Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sídlo klanu Namikaze

+7
Hiroshi Senju
Kaori Senju
Yoshio Yamanaka
Kiwi Namikaze
Daiki Ayme
Satsuki Aizawa
Raiken Namikaze
11 posters

Strana 9 z 12 Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next

Goto down

Sídlo klanu Namikaze - Stránka 9 Empty Sídlo klanu Namikaze

Příspěvek pro Raiken Namikaze Fri 21 Sep - 21:46

First topic message reminder :

Spoiler:
Sídlo klanu Namikaze sa nachádza hneď na začiatku ulice.
Dom ma veľkú záhradu, ktorá je obklopená jazierkom.
To slúži napríklad na trénovanie, alebo dokonca aj na kúpanie.
Spoiler:
Ako prvá izba, do ktorej vkročíte je obývačka, z ktorej
sa dá dostať do každej ostatnej miestnosti ako kuchyňa,
izba, kúpeľňa a pod.
Spoiler:
Dom je tiež zariadený malým balkónom,
z ktorého je krásny výhľad na väčšinu časti Konohy.
Spoiler:
A dostávame sa k izbe Raikena, v ktorej slovo ako
"poriadok" je na poslednom mieste. V tejto izbe je,
možné nájsť rôzne staré časopisy, prázdne zvitky
a všetky takéto blbosti. Sám Raiken sa tu občas
nevyzná, a často tu niečo stratí.
Spoiler:
A na samom konci tu máme ešte jedného malého
obyvateľa domu. Tým je malé mača menom Limo,
ktoré Raikenovi robieva spoločnosť v čase, keď je
doma. Je dosť vymýšľavé, a tiež hravé. Hostí sa
samozrejme bojí, no na milú spoločnosť si ľahko zvyká.
Spoiler:
Najtajnejšia miestnosť sa nachádza na hornom
poschodí, v posledných dverách. Na mrežiach,
ktoré predstavujú okno visí na šnúre bleskový
kunai, ktorý slúži Raikenovi ako záchrana v núdzi.
Takže sa sem môže podľa potreby kedykoľvek
objaviť vďaka Hiraishinu, a môže sa tak zachrániť.
Spoiler:
Takže, ďalšia z niekoľkých miestností domu je izba,
v ktorej býva Kiwi. Je pomerne veľká, a zaplnená
vecami jej "majiteľky". Prístup je pre všetkých
zakázaný, a vstúpiť smú len tí, ktorím to ona povolila! xD

Naposledy upravil Raiken Namikaze dne Sun 6 Jan - 23:23, celkově upraveno 4 krát
Raiken Namikaze
Raiken Namikaze
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 570

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Namikaze

Návrat nahoru Goto down

Sídlo klanu Namikaze - Stránka 9 Empty Re: Sídlo klanu Namikaze

Příspěvek pro Raiken Namikaze Mon 15 Apr - 16:29

Otočil som sa trošičku omámený po bozku k oknu, kuknúc sa von z okna. Ozaj bolo vonku pekne, takže prečo trčať tu? Takto si ju vychutnávať som mohol aj predsa na čerstvom vzduchu. Odrazu nabrala červenej farby, a mne sa zas ukázal pobavený úsmev. Kým začala rečniť o tom, ako varí, zatiaľ som ju nežne hladil rukou po jednom červenom líci. Len tak, možno aby ešte viac očervenela! Tak... mám to brať ako varovanie? Zasmial som sa a stiahol som ruku späť k telu. Zrejme varovanie, čo iné by to bolo? No už som aj ja mal nápad, čo spraviť s tým, že sa jej ozývalo brucho. Malo to spojitosť s výletom na záhradu. Tesne pred tým, čo mi ruku pustila, som jej dlaň stisol, a trošku zvedavo som sledoval, ako prechádza za môj chrbát. Netušil som, čo chce spraviť, ale spoznal som to o kratučký moment, keď mi skočila na chrbát. Začal som sa smiať, pričom som ju hneď akoby s inštinktom chytil, nech mi nespadne. Malá-veľká a vozí sa niekomu na chrbte? Spýtal som sa s úškrnom, ale iba zo srandy, nechcel som ju samozrejme zložiť na nohy. Rád jej predsa poslúžil ako odvoz! xD Pomaly som teda vykročil k dverám, mieriac na záhradu. Tváril som sa stále pobavene, kto by sa teraz tak netváril?
Raiken Namikaze
Raiken Namikaze
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Wed 17 Apr - 13:09

"Jo, to teda máš, znamená to, nenechávat mě v kuchyni samotnou, leda kdybys mi chtěl pomáhat!" Zakřenila jsem se na něj, původně můj plán o tom, vyskočit mu na záda byla čistá improvizace, možná i trochu provokace, čekala jsem, že třeba uhne, nebo mě pustí, ale on mě vážně chytil! Jen jsem se široce usmála, ruce mu omotala kolem krku a držela se, abych nespadla.
"Tseh, ne, že mě pustíš!" Dodala jsem výhružně, no to by totiž bylo podlé. Pak jsem se zase pousmála. Nakonec jsem se sklonila k jeho uchu.
"A neříkej, že ti to vadí, zas tak těžká nejsem.." Zašeptala jsem mu a jako odměnu mu dala pusu na tvář. Potom jsem se konečně dostali ven, jen jsem se musela usmívat, bylo fakt krásně.
"Tseeh, fakt se ti divím! Nakrvartýruju se ti tady, využívám tě jako osobního nosiče! Určitě tě lákám pryč od tvých povinností Shinobiho, nemáš třeba tým nebo tak? Že tě to ještě baví se takhle o mě starat.." Zavrtěla jsem hlavou.
Yoko Ayme
Yoko Ayme
Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A

Počet príspevkov : 2781

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Ayme

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiken Namikaze Wed 17 Apr - 16:34

Neboj, nepustím... ale pre istotu sa drž pevne. Pobavene som sa ozval, nemal som to srdce, aby som ju pustil a nechal ísť po vlastných. Taký podlý som nebol! A vlastne mi ani nevadilo, že som sa na chvíľku stal jej osobným nosičom. Otvoril som dvere, zase som ruku vrátil naspäť na osôbku, ktorú som niesol, a pokračoval som v pomalej chôdzi vpred. Pozastavil som sa vtedy, keď sa mi sklonila k uchu, zašepkala a vďačne ma pobozkala na tvár. Nemohol som si pomôcť, ale už opäť som si požičal trošku červenej farby to oboch líc, a s malou dávkou rozpačitosti som sa začal usmievať. Hlavne som ale nič nehovoril, ešte... by som trepol niečo blbé, a čo po tom? Takže som mlčky precestoval na záhradu, kde vládlo pekné počasie. Zastavil som sa na trávniku, otočil som hlavu, aby som sa na ňu mohol pozrieť, a už tentoraz s viac pobaveným než rozpačitým úsmevom som pokrútil hlavou. Ále, občas si musím aj oddýchnuť! Naposledy som ťa musel predsa zachraňovať, a to nehovorím ešte o nervoch, ktoré mi Kiwi spôsobila tým svojim odchodom niekde do Otokagure! A takéto voľno by bolo škoda rušiť, keď už sa stalo to čo sa stalo. Usmial som sa, tím som mal... asi, nebol som si istý, keďže sa mi akosi každý striedal, a ja som už ozaj netušil, komu velím. Ale riešil som to...lepšie povedané, riešili to moje klony, behajúce po celej Konohe. Zároveň som tak vybavoval viac vecí, a ešte som aj mohol byť prítomný pri Yoko. Skvelá vec tie klony xD. Ostal som na ňu predsa len ale kukať, osobne som teraz aj radšej chcel ostať s ňou, než ísť niekde na misiu... hoci, na tej som už pekne dlho nebol! Ale to ma veľmi nezaujímalo...
Raiken Namikaze
Raiken Namikaze
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Wed 17 Apr - 19:51

Po jeho upozornění jsem ho chytila ještě pevněji, zatímco si vlasy dala jen na jednu stranu, aby mu nepadali do očí a nelochtali ho, to by asi nebyl moc rád! Koukala jsem na svět z jeho výšky! Porozhlížela se kolem sebe, než jsme se zastavili na zahradě.
"Pusť mě dolů, ať tě nebolí ruce.." Zase jsem mu tak nevinně pošeptala, než jsem ruce z něj sundala a konečně dopadla nohami na zem.
"Děkuju, to budu využívat častěji!" Stačila jsem ještě dodat a mrkla na něj.
"Uhm, tak to jsem ráda, že vážně nepřekážím. A ještě jsem ráda, že.. žes tam byl a pomohl mi, po boji s Naem jsem byla unavená a.. Asi jsem tu dívku vystrašila, snad už bude v pořádku, nechtěla jsem.."
Ani bych se nedivila.
Na chvíli jsem sklopila pohled k zemi, dala si pramen neposedných vlasů za ucho a sledovala špičky svých bot. Bála se mě, a tak zaútočila, takže i on musel vidět formu Shukaka, hrdá jsem na to nebyla. Nakonec jsem ale zavrtěla hlavou, zvedla k němu oči a znovu se pousmála.
Nebojí se mě..
"Gome, že jsi musel.. No musel vidět.. jeho.." Podotkla jsem ještě potom, určitě mu došlo, že jsem Jinchuuriki. Já už se s tím smířila, lidé z vesnice na mě tak nepohlíželi, vážili si mě, ale stejně, nikdy si nemůžete být úplně jistí.
"Kiwi je skvělá, měla bych jí potom převázat ty obvazy, protože ty trdlo to moc neumíš, nebudeme si lhát.." Raději jsem přešla na jiné téma a porozhlížela se kolem sebe.
"Což mi připomíná, že taky musím mrknout i na Naa!" Dodala jsem, ale te´d se mi nechtělo, nechtělo se mi od něj.
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiken Namikaze Wed 17 Apr - 20:34

Ako som tak postával, o chvíľu už mi zliezla z chrbta. Neviem prečo, ale akosi ma to trošku zarmútilo... bola proste sranda ju nosiť. Zároveň ma však potešilo, keď prezradila, že to ešte využije. Aspoň som to mohol očakávať. Nuž, a ja som rád, že som to stihol. Usmial som sa otočiac sa k nej čelom. Doteraz som vlastne bol len rád, ale teraz som akosi bol už viac než iba rád. Prišla potom trošku iná téma, Shukaku... To je v pohode, aspoň som hneď o tebe niečo viac vedel. Usmial som sa ešte viac, a jemne som ju objal. Iba ale okolo pásu, aby som na ňu mohol lepšie kukať. Presnejšie teda do jej tváre, očiek. Uvedomil som si to síce už predtým, ale aj teraz mi prišlo, že je strašne roztomilá. Hneď prišla aj ďalšia téma, obväzy a Kiwi. Nafúkol som svoje líca, a s viditeľne potláčaným úsmevom som sa naschvál pozrel do inej strany. Tak niesom až taký dokonalý no. Zamrmlal som naoko urazene, a prikývol som. Akurát keď spomenula Naa, som sa zapremýšľal, a ostal som zahľadený stále do toho iného úhľa...
Raiken Namikaze
Raiken Namikaze
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Sat 20 Apr - 20:28

"Heh, je pravda, žes tam byl ultra rychle!" Podotkla jsem a nevinně se podrbala ve vlasech. Potom mě ale objal, musela jsem se usmát, připadala jsem si v bezpečí, že s ním se mi nemůže nic stát, a ten pocit byl vážně skvělej.
"Uhm, ale není to věc, kterou bych zrovna chtěla, abys věděl.." Podotkla jsem, ale pousmála se, tohle téma už bylo za námi, neměla jsem ho vlastně ani načínat. Potom jak nafouknul ty tváře a usmál se, nešlo mu to!
"Dobře, nemůžeš zase umět všechno.." Stáhla jsem si ruce z jeho krku, prstem mu dloubla do nafouklé tváře a pousmála se, potom si ho jen za tričko přitáhla blíž a políbila ho. Pak jsem se s potutelným úsměvem odtáhla.
"Jo, pravda, nemůžeš umět všechno.." Mile jsem se zaculila a jen ho pozorovala, jeho oči, tvář.
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiken Namikaze Mon 22 Apr - 10:16

Nafúknuté líca mi zmizli akonáhle ma do jednej tváre šťuchla. Kým som stihol ale nejako zareagovať, potiahla si ma za tričko bližšie, a už som vlastne aj vedel, čo bude nasledovať. Bozk som si vychutnal, najlepšie ako sa dalo, a po odtiahnutí som na ňu, rovnako ako ona na mňa, ostal kukať. Vlastne som jej ani na nič neodpovedal, ale načo odpovedať, keď si ju takto zblízka prezerám?! Ale ticho som tiež nemohol zostať, takže som aj začal rozmýšľať, či odpoviem na niečo, čo tu už bolo alebo načnem novú tému. Čo také podnikneme? Spýtal som sa nakoniec potichu, stále ju zvedavo pozorujúc. Nejako sa mi nechcelo ísť na tú prechádzku, hoci by to bolo určite dobré. Ale chcel som proste ostať tu, doma. Vonku by ma ešte mohli zavolať k práci, a čo potom? Také som teraz nechcel riskovať, mal som predsa voľno!
Raiken Namikaze
Raiken Namikaze
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Mon 22 Apr - 20:08

Venku bylo sice krásně, ale můj žaludek si nedal pokoj! Holt jsem byla popelnice, zrovnna takovou hroznou vlastnost a aby se jí dozvěděl hned, pfuu, proč? Co si o mě pomyslí?
Krátce jsem zavrtěla hlavou a pousmála se.
"Hmm, mám chuť na něco sladkého.." Pronesla jsem zamyšleně a nevinně se zaculila.
"Máš doma něco? Jestli nee.. Můžeme něco upéct, když mi trochu pomůžeš, může to být i chuťově dobré!" Podotkla jsem hned potom, ani mě se nějak extra nikam nechtělo.
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiken Namikaze Mon 22 Apr - 20:15

Eh, no, skúsiť to môžme, že? Pobavene som sa kukol smerom k domu, nebol som síce kuchár, ale ak sa do toho pustíme aj dvaja, možno z toho vyjde niečo na jedenie! xD Ani som sa nehodlal namáhať chodiť zase naspäť, stačilo sa len teleportovať do kuchyne, stále Yoko tak jemne objímajúc okolo pásu. Keď už sme ale v tej kuchyni boli, pustil som ju a strelil som pohľad na chladničku. Hmm, hádam nevybuchneme, nie? Uškrnul som sa, načo som hneď pozrel na ňu, a vlastne som čakal, kým ona vyberie tie potrebné veci. Ja som totiž ešte nepiekol nič, až na nejaké obchodné prkotiny, ktoré chutili skôr ako vata.
Raiken Namikaze
Raiken Namikaze
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Mon 22 Apr - 20:36

Najednou jsme se zase ocitli v kuchyni a to jsem ani nemrkla.
"Hej! Na to si začnu zvykat!" A to nebylo dobré, když už jsem si na něco zvykla, vyžadovala jsem to stále!
Porozhlédla jsem se kolem sebe, musela jsem se jenom zorientovat, zatímco z ledničky a poliček vndávala potřebné věci, vařit jsem uměla, jen z toho vždycky vzniklo něco divného, asi chyba v metrixu. Pokrčila jsem rameny, vyskládala to kolem a vytáhla čokoládu. Půlku jsem nechala se roztopit, zatímco s kouskem z druhé poloviny čokolády mu zamávala před nosem. No ale ne, nedala mu jí, spíš jí sama snědla a vyplázla na něj jazyk. Měl ještě půlku, pokud jí teda najde!
"Doobře, tak míchej tu čokoládu a ne, že najednou zmizí.." Varovala jsem ho, v horším případě skončí na mě, i když to by asi byl ten lepší!
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiken Namikaze Mon 22 Apr - 20:49

Veď...si zvykni. Pokrčil som ramenami, mohla si na to pokojne zvyknúť. Veď mne nerobilo problém ju takto prenášať, vlastne to nerobilo absolútne žiadny problém! Ešteže tak. O moment nato som ju ale iba pozoroval, až kým mi nezamávala čokoládou pred tvárou. Oblízol som si pery, lenže ona mi ju ani nedala! To bolo podlé! Prižmúril som oči, a akonáhle som dostal úlohu s čokoládou... už som mal kúsok na prste, a rovno aj v ústach. Hmmmh, ani piecť nemusíme! Zasmial som sa, ešte som si raz trošku čokolády nabral na prst, ale tentoraz neskončila v mojich ústach. Kukol som na Yo, a vykúzlil som roztomilý úsmev, pričom druhou rukou som už teda miešal zvyšok tej čokolády. Len som ale hneď vystrel ruku, spravil som jej čoko-bodku na nose, a ruku som zase stiahol. Len som trošku provokoval, a tiež som dúfal, že z toho nevznikne druhá vojna. Prvú sme totiž už mali!
Raiken Namikaze
Raiken Namikaze
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Mon 22 Apr - 20:57

"No, to nemusíme, protože to celé mezitím sníš! Tse!" Zavrtěla jsem nechápavě hlavou, mrkla se na něj a pousmála se, ale to už jsem měla čokoládovou tečku na nose. Pokusila jsem se jí setřetít, ale akorát jsem si to určitě ještě víc rozmazala, tak jsem to vzdala. Stejně tak jako pečení, nabrala jsem totiž na prst čokoládu, ale nedala mu jí, ani mu to neoplatila, i když jsem chtěla, snědla jsem jí sama, zbytek mi zůstal na rtech, možná omylem jsem to ignorovala, možná schválně!
Provokace? Ano, velká. Nevinně jsem se usmála, kdo by podezíral anděla? No, řekněme si na rovinu, tím jsem ale nebyla!
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiken Namikaze Tue 23 Apr - 12:23

Znova som na ňu kukol, všimnúc si tú až veľmi "nenápadnú" čokoládu, ktorá jej ostala na perách. Ihneď mi svitlo, čo spraviť! Prestal som miešať, a pristúpil som k nej. Čokoládu mala po celom nose, a bolo to ozaj zábavné. Ale hádam jej to nenechám tak! Si ty ale trdlo. Pokrútil som pobavene hlavou, načo som jej tú čokoládu z nosa zotrel obyčajnou malou handrou. Tú som následne hodil do umývadla, naklonil som sa k nej a čokoládu z pier som tentoraz zotrel vlastnými perami. Inak povedané, ochutnal som ju! Umm, aká chutná. Nevinne som sa zaškeril, ešte som jej perám daroval jeden nežný bozk, a hneď som sa vrátil k miešaniu s provokačným úsmevom v tvári. Zaujímalo ma, čo to tu z toho vykúzlime, a či to bude vôbec na jedenie...
Raiken Namikaze
Raiken Namikaze
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Sat 27 Apr - 21:20

"Tseh, trdloo? To říká ten pravej.." Naoko jjsem se urazila a stejně jako on předtím, nafoukla tvářičky. To, co udělal potom, popravdě jsem něco takové čekala, i sama chtěla, takže jsem se jen pobaveně zaculila.
"Ta čokoláda? Hej.." Nevinně jsem se usmála, v tu chvíli, by mě jen málokdo z něčeho podezíral, a pustila se do toho.
Okolo hodinky trvalo než bylo všechno přichystané a dokonce i hotové. Vytáhla jsem z touby menší plech, rozkrájela to a dala na talířek, zatímco si olízla prsty, co jsem měla od čokolády, ale tentokrát ne jeho, ale mou vinou.
"Yosh, snad to bude k jídlu, když jsi mi tak hezky asistoval.." Podotkla jsem, nikam se mi nechtělo, tak jsem navrhla. Ale vonělo to pěkně!
"Jaký film si dáme teď?" Zeptala jsem se ho a naklonila hlavu na stranu, zvědavě.
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiken Namikaze Sat 27 Apr - 21:41

Iste... ta čokoláda. Prikývol som pomaly s potmehúdskym úsmevom, a zvyšok hodiny som vlastne len pomáhal, ak som mal teda príležitosť, alebo som prípadne len postával na mieste, a potajme ochutnával. Keď už to bolo hotové, a voňalo to už pomaly v celom dolnom poschodí, s chuťou v očiach som sa pozrel na Yo. Snáď bude, tá vôňa je až moc vábivá nato, aby som to potom nemohol jesť. Pobavene som sa usmial, a nato som sa hneď kukol niekde na chodbu. Film? No, mne to je jedno, môžeš si vybrať. Zaškeril som sa, kuknúc znova na ňu. Vo filmoch som nebol veľmi vyberavý, takže som keď tak výber aj vždy nechával na druhých. A v tejto chvíli mi bolo fakt jedno čo tam pustíme, už som chcel jesť!
Raiken Namikaze
Raiken Namikaze
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Sat 27 Apr - 22:03

Jen jsem se ušklíbla, než jsem pokrčila rameny.
"Noo, něco se tam najde!" Podotkla jsem, stejně jsem pochybovala, že budeme věnovat pozornost filmu a dopadne to stejně jako minule! I když to by mi zase tak nevadilo, jen co je pravda.
"Umm, tak když jsme to dělali společně, tak by to mohlo jít.." Pokývala jsem hlavou a s táckem se vydala do obýváku, ještě jsem teda udělala i čaj. Posadila jsem se na pohovku a něco tam pustila, to první, co mi přišlo pod ruku. Viděla jsem, jak mu oči při pohledu na ten koláč doslova září, asi měl hlad, musela jsem se zasmát, jeden vzala do ruky a dala ho před něj, jestli si teda dá, nebo ne.
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiken Namikaze Sat 27 Apr - 22:10

Kráčal som popri Yo... alebo vlastne, v tejto situácii... popri tácke s koláčom xD, ako nejaká prosiaca a hladná mačka, a oči mi fakt žiarili. Z pukancov sa totiž nedá až tak najesť, a ten jeden rámen mi na tak dlho tiež nestačil. Čiže som bol hladný jak vlk, a tá vôňa bola ešte viac dráždivejšia. Posadil som sa na gauč vedľa nej, s očami zabodnutými ešte stále na tom našom výtvore. V duchu som sa modlil, aby sa to dalo jesť. Vlastne ma to lákalo až tak, že by som to zjedol aj zlé, takže som sa toho ani nemusel obávať. Film som fakt nevnímal, tá pochutina bola proste krajšia! O moment nato som kúsok mal ale už pred ústami, a to som ani nemusel dvíhať ruku. Milo som sa usmial, vlastne to bol jeden z takých najmilších a najspokojnejších výrazov, a otvoril som poslušne ústa. Hoci sa patrí, že by dáma mala byť prvá, aj v ochutnávaní, ale keby to bolo aj náhodou zlé, aspoň by som ju varoval. No teraz som už ako pes s otvorenými ústami a milým výrazom sledoval sladkú obeť pred tvárou, a ak by to bolo možné, asi by som do kúsku spravil aj očami diery.
Raiken Namikaze
Raiken Namikaze
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Sun 28 Apr - 16:47

Zase mě jeho výraz rozesmál, vypdal teď jako malej klučina, co moc něco chce, a já mu to s radostí dala! Nebudu ho přece trápit! Teda ano, budu. Chvíli jsem před ním s tím koláčkem udělala letadélko, než jsem mu ochutnat dala. Potom jsem jen čekala, jako malá holka, co čeká, až jí někdo pochválí. S krátkým, určitě i komickým zsmušilým výrazem ve tváři jsem detailně pozorovala tu jeho tvář, jeho výrazy.
Bude mu to chutnat nebo nebude? Zezelená nebo to stráví?
Napadlo mě, zatímco jsem ho s hlavou nakloněnou na stranu pozorovala a čekala na ortel.
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiken Namikaze Sun 28 Apr - 20:25

Jazyk mi prebehol špičkou po pere, keď sa rozhodla, že s koláčom ešte začne lietať. Nebol som už dosť nedočkavý? Mal som sa snáď ešte aj vrtieť, aby to bolo maximálne? Nakoniec už ale lietadlo pristálo pri mojich ústach, a spokojne som zahryzol. Ignoroval som omrvinky, a hneď som študoval chuť nášho diela. Po prehltnutí som sa na Yo vážne pozrel. Myslím, že keby sme neboli shinobi, skončili by sme v cukrárni. Preniesol som, do tváre sa mi vrátila zase ta nedočkavá žiar, a ešte som si kúsok z koláča odhryzol. Potom som to ale vymenil, tentoraz som držal ten istý kúsok ale už pred jej ústami, s pobaveným výrazom čakajúc, kým spraví to čo ja. Bolo to fakt vynikajúce, možno to bolo len šťastie, alebo sme fakt vedeli spoločne piecť. Ale bolo to fuk, bolo to dobré? Bolo!
Raiken Namikaze
Raiken Namikaze
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Sun 28 Apr - 20:36

Tak nějak.. Nedočkavě jsem čekala, co odpoví a hlavně zvědavě, jestli to bude k jídlu. Sledovala jeho výrazy a když mi to dokonce POCHVÁLIL! Mě, jídlo, stal se asi zázrak! Musela jsem se usmívat jako msíček na hnoji.
"Whaa, vážně, vážně?!" Málem jsem skákala radostí, ale potom.. Nějak jsem tomu moc nevěřila, jestli mi tak náhodou nekecá. Pozdeřívavě jsem si přeměřila ten kousek čokoládové pochoutky přede mnou a pak i jeho výraz neviˇátka a jala se to risknout. Vzala jsem si kousek, ochutnala a až potom musela souhlasně přikývnout.
"Hai, máš pravdu, je to dobré!" Pokývala jsem hlavou, ještě tam nějaké koláčky zbyly. Potom jsem k němu natáhla prst a poťukala mu na hruď,
"Něco tady máš.." Jen jsem počkala, až se tam podívá a pak ho cvrnkla do nosu.
"Kecám!" Vyplázla jsem jazyk, yosh, na tohle skočil vždycky každý! Nevinně jsem s ezaculila, jak já ráda provokovala, a tak jsem si neodpustila ani to, že jsem se naklonila a s rošťáckým výrazem ho políbila. Kdo říkal, že jsem hodná?
Bylo to zákeřné, chudinka měl hlad a já ho takhle umlčela, ale rozhodně jsem ho nechtěla jen tak hned pouštět.
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiken Namikaze Sun 28 Apr - 20:48

Áno, dalo sa na to nachytať skoro každého. Preto som aj sklonil hlavu, a pri tej príležitosti mi cvrnkla prstom do nosu. Stihol som iba zaklipkať očami, a prekvapene na ňu kuknúť. Ozaj som bol najprv názoru, že je "hodná". Ale ona bola v skutočnosti riadny provokatér! A to ma ešte aj pobozkala, a to dobre vedela, že teraz nebudem vedieť, čo spraviť! Či bozk prerušiť a najesť sa, alebo ho predĺžiť! Nakoniec som nechal trpieť svoj žalúdok, ten kúštek koláča mu musí proste postačiť. Tak som nakoniec privrel oči, a ostal som do bozku zapojený. Palcom som si oprášil prsty od omrviniek, a následne som ju rukami objal. Aby som ju začal nazývať čert, alebo niečo vysoko-zlého postavenia... tak by musela prerušiť bozk, a pokojne začať jesť. Ale to by už hádam nespravila, teda, ak hej, tak by som bohviečo spravil.
Raiken Namikaze
Raiken Namikaze
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Sun 28 Apr - 21:17

Jak jsem zjisitla, nakonec se vzdal i toho koláčku, aby se nemusel odpojit, v duchu mi to doopravdy potěšilo. Chtěla jsem se začít smát, ale to bych to přerušila a to jsem mu přece nemohla udělat! Zas tak zlá jsem nebyla, já byla jen malý ďáblík. Prsty jsem mu vpletla do vlasů a přitáhla si ho blíž. Odpojila jsem se jen proto, protože jsem musela.
"Heeh, kvůli mě se vzdáš i koláčků a přetrpíš kručící žaludek? Čím jsem si to vysoužila?" Musela jsem se znovu usmát, neodtahovala se, zblízkosti ho pozorovala a odolávala nutkání ho znovu políbit. Docela jsem se divila, že za to provokování mě ještě nečekal žádný trest! Ale to bylo jen plus pro mě! Taky mě napadlo do něj i šťouchnout, jenže to jsem riskovala, že místo aby třeba z gauče spadnul on, schytala bych to ještě já! S mým štěstím!
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiken Namikaze Sun 28 Apr - 21:30

Aj tak ho prerušila... škoda, trošku vyčítavo som na ňu začal hľadieť, ale pritom som sa aj usmieval. Ktovie, zrejme si prednejšia než orgán, a chutnejšia než ta naša pochutina. Milo som sa usmial. Kým ale ona odolávala tomu, aby ma pobozkala, ja som sa o to nesnažil vôbec. Znova som načal bozk, a pomaly som si vlastne ľahol. Ju som samozrejme nepúšťal, len blázon by ju teraz pustil. Akosi som ale nemal pohodlie, takže som sa trošku hmýril. Ale len tak, aby ju to ani nevyrušovalo. Ale neskončilo to bohvieako... toľko som sa hmýril, až som sa posunul na kraj gauča, a zase som sa pohol. Nato som už hneď padol na zem, a podarilo sa mi ešte aj stiahnuť ju na seba. Tu už som musel ten bozk prerušiť. Vybil mi totiž dych, a ostal som prekvapene kukať ako puk kade-tade.
Raiken Namikaze
Raiken Namikaze
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Sun 28 Apr - 21:34

Z ničeho nic jsem ležela a pak bum! Rána jako zděla, začal se moc vrtět, až to dopadlo taky. Nemůžu říct, že jsem to udělat nechtěla, ale nechtěla jsem spadnout taky! To už mi nějak do plánů nezapadalo. Já aspoň spadla do měkkého! Což znamenalo, že jsem se na něj jen zakřenila a vyplázla jazyk, no potom si všimla toho jeho výrazu a neubránil se hlasitému smíchu!
Vůbec nevěděl, kde je a ten výraz mě dodělal.
"Ty.. Ty jsi trdlo fakt!" Pěstičkou jsem ho bouchla do hrudi, ale nějak z něho nevstávala! Nechtělo se mi! Jen jsem se tak na něj koukala, neodolala a znovu ho políbila, nejdřív na nos, na tvář a pak na rty, ani nevěděl, jak moc byl roztomilý!
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiken Namikaze Mon 29 Apr - 14:09

Naďalej som kukal ako puk, keď sa ešte začala aj smiať. Ale už som sa spamätával, teda, vedel som, kde som a čo sa stalo. Začal som sa pobavene usmievať, a keď už som teda bol späť pri vedomí, ruky som umiestnil niekde na jej chrbte. Nuž, teda som ako ty. Vyplazil som na ňu jazyk, a pozorne som potom aj sledoval, ako ma bozkáva na nos a tvár. Nedalo sa v tú chvíľu trošku nečervenať, čo sa ukázalo v mojich lícach. Nakoniec som musel znova privrieť oči, keď sme sa vrátili k bozku, a tak isto som ju aj opäť objal. Našťastie som už nemal kam padnúť, takže keby sa aj hmýrim, už by to nevadilo. Ale vlastne, aj tak som sa už nehmýril. Bolo mi teraz akurát...
Raiken Namikaze
Raiken Namikaze
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content