okolní území
+3
Kisuke Uchiha
Akasuna no PiliKKa
Yoko Ayme
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Hlavní velitelství spojenectví
Strana 12 z 30
Strana 12 z 30 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 21 ... 30
okolní území
First topic message reminder :
(Berte to jako výlet, jako nějaký tábor. Vy jste děti, my vedoucí. xD)
(Berte to jako výlet, jako nějaký tábor. Vy jste děti, my vedoucí. xD)
Anonymní- Anonymní
Re: okolní území
Dorazila jsem s Assasinem ruku v ruce, obávaje, co uvidím. Bála jsem se o všechny, jestli jsou v pořádku. Čím víc jsme se blížili, tím víc se mi svíral žaludek a já více tiskla jeho ruku.
Konečně jsme došli na místo. Všude stálo plno Shinobi. Znamení toho, že je po válce. Zahlédla jsem blonďatou ráznou ženu, už z dálky jsem se na ni usmála. Blízko ní stál Kin. Díky Bohu, je v pořádku. Oddychla jsem si. Zahlédla jsem hlouček lidí, což mi přišlo podezřelé. Přišla jsem blíž a viděla, jak Kai objímá Yuukiino bezvládné tělo. Okamžitě se mi spustily slzy.
,,Yuuki..Co-co.." třásla jsem se plakala. Padla jsem na kolena a dívala se na Yuukiino mrtvé tělo. ,,Kai-kun?" vykoktala jsem tázavě.
Konečně jsme došli na místo. Všude stálo plno Shinobi. Znamení toho, že je po válce. Zahlédla jsem blonďatou ráznou ženu, už z dálky jsem se na ni usmála. Blízko ní stál Kin. Díky Bohu, je v pořádku. Oddychla jsem si. Zahlédla jsem hlouček lidí, což mi přišlo podezřelé. Přišla jsem blíž a viděla, jak Kai objímá Yuukiino bezvládné tělo. Okamžitě se mi spustily slzy.
,,Yuuki..Co-co.." třásla jsem se plakala. Padla jsem na kolena a dívala se na Yuukiino mrtvé tělo. ,,Kai-kun?" vykoktala jsem tázavě.
Anonymní- Anonymní
"Assasin Senju?!" podivila jsem se. "Staří se vracejí, mladí umírají.." smutně jsem zavřela oči.
Anonymní- Anonymní
"Vy jste...Chiyo-sama?" řekl jsem. "Yuuki-sempaii...zemřela..." řekl jsem jí a ukázal jí Yuukinou mrtvou tvář na které byl úsměv, zemřela šťastná. "Mizukage-sama!" zakřičel jsem na ní.
Anonymní- Anonymní
Chytla jsem Kaie za ramena. ,,Co se s ní stalo?" zakřičela jsem na něj hystericky?! ,,Co se stalo s mou sestřenkou?!" zopakovala jsem otázku, tentokrát tišeji. Třásla jsem se pod nápory vzlyků. Tohle už je moc.
Anonymní- Anonymní
"Jsem Chiyo.."zavřela jsem oči.
"Ustup od její těla." odhodlaně jsem je otevřela.
"Ustup od její těla." odhodlaně jsem je otevřela.
Anonymní- Anonymní
"Hai." mé oči se zaleskly slzy. Přesto jsem vstala a odešla si odpočinout.
Anonymní- Anonymní
"Jdi si odpočinout Tsunade." chytnul jsem jí za ruku a pohladil. "Zvládla jsi toho hodně."
Anonymní- Anonymní
přišel jsem k muž brečel jsem ale i přesto jsem dokazal vykoktat "D o b rr ýýý den" jediné co jsem ze sebe dokazal vyhrknout
Anonymní- Anonymní
"Otrávila jí chakra...nemohli jsme nic udělat...omlouvám se vám za to..." řekl jsem jí a pořád jsem držel Yuuki v náručí.
Anonymní- Anonymní
Podívala jsem se na Chiyo. Věděla jsem moc dobře, kdo je a co má v plánu. ,,Kaii, Pojď..Chiyo...Chiyo ví, co dělat." plakala jsem a vzala ho za ruku, aby od ní odstoupil. Pohladila jsem Yuuki po tvíři a s Kaiem se vzdálila
Anonymní- Anonymní
Aktivoval som byakugan a bez toho aby som sa obzeral či zdvihol zrak som sledoval okolie a hľadal jednu osobu, po chvíľke som byakugan deaktivoval.
Anonymní- Anonymní
"C...Co s ní chcete dělat?" zeptal jsem se jí a přitisknul jsem si Yuuki blíž k sobě.
Anonymní- Anonymní
,,Kaii, no tak!" prosila jsem ho. ,,Nic se s ní nestane, dávám ti své slovo."
Anonymní- Anonymní
Položil jsem Yuuki před sebe. "Pokud jí něco uděláte...nikdy, nikdy vám to neodpustím..." zvedl jsem se a šel k Mizukage. "Vám všem..." řekl jsem do ticha.
Anonymní- Anonymní
"Ustupte..Jsem už stará. Nemám co bych tady měla udělat..Radši zachráním život mladým lidem. My staří už bychom měli uvěřit a předat žezlo dál. Věřím vám, všichni jak jste tady.. Konoha, Kiri, Suna, Kumo a Iwa..Všechny vesnice se spojili, ač je to jakkoliv nemožné, a zachránili jste svět před hrozbou. Já tady nemám, co dělat. Můj čas zkončil." usmála jsem se a klekla si před Yuukino tělo.
"Kisho tensei!"
"Kisho tensei!"
Naposledy upravil Chiyo dne Thu 10 Mar - 16:59, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Položila jsem mu ruku na rameno. ,,Slibuji ti, že...budeš šťasný, Kaii." podívala jsem se na něj, stále mi tekly slzy, ale pokusila jsem se o mini úsměv.
Anonymní- Anonymní
"Kisho tensei. Zakázaná technika, kterou ovládá jedině Chiyo-sama. Je to vlastně výměnná technika, oživí mrtvé, za cenu obětování vlastního života." řekl jsem tiše a stoupl si vedle Hitomi. Rukávem jsem ji setřel slzy.
Anonymní- Anonymní
"Hokage dža?" podívala jsem se na něj. Čakra slábla, nemám moc čakry.
"Hmm.." soustředila jsem se a po mém čele stekla kapka potu.
"Hmm.." soustředila jsem se a po mém čele stekla kapka potu.
Anonymní- Anonymní
"Pomůžu vám." pousmál jsem se a klekl si naproti Chiyo.
Dal jsem své ruce na její a chakra opět jasně zazářila.
Dal jsem své ruce na její a chakra opět jasně zazářila.
Anonymní- Anonymní
"Náhrada života? Když Chiyo-sama zemře...Yuuki ožije?" zeptal jsem se. "Yuuki si to bude vyčítat...to víte..." řekl jsem si v mysli.
Anonymní- Anonymní
Vzlykala jsem, plakala jsem. Nechtěla jsem, aby Chiyo přišla o život, ale Yuuki jsem chtěla zpět. V mém nitru vše křičelo. Vše mě svíralo...Dívala jsem se na Assasina a Chiyo, jak se jí snaží přivést zpátky k životu.
Anonymní- Anonymní
Náhla jsem zachrčel a posadil se.
"Co..kde?!" pohledem jsem přelétl všechny přítomné a zastavil se na Kabutovo mrtvém těle. POusmál jsem se.
"Zvládli jsme to!"
"Co..kde?!" pohledem jsem přelétl všechny přítomné a zastavil se na Kabutovo mrtvém těle. POusmál jsem se.
"Zvládli jsme to!"
Anonymní- Anonymní
"Chlapče...Až budeš taky tak starý jako já, tak pochopíš. Kabuto mě oživil, je načase zplatit všechny své dluhy, a znovu odejít. Yuuki? Tak se jmenuje tahle dívka?" usmála jsem se na ni.
"Za chvíli..to bude. Co Vám jen říct...Věřte si..stůjte při sobě, v jednotě je síla...Nenáviděla jsem ostatní vesnice, a teď tady s Hokagem oživuju dívku z Kirigakure. Za mých časů, se jenom válčilo, zbírala síla a umíralo. Můj syn zemřel ve válce rukou Shinobiho z Listové..Konoha no Shiroi Kiba..Hatake Sakumo, ale dokázala jsem mu odpustit. Když jsem bojovala po boku Sakury, zjistila jsem, co je to opravdová síla...Opravdová síla není v počtu ninjutsu, ani ve svalech. A už ne v očích nebo v čakře..Opravdová síla je odvaha..Odvaha nikdy se nevzdat, bojovat, i když to vypadá beznadějně..Nevzdat se...vstát a bojovat dál!! Mladá generace..jednou překoná tu starou..Odhodí zbraně a budou žít v míru..." usmála jsem se. Mnoho života mi nezbývalo.
"Za chvíli..to bude. Co Vám jen říct...Věřte si..stůjte při sobě, v jednotě je síla...Nenáviděla jsem ostatní vesnice, a teď tady s Hokagem oživuju dívku z Kirigakure. Za mých časů, se jenom válčilo, zbírala síla a umíralo. Můj syn zemřel ve válce rukou Shinobiho z Listové..Konoha no Shiroi Kiba..Hatake Sakumo, ale dokázala jsem mu odpustit. Když jsem bojovala po boku Sakury, zjistila jsem, co je to opravdová síla...Opravdová síla není v počtu ninjutsu, ani ve svalech. A už ne v očích nebo v čakře..Opravdová síla je odvaha..Odvaha nikdy se nevzdat, bojovat, i když to vypadá beznadějně..Nevzdat se...vstát a bojovat dál!! Mladá generace..jednou překoná tu starou..Odhodí zbraně a budou žít v míru..." usmála jsem se. Mnoho života mi nezbývalo.
Anonymní- Anonymní
Strana 12 z 30 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 21 ... 30
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Hlavní velitelství spojenectví
Strana 12 z 30
Povolení tohoto fóra: