Kancelář Raikageho
+23
Kyoshi Okada
Toriko Shihouin
Daiki Ayme
Maya Kissu
Milli Yaguma
Yuki (Yamada)
Kaito Matsuyama
Reizo Hoozuki
Kaminari no Shazai
Raidon
Miki Meiro
Kensei
Kiyoko Hokori
Ryner Hagane
Rikkun Hademi
Roronoa Zoro
Tatsuo Reigi
Kamemarino Yuuta
Mukotushi Ururu
Noriko Kana
Ayame Takahashi
Sho Rin
Faito Dansaku
27 posters
Strana 5 z 17 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17
Kancelář Raikageho
First topic message reminder :
Nejvýše položená budova ve vesnici.
Kancelář Raikage se nachází až v posledním patře. V nižších patrech sídlí rada, úředníci a mnoho dalších oddělení, která jsou nezbytná pro správný chod vesnice.
Kancelář je velice prostorná v rohu je nádherná pohovka která je však pouze pro Raikageho kdokoli by si na ni sedl nedopadne nejlépe.Před velkým oknem je postavený mohutný mramorový stůl za kterým je ještě impozantnější židle.Také zde můžete vidět menší knihovnu a hned vedle ní boxovací pytel.
V nepřítomnosti Raikage se kancelář vždy zamyká. Pokud zde však není Raikageho zástupce.
Před kanceláří hlídají dva ANBU.
Kancelář Raikage se nachází až v posledním patře. V nižších patrech sídlí rada, úředníci a mnoho dalších oddělení, která jsou nezbytná pro správný chod vesnice.
Kancelář je velice prostorná v rohu je nádherná pohovka která je však pouze pro Raikageho kdokoli by si na ni sedl nedopadne nejlépe.Před velkým oknem je postavený mohutný mramorový stůl za kterým je ještě impozantnější židle.Také zde můžete vidět menší knihovnu a hned vedle ní boxovací pytel.
V nepřítomnosti Raikage se kancelář vždy zamyká. Pokud zde však není Raikageho zástupce.
Před kanceláří hlídají dva ANBU.
Guest- Anonymní
Re: Kancelář Raikageho
Na dveře kanceláře někdo tiše zaškrábal. Jak se zdálo, nebyl dostatečně vysoký, aby otevřel dveře.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
Šel jsem otevřít dveře abych viděl kdo neumí klepat.
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Klan: Reigi
Jakmile otevřel dveře, musel se podívat dolů, aby uviděl nově příchozího. U nohou mu seděla Kinjiki a švihala ocasem ze strany na stranu. V tlamě držela kousek složeného papíru. Přidušeně zamňoukala, protože nemohla otevřít tlamu, aby jí z ní vzkaz nevypadl.
Bez vyzvání a bez svolení vyskočila, chytla se Tatsuovi za oblečení a s pomocí drápků se mu vyškrábala až na ramena, kde s největší pravděpodobností čekala, až jí donese ke stolu.
Bez vyzvání a bez svolení vyskočila, chytla se Tatsuovi za oblečení a s pomocí drápků se mu vyškrábala až na ramena, kde s největší pravděpodobností čekala, až jí donese ke stolu.
Shinobi
Trochu mě to pobavilo.Došel jsem i s Kinjiki ke stolu a čekal co se bude dít.
Shinobi
U stolu Kinjiki seskočila z jeho ramen a posadila se na místo přímo před Tatsuovým křeslem. Sklonila hlavu a položila před sebe lísteček. Pak začala hlasitě mňoukat, jako by se snažila něco říct.
V lístku stálo pouze několik slov:
V lístku stálo pouze několik slov:
- Spoiler:
- Pokud se svitky na Doton: Ganchūsō a Doton: Doryūheki nacházejí v někde tvé blízkosti, mohl bys mi je, prosím, poslat po téhle upovídané slečně? Díky, Ayame.
Shinobi
Zašel jsem do knihovny v kanceláři a vytáhl dva svitky jelikož to nebyli nijak tajné techniky nemusel jsem je mít schované.Uvázal jsem je Kinjiki na záda a to pěknou růžovou mašlí potom jsem ji pohladil po hlavě "Upaluj" řekl jsem jí s úsměvem a potom se otočil na Zora a Miki.
Shinobi
Kinjiki vyskočila ze stolu, znovu mu skočila na ramena, otřela se mu hlavou děkovně o tvář a následně opět seskočila na zem. S nákladem pevně připevněným na hřbetě vyběhla ze dveří a vydala se směr cvičiště. (přesun)
Shinobi
Když odešla Kinjiki začal jsem mluvit k Zorovi a Miki."Takže vydáme se na sraz s Tsuchikagem a Mizukage kde se bude jednat o spojenectví mezi našimi vesnicemi.Vás dva si beru jako doprovod protože ode dneška patříte do mého osobního týmu Arashi.Budte poctěni jen tak někdo se tam nedostane.A ted už konec řečí a vyrážíme." nečekal jsem jestli k tomu mají nějaké poznámky prostě jsem je vyšoupl z kanceláře zamkl za sebou přikázal ANBU aby ji dobře hlídali a šel jsem pryč.(Přesun Raikage,Miki)
Shinobi
Když mě Raikage vykopl z kanceláře cítil jsem se uraženě že se ke mě takhle chová a vykopává mě, ale na druhou stranu se cítil poctěn, že budu patřit mezi elitu a budu blíže ke svému snu, na který jsem stále myslel. Bez dalšího zdržování a vykecávání jsem se rozeběhl za Raikagem a následoval jej. Hm tak Tsuchikage a Mizukage jo? Tss, dyť si poradíme i s naší silou, stačí dobrý trénink a mířenou ránu a nepřítel se topí ve vlastní kaluži krve. (přesun)
Roronoa Zoro- Počet príspevkov : 215
Přišla jsem do kanceláře ANBU mi otevřeli a já vešla i s chůvou ona začala uklízet a já rovna papíry na stole a dělat tu pořádek. Vyměnila jsem mu ve váze staré květiny za čerstvé. Připravila jsem mu na talířek sušenky, které personál upekl a otevřela jsem mu okno, aby se tu vyvětralo. Stála jsem chvíli u okna a dívala se na Kumogaure. Byla tak klidná. Chytla jsem se za bříško a přemýšlela, když už to budu mít zasebou.
Odpoledne jsem se sebrala a odešla jsem se podívat za novou kamarádkou (přesun)
Odpoledne jsem se sebrala a odešla jsem se podívat za novou kamarádkou (přesun)
Guest- Anonymní
Taku
vYšiel som po schodoch až na najvyšie poschodie zaklopal som na dvere Raikegeho bolo tam zopár stoličiek a tak som si na jendu z nich sadol čakal som kým sa niekto ozve aby som mohol ísť dnu no nikto sa neozýval tak som sa arozhodol že ešte chvíľku počkám.
vYšiel som po schodoch až na najvyšie poschodie zaklopal som na dvere Raikegeho bolo tam zopár stoličiek a tak som si na jendu z nich sadol čakal som kým sa niekto ozve aby som mohol ísť dnu no nikto sa neozýval tak som sa arozhodol že ešte chvíľku počkám.
Anonymní- Anonymní
ANBU
"Jestli čekáš na Raikageho tak by jsi měl vědět že tu není.Všichni se mají dostavit na festival v Iwě. Takže by jsi měl vyrazit aby jsi to do zítřka stihl."Řekl jeden z ANBU kteří stály u dveří a hlídali je.
"Jestli čekáš na Raikageho tak by jsi měl vědět že tu není.Všichni se mají dostavit na festival v Iwě. Takže by jsi měl vyrazit aby jsi to do zítřka stihl."Řekl jeden z ANBU kteří stály u dveří a hlídali je.
Shinobi
Do budovy som vstúpil rýchlim krokom, a vyšľapal som hore schodami až ku kancelárii. Ale tu už sa nachádzali Anbu stráže, ktoré pri dverách stáli. Najprv som si myslel, že sa stalo niečo vážne. Ale aj keď sám neviem prečo, tak tento pocit pominul, a ja som ich začal iba bez slovnej zmienky prepaľovať pohľadom spod kapucne.
Rikkun Hademi- Počet príspevkov : 21
Shinobi
Klan: ~
Taku
Vypočul som si Anbu a šiel som pomaly preč no v tom prišiel asi další genin.Raikage tu nie je...Povedal som mu ako som prechádzal okolo neho zošiel som pomaly schodmi až kým som nevyšiel z budovy ( Presun ).
Vypočul som si Anbu a šiel som pomaly preč no v tom prišiel asi další genin.Raikage tu nie je...Povedal som mu ako som prechádzal okolo neho zošiel som pomaly schodmi až kým som nevyšiel z budovy ( Presun ).
Anonymní- Anonymní
Niekomu kto okolo mňa prechádzal som pozornosť nevenoval, až kým mi nezdelil že sa tu Raikage nenachádza. Odpozoroval som dotyčného odchod, a rozmýšľal som čo teraz robiť. A zvolil som si následovať ho, neuniklo mi ani to, že mu Anbu niečo vraveli. Stačilo mi len dúfať, že pôjde tam kam by som mal ísť aj ja, a že mu nebude vadiť, že ho niekto prenasleduje.
Presun
Presun
Rikkun Hademi- Počet príspevkov : 21
Shinobi
Klan: ~
Pomaličky som sa dostavil pred budovu pozrel som sa hore a šiel z nudeny do vnútra. Došiel som k schodám po ktorych som pomali kráčal. Za malu chvilku som bol došiel hore pred dvere kageho kde som zaklopal.
Ryner Hagane- Počet príspevkov : 35
Ked sa nikto neozíval tak asi tam nikto nieje tak som sa rozhodol že odchádzam vyskočil som hned prvým oknom ktore bolo najbližšie.
Presun
Presun
Dorazil jsme do své kanceláře a zajel jsem do křesla."Konečně doma" řekl jsem si s oddechnutím a čekal kdo za mnou přijde první.
Shinobi
Jakožto první jsem byl hned za ním a trochu jsem se praštil do hlavy když jsem běžel po schodech. Celkem to bolelo, ale vzpamatoval jsem se. Na chvíly mi ta cesta dokonce vyléčila moji neschopnost určit směr a vešel jsem do kanceláře. " Tak jsme konečně zpět "
V obláčku bílého kouře jsem se objevila před kanceláří zrovna ve chvíli, kdy tam někdo vcházel. Nějak mi čekání nevadilo, proto jsem se opřela o stěnu a mlčky čekala, až na mě příjde řada.
Kiyoko Hokori- Tsuchikage*A
- Počet príspevkov : 655
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Hokori
Hned zamnou dorazil Zoro."Takže brzo vyrazíme na trénink jsi připraven?"zeptal jsem se s úsměvem a uvelebil jsme se v židli.
Shinobi
Dobehol som pred budovu vykašlal som sa na schody a vbehol som na stenu po ktorej som vyšiel ku oknu raikageho kanclu vyskočil som na parapetu kde som si všimol ludí a vyzeralo to tak že teraz prišly
"Som naspäť dlho sme sa nevydeli čo Reigi."
"Som naspäť dlho sme sa nevydeli čo Reigi."
Zvedl jsem hlavu a v klidu mu odpověděl " Jistě, a kam se vydáme na cestu? Tajná mise nebo běžná obchůzka po cizí zemi? " Potom čekám zdali se něco bude dít a nebo sem dokonce i někdo přijde. Kam jen můžeme jít když jsme sotva přišli. Třeba je to speciální trénink, který mě dostane na mnohem vyšší úroveň a já budu ještě blíž k mému cíli.
Kupodivu snadné opět poslední vejdu na chodbu před kanceláří. Zde se opřu a vyměním tyčku za celé nové lízátko. Uvnitř nejspíš někdo bude, protože se odtamtud ozývají hlasy. Alespoň dobrá zpráva že kage nezahálí a něco se děje, to znamená že brzy přijdu na řadu.
Kensei- Počet príspevkov : 281
Najednou se tu objevilo moc lidí naráz.Jeden stál v okně.Zoro na mě mluvil a bylo mi jasný že další čekají na chodbě.Můj klid byl pryč.Rozmáchl jsem rukami a zakřičel "Všichni ven a po jednom." potom jsem čekal až odejdou a zůstane tu jenom jeden.
(Dneska tu nebudu tak zatím jděte pryč )
(Dneska tu nebudu tak zatím jděte pryč )
Shinobi
Strana 5 z 17 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17
Similar topics
» Kancelář Raikageho
» Kancelář Raikageho
» Knihovna v Kumogakure
» Oznámení Raikageho.
» Kancelář Raikageho
» Kancelář Raikageho