Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kancelář Hokage

+39
Uchiha Benjiro
Kushina Uzumaki
Yutaka Yamanaka
Kenji Shizuko
Ryuuzaki Yamanaka
Goro Aburame
Kiwi Namikaze
Toshio Toppu
Soshi Uchiha
Arisu Otoginokuni
Milli Yaguma
Akihiro Kazuki
Kensei
Kaomi
Shinjiro
Reizo Hoozuki
Akasuna no PiliKKa
Hiroshi Senju
Murasaki
Yoko Ayme
Daiki Yatoshi
Tasai
Chokuchi Akimichi
Kamemarino Yuuta
Shinobi
Nara Kagayami
Kisuke Uchiha
Yoshio Yamanaka
Daiki Ayme
Gats Hyuuga
Neuro Uchiha
Killunia
Raiken Namikaze
Satsuki Aizawa
Kami Atsushi
Faito Dansaku
Kaori Senju
Katashi Aokawa
Shijin Hyuuga
43 posters

Strana 15 z 27 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21 ... 27  Next

Goto down

Kancelář Hokage - Stránka 15 Empty Kancelář Hokage

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Thu 13 Sep - 19:51

First topic message reminder :

Kancelář Hokage - Stránka 15 800px-HokageHaus01

Hokageho kancelář se nachází prakticky uprostřed Konohy.
Jje to velká kulatá budova, snad ještě majestátnější než Hokage monumenty.
Vyřizují se zde odměny za mise, zadávají se tu mise, jsou tu uschovány určité techniky a všechny informace o každém ninjovi z vesnice.
Za velkým stolem většinu dne sedí Hokage, který vyřizuje papírování...
Také si tu za určitý poplatek můžete půjčit nějaké ty svitky s technikami.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

Kancelář Hokage - Stránka 15 Empty Re: Kancelář Hokage

Příspěvek pro Tasai Sun 27 Jan - 17:24

Vrúúúúmm....doletel som ako strela, po schodoch akoby som ani nekráčal ale vznášal sa a dobrzdil tesne pred dverami Hokage. Zaklopal som na dvere vcelku počutelne a pohupoval som sa na špičkách. Čakal som na otvorenie dverí alebo vyzvanie dnu. Chcel som to konečne vybaviť.
Tasai
Tasai

Počet príspevkov : 454

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiken Namikaze Sun 27 Jan - 17:42

Dotiahol som sa aj s klonom do budovy, v ktorej som vystúpil po schodoch ku dverám. Už dokonca pred budovou som tu cítil veľa chakry, a až sa mi nechcelo veriť, že veľká časť z nej ide práve od chalana, ktorého som zazrel pred dverami. Neriešil som to však, skôr som sa musel dostať do kancelárie ešte pred ním. Prepáč, je to trochu súrne takže nemôžem čakať. Oznámil som mu s úsmevom, potiahnúc Naovho klona v maske a kapucni pred seba, aby tak bol známejší aj dôvod. Hneď po tom som otvoril dvere, klona som trochu postrčil dnu, a sám som za ním aj ja vstúpil. Dobrý večer, Hokage-sama. Ospravedlňujem sa za to vtrhnutie sem, ale našiel sa tu človek, ktorý sa nechce preukázať, a odmieta o sebe čokoľvek povedať alebo aj zložiť masku z tváre. Nechcel som sa unáhliť nejakým zásahom, takže som ho radšej doviedol k Vám. S úsmevom som to celé vysvetlil, a klona som opäť postrčil, tentoraz bližšie k stolu, aby to tak ostalo na Hokage. Ja som teraz tajne čakal nato, kedy alebo ako to Nao využije.
Raiken Namikaze
Raiken Namikaze
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 570

Shinobi
Klan: Namikaze

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daiki Ayme Sun 27 Jan - 17:52

„Dobrý večer..“ Bolo jediné čo dostali z klona, ktorý ostal stáť pred Hokáge bez pohnutia, a sledoval každý jej pohyb. Nezmenila sa, stále to bol taký malý škriatok, ale naozaj roztomilý! Preto s úsmevom originál stúpal budovou, až sa dostal skryto v žabe k oknu, kde čakal na vhodnú príležitosť, a nepozorovane sledoval aj okolie. Keby niečo.
Daiki Ayme
Daiki Ayme
Student Akademie
Student Akademie

Počet príspevkov : 1090

Shinobi
Klan: Uzumaki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Sun 27 Jan - 18:06

Nakoniec som sa na to papierovanie vykašľala. Musela som sa naučiť už niečo nové...Majster mi zanechal ešte jeden zvitok...Zvitok s technikou Byakugō no Jutsu. Bola som si vedomá negatív tejto techniky. Jediným použitím by som si pekne skrátila život...Vytiahla som tento zvitok spolu s ďalšími dvoma - Chakura no Mesu a Ranshinshō, medické techniky. Zvláštne...Roztvorila som pred sebou zvitky a začala čítať. Keď niekto zaklopal, zdvihla som pohľad a už už som chcela povedať, že ďalej, keď tu mi odrazu vtrhol do kanclu Raiken s akýmsi čudným maskovaným chlapíkom. Po jeho "vysvetlení" som len nadvihla obočie a čučala naňho ako na retarda. Páne bože, Raiken! Na to, aby si mu strhol masku z tváre nepotrebuješ moje povolenie! Pretočila som očami, zvitok s Byakugō no Jutsu som rýchlo strčila do zásuvky. Ak by Raiken vedel, čo to za zvitok je, moje malé tajomstvo by bolo prezradené...
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Počet príspevkov : 502

Shinobi
Klan: Senju

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daiki Ayme Sun 27 Jan - 18:13

To čo bolo vo zvitku uniklo klonu, ale originál ktorý sedel na okne, v bruchu žaby, si niečo všimol. Ale nezistil čo, preto nato hneď zabudol. Vtedy akonáhle sa Raiken pohol aby mi strhol masku z klona, klon ho zastavil rukou a predstúpil pred Hokáge, veľmi rýchlo a blízko.
„Na vašom mieste by som to neurobil..Ešte by ste toho ľutovali..“ Odvetil chladným a mrazivým hlasom, čakajúc skôr ako zareaguje Hokáge, a nie ako Raiken. Ten sa určite neodváži odhaliť ma.
Daiki Ayme
Daiki Ayme
Student Akademie
Student Akademie

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Sun 27 Jan - 18:20

To mu nedarujem! Pomyslela som si naštvane. Nejak veľa si dovoľuješ, nemyslíš? Prebodla som ho vražedným pohľadom, nemala som vôbec náladu, takže len tak tak som sa ovládala, aby som mu nedala spak ruky kres papuľu. Nemáš čo do mňa kecať. Sú to moje rozhodnutie, nie tvoje...A ak nechceš skončiť so zlomenou lebkou, tak si radšej zahryzni do jazyka a nehraj sa na múdreho! Poznamenala som. Ruka, v ktorej som držala pero, sa mi od hnevu až triasla. Mala som sto chutí mu to sprosté pero do oka hodiť! Alebo mu proste nejak uškodiť.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daiki Ayme Sun 27 Jan - 18:24

„Ale ale, hádam som vás mojimi rečami nenahneval, malá Hokáge..“ Uškrnul som sa spod masky, ale vidno to na mne nebolo. Stále som si držal vážnu tvár, chladný postoj a vtedy to prišlo. Dlho som totiž stál v pokoji, takže som mohol ľahko čerpať čakru. Prírodnú čakru. A hneď som ju z klona akoby „vypustil“ pre efekt. Miestnosť zahalila moja silná čakra, cítiť ju museli v celej budove. Obrovská a silná, akoby sem prišiel malý Bijju.
„Ešte niečo..“ Znova som sa ozval chladným hlasom..
Daiki Ayme
Daiki Ayme
Student Akademie
Student Akademie

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Sun 27 Jan - 18:36

Kancelář Hokage - Stránka 15 Tumblrmage
Tak toto si nemal! Povedala som naštvane. Bola som taká nahnevaná, že som v zlomku sekundy udrela do stolu tak, že sa rozlámal napoly. Už zase! To, že vypúšťal chakru, ma vôbec nezaujímalo. Jediným mojim cieľom v tejto chvíli bolo zmlátiť nášho "veľmi milého" návštevníka do nemoty. Obišla som stôl, priblížila sa k nemu a schmatla ho pod krk. No, povedz to ešte raz...Povedz mi to do očí, ty šmejd! Div ma teraz od hnevu neporazilo...Neznášala som, keď ma niekto nazval malou. Bola som na to hrozne alergická!
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daiki Ayme Sun 27 Jan - 18:40

V momente ako polámala stôl, som vedel že je koniec klonu. Preto len čo ho zdvihla do vzduchu, sa klon spod masky len zasmial, znova tým svojím hlasom, a prehovoril.
„Ale ale maličká, bežkaj za mamičkou než sa ti niečo stane..“ Znova zaprovokoval, ale prv než ho stihla udrieť, z okna vyletel v maske originál, pričom päsťou, v ktorej zvieral kunai, mieril Kaori priamo dozadu hlavy, na temeno. Prekvapivý útok, ktorý nečakala. Samozrejme sklo mi trochu narezalo kapucňu, ale maske ani tak neublížilo.

Daiki Ayme
Daiki Ayme
Student Akademie
Student Akademie

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Senju Sun 27 Jan - 18:49

Rychle jsem se dostal až ke kanceláři, kde jsem v okně viděl nějakého chlápka co hodil na mou milovanou sestřičku kunai. Samozřejmě že jsem to nenechal jen tak. Než někdo stačil mrknout, už jsem stál za tím idiotem a držel mu jednu ruku za zády a tou druhém jsem mu držel kunai pod krkem.
"Ještě jednou toto někdy uděláš a přísahám že ti zlomím vaz ty zmetku." Naštvaně jsem se na něho díval. Myslel jsem si že je to ten co po mě hodil kunaie ale neměl jsem žádný důkaz, takže jsem ho jen pevně držel.
Hiroshi Senju
Hiroshi Senju

Počet príspevkov : 187

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiken Namikaze Sun 27 Jan - 18:58

Za malú chvíľu sa toho stihlo odohrať veľa, a ja som sa hodlal pohnúť až vtedy, keď som si za Naovým chrbtom všimol Hiroshiho. Jemným pohybom som hodil dva kunaie na nich, lenže popravde leteli tesne popri nich, takže ich len minuli. A práve vtedy som sa objavil ja, tesne vedľa nich dvoch. Vystrel som ruku, ktorou som bol bližšie k Hiroshimu, a buď som ho vzal so sebou tým, že som ho pod krk nabral rukou, alebo som ho len schmatol za rukáv, a potiahol som ho od Naa. Pritom som sa ale škeril, takéto akcie a pritom tu ani o nič nejde! Hehé! Pri príležitosti, keď som sa Hiroshiho dotkol, rovno som mu spravil nenápadnú značku na oblečení. Ďalší ťah záležal na ňom, či počas padania z okna dole zaútočí, alebo sa nejako vyhne, alebo niečo celkom iné. Hlavne som musel nechať Naa s Kaori, a Hiroshiho zatiaľ zdržať mimo nich.
Raiken Namikaze
Raiken Namikaze
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Sun 27 Jan - 21:16

Na to, že ten chlapík bol klon, som prišla až vtedy, keď som ho doslova snažila roztrhnúť napoly a on sa mi v rukách rozpadol na kôpku dymu. Zabijem ho! Začula som už len rinčanie skla a keď som sa otočila, letel na mňa pravdepodobne originál s kunaiom v ruke. Bola som medik, mala som rýchle reflexy, čiže by mi zabklokovanie útoku nerobilo problém. Ale skôr, než som stihla čokoľvek urobiť, objavil sa tu Hiroshi a oného chlapíka zastavil. Hneď na to, ho od neho oddelil Raiken...Ten s tým niečo má! Prišlo mi podozrivé, že do teraz sa ani nepohol, neuráčil sa toho chlapíka zastaviť...Raiken...Koleduješ si o malér! Uškrnula som sa naňho. Teraz ma však zaujímalo, kto sa skrýva pod tou maskou, keď ho Raiken tak ochraňoval...Asi niekto, kto veľa rozumu nepobral. Dokonca sa o seba nevie ani postarať a musí mať ochranku! Pomyslela som si. Mala som o tebe lepšiu mienku, Raiken... Povedala som to viac menej sebe a zamračila sa naňho...Kretén jeden...Hneď, ako sa mu naskytne príležitosť, postaví sa proti mne. Však on po tom dostane! Hodím ho do väzenia a nechám ho tam zhniť spolu s týmto maskovaným retardom! Bola som nenormálne nasratá, preto sa niet čudovať, že som mala také myšlienky. No, čo mi prevedieš teraz, pupuško? Samozrejme to bolo mierené na toho chlapíka. Bola som fakt zvedavá, čo mi môže kretén ako on predviesť!
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daiki Ayme Sun 27 Jan - 21:28

Zbehlo sa toho veľa, preto som bol trochu prekvapený Hiroshim. Nevedel som o ňom nič, preto ma samozrejme dostal. Veľa nechýbalo, a bol by som zničil celú kanceláriu, aby ma pustil, keby sa neobjavil Raiken a nepomohol mi. Ešte za letu na Kaori som sa uškrnul na Raikena, aj keď vidieť to nemohol, môj vztýčený palec musel.
„A prečo by som mal začať ja?“ Spýtal som sa s úlisným hlasom, hrať som vedel skvele, ale prestávalo sa mi to páčiť, pretože sa príliš rýchlo nahnevala. Musel som ju nejako ukľudniť, preto som zložil pečať do tvaru tigra a na chodbe nastal malý výbuch. Nikomu sa nestalo nič, ani sa nepoškodilo nič, len to bol lístok kde bolo veľa dymu, tak sa zdalo že to napáchalo obrovské škody. Chcel som aby si myslela že som to tu celé zabetónoval výbušninami.
„No tak sa predveďte Hokáge, zabijete ma? Alebo rýchlo pomôžete zamínovanej Konohe?“ Ďalší smiech, ďalší krok dopredu pričom som v rukách stále zvieral ten istý kunai.

Daiki Ayme
Daiki Ayme
Student Akademie
Student Akademie

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Sun 27 Jan - 21:38

Prevrátila som očami. Jasné, tými háky báky vyhrážkami ma chceš zastrašiť? Uškrnula som sa. Vedela som, že aj keby sa o nejaký výbuch Konohy pokúsil, dokázala by som to zastaviť. A vážne som pochybovala o tom, že by tu len tak nahádzal tie svoje bomby, keď všade po dedine behajú ANBU, páč som svoj minulý rozkaz nezrušila...Zatiaľ...Ten nukenin tu ešte stále mohol byť! Z kapsičky som prudko vybrala pá senbonov a hodila som ich tak, aby mu mierili priamo medzi oči. Pokiaľ sa nevyhne, tak je kaput, na čo určite príde aj sám a pokiaľ má v mozgu dosť rozumu, tak sa odtiaľ bude radšej pakovať. Nemienila som naňho míňať zbytočne chakru, pre mňa to bol len smiešný šašo s "talentom na vyhrážanie".
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Senju Sun 27 Jan - 21:42

Když Raiken udělal to co udělal, jen jsem se na něho zamračil.
"Takže ty taky jo? A to jsem tě začínal pomalu brát za přítele..." Pořád jsem měl ten zamračený výraz a od Naa jsem se kousek poposunul. Když jsem však uslyšel a i ucítil menší výbuch jen jsem na Naa podíval a měl chuť jsem u vyrvat srdce z těla. Však když naznačil to že by se něco stalo s Konohou jen jsem se jemně pousmál.
"Dobrej, ale chabej pokus. ANBU hlídají vesnici celý den a nepřehlídli by jsme nic neobvyklého, navíc...šach mat." Usmál jsem se protože jsem cítil přítomnost Kori. Ta se jako tornádo přiřítila do okna. Já jsem se jen skrčil a ona to naprala do Naa, ale bylo to schválně, pak si zase stoupla a stála u Kaori ve střehu. Já jsem se na ní jen pousmál a použil Shunshin no Jutsu abych se dostal k nim aniž by mě Raiken jakkoliv ublížil. To že mi dotekem něco udělal mi bylo jasné, jeho spis jsem si četl do posledního písmene, věděl jsem jak bojuje a jaké jsou jeho způsoby. Když jsem Shunshin použil rychle jsem hodil Kori katanu která ji hned chytla do tlamy a byla připravená kdykoliv zaútočil.
Hiroshi Senju
Hiroshi Senju

Počet príspevkov : 187

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daiki Ayme Sun 27 Jan - 21:55

„Obrana je dobrá a ich vôľa je pevná, a hlavne Hokáge je stále tvrdohlavá..“ Pousmial som sa spod masky, keď na mňa zaútočili z oboch smerov. Nestíhal som sa brániť ani pred jedným, bolo to príliš rýchle, ale bolo šťastie že som stál na mieste v pokoji. Preto len čo sa priblížili senbony a aj tá Kori, iba som sa pousmial.
„Senpo..“ Začal som používať techniku, keď sa Senbony a aj Kori zastavili vo vzduchu. Trvalo to asi 2 sekundy, akoby sa zasekol čas, a aj sa v ich mysliach zasekol, pretože narazili akoby do neviditeľnej steny.
„Tensei..“ Dokončil som keď vlna prírodnej čakry ktorú nemohli spoznať odrazila Kori von oknom a senbony zaútočili na svoju majiteľku. V tom momente som sa pohol a použil výpad vpred, aby som päsťou udrel ochromenej Kaori do tváre, chrániac sa kolenom nohy pred prípadným protiútokom.

Daiki Ayme
Daiki Ayme
Student Akademie
Student Akademie

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiken Namikaze Sun 27 Jan - 21:58

Nakoniec sa mi Hiroshiho nabrať a vyletieť s ním von oknom nepodarilo, takže som sa zachytil o rám okna, ktoré už bolo rozbité, a vytiahol som sa doň. Pravda, ešte som si chvíľu povisel, aby ma, ako som začul, nezasiahla Naova technika. Hneď po nej som sa teda vyhupol do okna. Ostal som v ňom čupieť, a len som s úškrnom sledoval Hokage, Hiroshiho aj Naa, o ktorom samozrejme nikto nevedel, len a len ja. Ale ako som si uvedomil, brali to asi skutočne vážne. Keby len vedeli o čo ide... Opäť som sa tomu musel trochu zasmiať, a do ruky som si chytil jeden svoj kunai. Ten som si začal prehadzovať z dlane do dlane, točiť si ho na prstoch, alebo si ho len tak otáčať v ruke. Pozornosť som ale venoval im, a len som sa díval. K tomu som si ešte aj začal pískať melódiu, ktorá bola taká akčnejšia, takže na boj bola akurát super! Mohli si to aspoň viac užiť. Ách jaj, som ale zvedavý čo bude trest, keď to zistia. Zamyslel som sa, aj to iba na taký moment. Väčšie bláznovstvo ťa napadnúť nemohlo, že? Oslovil som Naa, lenže iba v svojej mysli. A zase, nemohol som sa neškeriť!
Raiken Namikaze
Raiken Namikaze
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Sun 27 Jan - 22:00

Bolo mi jedno, akú techniku použil...Keď sa senbony odrazu obrátili proti mne, založila som si ruky na hrudi a čakala, kým nebudú pri mne dosť blízko. Keď už sa zdalo, že sa nechám zasiahnuť, objavila sa predo mnou drevená stena, od ktorej sa senbony odrazili a s cinkotom padli na zem. A čo ma tešilo...Že ten chlap neudrel do mňa, ale do steny...Čo ho muselo pekne bolieť, keďže bola dosť pevná. Nezávidela som mu.
Mne by preraziť takú stenu problém nerobilo...Bola som silnejšia než dvadsiati muži do kopy, k tomu som používala chakru, takže...Ak si ten chlapík myslel, že ma porazí, tak je na veľkom omyle. Nestala som sa Hokagem pre nič za nič.

Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daiki Ayme Sun 27 Jan - 22:13

Mala pravdu, drevo je takmer nemožné preraziť obyčajnou ľudskou silou, ak nie ste hulk alebo nemáte titánové päste. Ale predsa len, keď moja ruka narazila na drevo, drevo sa začalo lámať, až som ho úderom prerazil. To ju muselo prekvapiť. Predsa len, bol som založený na sile, a hlavne ako som spomínal, čerpal som už dávno prírodnú čakru, takže nie že by som bol v Sage mode, ale prírodná čakra mi pridala na sile, a teraz som to mienil využiť. Prerazil som drevo, a keďže Kaori nemala obrannú pozíciu, rýchlym kopom, ktorý som chcel použiť na obranu, som jej mieril na hlavu. Tomuto uhnúť sa mohla, ale to by si vyžadovalo už veľa využitia čakry..
„Chabé..“
Daiki Ayme
Daiki Ayme
Student Akademie
Student Akademie

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Mon 28 Jan - 17:40

Uškrnula som sa. Ten chlapík nie je také drevo, ako som si predtým myslela. Pomyslela som si, keď prerazil drevo. Zaujímalo ma, čo ďalšie dokáže...Teraz som sa však musela tomu jeho kopu ubrániť. Spomínala som už, že my medici máme perfektne vytrénované reflexy...Ešte si pamätám Majstra, keď ma v tom trénoval. Nebolo to síce najpríjmnejšie, ale výsledok za to určite stál. Skôr, než ma vôbec stihol chytiť, okolo celého tela sa mu obmotali mokutonové chápadlá.
V ovládaní mokutonu som bola hotový expert, takže...Niečo také mi problém nerobilo. Každopádne, keď mi bude ten chlapík robiť problémy, tak budem nútená použiť tú techniku...Ktorou ho okamžite pošlem do bezvedomia, či sa mu to páči alebo nie.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaomi Mon 28 Jan - 18:02

Netušil jsem kam mám jít, necítil jsem nikde poblíž chakru nějakého Jinchuurikiho, ale ucítil jsem jak někdo vstřebává přírodní energii, vycházelo to právě odsud, proto jsem se sem vydal. Samozřejmě že úplně bez toho aby někdo viděl mou katanu. Vstoupil jsem do budovy, vyšlapal jsem ty schody, no nebyly zrovna nejkratší, ale mě to nedělalo žádný problém. Až když jsem byl nahoře, ucítil jsem chakru po které jsem tak dlouho čekal. Byla to chakra Jinchuurikiho. Přicházela přímo od toho chlapce co stál za dveřmi. Já ale zároveň cítil to, jak z uvnitř místnosti jde prudký nával chakry a nemohl jsem odolat poznat to, co se uvnitř děje. Proto jsem zaklepal a vstoupil. Neměl jsem na sobě ani čelenku, prostě nic, vipadal jsem jak normální občan, který přišel o něco požádat. Však ale když jsem viděl všechny co tu jsou jen jsem s musel falešně zasmát, jak to nejspíš ti normální lidé dělávají. Stál jsem tam a začal jsem s pomalým aplausem, který se postupně zrychloval.
"No, toto jsem opravdu nečekal. Já si sem jdu pro žádost Hokage a co tu vidím? Atentát?" Stále jsem se tak, až zlostně smál, i když to všechno bylo neskutečně falešné, ale já byl tak prostě zvyklí.
Kaomi
Kaomi

Počet príspevkov : 106

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daiki Ayme Mon 28 Jan - 19:23

Nečakal som že sa uhne, a kto by aj áno. Ale ani ja som nestrácal hlavu, roky tréningu na hore Myouboku si vyžiadali daň aj na mojich reflexoch a mojej sile s výdržou, preto len čo som pocítil že sa mi obmotávajú nohy, keďže drevo ktoré bolo pri rukách som zlomil, zložil som narýchlo pečate, pečate na moju tajnú zbraň, s ktorou som chcel ju odstaviť od dreva. V tom momente ma obkolesili konáre a ja som ostal visieť v jej pasci.
„Ste dobrá, nečakal som že budete až tak dobrá..“ Pousmial som sa, no ešte som nekončil, takže som ani nemienil sa vzdať. Napriek tomu to vyzeralo že už neurobím nič, nemohol som sa hýbať, tak som ostal stáť v kľude. A vtedy sa to stalo, pretože som čerpal prírodnú čakru, cítil som každú čakru v Konohe. Aj ďalšiu prírodnú čakru, ktorá bola za dverami. A vstúpila dovnútra.. Nebol Konožan! Cítil som to, a cítil som že cíti mňa.. On nemal Sage modo, a jediný spôsob ako mohol mať niekto túto čakru, bol..
„Je čas to ukončiť..“ Prehovoril som keď vstúpil do kancelárie, a napol nohu. Moja sila a moja prírodná čakra zlomila drevo, a dotkla sa zeme. Vtedy to nastalo. Hlboké zavŕzanie, veľký otras, a zrazu miestnosť zahalila tma. Pretože v tej chvíli sme sa všetci do jedného ocitli v žabe. Každý jeden z nás bol vo vnútornostiach jednej obrovskej žaby. Bola vážne tu neskutočná tma. Loky sa nachádzal veľmi ďaleko od zmätku, bol sám zatarasený, ale nič sa mu nedialo. Len bol uzavretý. Von nedokázal. Hiroshi a Raiken boli ale mimo toho, boli vonku, mimo kanceláriu, ale namiesto nej mohli vidieť namiesto kancelárie veľkú červenú žabu. Hiroshi Senju musel pochopiť že žaby sú odjakživa verné Konohe. Len a len jej, a práve klanu Uzumaki. A práve pred rokmi sa jeden Uzumaki stratil. Muselo mu to dôjsť ak nebol blbý a čítal si spisy. A ja s Kaori sme stáli uprostred malého osvieteného ostrovčeka ktoré obklopovali žalúdočné šťavy, príliš kyslé, aby mohla do nich vojsť. Aj mokuton by sa v nich roztopil.
„Asi chcete vysvetlenie že?“ Spýtal som sa teraz už príjemným hlasom, a priložil si ruku k maske.

Daiki Ayme
Daiki Ayme
Student Akademie
Student Akademie

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kensei Mon 28 Jan - 22:41

Pomalu a tak trochu líně vyjdu další schody a ocitnu se na chodbě. Kupodivu je zde dost prázdno, ale dveře do kanceláře jsou otevřené. A navíc ještě z místnosti vychází hluk boje, první myšlenka byla reflexivní. Někdo přepadl Hokage, pokud Hokage umře panebože co jen budu dělat? Ještě to hodí na mě a navíc mě Velký Brácha zbouchá za mou neschopnost. Hrzůzou překousnu tyčku od lízátka a už jsem ve dveřích. Zde vidím dvě zápasící postavy a třetí jak se na to dívá. Jenže najednou se místnost otřese a mě cosi odhodí, něco takového mi absolutně neublíží, ale nedokážu pochopit co to vidím. Ve dveřích je cosi červeného. Ne ta obří žába je všude. To mě doslova rozzuří. ta věc spolkla Hokage, ta věc mě chce připravit o rozhovor s ní. Začnu schromaždovat chakru a to je zlé, moc zlé. Díky mé technice se má brutální síla ještě zvětší a já udeřím obří silou, za jakou by se nemohl stydět ani Raikage a znovu a znovu. Je ejdno jak je ta věc velká, tyhle rány jsou dost silné aby s celým vnitřkem otřásly. A padají další a další. Však uvidíme, jak dlouho dokáže tu věc udržet přivolanou, když jí někdo působí příval silné bolesti z venčí.
"Okamžitě Hokage vyplivni ty červenej plaze!"
Mísí se křik s údery a celá žába se natřásá. Tohlew rozhodně pro přivolávací techniku není dobré. Nutím ho vynakládat víc a víc chakry na to, aby zvíře udržel v tomhle světě a tím pádem dávám výhodu Hokage, o které nepochybuji že je uvnitř. Ale já jsem venku a se mnou je tam má zuřivost a neuvěřitelná síla, kterou buším do té věci.

Kensei
Kensei

Počet príspevkov : 281

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiken Namikaze Mon 28 Jan - 22:52

Opäť Nao podnikol viacero vecí, až to zakončil zvolaním obrovskej žaby, v ktorej sa aj s Hokage stratil. To som sa ja už nachádzal na streche budovy, s rukami vo vreckách. Len som to sledoval, tu sa tento náš "atentát" skončil. Pravda, to som vedel opäť iba ja, a ešte Nao. Hrozné, nikto nič nevedel, a stále prichádzal niekto cudzí, kto to narúšal. Príkladom bol práve nejaký chalan, čo do žaby začal trieskať. Hej ty! Nechaj to tak! Deje sa tu niečo, kde už netreba nikoho pomoc! Tak to láskavo nekaz, a nechaj nech si to vyriešia tam vnútri! Zakričal som na Kenseia, ak by neprestal asi by som ho musel premiestniť niekde inde, kde by svoje päste mohol naďalej uspokojovať trieskaním, napríklad do stromu. Podľa toho, kam by som ho odniesol. No hoci som to zakričal vážne, môj výraz sa správal opakom. Usmieval som sa, a len som všetko sledoval...zatiaľ.
Raiken Namikaze
Raiken Namikaze
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kensei Mon 28 Jan - 23:23

Stačil jeho výkřik a okamžitě pochopím, že tady jde o mnohem víc. Než o hloupou žábu. Nebyl jsem blbý genin, abych ignoroval varování dalšího nepřítele. Já si prošel peklem, tvrdým výcvikem a vypěstoval jsem si dobrý orientační smysl, v situacách kde bylo třeba jednat. lehce nakloním pohled nahoru a už se bleskově mihnu. Místo na střeše, kde stojí ten týpek exploduje a já jím proletím, takže nemá zrovna mco času reagoivat, čímž ho určitě překvapím. I když nejspíš nezasáhnu. Rozhodnu se postarat nejdřív o něho a pak o ostatní. Moje tělo je pod vlivem mé techniky, má rychlost, reflexy i již noirmálně brutální síla je nyní ještě navýšena. Nedám mu žádnou šanci na pořádný protiúder a zaútočím. Pokud se mu dostanu na tělo, bude mi stačit jeden zásah na to, abych ho když ne vyřadil, tak těžce zranil.

// chcešli souboj, máš ho mít. Upozornuju že Kensei má KG jako sílu, je chunnin co už porazil i Jouniny. A další věc, takový rozruch by už přivolal ANBu, hrajte trochu reálně, kde má Hokage posili?
Kensei
Kensei

Počet príspevkov : 281

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 15 z 27 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21 ... 27  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: