Nov - 20:59

" Hmmm...tak to by mohlo být..... " začal něco vykreslovat na mapě." Takhle...první bys šla Ty...jakožto stopování....Katashi by šel jako druhý...uprostřed Seiton....pak Roka....a nakonec by šla Mikomi....mezi ně bychom je mohli strčit...ale první musí být Shi a poslední Mikomi...jasné? " řekl a čekal na názor , zatímco já začal škrábat Shi.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Tue 29 Nov - 21:06

Shirayuki-hime

Smečkou se rozlehlo souhlasné zabručení.
Cokoliv. Řekla jsem, ale prakticky jsem ani nevnímala, co říkám. Zaklonila jsem hlavu a začala hlasitě příst.
Zvláštní, jak pouhé hlazení nade mnou může mít takovou moc.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Tue 29 Nov - 21:08

" Poslouchala jsi mě vůbec?? " vydá ze sebe docela nechápavě.Když začala příst tak jsem se pousmál a nepřestával jí drbat." Takže nechceš vzít raději ještě někoho? " zeptal jsem se.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Tue 29 Nov - 21:15

Shirayuki-hime

Samozřejmě, že jsem tě poslouchala! Zavrčela jsem, ale stále jsem předla. Máš velice zajímavé myšlení...takové zmatené. Pobaveně jsem se zachichotala.
Jak jsem řekla, Ran'na, Iseul a Kota jsou k dispozici. Ieru bychom museli shánět. Ex by se asi hodil.
Tenshi si lehl na druhé straně Katashiho, položil hlavu na zem a všechno bedlivě pozoroval.
T. je dobrý na infiltraci, ale to se nám moc nehodí.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Tue 29 Nov - 21:22

" Hmmm...jsou k dispozici...ale kdybychom je vzali..budeme zase velká skupina takže snadná na zaměření...i když všichni jsme hodně rychlí takže bychom se mohli rozprášit a pak zase seskupit...... " zase se zamyslel." Nám by se spíš hodil někdo kdo to uvnitř pořádně zná ať zjistí kde se Tsukikage nachází....nebo Ex...ovládá motýly....takže by je mohl nenápadně poslat dovnitř ať hledají... " řekl jsem." Dejte mi jednu noc a já přijdu s plánem , který 100% uspěje...a pokud ne 100% tak 99% no... " řekl Oki , lehl si , zavřel oči a začal se pekelně soustředit na plán a na složení týmu." No..kdyby bylo nejhůř....několik z členů týmu umí Kuchiyose takže můžeme přivolat různou pomoc...ale to bych nechal jen jako poslední naději.... " řekl jsem , ale tiše , abych nevyrušil Okiho.Lehl jsem si a zadíval se na hvězdy.Shi jsem ještě chvíli drbal , ale pak jsem si ruce dal za hlavu aby se mi líp leželo.* Pokud se rozhodnou že na mně všichni budou spát...tak tu noc asi nepřežiju... * pomyslel jsem si.Po chvíli se mi začaly uzavírat oční víčka a já upadal do spánku.* Za poslední dobu....moc spím... * pomyslel jsem si a pak jsem už úplně usnul.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 30 Nov - 16:16

Vypadal jsem asi od poloviny rozhovoru dost nepřítomně. Je pravda, že únos Tsukikage pro mně byl dost velký šok, ale hlavní důvod toho, proč jsem vypadal tak nepřítomně bylo, že jsem se opět ztratil ve své vnitřní knihovně. Teprve před chvílí jsem zaklapl poslední knihu a začal se po bůh ví kolika hodinách hýbat. Jak se zdálo, všichni spali, ale ten pes byl stále vzhůru. Sedl jsem si před něj do tureckého sedu na zem a soustředil na něj pohled. Byl jsem vážný, tak vážný, že jsem nerýmoval.
Víme, jaké má Sasori momentálně živé loutky?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Wed 30 Nov - 16:22

" Ne......nevíme o jeho současných schopnostech vůbec nic...ale můžeme se zajít někoho zeptat...možná bude Hoakge něco vědět... " zavrtěl hlavou a stále upřeně sledoval mapu a očima jezdil tam a zpět.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 30 Nov - 16:35

Jen jsem krátce přikývl a poté se posadil zase o kousek dál. Čekal jsem, až se něco bude dít a prohlížel si Konohu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Wed 30 Nov - 16:47

Po chvíli jsem se začal probouzet ze svého snu.A vypadalo to že na mně nikdo nespal.Vstal jsem se oklepal se.Podíval jsem se na Exe." Co ty vlastně ovládáš?Konkrétně myslím.. "
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Wed 30 Nov - 17:34

Shirayuki-hime

Vzbudila jsem se a okamžitě se postavila. Po chvíli mi došlo, že to byla unáhlená reakce.
Dobré ráno.
Otřásla jsem se a došla k tomu psovi. Máš něco? Sklonila jsem se nad mapou, zatímco ostatní ještě spali, nebo pozorně sledovali okolí.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Wed 30 Nov - 17:37

" Dobré Shi... " pousmál jsem se." 20 minut.... " odpověděl rychle.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Wed 30 Nov - 17:55

Shirayuki-hime

Dobře... Posadila jsem se u něj a rozhodla čekat.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Wed 30 Nov - 17:58

" Dobrá..mám ho....mám vám ho říct tady a pak ho zopakovat všem nebo hned sem všechny svolat a říct jim to jen 1? " promluvil.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Wed 30 Nov - 18:08

Shirayuki-hime

Asi by bylo lepší to říct rovnou najednou. Nezabere to tolik času.
Usadila jsem se a začala jsem si lízat packu.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Wed 30 Nov - 18:12

" Jasně.... " řekl a pohlédl na mně." Hmmm....jo...ah..už vím o co ti jde... " řekl jsem.Udělal jsem pečetě a složil ruku na zem." Kuchiyose no jutsu! " řekl jsem a v oblaku kouře stáli 4 psi (všichni kromě Akia)." Atsushi...ty najdi Roku a řekni jí ať se dostaví....Saburo...ty najdi Seita...Tadao...ty Mikomi...rozchod " řekl jsem , oni přikývli a rozběhli se do různých směrů.(Psi kromě Okiho přesun)" Chvíli to potrvá... "
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 30 Nov - 18:31

Došel jsem na pomalým krokem na monumenty a podíval se po přítomných. ,,Zdravím. Asi bude ještě čekat na zbytek, že?" Zatím jsem si stoupl vedle Katashio.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Wed 30 Nov - 18:33

Já pouze přikývl." Bylo by zbytečné vysvětlovat to každému zvlášť... " promluvil Oki stojící nad mapou.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 30 z 37 Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 33 ... 37  Next