Jezero
+2
Noriko Kana
bijuu
6 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 16 z 21
Strana 16 z 21 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21
Re: Jezero
(mec mam specialny a este ktomu bol premeneny do silnejsej verzii a bola v mecu chakra dalej kg som ziskal od kabuto a hned som sa zacal ucit tie techniky takze nenapisal si rpesun tvoja smola)
Anonymní- Anonymní
(joo ted se tu chceš hádat že jsem nenapsal (přesun) tak co ty...ty si snad napsal že se je učíš ?...pokud vím tak NE.....Assasin tě dal kagem a máš plnný podpis A a S technik.....pak KG....to jsem si opravdu nevšiml....pak jsem se díval napsal si že si ho posilnil že si do něj dal chakru ?...NE...takže kdybyc hteď měl napsat to co ty že jsi to nenapsal tak by si měl být ještě v kanclu...SMŮLA co ještě něco ?...na něco jsem zapoměl ?)
Anonymní- Anonymní
( techniky ze sa ucim pisal som kazdy to vydel okrem teba tvoja smola dalej napisal som ze som dal do meca chakru Re: Kancelář Leadera Akatsuki
pre Ichigo Uchiha Today at 1:22 am
mec ktory som mal v ruke vlozil som do neho chakru sekol som do krystalu a rozbil sa potom som sekol do krystalu ktory mal takeru na nohach a siel som dalej)
pre Ichigo Uchiha Today at 1:22 am
mec ktory som mal v ruke vlozil som do neho chakru sekol som do krystalu a rozbil sa potom som sekol do krystalu ktory mal takeru na nohach a siel som dalej)
Anonymní- Anonymní
(hups to s tou chakrou jsem si nevšiml ale i tak...techniky si nepsal rozhodně si nepsal že se učíš :Steel Release: Impervious Armour (ocelove Brnenie)
Satetsu Shigure (trieda A)
Satetsu Kesshū (trieda A)
Satetsu Kaihō (trieda A)
Rasengan (trieda A)
Armageddon Rasengan (trieda S) to vím jistě.....sám jsem se na to díval když si se stal kagem že ti tam přibylo dost technik......)
Satetsu Shigure (trieda A)
Satetsu Kesshū (trieda A)
Satetsu Kaihō (trieda A)
Rasengan (trieda A)
Armageddon Rasengan (trieda S) to vím jistě.....sám jsem se na to díval když si se stal kagem že ti tam přibylo dost technik......)
Anonymní- Anonymní
(ved mam kyoton assasin mi to povolil a sam vydel ze sa ich ucim dalej Rasengan (trieda A)
Armageddon Rasengan (trieda S) to bolo po presune kazdy S rank mohol 1 S 1A 1 B kde zijes? )
Armageddon Rasengan (trieda S) to bolo po presune kazdy S rank mohol 1 S 1A 1 B kde zijes? )
Anonymní- Anonymní
(Sasuke nejak ti tie tvoje obvinenia nevychadzaju...takze nenapisal si presun...si tu letia na teba ohnive gule vyhni sa alebo skap :])
Anonymní- Anonymní
(ano po přesunu...ale pokud vím ty jsi po přesunu byl pořád jounin a nic sis nedal tvoje jak ty říkáš smůla....až když tě dali tsukikagem tak si je hned přidal.....a jo omlouvám se že jsme nenapsal přesun....bohužel nemám nějak super rodiče kteří mě tu nechají do noci )
Anonymní- Anonymní
(no nic kašlu na to tenhle spam se smaže.....já budu tady....Ichigo se snad přestane chovat jako super man já teď musím pryč takže kdyžtak k večeru)
Anonymní- Anonymní
(pises hovadiny poviem ty to tak assasin mi vsetky techniky co som mal povolil aj armagedon mi povolil akze tak) gule ho trafily nastal mensi vybuch a bol prach vyleteli sme vyssie " deidara chod nanho)
Anonymní- Anonymní
Drak na ktorom som bol okamzite zareagoval. Z chvostu mu zmizli 2 gulky a z huby mu vyleteli 2ja mensi dracikovia ktory leteli velkou rychlostou na sasukeho ruky som z kapsiciek vytiahol a mal som v nich male kobylky ktore som hodil dole a tie sa snazili prisat na sasukeho
Anonymní- Anonymní
(Joj a kdo ti dovolil Satetsu?Mě si se na to neptal jen ať vím)
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
(ok ok...Assasin ti to povolil...a určitě ti to povolil se naučit všechni během jednoho dne že ? :Da není to moje vina ale mojí matky :/) místo kde doleteli koule bylo prázdné já byl o pár metrů jinde "oh blondýno zase ty tvojí pavoučci ?" vrhnul jsem rukou kupředu a z prstů my vyleťely chidori senbon poté jsem se zaměřil na draky složil jsem pečetě a vypálil do nich katon:gokakyuu "takže nejprve Reina chce abych šel s ní a když o tom potom uvažuju pošle na mě svoji bandu neschopáků"
Anonymní- Anonymní
Cau maly emo...Reina nas neposlala Drakovia sa vyhli ohnu a leteli priamo na Sasukeho potom som vytvoril 4 vtacikov ktory leteli na sasukeho zo vsetkych stran
Anonymní- Anonymní
"jéé tak to se divím...ještě asi před ....nevím 4-5 hodinama jsem s ní mluvil.....nejspíš chce abych se vrátil....tak co tady ta vaše parta dělá ?..." podivil jsem se a uskočil,hodil jsem do jeho výtvorů chidori senbonů a pak udělal pečtě z ruky mi vyletělo chidori kopí kterým jsem přesekl draky
Anonymní- Anonymní
Vyletel som do vyski abi ma jeho chidori kopia nezasiahla vytvoril som 5 husenic ktore zmizli pod zemou a z drakovej huby vyleteli 2ja drakovia jeden letel na sasukeho pramo a druho zhora
Anonymní- Anonymní
"už to není co to bývalo....chudáci hadi co jsem tu měl" šáhl jsem si na rameno "ale udělal jsem dobrej change" v očích sem i pomalu oběvil mangekou uskočil jsem drakům kteří do sebe narazili na mojem místě a vybouchly pak jsem po Deidarovy hodil další shurikeny "a teď nemůžu ani lítat"
Anonymní- Anonymní
Drak sa rychlo uhol shurikenom a zo zeme vybehla husenica a zviazala sasukeho Katsu!
Anonymní- Anonymní
"a kurv*" stihl jsem říct a když bylo po výbuchu už jsem byl ZASE pryč schoval jsem se za kamenem "do nekonečna nemůžu používat Chidori Kawarimi....vysiluje mě to....ale mám nápad" vyskočil jsem s poza kamenu a podíval jsem se mu do oči i když to šlo špatně vtáhnul jsem ho do genjutsu kde jsem byl na drakovy před ním a věude kolem něho poletovaly černé plameny
Anonymní- Anonymní
Mal som uz nejake take skusenosti s genjutsu ale dost ma zaskocilo na prvy pohlad som nevedel ze je to genjutsu ale potom som to prekukol Sakra curak! Poviem a stojim ako solny stlp
Anonymní- Anonymní
- Spoiler:
- do nekonečna nemůžu používat Chidori Kawarimi
- Zaujímavé je, že si písal na Ichigovu adresu ako rýchlo sa učí techniky, pričom ty si to Chidori kawarimi pridal len dnes a už ho ovládaš.
Naposledy upravil Hyuuga Futoshi dne Sat 16 Apr - 17:30, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
V reali husenice vyleteli z pod zeme a na nom vybuchli (boli 4)
V genjutsu nic som nepovedal len som sa kukal na sasukeho a cakal som co sa bude diat dalej
V genjutsu nic som nepovedal len som sa kukal na sasukeho a cakal som co sa bude diat dalej
Anonymní- Anonymní
Strana 16 z 21 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 16 z 21
Povolení tohoto fóra: