okolní území
+3
Kisuke Uchiha
Akasuna no PiliKKa
Yoko Ayme
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Hlavní velitelství spojenectví
Strana 7 z 30
Strana 7 z 30 • 1 ... 6, 7, 8 ... 18 ... 30
okolní území
First topic message reminder :
(Berte to jako výlet, jako nějaký tábor. Vy jste děti, my vedoucí. xD)
(Berte to jako výlet, jako nějaký tábor. Vy jste děti, my vedoucí. xD)
Anonymní- Anonymní
Re: okolní území
"je to konan..bývala členka akatsuki, jako já. Používá papírové techniky, a je nesmrtelná." řekl jsem jim a sledoval ostatní.
Anonymní- Anonymní
"Dobře... ale pospěšte si tady... a vy.. zvládnete to? Jste jen děti...?"
Anonymní- Anonymní
áno poslal ma Kabuto.... potom som sa na malý okamžik odmlčala.A ty si prečo tu?Itachi Uchiha napsal:"Konan...I ty jsi tady?" podíval jsem se na ni s přivřenýma očima.
"Bojovat...Jsme přece shinobi!" v očích se mi objevil sharingan.
Anonymní- Anonymní
se ztuhlou tváří jsem se podival na itaciho a zařval jsem "a jak ji ku*va chcete zabít!!!"a skočl jsem dozadu
Anonymní- Anonymní
"Takže je z Hadom? Je z Kabutom....?" pomyslela som si. "Orochimaru a Kabuto v jednej osobe...nikdy to neveštilo nič dobré...a tu je dôkaz...had nedá pokoj ani po sto rokoch..." povedala som. "Deti? Mám 17 som ešte dieťa?" spýtala som sa babičky neďaleko. "Mala by ste si pohnúť a povedať to Hokage-sama..." dodala som.
Anonymní- Anonymní
"Zvládneme.." Usmála jsem se. I když jsme stále děti jsme přece Shinobi, nemám pravdu?" Podívala jsme se po ostatních. Potřebovala jsem, aby byla Tsukiko v bezpečí, aspoň prozatím..
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
"Hmph...takže Akatsuki..." řekl jsem. "Proč se ho ptáš, vykopávko?" zeptal jsem se "Konan".
Anonymní- Anonymní
"Já sloužím Listové! Katon: Housenka no jutsu!" vytvořil jsem pečetě a poslal na ni pár ohnivých koulích.
Anonymní- Anonymní
Skočila som pred Idateho. "Som strážca...pokiaľ zaútočí na niekoho zabijem ju..." povedala som a aktivovala som Suitongun.
Anonymní- Anonymní
to hmyz ako si ty nemusí zaujímať rob si svoju prácu... odpovedala som a pak pomocou môj klon z papiera vďaka katonu zhorel.Kai Sanjio napsal:"Hmph...takže Akatsuki..." řekl jsem. "Proč se ho ptáš, vykopávko?" zeptal jsem se "Konan".
Takže ďalší z Konohy tak ako ta bláznivá ženská... povedala som a pak som hneď dodala.Ninjové z konohy sú blázni!
Anonymní- Anonymní
"Blázni? Aspoń bojují za něco v co věří, narozdíl od tebe.. Si směšná. Ukážeme ti, co jsou pravý Shinobi zač" Ušklíbla jsem se. Vřel ve mě vztek, ale musela jsem se uklidnit. Jak řekla Tsukiko. Nechci všechny pozabíjet.
Shinobi
"Che...si cez sto rokov stará a hovoríš o bláznoch? Je mi z teba zle..." povedala som jej a zatvárila som sa zhnusene. "Obetovala si život a stalo sa z teba toto...si na smiech..." dodala som.
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem k Yuuki, "Sempaii...tahle nebude tak snadná..." šeptem jsem jí řekl do ucha.
Anonymní- Anonymní
Aj keď som stará to neznamená že na mňa máte,konoha bude zaskočená keď zistí že zbraň ktorá bola pre tento účel je teraz snami. povedala som a okola sa urobilo veľa papierových klonov
(P.S:Gomenne já musela namaľovať mamku ^^ )
(P.S:Gomenne já musela namaľovať mamku ^^ )
Anonymní- Anonymní
(Nevadí..;D )
Nehodlala jsme ji dál poslouchat. Vytáhla jsem z taštičky, kterou jsem měla připevnněou ke stehnu jehlice a kunaie a nenápadně jsem k nim připojila chakrová vlákna. Pak jsem je všechny najednou hodila na Konan a její klony. Když nepůjde zabít aspoň jí musíme nějak zpomalit.
Nehodlala jsme ji dál poslouchat. Vytáhla jsem z taštičky, kterou jsem měla připevnněou ke stehnu jehlice a kunaie a nenápadně jsem k nim připojila chakrová vlákna. Pak jsem je všechny najednou hodila na Konan a její klony. Když nepůjde zabít aspoň jí musíme nějak zpomalit.
Shinobi
"Zbraň? Hmm...to bude zaujímavé Konan-chan...ja som pravdu povediac tiež zaujmavá...kto je viac?" povedala som jej a zakričala som, "Suiton: Hahonryuu!" Veľké vlny zaliali klonov ktorý sa namočili. "Takže Konan-chan?"
*Nevadí *
*Nevadí *
Anonymní- Anonymní
Myslíš? zasmiala som sa.To nezapúsobí... zrazu sa tam objavila Kushina ale bol to iba klon Konan v henge.
(gomenne musím isť ideme na pochovanie basy a na zábavu ^^ )
(gomenne musím isť ideme na pochovanie basy a na zábavu ^^ )
Anonymní- Anonymní
vyskočil jsem do vzduchu složil jsem pečetě použil jsem bunshin no jutsu u mně se objevili 2 klony klny jsem vrhl po konan klony vytahli shin a dali ji hned před sebe
Anonymní- Anonymní
(Nevadí, tak to dokončíme zítra.. )
Shinobi
"Nemyslím...viem!" povedala som a zakričala som, "Suiton: Mizu ni Gēto!? Teraz už sa odtiaľ nedostaneš! Toto jutsu je neporaziteľné!" Zrazu sa tam objavila rusovláska.
*Zajtra snááááď ok?*
*Zajtra snááááď ok?*
Anonymní- Anonymní
"Porazili jste Konan?" Objevil jsem se před nimi.
"Moje levé oko žízní po krvi."
"Moje levé oko žízní po krvi."
Uchiha Madara- Počet príspevkov : 171
"Uchiha Madara...Říkal jsem si, kdy se tu asi tak objevíš." zatnul jsem ruce v pěsti.
Anonymní- Anonymní
"Uchiha? Ako Itachi-sempai..." povedala som si v mysli a nahlas som vyhŕkla, "Jinchuuriky nedostaneš..."
Anonymní- Anonymní
"On není jako Já..vidíte to?! Rinnegan... Je to zakladatel Klanu a společně s Hashiramou Senju, Shodai hokage-sama založil Konohu." řekl jsem tiše.
Anonymní- Anonymní
Strana 7 z 30 • 1 ... 6, 7, 8 ... 18 ... 30
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Hlavní velitelství spojenectví
Strana 7 z 30
Povolení tohoto fóra: