Jezero
+2
Noriko Kana
bijuu
6 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 15 z 21
Strana 15 z 21 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21
Re: Jezero
"Sbohem" zatlačím oči onomu uprchlíkovi a vzpřímím se "Co se stalo,stalo se....Všichni v pořádku?Hisagi..vnímej...to se stává..takový je život ninji" usměju se na něj.
"Vemte tamtoho,je nadopovaný,ale živý..já vezmu toho mrtvého..." ukážu na nafetovaného a dávám si mrtvého na rameno
"Vemte tamtoho,je nadopovaný,ale živý..já vezmu toho mrtvého..." ukážu na nafetovaného a dávám si mrtvého na rameno
Anonymní- Anonymní
"Hisagi?" vyslovím otázku. Vidím ho klečet a celého bledého. No nazdar... Položím mu ruku na rameno a snažím se ho uklidnit.
"Yuu-sama. Tomu mrtvému už nepomůžeme ale... tady kolega asi omdlí..."
Nechám to pak být a zkouším si naložit tu živolu, neboť mrtvolu nese Yuu.
"Yuu-sama. Tomu mrtvému už nepomůžeme ale... tady kolega asi omdlí..."
Nechám to pak být a zkouším si naložit tu živolu, neboť mrtvolu nese Yuu.
Naposledy upravil Hyuuga-Mikomi dne Fri 15 Apr - 21:17, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
"Eh?" Nejako sa preberiem k životu a všimnem MIkomi. Len sa na ňu nejako usmejem a potom si všimnem meč, ktorý ešte držím v ruke. Vytiahnem obväz, ktorý mám pri sebe a utriem ním krvavú čepeľ. Potom tú čepeľ obmotám tým istým obväzom, aby som niekoho neporezal a meč si pripevním k pásu, na ktorom mám opasok. Vstanem a prídem k telu toho sfetoveného.
Anonymní- Anonymní
S mrtvolou na rameni "Myslím,že to Hisagi zvládne..je silný...a na tohle si člověk nikdy nezvykne...ale nesmí Vás to dožrat...uvidíte to ještě mnohokrát"
Anonymní- Anonymní
"Hm... není to pápěří... když jsem nesla tebe, spolupracovala jsi a proti němu jsi pětideko." pravím, zatím co se snažím hodit toho hromotluka přes rameno. Musím u toho vypadat komicky.
Anonymní- Anonymní
"Ja ho skúsim nejako odniesť, mám tu ešte klony." 3 moje klony prídu k telu.
Anonymní- Anonymní
Hyuuga-Mikomi napsal:"Hm... není to pápěří... když jsem nesla tebe, spolupracovala jsi a proti němu jsi pětideko." pravím, zatím co se snažím hodit toho hromotluka přes rameno. Musím u toho vypadat komicky.
"Tak si pomozte..týmová spolupráce" usměju se "Hlavně ho cestou nepotlučte víc jak já v boji" poškrábu se na hlavě
Anonymní- Anonymní
"Aspoň by si zapamatoval, že nemá utíkat." dstoupila jsem a sledovala Hisagiho.
Anonymní- Anonymní
Nechávám tři klony sebrat z mých zad tu těžkou hroudu masa a vydávám se na cestu spolu s Yuu.
Anonymní- Anonymní
Moje klony sa snažili prevziať telo väzňa od Mikomi. "S tou rukou opatrne." Ešte stále trošku nepríčetne som sa obzeral okolo seba.
Anonymní- Anonymní
"Je to dobré. Juuken jsem do levačky nemusela vůbec použít." pousměju se.
Anonymní- Anonymní
"Takže naloženo...Vydáme se domů...Vy tři půjdete do vězení a předáte vězně...já půjdu dát tady toho do márnice...pak se sejdem před kanceláří Hokageho" houknu na ně a jdu
(Přesun Konoha...pište cca.za 3minuty,at ta cesta něco zabare )
(Přesun Konoha...pište cca.za 3minuty,at ta cesta něco zabare )
Anonymní- Anonymní
Pomohol som teda Mikomi s telom. A vydám sa spoločne s týmom do dediny.
(Presun)
(Presun)
Anonymní- Anonymní
letěl jsme při tom jsem si všiml nepatrného pohybu A uakazal jsem prstem na to místo "let ichigo"
Anonymní- Anonymní
hned ako ukazal kde je sme tam leteli aktivoval som si rinnegan a vsimol som si ze je to sasuke tak som naznacil drakovy nech zautoci drak pouzil Katon: Gōryūka no Jutsu (B) letelo do na sasukeho
Anonymní- Anonymní
(ty debile jak můžeš napsat že tu jsem když tu nejsem jasně jsem napsal že odcházím nehrej za mojí postavu.....a ..kde si sebral rinnegan ?)
Anonymní- Anonymní
(no nevím jak ty ale ja tam žadný přesun nevidím??)Uchiha Sasuke napsal:"jo nejlepší bude zase odejít......." řekl jsem si pro see a šel dál s myšlenkou že jsem jí měl upálit
Anonymní- Anonymní
Priletel som za nimi na drakovy a strcil som ruky do kapsiciek s ilom
(nyn ma pravdu)
(nyn ma pravdu)
Anonymní- Anonymní
(no tak to sorry....já jen že tu nemůžu být do rána a spěchal jsem nějak mi to vypadlo...ale itak mě to udivuje jak si byl kage ani ne den a už si měl naučených plno A a S technik ové KG...to nevím jestly si měl nebo co.....přesekneš skoro nerozbytelný krystal mečem.....děláš ze sebe supermana sakra na co si hraješ ? )
Anonymní- Anonymní
Strana 15 z 21 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 15 z 21
Povolení tohoto fóra: