okolní území
+3
Kisuke Uchiha
Akasuna no PiliKKa
Yoko Ayme
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Hlavní velitelství spojenectví
Strana 21 z 30
Strana 21 z 30 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 25 ... 30
okolní území
First topic message reminder :
(Berte to jako výlet, jako nějaký tábor. Vy jste děti, my vedoucí. xD)
(Berte to jako výlet, jako nějaký tábor. Vy jste děti, my vedoucí. xD)
Anonymní- Anonymní
Re: okolní území
,,Tak za prvé-věřím asi všem z Konohy a Suny, jsme ve spojenectví...Za druhé-vlastně ani nevím. Ze začátku tomu tak nebylo. Možná za to mohlo, že jsi byl studentem Assasina. Nevím. Ale časem..Prostě jsi se stal důležitou součástí mého života. A i kdyby jsi teď odešel zpět do Konohy nebo šel do Suny s Neurem, tak..Bylo by mi to líto, ale věřila bych ti stejně a měla tě stejně ráda, jako teď." naklonila jsem hlavu na stranu a usmála se.
Naposledy upravil Hitomi Yamada dne Sat 12 Mar - 0:04, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Jo aha.To tě nikdy nenapadlo že bych tě chtěl třeba zabít?Měl jsem mnoho příležitostí.
Anonymní- Anonymní
,,Možná úplně na začátku...Ale nenapadlo. Věřila jsem ti, chtěla ti věřit. Cítila jsem, že ti musím věřit.." odpověděla jsem přesvědčeně. ,,Proč mi to teď říkáš? Proč se mě ptáš?" pevně jsem se mu dívala do očí, neuhla jsem pohledem.
Anonymní- Anonymní
Nevím.Stala si se pro mě důležitou osobu a chci o osobách co chráním vědět co nejvíc.Doufám že na tom není nic špatného.
Anonymní- Anonymní
Ulehčeně jsem se zasmála. ,,Samozřejmě, že ne...Jen mě tvé otázky trochu zarazily, překvapily a abych řekla pravdu, i vyděsily." pousmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
"Hokage-sama..to zvládneme."otočil jsem se na něj a usmál se.
"poslední dobou se pořád usmívám...V mém předchozím životě jsem měl míň šancí na úsměv. Pořád jen s hlavou natočenou k oblakům, nejlepší to bylo v noci a v dešti. Hm, můj poslední déšt..." vzpomínal jsem na staré časy, na Kisameho, který byl mým jediným společníkem po celá ta léta.
"poslední dobou se pořád usmívám...V mém předchozím životě jsem měl míň šancí na úsměv. Pořád jen s hlavou natočenou k oblakům, nejlepší to bylo v noci a v dešti. Hm, můj poslední déšt..." vzpomínal jsem na staré časy, na Kisameho, který byl mým jediným společníkem po celá ta léta.
Anonymní- Anonymní
"Úsměv nikoho nezabije, všeobecně přispívá k většímu blahu společnosti. Dostal jsi novou šanci, tak žij a užívej si. Nemusíš být v Konoze." pousmál jsem se a zahleděl se na vodní hladinu.
Anonymní- Anonymní
"Jenže já chci být v Konoze. Konoha je můj domov, moje vesnice. Jednou jsem vám přísahal věrnost, a tu přísahu taky dodržím."Zatnul jsem ruku v pěst.
Anonymní- Anonymní
"Děkuji Itachi-kun." usmál jsem se a vstal.
"Ty brejle mi musíš někdy půjčit. Asi už půjdeme domů." rozloučil jsem se a odešel.
"Ty brejle mi musíš někdy půjčit. Asi už půjdeme domů." rozloučil jsem se a odešel.
Anonymní- Anonymní
Přišli jsme a já spatřil Assasina.
"Sensei?" Přiběhnul jsem k němu a už jsem nebrečel (už jsem totiž dospěl ^^ :-D ) "Jste to vy?"
"Sensei?" Přiběhnul jsem k němu a už jsem nebrečel (už jsem totiž dospěl ^^ :-D ) "Jste to vy?"
Anonymní- Anonymní
"Trénovať Yoko-chan? Hmm...okey, aspoň zabudnem na to všetko čo sa stalo..." poviem jej a zdvihnem sa. "Ako to že nie? Ver mi bola som najslabšia ANBU v Kirigakure." a zasmiala som sa, pomohla som jej postaviť sa.
Anonymní- Anonymní
Sedl jsem si na strom a koukal se dolů. Najednou jsem seskočil a sebral Yuuki k sobě nahoru. "Musíte mi něco vysvětlit Sempaii.." řekl jsem a sedl jsi.
Anonymní- Anonymní
Kai ma chytil okolo pása a vyskočili sme na strom. "Čo chcete vedieť...sempaii?" spýtala som sa ho potichu. Sedela som s ním na pevnom konári stromu, hlavu som mala položenú na jeho hrudi. Srdce mu bilo strašne rýchlo. Asi kvôli tej rýchlosti , poviem si pre seba.
Anonymní- Anonymní
"Jak...jak se cítíte Sempaii? Bolí vás to...žejo?" zeptal jsem si jí a koukal jsem do dálky. "Udělala to pro Vás, měla by být váš vzor Sempaii..." dodal jsem. "Půjdeme domů..." řekl jsem jí a opřel si bradu o její hlavu.
Anonymní- Anonymní
"Sempaii....bolí...a ani neviete ako veľmi, cítim sa akoby som ju ja zabila. Neodpustím si to..viem že by mala byť môj vzor, ale, nejde to...Nejde..." povedala som mu a objala som ho. "Domov...áno, domov..."
Anonymní- Anonymní
"Sempaii...prečo ma nenávidíte?" spýtala som sa ho. "Hovoríte to preto aby ste ma utešili...vaše slová ma režú ako dýky." dodala som.
Anonymní- Anonymní
Povzdechl jsem si, "Nenáviděl jsem Vás už hodně dlouhou dobu...ale všechno je jinak, já.." chtěl jsem jí něco říct ale, můj rozum mi to nedovoloval.
Anonymní- Anonymní
"Prečo ste ma nezabil keď ste mal možnosť...? Prečo kvôli mne zomrela nevinná osoba?!" zakričala som a odtiahla som sa. "Mohli ma zavrhnúť ako to robili už 17 rokov..." dodala som.
Anonymní- Anonymní
"Nemohl jsem! Copak to nechápete Sempaii!?" křičel jsem na ní. "Dejme si zápas sempaii!? Tam Vám dokážu co jsem myslel!" zvedl jsem se.
Anonymní- Anonymní
"V zápase ma neporazíte...to VIETE..." povedala som mu a nadýchla som sa. "Ak prehrám vrátim Vám to čo je vaše.., ak vyhrám VY mi vrátite to čo je moje..." poviem a zoskočím dolu.
Anonymní- Anonymní
Seskočil jsem dolů a vytáhl jsem katanu. "Katon: Hibashiri!" zakřičel jsem a poslal na ní můj rychlý oheň. Obtočil se kolem ní a já věděl že mám vyhráno.
Anonymní- Anonymní
"Css...viac neviete?" spýtam sa ho a priložím mu Katanu ku krku, oheň zapálil môj klon, nie mňa. "Suiton: Mizujinheki..." pošepkala som a silná vodná vlna ho zmietla preč.
Anonymní- Anonymní
Vodní vlna mně smetla ale stačil jsem se chytit stromu. "Fuuton: Tatsu no Oshigoto!" zamávám katanou ve vzduchu a ten na Yuuki pošle tornádo.
Anonymní- Anonymní
Strana 21 z 30 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 25 ... 30
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Hlavní velitelství spojenectví
Strana 21 z 30
Povolení tohoto fóra: