Jezero
+2
Noriko Kana
bijuu
6 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 9 z 21
Strana 9 z 21 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 21
Re: Jezero
udělal jsem znova pečetě a do nebe hodil chidori senbon do nich dalčí a ty se srazily
Anonymní- Anonymní
pomalým krokem tedy vyrazím k Sasukemu, čím víc jsem se blížila tím mi bylo divně, jako bych ho ani neznala, nevěděla jsem co udělá jak bude reagovat zastavím se pár metrů od něj
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
všiml jsem si jí kouknul jsem na ní a čekal co uděla pro jistotu jsem udělal pár pečetí
Anonymní- Anonymní
Připravuje se k útoku, Rei měla by jsi taky
Ne, mám tebe to stačí
"Sasuke!" vyslovím jeho jméno a vyměním svůj pohled s obavami za pohled vyrovnaný, i když jsem vnitřně něbyla
"Co si promluvit?" ovane mě vánek a pohrává si s mými vlasy a pláštěm
Ne, mám tebe to stačí
"Sasuke!" vyslovím jeho jméno a vyměním svůj pohled s obavami za pohled vyrovnaný, i když jsem vnitřně něbyla
"Co si promluvit?" ovane mě vánek a pohrává si s mými vlasy a pláštěm
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
vpiju se mu do očí
"O tom co se stalo v Kiri."
"O tom co se stalo v Kiri."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Já mám mluvit? Snad ty, ty jsi hodil pláštěm o zem a odmítal ses vrátit."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Neodmítal jsem se vrátit...jen už mi to všechno lezlo krkem....to ty jsi začala děla ubliženou"
Anonymní- Anonymní
"Přitvrdila jsem, protože se situace začínala špatně vyvíjet. Kamarádit se s nepřítelem není nejlepší nápad Sasuke, vždycky z toho kouká něco špatnýho. Krom toho, nelíbilo se mi jak ses na ni díval."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"měljsem o ní strach...to je jediné proč jsem tam dál zůstával.....co bys dělala ty kdyby ti zranili Shoa ?....nebo Deidaru ?"
Anonymní- Anonymní
"Proč do toho zatahuješ je?" zamračím se "Pokud jí máš tak rád, odejdeš od ní, ty si totiž ani neuvědomuješ jakýmu riziku jí vystavuješ, kdykoli může přijít o svůj post mizukage a to jen díky tobě."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Opustit jí můžeš, ale na ní to už bude podepsaný." opáčim mu.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Nic tam není podepsaný skoro nikdo kromě její rodiny o tom neví...t je vše ?"
Anonymní- Anonymní
"Nikdo krom její rodiny a já." řeknu, "Stačí slůvko od kohokoli stačí jen letmé prokecnutí a je problém."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Jak se to vezme." zvednu koutky úst nahoru.
"Všichni chtějí tvou smrt a já ti dopředu říkám, že nebudu ta která tě zabije, na to totiž nemám. Je načase aby jsi se definitivně rozmyslel na jakou stranu se dáš, kde budeš."
"Všichni chtějí tvou smrt a já ti dopředu říkám, že nebudu ta která tě zabije, na to totiž nemám. Je načase aby jsi se definitivně rozmyslel na jakou stranu se dáš, kde budeš."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
to mě zasáhlo a hodně, myslela jsem že ho v tu chvili zabiju na místě, ale neudělala jsem to.
"Je to jednoduchý někoho odsoudit, že? Aniž bys znal podrobnosti. Klidně mě urážej dál, alespoň vím na čem jsem."
"Je to jednoduchý někoho odsoudit, že? Aniž bys znal podrobnosti. Klidně mě urážej dál, alespoň vím na čem jsem."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"přiznejme si to......ty flirtuješ s každým koho vidíš.....chodiš akurát v malé sukíňce a co to je...plavky nebo podprsenka ?.....a děláš jako by nic...pak si napochoduješ a chceš zabít mého přítele....a já tě urážím ?...já jen říkam pravdu"
Anonymní- Anonymní
"Hlavně že tobě se to líbilo. Flirtování není zakázaný. Sasuke, s tebou nemá cenu se o něčem bavit." udělám krok dozadu. "Sám nepřežiješ." řeknu
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"ano...líbilo se mi to...výš proč ?....protože jsi byla moje.....a mohl jsem si na tebe dávat pozor...ale co teď ?...všichni se na tebe čumí...Sho tě chce beztak dostat do postele"
Anonymní- Anonymní
"Mohl sis dávat pozor? Zvláštní, že jsem nikdy necítila, že na mě dáváš pozor. To že jsem tvoje si mi dal najevo jen párkrát. Jsi jediný muž kterýho jsem pustila do svého života a hned jsem od něj dostala facku za to že jsem to udělala, neustále se hádáme, ale přece jsme se dokázali dát vždycky dohromady." to sem spíš řekla abych si to urovnala v hlavě. sklopím oči
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Strana 9 z 21 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 21
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 9 z 21
Povolení tohoto fóra: