Jezero
+2
Noriko Kana
bijuu
6 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 10 z 21
Strana 10 z 21 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 21
Re: Jezero
"Já už se omlouvat nebudu jsem to totiž vždycky já kdo to nevydrží a přijde jako první. Já se ti nemám proč omlouvat, takovou jsi mě chtěl a teď tě to omrzelo." ustoupím o další krok dozadu
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
"Omrzelo mě ?...ne nic mě neomrzelo...jen mě naštvalo to že si chtěla zabít člověka který mě změnil....a vlastně pomohl i tobě...nebýt jí....už nejsme spolu hodně dlouho" udělal jsem krok k ní
Anonymní- Anonymní
Reina Kana napsal:"Já už se omlouvat nebudu jsem to totiž vždycky já kdo to nevydrží a přijde jako první. Já se ti nemám proč omlouvat, takovou jsi mě chtěl a teď tě to omrzelo." ustoupím o další krok dozadu
Pomalu přijdu za Reinou "Přišel jsem o něco důležité?" usměju se,očima přeměřím Sasukeho a řeknu "Zdravím" a zazubím se.
Anonymní- Anonymní
"Právě proto že tě změnil si už nerozumíme, chci po tobě něco co tobě asi nevyhovuje. Zabít jsem jí nechtěla, ty víš že bych na to neměla, kdyby to ten dědek nezvrtal nestalo by se tak. Proč si myslíš, že jsem přes ní udělala milostivě bariéru?" zastavím se.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"nevím...protože si chtěla mýt výhodu ?...nebo si třeba chtěla peníze ?...co já vím ?"
Anonymní- Anonymní
"Ne ani jedno." letmo se podívám na Shoa a kývnu, že o něm vím.
"Nikdy bych nechránila člověka na pokraji smrti spíš bych ho dorazila, jí sem ale kvůli tobě i chránila, aby si byl rád a věděl, že mi na tobě záleží. Nepovedlo se mi to hold." skloním hlavu a začínám mít ten pocit, že mi vlnou oči, rychla zamrkám a podívám se na něj
"Nikdy bych nechránila člověka na pokraji smrti spíš bych ho dorazila, jí sem ale kvůli tobě i chránila, aby si byl rád a věděl, že mi na tobě záleží. Nepovedlo se mi to hold." skloním hlavu a začínám mít ten pocit, že mi vlnou oči, rychla zamrkám a podívám se na něj
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Ze stejného principu jako když si ty hodil plášť na zem. Bránila jsem se." a udělám krok dozadu "Odešel by jsi a klidně mě tam nechal."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"To chtěla když tam byl tvůj bratr. Uvědomuješ si, že si takhle můžou dělat z Akatsuki dobrý den?"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"jasně...ale řekni mi....Madara měl plán s Akatsuki a démonama...ale co máš v plánu ty ?....orochimaru tě využije a pak i z tebe odpečetí démona...."
Anonymní- Anonymní
"Cože?"
To je filuta
Myslíš že mluví pravdu? zhrozím se
"Jak to ... to si myslíš?" úplně mě vyvrátil moje dedukce, je tu snad na světě někdo komu můžu věřit? pomyslím si
To je filuta
Myslíš že mluví pravdu? zhrozím se
"Jak to ... to si myslíš?" úplně mě vyvrátil moje dedukce, je tu snad na světě někdo komu můžu věřit? pomyslím si
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
otočím se na Shoa, začíná se mi to nelíbit kam to všechno směřuje, pak se podívám na Sasukeho, popřemýšlím, nic za to nechtěl. NEnapadlo mě že mě chce oddělit od Nibi
"Odbočil jsme od původního problému, kam půjdeš když idejdeš z Kiri?" i když jsem změnila rozhovor tohle mě začalo trápit
"Odbočil jsme od původního problému, kam půjdeš když idejdeš z Kiri?" i když jsem změnila rozhovor tohle mě začalo trápit
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"nevím kam mám jít" přišel jsem k ní blíž a pohladil jí viděl jsem že jí něco trápí "Nenech se od něho zmanipulovat"
Anonymní- Anonymní
"Budete plkat ještě dlouho?" založím si ruce na prsou.
"Šéfko..chtěla jste s ním mluvit...už to nějak vyřešte..." zakroutím hlavou a nelibě pozoruji fyzický kontakt Sasukeho s Reinou
"Šéfko..chtěla jste s ním mluvit...už to nějak vyřešte..." zakroutím hlavou a nelibě pozoruji fyzický kontakt Sasukeho s Reinou
Anonymní- Anonymní
jeho reakce mě překvapila, mírně jsem otevřela ústa ve snaze něco namítnou, ale pak je zase zavřu.
"Já na to vážně nemám." šeptnu a odstoupím od obou dál.
"Já na to vážně nemám." šeptnu a odstoupím od obou dál.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Musíš orochimara zabít....já ti v tom klidně pomůžu....vím určitě že pak bude chtít akatsuki převezmout"
Anonymní- Anonymní
odstoupím ještě dál.
Reino koncentruj se vyčisti si hlavu
Já nevím co mám dělat jsem jen blbá blondýna
Blbá blondýna budeš, když se tomu poddáš
Reino koncentruj se vyčisti si hlavu
Já nevím co mám dělat jsem jen blbá blondýna
Blbá blondýna budeš, když se tomu poddáš
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
otočil jsem se zády a šel směr Kiri "No tak já už nebudu obtěžovat a rušit vás....jdu tam kdemě....snad....chtěljí"
Anonymní- Anonymní
,,Když si mysliš, že mě svým vyhrožováním priměješ tě prosit, abys zůstal, tak se příšerně pleteš!'' Procedila jsem mezi zuby. Otočila jsem na Shoa. ,,Jdeme.'' Zavelela jsem hlasem, který nepřipouštěl námitky a otočila jsem se k odchodu.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"výhrušky ?....ty si myslýš že se to všechno stratilo během dne ?.....ne....nechci aby se ti něco stalo....a poprosím Kiri aby Akatsuki ignorovaly......ale to co jsem chtěl je....aby se ti nic nestalo a stejně bych nejspíš nezůstal protože mezi náma by snad nikdy nemohlo nic být...." odmlčel jsem se a pokračoval "Nejspíš je tohle poslední zbohem" řekl jsem si spíš pro sebe a aniž bych se na ní podíval šel jsem směr Kiri
Anonymní- Anonymní
Zamračila jsem se. Už mě štvalo, jak vždycky odešel uprostřed rozhovoru, jak mě přerušil a pak si odkráčel. "Stůj! To je u tebe normalni, že se prostě sbalíš a odejdeš s tím ze se situace už nějak uklidní. A víš ty co?" Sebrala jsem se a naštvaně jsem k němu přišla. 'PLESK'. Natáhla jsem se a uštědřila jsem mu pořádnou facku. ,,To bylo za tu ku*vu!'' Než se stihl vzpamatovat, chytla jsem ho za límec košile a vášnivě jsem ho políbila.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Sadai (Nukenin, B-rank)
Prídem k jazeru a sadnem si. Ako tak sedím začnem sa smiať. "Akonáhle sa mi podarí skontaktovať Kaia, tak dokončím čo som začal!"
Hooki (Nukenin, C-rank)
Opriem sa o strom, ktorý je len kúsok od miesta, kde sedí Sadai. Katanu, ktorú som ukradol strážcovi vo väzení zapichnem do zeme. "Heh, doteraz netuším koľko ľudí už máš na svedomí. Ja sa radšej vrátim k môjmu starému remeslu."
Prídem k jazeru a sadnem si. Ako tak sedím začnem sa smiať. "Akonáhle sa mi podarí skontaktovať Kaia, tak dokončím čo som začal!"
Hooki (Nukenin, C-rank)
Opriem sa o strom, ktorý je len kúsok od miesta, kde sedí Sadai. Katanu, ktorú som ukradol strážcovi vo väzení zapichnem do zeme. "Heh, doteraz netuším koľko ľudí už máš na svedomí. Ja sa radšej vrátim k môjmu starému remeslu."
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Strana 10 z 21 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 21
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 10 z 21
Povolení tohoto fóra: