Kancelář Raikageho
+23
Kyoshi Okada
Toriko Shihouin
Daiki Ayme
Maya Kissu
Milli Yaguma
Yuki (Yamada)
Kaito Matsuyama
Reizo Hoozuki
Kaminari no Shazai
Raidon
Miki Meiro
Kensei
Kiyoko Hokori
Ryner Hagane
Rikkun Hademi
Roronoa Zoro
Tatsuo Reigi
Kamemarino Yuuta
Mukotushi Ururu
Noriko Kana
Ayame Takahashi
Sho Rin
Faito Dansaku
27 posters
Strana 4 z 17 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17
Kancelář Raikageho
First topic message reminder :
Nejvýše položená budova ve vesnici.
Kancelář Raikage se nachází až v posledním patře. V nižších patrech sídlí rada, úředníci a mnoho dalších oddělení, která jsou nezbytná pro správný chod vesnice.
Kancelář je velice prostorná v rohu je nádherná pohovka která je však pouze pro Raikageho kdokoli by si na ni sedl nedopadne nejlépe.Před velkým oknem je postavený mohutný mramorový stůl za kterým je ještě impozantnější židle.Také zde můžete vidět menší knihovnu a hned vedle ní boxovací pytel.
V nepřítomnosti Raikage se kancelář vždy zamyká. Pokud zde však není Raikageho zástupce.
Před kanceláří hlídají dva ANBU.
Kancelář Raikage se nachází až v posledním patře. V nižších patrech sídlí rada, úředníci a mnoho dalších oddělení, která jsou nezbytná pro správný chod vesnice.
Kancelář je velice prostorná v rohu je nádherná pohovka která je však pouze pro Raikageho kdokoli by si na ni sedl nedopadne nejlépe.Před velkým oknem je postavený mohutný mramorový stůl za kterým je ještě impozantnější židle.Také zde můžete vidět menší knihovnu a hned vedle ní boxovací pytel.
V nepřítomnosti Raikage se kancelář vždy zamyká. Pokud zde však není Raikageho zástupce.
Před kanceláří hlídají dva ANBU.
Guest- Anonymní
Re: Kancelář Raikageho
"Co ?.. Jak? Já ti jednu asi vrazim jak si mohl dovolit ses vůbec neozvat, čekala jsem, že napíšeš, jak si dorazil a jak dlouho tam hodláš být. A ono nic. Uvědomuješ si, že nemám být ve stresu a nesmím pracovat a pracovala jsem abych nebyla kvůli tobě ve stresu!" zavřela jsem prudce dveře a sundala si kabát.
Guest- Anonymní
"Omlouvám se Omlouvám se..."opakoval jsem jí a usmíval se když jsem šel pomalu k ní abych ji objal."Stýskalo se ti hodně?"
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
Schoulila jsem se mu v objetí a pevně ho objala, i když mi v tom bránilo moje velký břicho.
"Stýskalo a hodně. Už mit o víckrát nedělej jasný?" zabořila jsem mu tvář do pláště
"Stýskalo a hodně. Už mit o víckrát nedělej jasný?" zabořila jsem mu tvář do pláště
Guest- Anonymní
Usmál jsem se na ni a přitiskl jsem ji k sobě ještě víc"Neboj už to neudělám" pohladil jsem ji po břichu."Běž teď domů odpočívat já budu mít teď ještě hodně práce."
Shinobi
"To je pro tebe typické přijdeš a hned zase odejdeš." odtáhla jsem se od něj.
"Nebuď tu dlouho. Edovi se po tobě stýská a mě taky." řekla jsem smutněji a odešla jsem domů (přesun)
"Nebuď tu dlouho. Edovi se po tobě stýská a mě taky." řekla jsem smutněji a odešla jsem domů (přesun)
Guest- Anonymní
Jakmile odešla tak jsem si šel sednout zpět za stůl."Eda Eda Eda pořád ten papoušek přísahám že ho jednou zakousnu."mumlal jsem si pro sebe a dělal papíry.
Shinobi
Poté co odešla Ayame jsem se vypařil taky. "Doufám, že se mi ten tým podaří sehnat." Přemýšlel jsem a obával se toho nejhoršího. Pomalu jsem kráčel ze schodů, když jsem si tu vzpomněl, že jsem chtěl ještě po Raikagem nějaké té drobnosti, takže jsem se hezky otočil vešel po schodech na horu a zaklepal na dveře.
Sho Rin- Počet príspevkov : 491
Shinobi
Klan: Kaemon
Uslyšel jsem zaklepání a s rukou zabořenou ve vlasech jsem jen tak nepřítomně řekl "Dále" a pořád jsem přemýšlel nad tím jak zvládnu všechny ty papíry a nebo jak se jim vyhnu.
Shinobi
Vešel jsem dovnitř a pozdravil. " Dobrý den Raikage - sama." Po té co jsem tohle řekl, mírně jsem uklonil a pokračoval. " Jmenuji se Sho Rin ... Jounin z vaší vesnice a chtěl bych vás požádat o svitek na Raiton no Yoroi a Kage bunshin no jutsu." Dořekl jsem a napínavě čekal, jestli mi Raikage vyjde vstříc.
Shinobi
Zvedl jsem hlavu a podíval jsem se na mladého Jounina."Rád tě poznávám" usmál jsem se na něj a pokračoval jsem dál "Svitek na Raiton no Yoroi bych ti samozřejmě propůjčit mohl ale pochybuji že by si jej dokázal využít na plno takže o tom by jsi mě musel ještě přesvědčit.A co se týče toho druhého mám tady trochu lepší techniku."znova jsem se mírně pousmál "Máš teď něco na práci?" v jeho příchodu jsem uviděl příležitost jak se dostat od toho papírování.
Shinobi
* Jít s Shoem na tu misi nebo jít na nějakou solo misi ? * přemýšlela jsem a při tom ztratila pojem o čase a co se děje kolem mně. Vyšla jsem s Shoem, nevšimla jsem si, že se vrátil Raikage, ani že jse Sho vrátil zpět do kanceláře, pořád jsem přemýšlela. * Jo, asi sním půjdu na tu misi * začala jsem opět vnímat co se děje kolem mně když jsem už byla před budovou. " Sho, asi s tebou půjdu na ... " , * Kde je ... přece stál vedle mně ... * rozhlížela jsem se kolem a přemýšlela jestli mi něco neuniklo. * Vlastně on se vrátil do kanceláře za Raikagem ... * zarazila jsem se * Raikage ? ... on už se vrátil ? * , * Jak dlouho jsem nevnímala ? * zeptala jsem se sama sebe.
Anonymní- Anonymní
Objavil sa pred budovou. A tu konečne sa od nás oddelil chunnin, ktorý nás doprevádzal a vrátil sa speť k bráne. Ja som spolu s vezňami vošiel dnu a keď som sa do stal, pred samotnú kanceláriu zaklopal som na dvere.
Mukotushi Ururu- Počet príspevkov : 357
Shinobi
Klan: None
Za chvíli zase někdo zaklepal.Jestli tady bude takhle rušno nebudu se na ty papíry muset ani podívat.Pomyslel jsem si a šibalsky jsem se usmál."Dále"řekl jsem autoritativním hlasem a podíval jsem se přes Shoa na dveře.
Shinobi
Kývol hlavou a tak jeden z jeho väzňov otvoril dvere. Najskôr vošli oni dvaja a následne za nimi Mukotushi. ,, Zdravím, už ste tu konečne vy Raikage-sama. Takže toto má byť naše prvé oficiálne stretnutie." Poznamenal som s úsmevom na tvári. Takto nejako som si to fakt mohol predstavovať. Čudoval sa v svojej hlave
Shinobi
Prohlédl jsem si mladíka který vešel dovnitř a vedl sebou další dva kteří vypadali jako vězňové."Také tě rád poznávám ale nejprve by to chtělo se představit"mrkl jsem na něj.Zvedl jsem se ze židle a dorazil až k němu."A kdo jsou tady ti dva pánové jestli se mohu zeptat?"
Shinobi
,, Mukotushi z klanu Ururu, teší ma." Odpovedal hneď na to ako Raikage k nemu dorazil a načiahol ruku na pozdrav. Jeho druhej otázke zatiaľ nevenoval pozornosť, až potom pokračoval v ukončení jeho misie. ,, Výsledok mojej misie, Akito Myuu, privedený na rozkaz misie a jeho spoločník." Povedal celkom striktným tónom, ako by bol vojakom, no ani sám si to nevšimol.
Shinobi
Mise?Jaká mise?To bude určitě něco k čemu jsem v těch papírech ještě nedošel.Říkal jsem si pro sebe v hlavě a skoro brečel když jsem mu podával ruku."Dobrá práce byl bych rád kdyby jsi je odvedl do vězení a potom dorazil zpět a nebo pokud to nebudeš stíhat tak buď v 18:00 v konferenčním sále"usmál jsem se na něj a šel jsem si sednout zpět za stůl abych vyřešil to co jsem probíral se Shoem.
Shinobi
,, Ah samozrejme budem tam, no schôdza a v týchto časoch, myslel som, že sa nič také nedeje." Povedal. No bez odpovede nahnal tých dvoch von z dverí a následne nimi vyšiel aj Mukotushi. Tak ešte ich musím zaviesť tam a konečne môžem odpočívať.
Shinobi
No uplynula už nějaká doba a já jsem měl být v Konferenčním Sále na poradě takže jsem měl v plánu se tam vydat.Ještě jsem se prohrabal nějakými papíry a potom jsem se podíval na Shoa"Jdu do Konferenčního Sálu budu tam na tebe čekat pokud potkáš po cestě tam nějakého Jounina vezmi ho sebou budu tě tam očekávat co nejdříve."řekl jsem a chystal jsem se odejít z kanceláře.Ještě jsem se ale otočil"A nezapomeň za sebou zavřít".Jak jsem to dořekl tak jsem se vydal na schůzi.(Přesun)
Shinobi
Viděla jsem jak Raikage vychází z budovy směrem k konferenčnímu sálu, ale Sho nikde * Ahh ... jdu odsud ... až potkám Shoa řeknu mu, že půjdu s ním na misi * pomyslela jsem si a odešla. ( Přesun )
Anonymní- Anonymní
" Hi" přikývl jsem a chvíli se zapřemýšlel nad tím jestli mám nějaký ten volný čas. Nakonec jsem došel k závěru, že moji momentální misí odložím a budu následovat Raikageho. Došel jsem ke dveřím a zavřel za sebou. " Říkal zavřít?... nebo říkal zamknout?" Chvíli jsem na tím přemýšlel. Nakonec jsem nechal zavřené a vydal se k konferenčnímu sálu.
Přesun
Přesun
Shinobi
Objavil som sa pred budovou, a hneď pri vchode som sa spýtal stráži, či sa v okolí nič divného nedeje. Obaja sa zhodli, že nič divného nespozorovali, čo potvrdil aj ďalší shinobi, ktorý práve vychádzal z budovy. Tak som sa teda vydal, k druhému miestu, ku ktorému som sa mal vydať.
Shinobi
Dorazil jsem do kanceláře a usedl ke stolu popadl jsem pero a jako profík jsem začal psát neuvěřitelnou rychlostí.Chvíli to trvalo ale měl jsem to hotové.Dva dopisy jsem umístil na orly.Na zbylé dopisy jsem využil ochočené veverky co jsem choval v kanceláři.Potom jsem se vydal do Konferenčního sálu.(Přesun)
Shinobi
Dorazil jsme s Miki do kanceláře a čekali jsme na Ayame. Už stačilo jenom tohle a mohli jsme vyrazit.
Shinobi
Dojdu konečně za ostatními a čekáme ještě na jednu osobu, která sem má dorazit. Jsem vážně zvědav kvůli čemu nás sem raikage povolal a kam půjdeme. Asi to bude něco nebezpečného, aspoň mám ten pocit. V hloubi své duše jsem cítil zvláštní neklid, který se u mě ještě neprojevil. Ale ten jsem rychle zapudil tam odkud pocházel a čekal jsem na tu osobu co má přijít.
Roronoa Zoro- Počet príspevkov : 215
Strana 4 z 17 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17
Similar topics
» Kancelář Raikageho
» Kancelář Raikageho
» Knihovna v Kumogakure
» Oznámení Raikageho.
» Kancelář Raikageho
» Kancelář Raikageho
» Knihovna v Kumogakure
» Oznámení Raikageho.
» Kancelář Raikageho