okolní území
+3
Kisuke Uchiha
Akasuna no PiliKKa
Yoko Ayme
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Hlavní velitelství spojenectví
Strana 14 z 30
Strana 14 z 30 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 22 ... 30
okolní území
First topic message reminder :
(Berte to jako výlet, jako nějaký tábor. Vy jste děti, my vedoucí. xD)
(Berte to jako výlet, jako nějaký tábor. Vy jste děti, my vedoucí. xD)
Anonymní- Anonymní
Re: okolní území
Ah jsem rád že vás vidím Mizukage-sama.Jak vidím v pořádku a plná pozitivní energie.Sakra moje vlasy...Nesnáším to mimochodem Neu- kam zmizel?"
Anonymní- Anonymní
Otočil som sa na päte a prišiel som k Itachimu. "Prepáč, že sa takto pýtam, ale nevieš kde je a čo je s Kazekage?" Usmial som sa.
Anonymní- Anonymní
"Cítim vašu chakru ale už nekrvácam, nemám prekliatie..." povedala som mu a pozrela som sa naňho. "Vaše oči...hmm...teda oči vášho brata nie sú vašim očiam ani kúsok podobné...dúfam že ich po čase zmeníte..." dodám a usmejem sa. Som unavená, smutná, krvavá.
Anonymní- Anonymní
Usmála jsem se na něj. ,,To tak jen vypadá..." pohlédla jsem na nebe. Je po všem. Vítr mi rozevlál vlasy. Potom ve mě hrklo. ,,Co je s iliKKou." zeptala jsem se ho se strachem.
Anonymní- Anonymní
"V pořádku, ne bohužel nevím kde je. Nikde jsem ji tu neviděl. Tamten." ukázal jsem prstem na Doma.
"Ji taky hledá."
"Ji taky hledá."
Anonymní- Anonymní
PiliKKa je v pořádku jen se bratránek trošku naštval a asi vím aji na co,tak ho šla hledat.
Anonymní- Anonymní
"V poriadku?" Otočil som sa a išiel som pomalým krokom preč. Takže v poriadku. Keď už som bol ďalej dal so si ruku na miesto jazvy a prešiel si po nej prstami.
Anonymní- Anonymní
přistála jsem tam kde se všichni obýmali a slavily "Zdravím...nejdu pozdě ?"
Anonymní- Anonymní
Podívala jsem se, co je to tam za sněm. "Yuu.. Yuuki!" Vykřikla jsem a rozběhla se za modrovláskou, kterou jsem radostně objala. "Yuuki-san, vyděsila jste mě!" Křikla jsem po ní, ale usmála jsem se. Pak jsem se podívala po ostatních. Všichni vypadli unaveně, ale přesto byli tady a živí. Až na nějakou starší paní, která ležela na zemi a nejevila žádné známky života. Ale usmívala se. Umřela s úsměvem na rtech.. Pomyslela jsem si a odvrátila jsem pohled jinam. V davu jsem hledala jednu asi již zmiňovanou černovlásku, ale najít se mi jí nepodařilo. Aspoň jsem zahlédla Mizukage.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Také jsem ji objal, ale nevěděl co si mám myslet.
"Co..proč?..Kde se tu bereš?.."
"Co..proč?..Kde se tu bereš?.."
Anonymní- Anonymní
"Přiletěla jsem....když porazily Kabuta prorazily i techniku kterou mě ovládal"
Anonymní- Anonymní
Objevil jsem se za Naomi a držel jí meč u krku."Řekl jsem že to dokončíme příště.Sensei nic ji nevěřte byla po celou dobu na straně Kabuta"
Anonymní- Anonymní
"On tě ovládal? Sestro..Nevím..nevím co si mám myslet.."odpověděl jsem zmateně.
"Kine, slož zbraně. Je nás tu hodně, byla by blázen, přijít sem, mezi tolika ninjů. Jsou sice vyčerpaní z boje, ale bojovali by dál."
"Kine, slož zbraně. Je nás tu hodně, byla by blázen, přijít sem, mezi tolika ninjů. Jsou sice vyčerpaní z boje, ale bojovali by dál."
Anonymní- Anonymní
"Má pravdu ani já nejsem tak dokonalá"
Naposledy upravil Naomi Hyuuga dne Thu 10 Mar - 18:50, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
"Kine, to máš pravdu, ale co Neuro? Taky jsem slyšel, že se vrátil. POkud vím, tak jsem sním naposledy bojoval a rozhodně nebyl hodný. POkud se bude moci vrátit Neuro..bude muset i moje sestra."
Anonymní- Anonymní
Překvapeně jsem se zahleděla na nově příchozí osobu. Neznala jsem jí, ale zdálo se, že všichni ostatní ano a moc jí nedůvěřují. Uniklo mi snad něco?
Pomyslela jsem si rychle, ale tyhle otravné myšlenky jsem zahnala pryč.
Pomyslela jsem si rychle, ale tyhle otravné myšlenky jsem zahnala pryč.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
"To jej ako veríte?!" Vydal som zo seba pár slov ale môj tón nebol ako obyčajne. Flegmatizmus ani pokoj v ňom veľmi cítiť nebol.
Anonymní- Anonymní
"Neříkám, že jí věřím..Ani Neurovi ani Naomi. Řekl jsem, co jenom může nastat. Přesvědč nás o své nevině." otočil jsem se na Naomi.
Anonymní- Anonymní
"Ty...tá čo nás chcela zabiť..." povedala som a zdvihla som sa. "Kde je Jinchuuriky?!" zakričala som.
Anonymní- Anonymní
Strana 14 z 30 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 22 ... 30
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Hlavní velitelství spojenectví
Strana 14 z 30
Povolení tohoto fóra: