Kancelář Raikageho
+11
Makoto
Akasuna no Ruki
Tatsuo Reigi
Douchuu Nagano
Rin Kagayaki
Akihiro Kazuki
Shijin Hyuuga
Ayame Takahashi
Raidon
Noriko Kana
Kin Yuki
15 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato
Strana 1 z 27
Strana 1 z 27 • 1, 2, 3 ... 14 ... 27
Kancelář Raikageho
- Raikage:
Shodai Raikage -
Nidaime Raikage
Sandaime Raikage
Yondaime Raikage - Ei
Godaime Raikage - Orion
Rokudaime Raikage - Everest
Nanadaime Raikage - Rin Kagayaki
Hachidaime Raikage - Kumo no Raidon
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Raikageho
"Dále." vzhlédla jsem od zprávy s mírně zamračeným pohledem.
Kin Yuki- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 2208
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Yuki
Prohlédla jsem si ji.
"Zdravím, mohu pro vás něco udělat?"
"Zdravím, mohu pro vás něco udělat?"
Shinobi
"Spíš ne vy pro mě jako já pro vás. Byla jsem jmenovaná Daimyo Sora no Kuni, ve které se vede program na výcvik nejlepších mediků a senzibilů. Určitě vám také přišel dopis od Mizukage co se poslední dobou stalo a proto bych vám ráda nabídla pomoct co se týše posili mediků a senzibilů."
Anonymní- Anonymní
Postavila jsem se a podala jí dopis od Mizukage s informací o Isasově oslepnutí.
"Pravda je, že vaši pomoc - tedy mediků - bych teď opravdu potřebovala." pořád jsem měla mírně podmračený výraz.
"Kumogakure nemůže poskytnou v záležitostech mediků nejlepší péči. "
"Pravda je, že vaši pomoc - tedy mediků - bych teď opravdu potřebovala." pořád jsem měla mírně podmračený výraz.
"Kumogakure nemůže poskytnou v záležitostech mediků nejlepší péči. "
Shinobi
Ninja ma doviedol za Raikage.
Toľko schodov to je ale otrava
Bez zaklopania som vošiel dnu a uvidel som dve slečny vy ste Raikage?
Ak áno tak mám na vás zopár otázok myslím že sa to týka všetkých povedal som a sadol som si do kresla...
Prepáčte za moje drzé chovanie ale ja už to mám v povahe dopoviem a žmurknem jedným okom na druhú slečnu(Crystal).
Toľko schodov to je ale otrava
Bez zaklopania som vošiel dnu a uvidel som dve slečny vy ste Raikage?
Ak áno tak mám na vás zopár otázok myslím že sa to týka všetkých povedal som a sadol som si do kresla...
Prepáčte za moje drzé chovanie ale ja už to mám v povahe dopoviem a žmurknem jedným okom na druhú slečnu(Crystal).
Anonymní- Anonymní
"Máš smůlu chlapče počkáš si až si to tu vyřeším já." řekla jsem a pokračovala
"Oslepnutí? ..... to by neměl být problém vhodná operace a správná péče a vše bude v pořádku, když ho přeřadíte do mé vesnice na pár dní tak provedu zákrok."
"Oslepnutí? ..... to by neměl být problém vhodná operace a správná péče a vše bude v pořádku, když ho přeřadíte do mé vesnice na pár dní tak provedu zákrok."
Anonymní- Anonymní
Je pravda že som milé privítanie nečakal ale toto je už celkom dosť a mimochodom niesom chlapec som už muž slečna!
Nemám na teba čas pusa takže Raikage-sama viete nejaké informácie o Sasorim?
Pozrel som sa vážnym výrazom na tvár Raikage avšak som stále nevedel pustiť pohlad z Crystal...
Nemám na teba čas pusa takže Raikage-sama viete nejaké informácie o Sasorim?
Pozrel som sa vážnym výrazom na tvár Raikage avšak som stále nevedel pustiť pohlad z Crystal...
Anonymní- Anonymní
"Ráda bych s vámi podepsala mírovou smlouvu Raikage sama a nabídla vám tak plnou pomoc vaší vesnici co se týče lékařské péče vojenských sil moc nemáme spíš sotva na obranu naší vesnice." dál jsem ignorovala chlapce a mile mluvila na Rin
Anonymní- Anonymní
To jej ignorovanie ma určite doženie k šialenstvu
Raikage-sama ide tu o vážnu vec mám prednosť som starší!
Zničím si reputáciu z vážneho bojovníka sa stala baba...
Raikage-sama ide tu o vážnu vec mám prednosť som starší!
Zničím si reputáciu z vážneho bojovníka sa stala baba...
Anonymní- Anonymní
Nefrit /nechec sa mi prepínať účet xD
Stála som za Crystal a len som mala taký zamyslený a unavený výraz.. ten týpek ma stále a staél otravoval už len svojou prítomnosťou no po jeho posledných slovách som ostala úplne zarazená.. vážnejší dôvod než má Crystal-chan? prednosť pred Crystal-chan? mumlala som si démonickým hlasom a v momente som stála za ním pri čom som mu poriadne treskla zo zhora do hlavy..
Stála som za Crystal a len som mala taký zamyslený a unavený výraz.. ten týpek ma stále a staél otravoval už len svojou prítomnosťou no po jeho posledných slovách som ostala úplne zarazená.. vážnejší dôvod než má Crystal-chan? prednosť pred Crystal-chan? mumlala som si démonickým hlasom a v momente som stála za ním pri čom som mu poriadne treskla zo zhora do hlavy..
Anonymní- Anonymní
"Jistě jsem starší já hochu i s titulem." a čekala co na to Raikage poví
Anonymní- Anonymní
Dve ženské pohromade,som v nevýhode
Tak teda dobre nechám vás nech si preberiete čo si musíte povedať...
Podišiel som bližšie ku dverám a vyzliekol som si plášť ktorý som si zavesil na vešiak.
Potom som si už len v tichosti sadol do kresla.
Tak teda dobre nechám vás nech si preberiete čo si musíte povedať...
Podišiel som bližšie ku dverám a vyzliekol som si plášť ktorý som si zavesil na vešiak.
Potom som si už len v tichosti sadol do kresla.
Anonymní- Anonymní
ANBU, který chlapce přivedl se okamžitě vzpamatoval a s tichou omluvou ho popadl za límec a sebral jeho plášť z věšáku. Doslova ho vyhodil přede dveře a zavřel. Musel počkat, až skončí jednání.
"Omlouvám se, za to vyrušení, můžeme pokračovat." vytáhla jsem list papíru a zarazila se až nad ním.
"Kumogakure vám výměnou za občasnou pomoc poskytne potřebnou ochranu kdykoli o ni požádáte."
"Omlouvám se, za to vyrušení, můžeme pokračovat." vytáhla jsem list papíru a zarazila se až nad ním.
"Kumogakure vám výměnou za občasnou pomoc poskytne potřebnou ochranu kdykoli o ni požádáte."
Shinobi
"Děkuji to je od vás laskavé ale zatím pomoc nepotřebuji vesnice je ve vzduchu jištěna a nikdo se tam bez naší pomoci nedostane." usměju se, vyvolala jsem ocelový klon
"Běž pro toho kluka s tím zrakem." klon kývnul a odešel
"Takže toho chlapce dovedu do mé vesnice postarám se o jeho zdraví a pak pošlu zpět. JEstli soushlasíte."
"Běž pro toho kluka s tím zrakem." klon kývnul a odešel
"Takže toho chlapce dovedu do mé vesnice postarám se o jeho zdraví a pak pošlu zpět. JEstli soushlasíte."
Anonymní- Anonymní
"Plně souhlasím." přikývla jsem a poprvé za poslední dny se na mé tváři objevil mírný, i když unavený, úsměv.
"A to já děkuji vám."
"A to já děkuji vám."
Shinobi
klon vešel spolu s ISasem do kanceláře a hned na to zmizel
já přešla k němu a podívala se na Rin
"Jsme u Raikage Isasi."
já přešla k němu a podívala se na Rin
"Jsme u Raikage Isasi."
Anonymní- Anonymní
Pomali sme prišli do kancelárie a čo som ju držal zrazu zmyzla.
"Klon"pousmial som sa.
"Takže snad ty už si originál"v tom som započul že už sme v nutri a nevedel som kde je Raikage no počul byť srdce vedla mna ktoré bilo pomali a oproti čo bylo silnejšie nevedel som čo mám hovorť tak som tam len tak stál a v to mlen tak som povedal.
"Zdarvím vás Raikage-sama".
"Klon"pousmial som sa.
"Takže snad ty už si originál"v tom som započul že už sme v nutri a nevedel som kde je Raikage no počul byť srdce vedla mna ktoré bilo pomali a oproti čo bylo silnejšie nevedel som čo mám hovorť tak som tam len tak stál a v to mlen tak som povedal.
"Zdarvím vás Raikage-sama".
Anonymní- Anonymní
"Ano já už jsem opravdová." řekla jsem s náznakem úsměvu v hlase a mírně jsem ho chytla za ramena a natočila ho na Raikage
Anonymní- Anonymní
Ako som bol otočený smerom k nej chvílu som premýšlal no nakoniec zo mna vypadlo.
"Raikage-sama cením si toho že mi chcete pomocť aj vy Crystal no ja našu zem nechcem opustiť a dalším operáciam už sa nepodrobím".
"Viem som na nevydržanie ale je to tak a aj ked budete namietať je mi luto ale nepoctupim tomu takže si kludne vybavte čo máte a vráte sa do vašej zeme"
Usmial som sa na Crystal teda aspon som sa snažil.
"Raikage-sama cením si toho že mi chcete pomocť aj vy Crystal no ja našu zem nechcem opustiť a dalším operáciam už sa nepodrobím".
"Viem som na nevydržanie ale je to tak a aj ked budete namietať je mi luto ale nepoctupim tomu takže si kludne vybavte čo máte a vráte sa do vašej zeme"
Usmial som sa na Crystal teda aspon som sa snažil.
Anonymní- Anonymní
podívala jsem se na RAikage, chtěla jsem mu pomoct byla to pro mě jako výzva věděla jsem že bych na to měla ho zachránit.
a naznačovala jsem Raikage že to musí nějak jít
a naznačovala jsem Raikage že to musí nějak jít
Anonymní- Anonymní
Raikage zatial mlčala vlastne všetci mlčali.
Odtrhol som sa jemne od Crystal a palicou tukal do niečoho načo by som si sadol,nakoniec som na niečo narazil a bola to sedačka.
Jemne som si sadol sklopil hlavu a pozeral sa do zeme.vedel som že mi nemože pomocť teda aspon som si to myslel.
Odtrhol som sa jemne od Crystal a palicou tukal do niečoho načo by som si sadol,nakoniec som na niečo narazil a bola to sedačka.
Jemne som si sadol sklopil hlavu a pozeral sa do zeme.vedel som že mi nemože pomocť teda aspon som si to myslel.
Anonymní- Anonymní
Chvíli jsem nemohla mluvit.
Polkla jsem a přisedla si k němu.
"Isas-kun, ta operace je rozkaz, omlouvám se. Pokud ti pomůže, dostanu tě na ní třeba násilím. Jako Raikage mám za tebe jistou odpovědnost." Na Crystal jsem vděčně kývla.
Polkla jsem a přisedla si k němu.
"Isas-kun, ta operace je rozkaz, omlouvám se. Pokud ti pomůže, dostanu tě na ní třeba násilím. Jako Raikage mám za tebe jistou odpovědnost." Na Crystal jsem vděčně kývla.
Shinobi
Strana 1 z 27 • 1, 2, 3 ... 14 ... 27
Similar topics
» Kancelář Raikageho
» Kancelář Raikageho
» Knihovna v Kumogakure
» Oznámení Raikageho.
» Kancelář Raikageho
» Kancelář Raikageho
» Knihovna v Kumogakure
» Oznámení Raikageho.
» Kancelář Raikageho
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato
Strana 1 z 27
Povolení tohoto fóra: