okolní území
+3
Kisuke Uchiha
Akasuna no PiliKKa
Yoko Ayme
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Hlavní velitelství spojenectví
Strana 18 z 30
Strana 18 z 30 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 24 ... 30
okolní území
First topic message reminder :
(Berte to jako výlet, jako nějaký tábor. Vy jste děti, my vedoucí. xD)
(Berte to jako výlet, jako nějaký tábor. Vy jste děti, my vedoucí. xD)
Anonymní- Anonymní
Re: okolní území
"Heh, to sme dvaja...tuším sa nič nezmení..." poviem mu a sadnem si pod strom. "Možno bude viac misií...." dodám. "Máš Senseia?" spýtam sa ho.
Anonymní- Anonymní
sedl jsem si take ke stromu a odpovědel jsem "ne bohužel ne"pousmal jsem se na yuuki
Anonymní- Anonymní
"Heeee!? Veď si Genin musíš mať senseia! Chmm...ale Shizuka-chan senseia tiež nemá, a taktiež Kai stratil svoju funkciu...som zvedavá koho vám pridelí Hitomi-chan...keďže som jej ochranka nemôžem to byť ja..." poviem mu a opriem sa mu o rameno. "Si dobrý jinchuuriky vieš to?" spýtam sa.
Anonymní- Anonymní
(Idate kdes nabral že se učíš hikari no jutsu? vcelku mě to zajmá...)
Anonymní- Anonymní
(No to je pěkný ale musíš napsat do hry jak se ho naučíš,kde apod...)
Anonymní- Anonymní
"Ja tiež...chmm...teším sa na tréning!" povedala som mu a zasmiala som sa. "Budeš bývať u nás takže je to ok!" poviem mu a pozriem sa na nebo.
Anonymní- Anonymní
"Ah tu je taková nuda !" posadil jsem se a přemýšlel co mám dělat
Kisuke Uchiha- Počet príspevkov : 1039
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
"Nespím přemýšlím"
Kisuke Uchiha- Počet príspevkov : 1039
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
opřel jsem hlavu o strom řekl jsem"Hmm.. uvidíme co se bude dít dál"a zavřel jsem oči
Anonymní- Anonymní
Pozrela som sa okolo seba, videla som Kina-sama a ešte jedného človeka. Nechala som to tak, sedela som a premýšľala som.
Anonymní- Anonymní
"Idate-kun? Povedz všetkým že som šla pre Shizuku-san ok? Sayonara." postavila som sa a pohladkala ho po hlave. (Presun)
Anonymní- Anonymní
Protáhla jsem se jako kočka a vyšla ven. Zamrkala jsem, než jsem se rozkoukala okolo. Pod stromem jsem zahlédla Shiz a Yuuki.
,,Shizuko." křikla jsem na ni a rozběhla se k ní a hned ji objala. ,,Jsem ráda, že jsi v pořádku." usmála jsem se na ni.
,,Shizuko." křikla jsem na ni a rozběhla se k ní a hned ji objala. ,,Jsem ráda, že jsi v pořádku." usmála jsem se na ni.
Anonymní- Anonymní
"Konečne...hmm." povedala som a zavrela som oči. "Bude to bolieť celý život..." poviem si pre seba a prejdem si po bruchu. Uvidím Hitomi-chan ako objíma Shizuku-chan.
Anonymní- Anonymní
Objetí jsem opětovala. "Mizukage-sama, i já jsem ráda, že Vám nic není." usmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
Opětovala jsem úsměv a podívala se na Yuuki.
,,Jak se cítíš?" optala jsem se jí a přiklekla si k ní.
,,Jak se cítíš?" optala jsem se jí a přiklekla si k ní.
Anonymní- Anonymní
Pozrela som sa na ňu, musela som vyzerať hrozne. "Cítim sa...zvláštne...trochu ma bolia pľúca ale to je okey..." poviem jej a usmejem sa na ňu.
Anonymní- Anonymní
Přitáhla jsem si kolena k tělu a položila ne ně hlavu. Sledovala jsem je.
Anonymní- Anonymní
přiběhl jsem za hitomi "hitomi-sama dneska sme s yuuki mluvili a tak jsem zjistil že vlastně nemám senseie"pousmál jsem se na hitomi
Anonymní- Anonymní
Vzdychla jsem si a pohladila ji po tváři. ,,Yuuki..Přestaň si to už dávat za vinu, prosím..Takhle se tím budeš jen užírat." na chvilinku jsem zavřela oči a vše si přehrála. Poté jsem se postavila. ,,Jestli tě to bude bolet i dál, zajdeme do nemocnice." řekla jsem jí tónem nepřipouštějícím námitky.
Stočila jsem pohled na Idateho. ,,Hai, Idate, já vím." usmála jsem se na něj. ,,Ale tohle vyřešíme až v Kirigakure, ano? Bez senseie a tréninku nezůstaneš, neboj." pocuchala jsem ho ve vlasech.
Stočila jsem pohled na Idateho. ,,Hai, Idate, já vím." usmála jsem se na něj. ,,Ale tohle vyřešíme až v Kirigakure, ano? Bez senseie a tréninku nezůstaneš, neboj." pocuchala jsem ho ve vlasech.
Anonymní- Anonymní
Strana 18 z 30 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 24 ... 30
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Hlavní velitelství spojenectví
Strana 18 z 30
Povolení tohoto fóra: