Jezero
+2
Noriko Kana
bijuu
6 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 14 z 21
Strana 14 z 21 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 17 ... 21
Re: Jezero
Oheň, ktorý preletel ešte kus ďalej zničil 3 moje klony. Ostal som teda len ja(originál) a ďalšie 3 klony. Sakra aj by som po ňom hodil tie shirukeny, no v ceste je Mikomi...
Anonymní- Anonymní
Sadai (B-rank)
Rýchlo spravím pečate a upravím zem predomnou.
* Doton: Doryūheki
Zem sa však nestihne vytvarovať, a to čo sa stihlo vytvarovať vzduch nezadržalo. Série vzdušných čepiel ma zasiahnu a ja padám na zem, pričom ma zaleje krv. "S-sakra..." Ležím na zemi.
Hooki (C-rank)
Chakra, ktorý na mňa poslala Shizuka zasiahla aj Mikomi. Či trafila originál neviem, no Mikomi na mňa bežala a Shizuka zaútočila. Shizuka taktiež zasiahla aj mňa a padol som do vody, čím som šplechol do okolia.
Rýchlo spravím pečate a upravím zem predomnou.
* Doton: Doryūheki
Zem sa však nestihne vytvarovať, a to čo sa stihlo vytvarovať vzduch nezadržalo. Série vzdušných čepiel ma zasiahnu a ja padám na zem, pričom ma zaleje krv. "S-sakra..." Ležím na zemi.
Hooki (C-rank)
Chakra, ktorý na mňa poslala Shizuka zasiahla aj Mikomi. Či trafila originál neviem, no Mikomi na mňa bežala a Shizuka zaútočila. Shizuka taktiež zasiahla aj mňa a padol som do vody, čím som šplechol do okolia.
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Dostali ho?" Poviem viac menej pre seba, vtom si všimnem meč, ktorý Mikomi odhodila. Skočím poň a pevne ho uchopím do svojich rúk. Ak nie tak som pripravený zaútočiť.
Anonymní- Anonymní
Přiběhla jsem k jezeru. Natáhla jsem ruku a čekala až se dostane ke břehu, abych cho mohla svázet.
Anonymní- Anonymní
Krucinál to bylo o fous... Obhlédnu situaci... moje klony jsou v pr...čicích a já jen tak tak uhnula.
Stojím na vodní hladině a byakuganem sleduju pohyb nepřítele. Složím pečetě a čekám kdy zaútočí.
Stojím na vodní hladině a byakuganem sleduju pohyb nepřítele. Složím pečetě a čekám kdy zaútočí.
Anonymní- Anonymní
Doběhnu k onomu uprchlíkovi které ho jsem posekal.Kouknu na něj a vyndám rychle ampuli sedativa s injekčním systémem...Rychle mu ji vrazím do ruky a napumpuju jej sedativem."Dávka pro slona,krásné sny.." usměju se a jímám se mu ošetřit rány po mých vzdušných čepelích....vyndám lékarničku a začnu zastavovat krvácení
Anonymní- Anonymní
Sadai (B-rank)
Len sa bezmocne prizerám ako do mňa Yuu vrazil sedatíva a potom zatvorím oči.
Hooki (C-rank)
Vyplávam na breh kus od Mikomi a hodím na ňu shuriken. Hneď ako tak urobím vrhnem sa k najbližšiemu cieľu... Hisagimu. "Máš moju katanu, ty zmrd!"
Len sa bezmocne prizerám ako do mňa Yuu vrazil sedatíva a potom zatvorím oči.
Hooki (C-rank)
Vyplávam na breh kus od Mikomi a hodím na ňu shuriken. Hneď ako tak urobím vrhnem sa k najbližšiemu cieľu... Hisagimu. "Máš moju katanu, ty zmrd!"
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Uh? Čo?" Reflexívne sa otočím smerom na Hookiho a katanu nastavím priamo do jeho dráhy behu. Moje klony sa postavia vedľa mňa a do strán hodia shurikeny.
Anonymní- Anonymní
Shuriken mě zasáhl přímo do hrudi, ale to nevadí, protože se jednalo o Kawarimi ve skutečnosti čekám na poslední tah Shiz.
Anonymní- Anonymní
Hooki (C-rank)
He?" Snažím sa vyhnúť stranou pred čepeľou meča, no do ramena ma zasiahne shuriken. Chvíľku na to v žalúdku zacítim studenú čepel meča a cítim ako mi z brucha tečie krv prúdom. Padám na kolená.
He?" Snažím sa vyhnúť stranou pred čepeľou meča, no do ramena ma zasiahne shuriken. Chvíľku na to v žalúdku zacítim studenú čepel meča a cítim ako mi z brucha tečie krv prúdom. Padám na kolená.
Naposledy upravil Shinobi dne Fri 15 Apr - 21:00, celkově upraveno 1 krát
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Znovu jsem použila čakrová lana. Tentokrát jsem je "řídila" čakrou. Krouživými pohyby se dostali ke svému cíli a svázali ho.
Anonymní- Anonymní
Dokončil jsem ošetření Tak panáčku neumřeš sklidím lékarničku.Postavím se a bezvládného uprchlíka si hodím přes rameno "Zmetku jsi těžký" nadhodím si jej a pomalu se vydám ke studentům.
Anonymní- Anonymní
Pomocí byakuganu sleduju i to, co dělá Yuu...
"Yuu to zvládl... je řada na nás..." chystala jsem se na útok, ale když jsem viděla nepřítele probodnutého, přestala jsem.
"Kruci, potřebujeme ho živého..."
Zasáhla jsem ho Juukenem do hlavy a doufala, že ho to hodí do sladkého bezvědomí.
"Yuu to zvládl... je řada na nás..." chystala jsem se na útok, ale když jsem viděla nepřítele probodnutého, přestala jsem.
"Kruci, potřebujeme ho živého..."
Zasáhla jsem ho Juukenem do hlavy a doufala, že ho to hodí do sladkého bezvědomí.
Anonymní- Anonymní
Hooki (C-rank)
K tomu všetkému ma ešte obmotá chakrové lano. Ja už len vypľujem krv a padám k zemi. Ešte než som padol na zem, cítim ako ma niečo udrelo do hlavy.
K tomu všetkému ma ešte obmotá chakrové lano. Ja už len vypľujem krv a padám k zemi. Ešte než som padol na zem, cítim ako ma niečo udrelo do hlavy.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Nechápavo pozerám na muža pri mojich nohách a v rukách držím meč. Ešte nikdy sa mi nestalo, že som niekoho takto poranil. Naviac sa mi zdalo, akoby už zomrel. Bol som bledý ako stena.
Anonymní- Anonymní
Zatáhla jsem za lano a vytáhla ho na břeh. (počítám, že si stále na vodě )
Anonymní- Anonymní
Už vidím studenty a taky díru v břichu onoho uprchlíka Bože...trošku to přehnali zrychlím tempo a blízko u nich schodím z ramena nadopovaného uprchlíka.
"Hmmm díra v břichu" pomalu k němu přijdu a skloním se...zkoumám ránu po kataně "Tak tady,už nic nepomůže....umře" poškrábu se na hlavě
"Hmmm díra v břichu" pomalu k němu přijdu a skloním se...zkoumám ránu po kataně "Tak tady,už nic nepomůže....umře" poškrábu se na hlavě
Anonymní- Anonymní
"Sakra." ujelo mi.
"Hisagi, v pohodě? Jsi celej bílej." podívám se na něj.
"Hisagi, v pohodě? Jsi celej bílej." podívám se na něj.
Anonymní- Anonymní
(Z vody som vybehol smerom k Hisagimu )
Hooki
Ležím na zemi a s bledými očami sledujem Yuua, ktorý je blízko pri mne. "A-aspoň už sa nevrátim do tej večnej t-tmy." Počas slov my z úst vyteká krv. Po chvíli už je vidno, že nedýcham.
Hooki zomrel.
Hooki
Ležím na zemi a s bledými očami sledujem Yuua, ktorý je blízko pri mne. "A-aspoň už sa nevrátim do tej večnej t-tmy." Počas slov my z úst vyteká krv. Po chvíli už je vidno, že nedýcham.
Hooki zomrel.
Naposledy upravil Shinobi dne Fri 15 Apr - 21:10, celkově upraveno 1 krát
Shinobi
Vesnice:
Klan:
(jo jo tak promiň )
Zrušila jsem čakrové lano. Už nebylo zapotřebí ho držet.
Zrušila jsem čakrové lano. Už nebylo zapotřebí ho držet.
Anonymní- Anonymní
Pomalým, veľmi pomalým krokom prejdem o tri metre od mŕtveho tela a padnem na kolená. Celý bledý sa na nich neudržím a radšej sa posadím. Meč držím už len v jednej ruke a s prázdnom v očiach sledujem situáciu.
Anonymní- Anonymní
Strana 14 z 21 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 17 ... 21
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 14 z 21
Povolení tohoto fóra: