okolní území
+3
Kisuke Uchiha
Akasuna no PiliKKa
Yoko Ayme
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Hlavní velitelství spojenectví
Strana 24 z 30
Strana 24 z 30 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 30
okolní území
First topic message reminder :
(Berte to jako výlet, jako nějaký tábor. Vy jste děti, my vedoucí. xD)
(Berte to jako výlet, jako nějaký tábor. Vy jste děti, my vedoucí. xD)
Anonymní- Anonymní
Re: okolní území
"Mě též. Zase jsem toho zase moc neudělala, spíš jsem nám přetížila." přemohla jsem se k úsměvu.
Anonymní- Anonymní
"To nebol boj Shizuka-chan, to bolo len na zahriatie...ak by Kai chcel zabije ma na mieste..." poviem jej a pousmejem sa. "Ideš s nami do Kiri?" spýtam sa jej a obzriem sa na ninju. "A vy ste odkiaľ, chorí ninja?" spýtam sa.
Anonymní- Anonymní
Objala jsem ho.
,,Umm, jasně." pousmála jsem se a dala mu dlaň na tvář. Otevřela jsem pusu ve snaze něco říct, ale nechala jsem ji zase zavřít. Prostě jsem to nedokázala. Usmála jsem se na něj...a čekala.
,,Umm, jasně." pousmála jsem se a dala mu dlaň na tvář. Otevřela jsem pusu ve snaze něco říct, ale nechala jsem ji zase zavřít. Prostě jsem to nedokázala. Usmála jsem se na něj...a čekala.
Anonymní- Anonymní
Chorí chorí.. co s tim furt má sakra..
"Ále, nechte toho. Jak by jste nám asi měla být přítěží, když jediné co jsme dělali bylo, že jsme seděli?"
Otočil jsem se na Yuuki.
"Konohagakure no sato."
"Ále, nechte toho. Jak by jste nám asi měla být přítěží, když jediné co jsme dělali bylo, že jsme seděli?"
Otočil jsem se na Yuuki.
"Konohagakure no sato."
Anonymní- Anonymní
"Zdá sa že Vás otravuje ako vám hovorím však? Takže....Yoshiro že? A Konoha?" natiahnem otázku. "Dobré pre Vás, Yoshiro-sama!" a otočila som sa na Shizuku. "Takže..bývate u nás!" poviem jej a vyskočím zo slovami, YATTA!?
Anonymní- Anonymní
"Nevykejte mi. No jo rozrobila jsem Reinu. Mě mohla mě zabít, ale pak by musela bojovat s vámi, takže vám děkuji." uklonila jsem se.
Anonymní- Anonymní
"Jsi skvělá. Miluji tě." objal jsem jí a držel se jí.Hitomi Yamada napsal:Objala jsem ho.
Anonymní- Anonymní
"To ona má výbušnou povahu. Dobře, budu vám tykat. Nemusíte se mi klonit, nemám rád, když musím někomu přikazovat a mám podřízené. Jsme si rovni. " Otočil jsem se na druhou ženu.
"Ale ne, nevadí. Jo, Yoshiro. Vy jste Shizuka, ne?"
"Ale ne, nevadí. Jo, Yoshiro. Vy jste Shizuka, ne?"
Anonymní- Anonymní
Schoulila jsem se mu do náruče a se vzdychnutím mu šeptla: ,,Já tebe taky."
Anonymní- Anonymní
"Shizuka je vedľa, ja som Yuuki." povedala som mu zo smiechom. "Takže sa vám darí lepšie..to som rada...umm, neviete mi povedať kde je telo Chiyo?" spýtam sa ho.
Anonymní- Anonymní
"Taková nudááááá !!!!" bouchal jsem se do stromu hlavou pak jsem vztal a začal cvičit
Kisuke Uchiha- Počet príspevkov : 1039
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Hladil jsem jí po vlasech. "Kéž by tahle chvylka trvala na věky." šeptl jsem jí do ucha a něžně ho políbil.Hitomi Yamada napsal:Schoulila jsem se mu do náruče a se vzdychnutím mu šeptla: ,,Já tebe taky."
Anonymní- Anonymní
Zatřásla jsem se vzrušením a zasténala. ,,Assasine." zašeptala jsem jeho jméno. Zvedla jsem k němu hlavu, byl vyšší než já. Stále jsem se nedokázala zeptat. Prostě jsem nemohla. Pouze jsem se usmála. Stoupla jsem si na špičky a políbila ho.
Naposledy upravil Hitomi Yamada dne Sat 12 Mar - 16:30, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Opětoval jsem její polibek. A hladil roztržitě po vlasech.
"Copak?" měl jsem pocit, že mi chce něco říct.
"Copak?" měl jsem pocit, že mi chce něco říct.
Anonymní- Anonymní
Zavrtěla jsem hlavou, jakože nic. ,,Jsem šťastná, že jsi zpět." opět jsem mu svůj obličej zabořila do hrudi. Podivně se mi svíral žaludek.
Anonymní- Anonymní
Prišiel som pomalým krkom smerom k miestu a videl som ako si niekto trieska hlavu do stromu. Len som zatvoril oči a obišiel ho. Išiel som smerom k Assasinovi.
Anonymní- Anonymní
"Hm, za co?" podíval jsem se na něj zmateně.
"No, a taky s tebou budu potřebovat mluvit, o Hyuuga klanu."
"No, a taky s tebou budu potřebovat mluvit, o Hyuuga klanu."
Anonymní- Anonymní
"K tej veci s Naomi... ovláda ma hnev a bol som vtedy trošku mimo... prepáč." Keď povedal o Hyuuga klane tak som sa na neho pozrel.
Anonymní- Anonymní
"Jsme na tom stejně, neboj se, taky jí nevěřím. Určitě jsi slyšel o Kosukem Senju, je mrtvý, co mám udělat s jeho Byakuganem?"
Anonymní- Anonymní
Strana 24 z 30 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 30
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Hlavní velitelství spojenectví
Strana 24 z 30
Povolení tohoto fóra: