okolní území
+3
Kisuke Uchiha
Akasuna no PiliKKa
Yoko Ayme
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Hlavní velitelství spojenectví
Strana 8 z 30
Strana 8 z 30 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 30
okolní území
First topic message reminder :
(Berte to jako výlet, jako nějaký tábor. Vy jste děti, my vedoucí. xD)
(Berte to jako výlet, jako nějaký tábor. Vy jste děti, my vedoucí. xD)
Anonymní- Anonymní
Re: okolní území
Rinnegan.. Blesklo mi hlavou. Nevypadal jako někdo, kdo by svá slova nemyslel vážně. Připravila jsem si Katanu do pravé ruky a zaujala bojový postoj. Aspoň něco udělat musíme.. Pokud je ten ninja tak silný, jak Itachi-san tvrdí..
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
"Viem že nie je ako vy...preto ho musíme poraziť Itachi-san..." povedala som a zatočilo sa mi v hlave. "Sanbiho chakra..." pošepkala som do vetra a vypľula som krv.
Anonymní- Anonymní
"Zabiju tě...to si piš!" zakřičel jsem a stoupnul si vedle Yuuki. "Yuuki není čas! Musím to udělat..." šeptem jsem jí řekl.
Anonymní- Anonymní
"Hm..Nikdo z Vás nezná mé jméno? Itachi..ty žiješ?" posměšně jsem se na ně podíval.
"Nemám čas tady kecat..Prohráváte! Kuchiyose no jutsu!" položil jsem ruce na zem a přivolal dvě obří housenky a velkého trojhlavého psa.
"Nemám čas tady kecat..Prohráváte! Kuchiyose no jutsu!" položil jsem ruce na zem a přivolal dvě obří housenky a velkého trojhlavého psa.
Uchiha Madara- Počet príspevkov : 171
"Suiton: Suisei Tora!" zakričala som a vedľa mňa sa zjavil veľký tiger. "Saah-kun! Zabi psa!" zakričala som a rozbehla som sa na jednu z húseníc. "Raijingu Sandaa!" a hodila som jej blesk do hlavy, vybuchla. Zostáva už len jedna.
Anonymní- Anonymní
odhodil jsem yuukii pryč vytahl jsem shin.Shin:ten chlapek ma fakt hodně chakry mněl bys sis davat pozor idate.stoupl jsem si vedle kai-kun jsi připraven??
Anonymní- Anonymní
"Jako vždy Idate!" zakřičel jsem a pak jsem hlasitě zvolal, "Fuuton: Atsugai!" všechno kolem mně zachvátil vítr.
Anonymní- Anonymní
"Shinra tensei!" namířil jsem na Kaie rukou a on odletěl.
shin uvolnila chakru roztočil jsem shin na prstu. běžel jsem za madarou začl jsem sekat jak jen to šlo
Anonymní- Anonymní
"Mám ťa! Suiton: Mizu ni Gēto!" zakričala som a okolo Madaru sa začala formovať veľká bublina kotrá ho zhltla a zavrela sa. "Nedostaň sa von..." opakovala som si, pozrela som sa na Kaia a prišla som k nemu.
Anonymní- Anonymní
Odhmotnil jsem se a přešel přes útoky. Idateho jsem chytl pod krkem a odkopl pryč.
"Katon:Goukakyuu no jutsu!" obrovskou ohnivou kouli jsem hodil po Itachim.
"Katon:Goukakyuu no jutsu!" obrovskou ohnivou kouli jsem hodil po Itachim.
zabodl jsem shin do zemně abych nenarazil do něčeho a zaujal jsem postoj
Anonymní- Anonymní
Vyplivl jsem vodní stěnu.
"Madaroo!!" objevil se mi démoní plášť se 2. ocasy
"Co 5 sekund, může používat rinnegan a 5 minut může být hmotný." zdělil jsem svým kolegům.
"Madaroo!!" objevil se mi démoní plášť se 2. ocasy
"Co 5 sekund, může používat rinnegan a 5 minut může být hmotný." zdělil jsem svým kolegům.
Anonymní- Anonymní
"Itachi ty jsi jinchuuriki? Banshoo tenin!" přitáhl jsem si ho k sobě a začal škrtit.
Odhmotnil jsem si ji, ale musel jsem pustit Itachiho. Napřáhl jsem ruce.
"Shinra tensei!" Itachi a Idate odletěli.
"Shinra tensei!" Itachi a Idate odletěli.
Dívala jsem se na probíhající boj a odhodlala jsem se něco udělat.
"Doton: Dochū Eigyo no Jutsu" Zašeptala jsem potichu a moje tělo se pomalu neslyšně nořilo do země. Až jsem zmizela úplně. Nenápadně jsem se zjevila pár metrů za Madarou. Složila jsem pečetě a vykřikla "Fuuton: Reppushou!" Hodila jsem na jeho nechráněná záda Shurikeny a poté se zvedl prudký vítr, který jen zvýšil rychlost shurikenů.
"Doton: Dochū Eigyo no Jutsu" Zašeptala jsem potichu a moje tělo se pomalu neslyšně nořilo do země. Až jsem zmizela úplně. Nenápadně jsem se zjevila pár metrů za Madarou. Složila jsem pečetě a vykřikla "Fuuton: Reppushou!" Hodila jsem na jeho nechráněná záda Shurikeny a poté se zvedl prudký vítr, který jen zvýšil rychlost shurikenů.
Shinobi
Shurikeny se mi zaryli do těla.
"Jsem nesmrtelný." otočil jsem se na ni.
1..2...3..:4..5...
"Shinra tensei!"
"Jsem nesmrtelný." otočil jsem se na ni.
1..2...3..:4..5...
"Shinra tensei!"
Zaujímavé nechám to teda na teba Madaro....ty si s nimi poradíš však? ozvala som sa pomocou klonu.
Anonymní- Anonymní
"Itachi-sama!" zakričala som a dodala som, "Raiton: Jibashi!" zrevala som a okolo mňa začalo poletovať milión bleskov, zrušila som škrtenie a Itachi spadol na zem. Pomocou Shunshin no Jutsu som sa k nemu dostala a vzala ho preč. "Upokojte sa!" šepkala som. Potom som sa postavila a z úst sa mi lialo veľmi veľa krvi. "Itachi...stiahnite chvosty...prosím..." šepkala som keď ma to dostalo do kolien.
Anonymní- Anonymní
"Sempai!" zaječel jsem a doběhl k ní. "Jděte pryč!" odhodil jsem jí stranou. "Fuuton: Kamikaze!" řekl jsem v mysli a kolem mně začal vířit vítr. Stáhnul Madaru.
Anonymní- Anonymní
"Nepôjdem...a vy to viete...." pošepkala som a postavila som sa. Nevidela som dobre ale to nevadilo. Stála som pred Yoko a pripravovala som sa zaútočiť. Aj keď ma moja pečať zabije, nevadí to, postarám sa aby boli všetci zdravý a silný, ale hlavne šťastný, pomyslela som si.
Anonymní- Anonymní
Namáhavě jsem se zvedla ze země a podívala jsem se na Yuukiin obličej, na kterém tkvěly malé rudé kapičky krve. "Yuuki-san? Co se stalo??" Nic jsem nechápala. Jen jsem se dívala, jak precizně dělá každý pohyb.. Modré vlasy jí vlály kolem obličeje. Tak silná.. Blesklo mi hlavou.
Shinobi
Zdvihla som sa. "Yoko-san...poprosím ťa...nedovoľ Shukakovi aby sa dostal na povrch...a ešte...stráž Idateho ok?" povedala som jej a usmiala som sa na ňu. Vypľula som krv a vyrovnala som sa.
Anonymní- Anonymní
Strana 8 z 30 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 30
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Hlavní velitelství spojenectví
Strana 8 z 30
Povolení tohoto fóra: