Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kancelář Raikageho

+23
Kyoshi Okada
Toriko Shihouin
Daiki Ayme
Maya Kissu
Milli Yaguma
Yuki (Yamada)
Kaito Matsuyama
Reizo Hoozuki
Kaminari no Shazai
Raidon
Miki Meiro
Kensei
Kiyoko Hokori
Ryner Hagane
Rikkun Hademi
Roronoa Zoro
Tatsuo Reigi
Kamemarino Yuuta
Mukotushi Ururu
Noriko Kana
Ayame Takahashi
Sho Rin
Faito Dansaku
27 posters

Strana 11 z 17 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17  Next

Goto down

Kancelář Raikageho - Stránka 11 Empty Kancelář Raikageho

Příspěvek pro Guest Fri 21 Sep - 19:29

First topic message reminder :

Nejvýše položená budova ve vesnici.
Kancelář Raikage se nachází až v posledním patře. V nižších patrech sídlí rada, úředníci a mnoho dalších oddělení, která jsou nezbytná pro správný chod vesnice.
Kancelář je velice prostorná v rohu je nádherná pohovka která je však pouze pro Raikageho kdokoli by si na ni sedl nedopadne nejlépe.Před velkým oknem je postavený mohutný mramorový stůl za kterým je ještě impozantnější židle.Také zde můžete vidět menší knihovnu a hned vedle ní boxovací pytel.
V nepřítomnosti Raikage se kancelář vždy zamyká. Pokud zde však není Raikageho zástupce.
Před kanceláří hlídají dva ANBU.
Kancelář Raikageho - Stránka 11 1000px_Kumogakure

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Kancelář Raikageho - Stránka 11 Empty Re: Kancelář Raikageho

Příspěvek pro Kensei Wed 9 Jan - 21:25

Zamyslím se nad tím, že je nejprve třeba zajistit si jejich důvěru. Po chvíli přijdu opět s nečekaným řešením.
"Až odešlete ty zprávy, možná by bylo dobrý najít správného chlapíka, co je doručí. Potrvá to sice trochu dýl, ale když najdete reprezentativní osobu, možná že za naší vesnici dobře zapůsobí..."
Docela zajímavá myšlenka, netuším, kde jsem na ní sám přišel.
Když se zmíní o mém učiteli a schopnostech spokojeně se zazubím. Pak poslouchám pozorně ten velmi dlouhý výklad a souhlasně přikývnu.
"Artas mě učil dobře. Ale máte pravdu, že má zděděná síla po otci tak trochu postrádá rychlost. Rozhodně však budu i dál trénovat a jednou tu techniku rozhodně zvládnu!" Zvednu ruku zaťatou v pěst v rozhodném gestu. Pak se však zmíní o mých technikách a proto se ušklíbnu. Trochu zaváhám, přemýšlím jestli je správné použít na Raikageho svou nejsilnější techniku. Nakonec si řeknu, že to bude v pořádku a že jemu své malé tajemství svěřím.
"Raikage-sama... máte nějakou pevnou zbraň...?" Zeptám se zvědavě, nerad bych ho totiž připravil o nějakou památeční během souboje.
Proto trpělivě vyčkávám až dopíše své dopisy.
Kensei
Kensei

Počet príspevkov : 281

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiyoko Hokori Fri 11 Jan - 15:22

Objevila jsem se před dveřmi kanceláře a zaklepala na ně, už jsem se ani nenamáhala opírat se o stěnu a raději jsem přešlapovala na místě a čekala na vyzvání.
Kiyoko Hokori
Kiyoko Hokori
Tsuchikage*A
Tsuchikage*A

Počet príspevkov : 655

Shinobi
Vesnice: Iwagakure Iwagakure
Klan: Hokori

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaminari no Shazai Sat 12 Jan - 12:56

Vychádzam po siahodlhých schodoch, až k Raikageho kancelárii a noha ma skutočne bolí oveľa menej. Medikovia odviedli veľmi dobrú prácu. Pomyslím si a stále sa štverám po dlhých schodoch. Zo samej nudy som začal počítať schody a konečne po asi piatich minútach neustáleho chodenia som sa dostal až hore."Tristo päťdesiat dva..." Uvidím pred sebou človeka a prvé čo ma napadne je, že si tu odsedím asi veľmi dlho. Sadnem si vedľa na zem a opriem sa o stenu. Nenápadne sa pozriem na Yoruichi a premerám si ju pohľadom. Odvrátim sa na druhú stranu, zatvorím oči a konečne si doprajem chvíľku oddychu.
Kaminari no Shazai
Kaminari no Shazai

Počet príspevkov : 68

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiyoko Hokori Sat 12 Jan - 13:38

Mezi tím, co jsem čekala, někdo přišel. "Nejsi náhodou Kaminari no Shazai?" Zeptala jsem se, přičemž jsem se na něj otočila se zvídavým pohledem, stále jsem na obličeji neměla masku, takže si mou tvář mohl bez problémů prohlédnout.
Kiyoko Hokori
Kiyoko Hokori
Tsuchikage*A
Tsuchikage*A

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaminari no Shazai Sat 12 Jan - 13:51

Nie, nie ,nie ,nie ,nie...človek už v dnešnom svete nemôže ani spať, kde sa mu zachce."No náhodou to som ja. A kto sa pýta?" Neobťažujem sa otvárať oči ani zdvíhať hlavu a ďalej sedím opretý o stenu.
Kaminari no Shazai
Kaminari no Shazai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiyoko Hokori Sat 12 Jan - 18:15

"Tvůj sensei se ptá." Nadzvedla jsem obočí a přistoupila k němu blíž. "Jsi první člen mého týmu." Ujasnila jsem mu situaci a přejela ho zkoumavým pohledem, přičemž jsem si prohrábla vlasy. Mám já tohle za trest?
Kiyoko Hokori
Kiyoko Hokori
Tsuchikage*A
Tsuchikage*A

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reizo Hoozuki Sat 12 Jan - 22:07

Vyšiel som až k dverám kancelárie Raikageho, na ktoré som jemne zaklopal. Nechcel som sa zdržovať, a chcel som to vybaviť už čo najskôr. Preto som dúfal, že tam ani nikoho nebude už mať. Zároveň som si už vytiahol tu správnu obálku, a už som len čakal...
Reizo Hoozuki
Reizo Hoozuki

Počet príspevkov : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaminari no Shazai Sat 12 Jan - 23:54

"Jo tak sensei?" Otvorím jedno oko, znova si premeriam Yoruichi a zas ho zatvorím. "Takže týmto už nemám dôvod ísť k Raikagemu." Poviem po tom, čo počujem niekoho prísť. Otvorím teraz už obidve oči a pozerám sa na Hisagiho chrbát.
Kaminari no Shazai
Kaminari no Shazai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiyoko Hokori Sun 13 Jan - 0:22

Úplně jsem Kaminariho ignorovala, když přišel ten muž. Skutečnost, že jsem na sobě neměla masku mě trochu vyváděla z míry, avšak i přes to jsem se na Hisagiho mile usmála. "Zdravím Vás, klidně běžte dovnitř před námi, my už stejně půjdeme." Odtrhla jsem od Hisagiho zkoumavý pohled, který spočinul opět na Kaminarim. "Tak jdeme na cvičiště a ukážeš mi, co umíš!" Pobídla jsem ho.
Kiyoko Hokori
Kiyoko Hokori
Tsuchikage*A
Tsuchikage*A

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaminari no Shazai Sun 13 Jan - 8:50

"To vážne? Teraz som odtiaľ odišiel." Nahodím mrzutý výraz, zapriem sa o kolená a pomaly sa postavím. "Tak dobre ideme. Ale mám jednu podmienku. Po tých schodoch znova nepôjdem. Otvorím najbližšie okno, nahromadím čakru do nôh a rýchlo sa po stene spúšťam dolu. Senseiovia sú nanič -_-" Posledných 10 metrov zoskočím a dole čakám na Yoruichi.
Kaminari no Shazai
Kaminari no Shazai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiyoko Hokori Sun 13 Jan - 9:17

Mlčky jsem zakroutila hlavou a naposled pohledem sjela toho muže, který právě přišel a vyskočila jsem z okna za Kaminarim. Vyskočila? Pro mě to problém nebyl, ale byla jsem ráda, že to nezkoušel on a nezlomil si nohu. Doskošila jsem těsně vedle něj a když jsem se zvedla, rovnou jsem šla směrem ke cvičišti.
//přesun
Kiyoko Hokori
Kiyoko Hokori
Tsuchikage*A
Tsuchikage*A

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaminari no Shazai Sun 13 Jan - 10:56

S totálne unudeným výrazom na tvári, akoby ma nezaujímalo nič na svete nasledujem Yoruichi. Otravné tréningy.

//presun//
Kaminari no Shazai
Kaminari no Shazai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reizo Hoozuki Sun 13 Jan - 19:05

Pozrel som sa na Shihouin, a následne som s úsmevom prikývol. Bolo to zároveň aj pozdravenie. Potom som už len chytil kľúčku, a otvoril som dvere od kancelárie. S niekoľkými krokmi vpred som sa postavil pred Raikageho stôl, kde som sa uklonil.
"Zdravím Vás, Raikage-sama." Pozdravil som medzitým čo som mu na stôl pokladal obálku. "Prichádzam z Iwagakure no Sato, aby som Vám doniesol toto..." Vysvetlil som, a nechal som už situácii voľný priebeh...

List:
Reizo Hoozuki
Reizo Hoozuki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaito Matsuyama Sun 13 Jan - 19:31

Prišiel som pred budovu a to otravné dievča odišlo. Povzdychol som si z myšlienkou že konečne vypadla. Išli sme do budovy na najvyššie poschodie a zaklopal som a vzápetí sme vstúpili dnu. "Raikage-sama? Posiela ma Milli. Mizukage" povedal som a asi som prerušil ich rozhovor.
Kaito Matsuyama
Kaito Matsuyama

Počet príspevkov : 9

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki (Yamada) Sun 13 Jan - 19:57

Ja jen sel zanim no to jeho vychovani me stvalo. Poklonil jsem se a rekl: "Omlovam se za chovani meho senseie Raikage-sama. Posila nas Mizukage jestli dohoda plati. Nic vic bohuzel nevim." Rekl jsem a stale byl v uklonu.
Yuki (Yamada)
Yuki (Yamada)

Počet príspevkov : 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raidon Sun 13 Jan - 20:43

"Ano, to máš pravdu, Yoruichi má plné ruce práce, možná bys tam mohl zajít i ty" Zkonstatoval jsem, nebude to trvat dlouho, mezitím bych vyřídil potřebné věci a potom bychom se mohli vrhnout i na ten trénink. Akorát by to vycházelo.
"Jak říkám, líbí se mi tvoje horlivost a nadšení, ale času dost. Zabere několik měsíců než si tu techniku plně osvojíš" Pokýval jsem hlavou a jeho otázka o zbrani mě krátce zaskočila. Tázavě jsem se na něj podíval.
"Pevnou zbraň? Nepoužívám zbraně" Odpověděl jsem suše.
"Maximálně kunai na obranu, ale spoléhám se na rychlost a sílu a hlavně na Raiton no Yoroi" Odpověděl jsem mu na otázku, vážně jsem nic takového nevlastnil. Chtěl jsem se vrhnout na ty dopisy, ale vyrušilo mě zaklepání. Kývnul jsem na Kenseie, že náš rozhovor dokončíme později. Klepání na dveře se ozvalo dokonce třikrát, zaslechl jsem některé hlasy a potom mi do kanceláře všichni najednou vtrhli. Čelenka z Iwy, ninja z Iwagakure, ten by mi ani nevadil tolik, jako ti dva, co sem potom tak neomaleně vtrhli.
Kirigakure..
Taktéž jsem odhadl podle čelenek a jejich slov.
"Kdyby jste byli tak laskavý a počkali než se na vás dostane řada, tenhle mladík tu byl před vámi" Propálil jsme ty dva pohledem, nebyla to prosba, ale rozkaz, byli v mé vesnici a mé kanceláři, nebudou tu se překřikovat a omlouvat jak na návsi.
Potom jsem pohled přetočil zpátky na mladíka z Iwy. S kývnutím jsem od něj vzal dopis, rozevřel ho a začetl se do prvních řádek. Přitom jsem na tváři měl jen zamračený výraz, potom jsem vzal volný list papíru a začal na něj sepisovat odpověď.

Spoiler:

Všechno mi nadmíru vycházelo a já byl rád, lidé chodili jako na zavolanou a to jsem teprve měl v plánu začít vyjednávat. Za mírovou smlouvu s Iwou jsem byl rád, pro mě to byl jen cár papírů s bezcennými podpisy, ale Iwagakurskou vojenskou sílu bych si proti sobě rozhodně poštvat nechtěl, mohla by se hodit, a tak jsem souhlasil. Dopis jsem ještě zapečetil a potom ho podal poslu.
"Pokud je to vše, cos mi měl předat můžeš jít" Propustil jsem ho, jestli to bylo všechno a pohled převátil na ninji z Kiri. Měli štěstí, že jsem měl opravené dveře a nechtělo se mi je vyměňovat za další nové, jinak bych je velice nešetrně poslal za dveře, aby si uvědomili, že je nevychované vpadnout do kanceláře bez vyzvání, když se probírají věci o kterých by správně neměli mít ani ponětí.
"Tak,co potřebujete?" Probodl jsem je pohledem a čekal, co z nich vypadne.

Raidon
Raidon
Raikage
Raikage

Počet príspevkov : 323

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki (Yamada) Sun 13 Jan - 21:03

" Jeste jednou se Omlovam se za chovani meho senseie Raikage-sama. Posila nas Mizukage jestli dohoda plati. Nic vic bohuzel nevim." Spustil jsem znova vic jsem nevedel jelikoz jsem nebyl pripraven na neco takoveho a na muj vkus tu i tak bylo moc lidi coz jsem nesnasel. Ale co ja za to nemohl ze jsem mel senseie takoveho trola.
Yuki (Yamada)
Yuki (Yamada)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kensei Mon 14 Jan - 13:37

zatvářil jsem se překvapeně, když tam chtěl poslat mě. Sice jsem byl přátelský dobrák a základy dobrého chování jsem měl pevně vštípené, ale diplomatické způsoby jsem neznal. Než jsem stačil odpovědět, ozvalo se zaklepání a dovnitř vešel posel. Byl slušně vychovaný a proto jsem se postavil za Raikageho, někam do kouta, kde jsem vyčkával jeho dalších rozkazů.
Když tam vtrhli najednou další dva, vyšel sem zpoza Raikageho a stoupnul si přímo před ty dva.
"Raikage-sama dovolte mi ty nezdvořáky prohodit dveřmi, donesu vám nové...."
Vypadám jako opravdový silák, rozhodně můj naštvaný výraz mluví jasně, tahle neúcta mě doopravdy rozzuřila. tyčku od lízátka přesunu do druhého koutku a promnu si své silné ruce. Jenom z úcty k Raikagemu jsem po nich neskočil ihned.
Kensei
Kensei

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaito Matsuyama Mon 14 Jan - 14:54

"Len to skús" zavrčal som a usmial sa. "Raikage-sama. Ako bolo spomenuté, posiela nás Mizukage, prišli sme sa opýtať či ta dohoda platí. Podrobnosti snáď viete aj sám, takže vravieť ich nemusím, predpokladám." Pousmial som sa, a čakal na odpoveď. Mal som toho ešte dosť na práci, tak som sa nechcel tu zdržovať. Ale boj s týmto exotom by som bral, zdal sa mi zaujímavý.
Kaito Matsuyama
Kaito Matsuyama

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raidon Mon 14 Jan - 15:55

Musel jsem souhlasit s Kenseiem, nejraději bych je vyprovodil ven z kanceláře a přibouchl dveře. To jsou mi způsoby, alesoň jeden se omluvil, ale ten druhý. Probodl jsem ho pohledem a poslouchal, co říká.
Dohoda platí.. To se jim říká, o ničem nemám ani ponětí!
"Podrobnosti mi teda říct musíte. O žádné dohodě jsem nebyl informován, jsem nový Raikage a nestihl jsem ostatní Kage ještě o změně funkce informovat. Tak mi sdělte podrobnosti nebo taky můžu napsat Mizukage a neopomenout v dopise i vaše způsoby chování ke mě a mým lidem. Takže dozvím se něco?" Zeptal jsem se jich a mávl na Kenseie, ať se postaví zpátky na místo dokázal bych je vyhodit oknem ven během vteřině, ale zachovával jsem si slušnost.
Raidon
Raidon
Raikage
Raikage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki (Yamada) Mon 14 Jan - 16:00

"Bohuzel ja nevim o nicem ns podrobnosti si pockejte prosim tady od toho trola co je mym senseiem." Byl sem celkem nastvany ale co ja zmuzu kdyz se chova jak trol.
Yuki (Yamada)
Yuki (Yamada)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kensei Mon 14 Jan - 16:06

Pokorně jsem mrkl na Raikageho a okamžitě se pomalu vrátil za něho. přesto velká chuť naučit je řádným způsobům nechtěla opustit mou mysl. Rozhodl jsem se, že bude lepší nechat je vyhodit případně Raikagem osobně. Stačil mi totiž jediný pohled na jeho tvář a tak nějak jsem vytušil, že máme na ty dva stejný pohled.
Kdyby bylo slušné skočit jim do rozhovoru, rozhodně bych to udělal. Bohůžel to nebylo možné, Proto nenuceně odlétla tyčka od lízátka do koše a nové putovalo na její místo. Tohle mě snad trochu uklidní. Nevím jak na Raikageho, ale na mě nezapůsobili dobrým dojmem. Nejspíš bych je už dávno vyhodil a vyhlásil jim válku za urážku. Docela by mě zajímalo jestli by si tohle troufli udělat i u nich doma. Takové a podobné myšlenky se mi pozvolna honily hlavou ale rozhodně jsem nezpouštěl z těch dvou svůj zamračený pohled.
Kensei
Kensei

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaito Matsuyama Mon 14 Jan - 19:02

//srry, nezmenim sa, taky som bol, taky som taky aj budem Razz :DD

"Tak fajn, tak jej napíšte sám, a že ju pozdravujem. To je všetko, sme na odchode. A ty ma ešte raz nazveš trolom, skončíš v tamtom koši hlavou dole. " Povedal som zamračene na Yukiho. Len som sa otočil a dodal "Tak poď. A ďakujem Raikage-sama. Uvidíme sa ešte. No dúfam že toho z tým škaredým xichtom už nie. Dovi" odišiel som a za mnou šiel Yuki. Pomaly som zatvoril dvere a počas toho som sa pousmial. -Presun obaja-
Kaito Matsuyama
Kaito Matsuyama

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reizo Hoozuki Mon 14 Jan - 19:14

Prevzal som si od Raikageho list, ktorý som si schoval do druhého vrecka, aby som si nepomiešal listy. Následne som sa uklonil, aj s jemným úsmevom.
"Ďakujem Raikage-sama, prajem príjemný zvyšok dňa." Snažil som sa byť milý, a hlavne úctivý. Narozdiel od tej dvojky čo vtrhla hneď za mnou. Stihol som si ich len krátko prezrieť, než som ich obišiel až k dverám, kde som sa ešte raz otočil do kancelárie, kývol som hlavou aby som tak pozdravil každého, a už som len pokračoval po chodbe preč.
"To je teda úroveň." Pomyslel som si na adresu toho, pravdepodobne Jounina z Kiri, a ešte som sa uškrnul. Proste, aj takí sú a musia byť...
-Presun-
Reizo Hoozuki
Reizo Hoozuki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raidon Tue 15 Jan - 19:10

Na ty dva jsem se jen mračil, tak navíc jsem se nic nedozvěděl, to ten dopis bude hodně peprný. Rozloučil jsem se s poslem z Iwy a jen šlehnul pohledem po obou ninjích z Kiri.
"Nashle" Stručná odpověď, než se zacvakly za nimi dveře a já zapadl do křesla a přetočil pohled na Kenseie, přičemž jsem razantně vrtěl hlavou.
"Tohle nechápu, Shinobi z Kirigakure byli vždy hrdí a chladní, ale s postupem času se z nich stávají spíše arogantní snobové, no toto.." Vzal jsem do ruky papír a okamžitě začal psát dopis Mizukage, aby tam dorazil dřív než ti dva. To už potom bude problém jich a Mizukage.
Spoiler:

Dopis jsem jako obvykle zapečetil, odložil pero, vstal od stolku a zamířil k oknu. Otevřel ho a zahvízdal, přiletěla ke mě jedna ze sov. Sovy byly a vždycky budou v Kumo ti nejspolehlivější poslové zpráv. Připevnil jsem jí k noze vzkaz a nechal jí letět až do Kiri, předtím jsem zkontroloval na co je naučená a právě tato cestu do Kiri znala. Okno jsem potom zavřel a znovu přetočil pohled na Kenseie.
"Tak když už jsme v tom, co na to říkáš, zvládnul bys cestu do Suny a Konohy poptat se po mírových smlouvách a vztazích mezi vesnicemi?"
Raidon
Raidon
Raikage
Raikage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 11 z 17 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17  Next

- Similar topics