okolní území
+3
Kisuke Uchiha
Akasuna no PiliKKa
Yoko Ayme
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Hlavní velitelství spojenectví
Strana 13 z 30
Strana 13 z 30 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 21 ... 30
okolní území
First topic message reminder :
(Berte to jako výlet, jako nějaký tábor. Vy jste děti, my vedoucí. xD)
(Berte to jako výlet, jako nějaký tábor. Vy jste děti, my vedoucí. xD)
Anonymní- Anonymní
Re: okolní území
"Bojujte za své milované... Moje cesta pomalu končí..Jednoho dne se uvidíme.." Moje víčka ztěžkla a dech zastavil.
"Yuuki...." naposledy jsem dodala a vydala se na dlouhou cestu..Cestu dobrodružství.
"Yuuki...." naposledy jsem dodala a vydala se na dlouhou cestu..Cestu dobrodružství.
Anonymní- Anonymní
Zavřela jsem oči. ,,Dómó Arigato gozaimasu, Chiyo-sama...Sayonara." šeptla jsem.
Anonymní- Anonymní
Přešel jsem k Chiyo a obrátil ji, tak aby to vypadalo, jakoby spala.
"Chiyo-sama.."
"Chiyo-sama.."
Anonymní- Anonymní
Cítila som teplo, teplo akoby na mňa pieklo slnko. Otvorila som pomaly oči a pozrela som sa okolo seba. Vedľa mňa sedela akási babička, spala. Všetci plakali, cítila som sa slabá. "Etto...stalo sa niečo?" spýtala som sa chrapľavo.
Anonymní- Anonymní
,,Yuuki!" zakřičela jsem a vrhla se jí kolem krku. Mačkala jsem ji, div jsem ji neudusila. ,,Díky Bohu, jsi zpět. Jsi v pořádku." šeptala jsem a plakala.
Anonymní- Anonymní
"Hitomi..Kde je Kosuke?" zeptal jsem se ji.
"Nikde ho tu nevidím..Rád by jsem se sním pozdravil.."
"Nikde ho tu nevidím..Rád by jsem se sním pozdravil.."
Anonymní- Anonymní
Po chvíli, keď už to čo sa dialo ustalo som vstal a prišiel som k ninjom, ktorí stáli po kope. Odkašlal som si, aby som na seba upútal pozornosť. "Prepáčte, ale smiem sa spýtať, kde je Kazekage-sama?"
Anonymní- Anonymní
Podívala jsem se na něj. Sklopila jsem hlavu a zavřela oči. ,,Kosuke...Zemřel při boji s Kisamem..Zachránil život nejen mě, ale dalším..Zemřel jako hrdina." brečela jsem. ,,Jeho..Jeho tělo je stále v Uzushiogakure. Je o něj postaráno..Přinese ho sem můj bratr." pohlédla jsem mu do očí.
Anonymní- Anonymní
Triasla som sa, mala som na sebe veľa krvi. "Hitomi-chan....HITOMI-CHAN!?" kričala som a objímala som ju. Obzrela som sa na babičku, nedvýhal sa jej hrudník, bola mŕtva. "Ona...ona je....Chiyo..." sekal sa mi hlas. Cítila som v ústach suchú pachuť krvi. "...to nie..." šepkala som.
Anonymní- Anonymní
"Hm, počítám, že se obětoval." pousmál jsem se. "Starec jeden."
"Yuuki? Chiyo si to tak přála."
"Yuuki? Chiyo si to tak přála."
Anonymní- Anonymní
,,Hai." pousmála jsem se smutně.
,,Yuuki...Nedávej si to za vinu! Ona to pro tebe udělala dobrovolně..Chtěla zemřít...Chtěla ti zachránit život." hladila jsem ji po vlasech.
,,Yuuki...Nedávej si to za vinu! Ona to pro tebe udělala dobrovolně..Chtěla zemřít...Chtěla ti zachránit život." hladila jsem ji po vlasech.
Anonymní- Anonymní
"Ona...život...jej život...nie...ja...ja..." položila som hlavu na Hitomine rameno a plakala som. "Bolo by lepšie ak..ak by to neurobila..." pošepkala som.
Anonymní- Anonymní
Keď na mňa nikto nereagoval, tak som sa otočil a pomaly som išiel od nich preč. Asi zomrela nikto o tom nechce rozprávať. Zahľadel som sa do zeme.
Anonymní- Anonymní
Pěvně jsem si ji přitiskla k sobě. ,,Yuuki.." plakala jsem s ní. ,,Prosím, nedávej si to za vinu..Chtěla to udělat, teď už se má určitě dobře. Jsem si tím jistá. Zemřela šťastná, s posledním pohledem na tobě...Ššš, neplakej." hladila jsem ji a plakala.
Anonymní- Anonymní
"KDyby to neudělala ona, udělal bych to sám." zašeptal jsem.
Poté jsem položil Chiyo vedle Tsukiko.
"Hrdinky své doby..."Pak se mi pohled upřel na pečeť Tsukiko, kterou měla na břiše.."Hmm..."
Poté jsem položil Chiyo vedle Tsukiko.
"Hrdinky své doby..."Pak se mi pohled upřel na pečeť Tsukiko, kterou měla na břiše.."Hmm..."
Anonymní- Anonymní
"Chiyo ze Sunagakure...Udělala to dvakrát...Yuuki, už jsi v pořádku?" přišel jsem k ní blíž
Anonymní- Anonymní
Přestala jsem ji objímat a sklopila jsem hlavu. ,,Život Shinobi.." zašeptala jsem a zaťala ruku v pěst. Hned jsem ji ale uvolnila a zmožená pláčem se postavila. Otočila jsem se na jednoho jinchuuriki.
,,Idate?" pousmála jsem se na něj a přešla k němu blíž. ,,Jsem moc ráda, že tě vidím." objala jsem ho a pohladila po vlasech.
,,Idate?" pousmála jsem se na něj a přešla k němu blíž. ,,Jsem moc ráda, že tě vidím." objala jsem ho a pohladila po vlasech.
Anonymní- Anonymní
Neprítomne som sa pozerala pred seba. Prišiel ku mne Itachi. "Hai...som...v poriadku...čo vy?" spýtala som sa ho no neuhla som pohľadom od svojich krvavých rúk. "Mám na nich aj jej krv..." pomyslím si. "Hokage-sama...to by niekomu zlomilo srdce..." zareagovala som na jeho odpoveď.
Anonymní- Anonymní
Yoshiro byl přivelen jinam než já navíc jsem s ním za 3 roky mluvil jen 1 po vaší smrti jsem se rozhodl ochraňovat váš poklad."Mile jsem se pousmál.
Anonymní- Anonymní
Pustila jsem Idateho a usmála se na něj. Odešla jsem za Assasinem. Když jsem byla u něj, bez varování jsem Kina pevně objala.
,,Jsem ráda, že jsi v pořádku." šeptla jsem polohlasně.
,,Jsem ráda, že jsi v pořádku." šeptla jsem polohlasně.
Anonymní- Anonymní
"Ovládám Edo tensei, tuhle techniku umí jedině Chiyo.sama." odpověděl jsem Yuuki.
"Děkuji ti."rozcuchal jsem mu vlasy .
"Děkuji ti."rozcuchal jsem mu vlasy .
Anonymní- Anonymní
Strana 13 z 30 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 21 ... 30
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Hlavní velitelství spojenectví
Strana 13 z 30
Povolení tohoto fóra: