Kancelář Hokage
+39
Uchiha Benjiro
Kushina Uzumaki
Yutaka Yamanaka
Kenji Shizuko
Ryuuzaki Yamanaka
Goro Aburame
Kiwi Namikaze
Toshio Toppu
Soshi Uchiha
Arisu Otoginokuni
Milli Yaguma
Akihiro Kazuki
Kensei
Kaomi
Shinjiro
Reizo Hoozuki
Akasuna no PiliKKa
Hiroshi Senju
Murasaki
Yoko Ayme
Daiki Yatoshi
Tasai
Chokuchi Akimichi
Kamemarino Yuuta
Shinobi
Nara Kagayami
Kisuke Uchiha
Yoshio Yamanaka
Daiki Ayme
Gats Hyuuga
Neuro Uchiha
Killunia
Raiken Namikaze
Satsuki Aizawa
Kami Atsushi
Faito Dansaku
Kaori Senju
Katashi Aokawa
Shijin Hyuuga
43 posters
Strana 4 z 27
Strana 4 z 27 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 15 ... 27
Kancelář Hokage
First topic message reminder :
Hokageho kancelář se nachází prakticky uprostřed Konohy.
Jje to velká kulatá budova, snad ještě majestátnější než Hokage monumenty.
Vyřizují se zde odměny za mise, zadávají se tu mise, jsou tu uschovány určité techniky a všechny informace o každém ninjovi z vesnice.
Za velkým stolem většinu dne sedí Hokage, který vyřizuje papírování...
Také si tu za určitý poplatek můžete půjčit nějaké ty svitky s technikami.
Hokageho kancelář se nachází prakticky uprostřed Konohy.
Jje to velká kulatá budova, snad ještě majestátnější než Hokage monumenty.
Vyřizují se zde odměny za mise, zadávají se tu mise, jsou tu uschovány určité techniky a všechny informace o každém ninjovi z vesnice.
Za velkým stolem většinu dne sedí Hokage, který vyřizuje papírování...
Také si tu za určitý poplatek můžete půjčit nějaké ty svitky s technikami.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Kancelář Hokage
Pozorne som ho počúvala, pričom som stále čosi zapisovala do apapierov. Bola som úprimne rada, že z tej obrovskej hromady papierov, tu toho ostalo už len málo. Jop, sme jedna veľká rodina. Nikto nie je dole, nikto nie je hore. Všetci sme si rovní. Usmiala som sa. Nad tým, že sa chce stať Hokagem, som len pokrútila hlavou. Poviem ti...Musíš sa na to poriadne odrieť, ale...Už teraz sa teším na to, až sa stretneme na bojovom poli a zmeriame si sily. Ale to asi tak skoro nebude, máš toho ešte veľa pred sebou. Uškrnula som sa. Keby sa Hyuuga stal Hokagem, mohlo by to byť zaujímavé. Ešte nijaký Hyuuga v histórii Konohy nedosiahol tak vysoký post, kto vie, možno sa to Katarovi raz podarí... Znova som sa zababrala do papierov, keď odrazu mi pod nosom zavoňala káva. Oči sa mi rozžiarili, takmer okamžite som rukou chmatla po pohári s kávou, a napila som sa jej. Na tvári sa mi objavil blažený výraz. Ako ja len tú kávu milujem! Ďakujem... Usmiala som sa.
Kaori Senju- Hokage
- Počet príspevkov : 502
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Senju
Jakmile chňapla po té kávě, byl jsem trošku překvapený i s těch jejich zářících očí, jakoby viděla něco senzačního. Ale když předtím mluvila o tom, že předemnou je ještě dlouhá cesta musel jsem s ní souhlasit. Bude to totiž velmi náročná cesta, kterou jsem ochoten vydržet i kdyby se mé končetiny měli proměnit v prach a z prachu se zase obrátit. " Děkuji, tak to také cítím. Jen se musím naučit silnější techniky klanu Hyuuga a ostatní. Fyzička mi nedělá problém, každý den trénuji snad od rána do večera. Hokagem se člověk nenarodí, cestu k titulu si musí vydřít sám "
Anonymní- Anonymní
Nie je to len o technikách a kondícii, ale aj o sile ohnivej vôli v tvojom srdci. Usmiala som sa. Sama som toho dôkazom, ale...O svojom tréningu, kde som si tiež trénovala svoju vôľu, som nemohla povedať ani ň. Rada by som sa s ním podelila o svoje skúsenosti, ale nemohla som. Sľub je sľub. Sľuby som nikdy neporušila, iba v nutnom prípade, ale tých bolo hrozne málo. Odpila som si z kávy, mrkla na Katara, podpísala som ďalší papier a strčila ho do zásuvky.
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
" Ohnivá vůle? To už jsem někde slyšel. Každý má svoji ohnivou vůli. I já mám doufám svojí. " Domluvím a opětuju mrknutí. Potom se se vší vervou dám do papírování abychom to už měli konečně z krku. Když už však dojde na poslední papír tak naše ruce jsou každá na jiné straně papíru a já řeknu " Já to dodělám " Řeknu a čekám na reakci Kaori, která nevím co se chystá udělat.
Anonymní- Anonymní
Z úsmevom, ktorý sa nedal zakryť, som preletel po schodoch, ktoré som bral aj po štyroch, a hnal sa chodbou k mojím vysneným dverám. No samozrejme som nevychytal zákrutu, na ktorej som sa rozbil, preletel sa cez pol chodby a pristál priamo pred dverami od kancelárie, s takým hurhajom, že nepočuť to bolo nemožné. Aj hluchý by sa škubol od strachu, ako inak, keď som nechtiac svojím pádom prelomil lavičku napoly.
„Aúúúúúúúúúúúúú!“ Zavil som od bolesti, vyhrabal sa z trosiek a len z ťažkosťami a bolesťami chrbta som sa postavil. Opatrne, aby som náhodou nezlomil miechu, som zľahka zaklopal na dvere, a obzrel sa na bok.
„Do prdele, aj s Hokáge a jej chodbou v najvyššej veži, najvyššej komnate, v najvyššej veži.. Si myslí že je princezná? Veru má od nej ďaleko!“ Hundral som si nahnevane popod nos, vyklopkával na dvere, a rozmýšľal nad rámenom.
„Aúúúúúúúúúúúúú!“ Zavil som od bolesti, vyhrabal sa z trosiek a len z ťažkosťami a bolesťami chrbta som sa postavil. Opatrne, aby som náhodou nezlomil miechu, som zľahka zaklopal na dvere, a obzrel sa na bok.
„Do prdele, aj s Hokáge a jej chodbou v najvyššej veži, najvyššej komnate, v najvyššej veži.. Si myslí že je princezná? Veru má od nej ďaleko!“ Hundral som si nahnevane popod nos, vyklopkával na dvere, a rozmýšľal nad rámenom.
Daiki Ayme- Student Akademie
- Počet príspevkov : 1090
Shinobi
Klan: Uzumaki
Myslím, že jej máš dosť, ak si ochotný robiť všetko pre dobro dediny a dokážeš za ňu položiť i život. Jeden veľký muž raz povedal - Láska je cesta k mieru. Usmiala som sa a odpila si z kávy. Túto vetu mi Majster opakoval každý deň, a vravel, že si na to musím pamätať, ak chcem byť silnou kunoichi.
Keď nám ruky spočinuli na tom istom poslednom papieri, rýchlo som ho potiahla a dodala som. To už urobím ja... Rýchlo som po ňom prebehla očami, usúdila som, že je totálne na prd, pokrčila ho a hodila do koša. Tááák a máme to za sebou. Ďakujem ti za pomoc, konečne tu mám v kancli poriadok i keď...Ani sa nenazdám, a budem tu mať ďalšie kopy papierov. Povedala som sucho. Až mnou trhlo, keď som počula z chudby vychádzať také zvuky, ako keby niekto práve zvalil celú stenu, a potom len klopanie na dvere. Nadvihla som jedno obočie, prudko som vstala a rýchlými krokmi som sa vybrala k dverám, ktoré som rázne otvorila a pohľad som namierila na Naa. Počkať, počkať...Tak čo potom znamenali tie zvuky predtým, keď ten tu "inteligent" sa tvári, ako keby mu nič nebolo?! Nakukla som spoza neho na chodbu a čo som tam nevidela? Lavičku prelomenú na poly. Nahlas som si povzdychla a hraným milým hlasom som sa k Naovi prihovorila. Ahoj Nao, tak čo by si chcel? Nasadila som milý úsmev, ale oči vraveli niečo iné...Že najskôr si z neho urobím fašírky!
Keď nám ruky spočinuli na tom istom poslednom papieri, rýchlo som ho potiahla a dodala som. To už urobím ja... Rýchlo som po ňom prebehla očami, usúdila som, že je totálne na prd, pokrčila ho a hodila do koša. Tááák a máme to za sebou. Ďakujem ti za pomoc, konečne tu mám v kancli poriadok i keď...Ani sa nenazdám, a budem tu mať ďalšie kopy papierov. Povedala som sucho. Až mnou trhlo, keď som počula z chudby vychádzať také zvuky, ako keby niekto práve zvalil celú stenu, a potom len klopanie na dvere. Nadvihla som jedno obočie, prudko som vstala a rýchlými krokmi som sa vybrala k dverám, ktoré som rázne otvorila a pohľad som namierila na Naa. Počkať, počkať...Tak čo potom znamenali tie zvuky predtým, keď ten tu "inteligent" sa tvári, ako keby mu nič nebolo?! Nakukla som spoza neho na chodbu a čo som tam nevidela? Lavičku prelomenú na poly. Nahlas som si povzdychla a hraným milým hlasom som sa k Naovi prihovorila. Ahoj Nao, tak čo by si chcel? Nasadila som milý úsmev, ale oči vraveli niečo iné...Že najskôr si z neho urobím fašírky!
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Přišel někdo jiný do místnosti a tak jsem ještě radši poseděl u stolu a chtěl toho Naa nechat mluvit. Zřejmě si šel taky pro misi. Pro mě zbylo papírování, nemusel jsem se hnout z místa a přátelsky jsem si popovídal s Hokage, aspoň něco vím o naší Hokage. Teď ale momentálně raději zůstanu tam kde jsem a nebudu se motat do rozhovoru pokud to neuznám za vhodné.
Anonymní- Anonymní
Ešte chvíľu nato ako Kaori otvorila dvere, moje prsty neprestali klopať, a tak sa dostali až na miesto, ktorá mala Kaori možno zakázané? Prv než ma však stihla zato zabiť, ozvala sa, a ja som zistil že je voľno. Prešmykol som sa okolo nej až do kancelárie, v takom uhle, a takou mrštnosťou, až to bolo nemožné, a pristál som uprostred kancelárie, bez škrabanca. Otočil som sa, a usmial.
„Najradšej by som povedal že tvoj post..“ Zvolil som okamžité tykanie, predsa bola môj súper o post Hokágeho!
„Ale asi by som ti ho ešte nemal brať, si na tom mieste prikrátko..“ Zamyslel som sa a pozrel sa na hŕbu zvitkov neďaleko.
„Kedy bude tréning?“ Vypadol zo mňa po dlhej dobe ticha, načo som sa zoširoka a anjelsky usmial.. Jej pohľad som videl, preto som mal odstup, ale taktiež som bol naivný, preto som si veril..
„Najradšej by som povedal že tvoj post..“ Zvolil som okamžité tykanie, predsa bola môj súper o post Hokágeho!
„Ale asi by som ti ho ešte nemal brať, si na tom mieste prikrátko..“ Zamyslel som sa a pozrel sa na hŕbu zvitkov neďaleko.
„Kedy bude tréning?“ Vypadol zo mňa po dlhej dobe ticha, načo som sa zoširoka a anjelsky usmial.. Jej pohľad som videl, preto som mal odstup, ale taktiež som bol naivný, preto som si veril..
Shinobi
Zaškúlila som na jeho ruku na mieste, pery som pevne stisla a na čele sa mi objavila žila. Už už som mu chcela jednu streliť, keď v tom sa prešmykol do mojej kancelárie a táral také somariny, až som prevrácala oči. Že som si takého debila dala do svojho tímu...
Jeho tykanie som si nevšímala, ale naštvala ma tá jeho...Namyslenosť? Bol tak naivný...Malý sprostý namyslený chlapec, ktorý si myslí, že je kráľom sveta. Nahlas som si povzdychla, bude s ním veľa práce. To by som bola radšej, keby ďalším Hokagem bol Kataro. Keď si pomyslím na to, že taký dement ako Nao, bude možno ďalším Hokagom, tak ma ide doslova poraziť. Pomyslela som si sucho. Kataro bol aspoň trochu normálny a dalo sa s ním normálne rozprávať. Pokojne aj teraz, pokiaľ si vôbec toho tréningu schopný. Minule si nebol!
Jeho tykanie som si nevšímala, ale naštvala ma tá jeho...Namyslenosť? Bol tak naivný...Malý sprostý namyslený chlapec, ktorý si myslí, že je kráľom sveta. Nahlas som si povzdychla, bude s ním veľa práce. To by som bola radšej, keby ďalším Hokagem bol Kataro. Keď si pomyslím na to, že taký dement ako Nao, bude možno ďalším Hokagom, tak ma ide doslova poraziť. Pomyslela som si sucho. Kataro bol aspoň trochu normálny a dalo sa s ním normálne rozprávať. Pokojne aj teraz, pokiaľ si vôbec toho tréningu schopný. Minule si nebol!
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Chvíľu som pozoroval jej tvár, z ktorej ma išlo poraziť. Tá žilka.. Vyzerala hrozne! Ale to som jej nepovedal. Pozrel som sa smerom ku stolu, kde sedel Hyuuga.. Podišiel som až úplne k nemu, priblížil som svoju tvár k jeho, a zarehlil sa.
„A ty si čo spravil zlé že si tu?“ Zoširoka som sa usmial, a obrátil sa k Hokáge.
„Ja som vládal, to Satsu ma uniesla..“ Urazene som si založil ruky na hrudi, zato som nemohol! Pretože ja som vládal vždy, moja čakra mi dovoľovala viac ako normálnym genínom.
„A nechce sa mi bojováááť! Zas sa budem musieť krotiť aby si vyhrala, a to sa mi nechce.. Čo takto nejakú extra čupd-dupr ojedinelú techniku, ktorú dokáže ovládnuť len niekto, ako ja?..“ Úsmev z tváre nezmizol, ba mi narástol ešte širší..
„A ty si čo spravil zlé že si tu?“ Zoširoka som sa usmial, a obrátil sa k Hokáge.
„Ja som vládal, to Satsu ma uniesla..“ Urazene som si založil ruky na hrudi, zato som nemohol! Pretože ja som vládal vždy, moja čakra mi dovoľovala viac ako normálnym genínom.
„A nechce sa mi bojováááť! Zas sa budem musieť krotiť aby si vyhrala, a to sa mi nechce.. Čo takto nejakú extra čupd-dupr ojedinelú techniku, ktorú dokáže ovládnuť len niekto, ako ja?..“ Úsmev z tváre nezmizol, ba mi narástol ešte širší..
Shinobi
Podívám se napříč očím toho Naa a řeknu (hlasem jako Sasuke) " Rozhodně ne machrovat před Hokage. Já tu jsem na výpomoc. " Dále však pozoruji ty dva a čekám jak se to všechno vyvrbí, ale už bych si chtěl taky zatrénovat a naučit nějakou techniku. " Nevím zda tu zda najdu svitek s technikou Chakura Senbon. Je to C rank technika, která by měla prozatím stačit " Zeptám se a čekám doufám kladnou odpověď.
Anonymní- Anonymní
Nadvihla som jedno obočie, vlastne ho ani vďaka mojej ofine nebolo vidno. Leňoch... Uškrnula som sa naňho a podišla som k tej svojej slávnej skrinke. Niečo špeciálne by som pre teba mala, Nao. Otvorila som ju, ale tá skriňa a zvitky boli tak zákerné, že ma celú zavalili. Dalo sa to čakať... Pomyslela som si dnes už apsoň po stý raz. Vyhrabala som sa z kopy aj so zvitkom v ruke. Fūton: Shinkūjin...Ak sa ju naučíš, budeš jediný, kto ju bude ovládať. Uškrnula som sa a podala som mu zvitok. Potom som sa otočila na Katara. Takže, Chakura Senbon. Neviem, či ju tu mám, pokúsim sa ju nájsť! Vrhla som sa do kopy zvitkov, chvíľu som sa v nej prehrabovala a na koniec som vytiahla zvitok s tou technikou. Mala som ju tu, to je zázrak! A to som o tom pochybovala! Podala som ho s úsmevom na perách Katarovi.
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Chvíľu som ju pozoroval, avšak, ako náhle mi dala zvitok, zoširoka som sa usmial, a vzal si ho. Strčil som si ho do zadného vrecka, kde som mal všetko možné, aj nákresy mojich nových vlastných techník.
„Samozrejme, ak ho nevrátim, už sa to nikto nenaučí.. Aj keď.. Počkať, prečo ste mi dali Fuuton? Satsuki mala oheň! Ja chcu oheň!“ Zakričal som, a urazene som si založil ruky na hruď. Samozrejme, podpaľačstvo bolo moje, nemohla nečakať že to poviem. Zrazu som sa však zatváril trochu divne, poľavil som mimiku tváre a zahľadel som sa na Kaori znova..
„Čo to je Fuuton?“
„Samozrejme, ak ho nevrátim, už sa to nikto nenaučí.. Aj keď.. Počkať, prečo ste mi dali Fuuton? Satsuki mala oheň! Ja chcu oheň!“ Zakričal som, a urazene som si založil ruky na hruď. Samozrejme, podpaľačstvo bolo moje, nemohla nečakať že to poviem. Zrazu som sa však zatváril trochu divne, poľavil som mimiku tváre a zahľadel som sa na Kaori znova..
„Čo to je Fuuton?“
Shinobi
Do tohoto tématu jsem se už zapojil já. " Fuuton je větrná podstata využívající síly elementu větru. Tento element se nejlépe používá v boji na střední vzdálenost se spojenou zbraní. Ani já vlastně nevím jaký mám element, na to bych musel mít speciální chakrové papíry, který zjistí podstatu chakry, které však nemám. " Odmlčím se a když mi podá Kaori svitek poděkuji " Arigato " a čekám ještě jak se to tu vyvine než odejdu.
Anonymní- Anonymní
Prevrátila som očami. Ozaj je taký hlúpy alebo sa len na hlúpeho hrá? Prosím pekne, preto som ti nedala katonovú techniku, lebo nemáš katonovú podstatu... Vysvetlila som mu to ako malému decku a dúfala som, že pochopí pojem Katon.
Keď sa opýtal, čo je to Fuuton, skoro ma porazilo. On nevie čo je Fuuton? Má v hlave piliny alebo čo? Celú Akadémiu prespal alebo čo, že nevie základné pojmy?!
Vzdychla som si, bude s ním veľa práce a základné pojmy ho prinútim naučiť sa. Neexistuje shinobi, ktorý by také nevedel! Chcela som mu ten Fuuton vysvetliť, ale Kataro mu to vysvetlil za mňa. Potom som sa naňho usmiala. Nemáš za čo...
Keď sa opýtal, čo je to Fuuton, skoro ma porazilo. On nevie čo je Fuuton? Má v hlave piliny alebo čo? Celú Akadémiu prespal alebo čo, že nevie základné pojmy?!
Vzdychla som si, bude s ním veľa práce a základné pojmy ho prinútim naučiť sa. Neexistuje shinobi, ktorý by také nevedel! Chcela som mu ten Fuuton vysvetliť, ale Kataro mu to vysvetlil za mňa. Potom som sa naňho usmiala. Nemáš za čo...
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Ukloním se a řeknu " Já se tedy odtud vzdálím trénovat Hokage-sama. " Zajdu k oknu a otevřu ho a vyskočím na parapet. Otočím hlavou dozadu a dvěma prsty ukážu na hlavu a pak krychle od hlavy jako náznak rozloučení. " Tak se mějte " A v tu chvíly už vyskakuju z okna na blízký strom a pokračuju směrem kamsi kde budu snad moct trénovat novou techniku pučenou od Hokage. (přesun)
Anonymní- Anonymní
Pohliadol som na Hokáge, akoby mi dala facku. Zatváril som sa Božechráň totálne znechutene, a úplne urazene. Asi by som sa mal nechať zapísať do Ginesovky, pretože taký fejs, nedal ešte nikto. Chvíľu som nereagoval, pretože som pozornosť upriamil na Katara, ktorý sa mi „snažil“ vysvetliť čo to je Fuuton. Nie len že som nič nepochopil, ale bol som aj viac popletený. Môj výraz.. WTF?!.. Hovoril za všetko. No to už skákal preč, na pozdrav som mu ukázal Hipisácky pozdrav a znova sa pozrel na Kaori.
„A čo keď mám ohnivú podstatu!“ Začal som so širokým úsmevom.
„Ovládam ohnivú vôľu, takže by som mal aj podstatu, môj brat mi to ...“ Zasekol som sa, keď som si spomenul na neho. Poznala ho určite, ten Uzumaki, ktorý jej konkuroval v boji o post Hokágeho, no než sa začalo rozhodovať, umrel ako hrdina, aby zachránil svojich priateľov.. Úsmev a šťastie ma okamžite prešli, môj pohľad smeroval k zemi a už sa nezdvihal..
„Onii-chan...“ Hlesol som potichu, než som totálne nestíchol..
„A čo keď mám ohnivú podstatu!“ Začal som so širokým úsmevom.
„Ovládam ohnivú vôľu, takže by som mal aj podstatu, môj brat mi to ...“ Zasekol som sa, keď som si spomenul na neho. Poznala ho určite, ten Uzumaki, ktorý jej konkuroval v boji o post Hokágeho, no než sa začalo rozhodovať, umrel ako hrdina, aby zachránil svojich priateľov.. Úsmev a šťastie ma okamžite prešli, môj pohľad smeroval k zemi a už sa nezdvihal..
„Onii-chan...“ Hlesol som potichu, než som totálne nestíchol..
Shinobi
Mávla som rukou Katarovi, a v duchu som mu želala, nech sa mu darí, potom som svoju pozornosť upriamila na Naa.
Nemáš ohnivú podstatu...Môžem ti to aj dokázať pomocou istých papierikov. Uškrnula som sa. Celkom ma štvalo, že je ešte vyšší ako ja. Bola som taký prcek! Ale čo! V malom tele veľký duch! Presne tak!
Bola som malá, ale i napriek tomu som veľa vecí dosiahla, dokonca som sa stala Hokagem! Tvoj brat? Ách, áno, poznala som ho...Smutný koniec výnimočného a pre mňa legendárneho shinobiho. Dúfam, že raz budeš ako on... Prišlo mi ho strašne ľúto. Viem, čo prežíval. Ja som prišla o svoju matku, a doteraz mi je za ňou smutno. Objala som teda Naa, chcela som ho trochu utešiť...No čo no, nie som ať taká zlá. Dúfam.
Nemáš ohnivú podstatu...Môžem ti to aj dokázať pomocou istých papierikov. Uškrnula som sa. Celkom ma štvalo, že je ešte vyšší ako ja. Bola som taký prcek! Ale čo! V malom tele veľký duch! Presne tak!
Bola som malá, ale i napriek tomu som veľa vecí dosiahla, dokonca som sa stala Hokagem! Tvoj brat? Ách, áno, poznala som ho...Smutný koniec výnimočného a pre mňa legendárneho shinobiho. Dúfam, že raz budeš ako on... Prišlo mi ho strašne ľúto. Viem, čo prežíval. Ja som prišla o svoju matku, a doteraz mi je za ňou smutno. Objala som teda Naa, chcela som ho trochu utešiť...No čo no, nie som ať taká zlá. Dúfam.
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Keďže ja som dával na akadémii pozor, ako okoloidúci, je jasné že sa toho na mňa veľa nenalepilo. Po bratovej smrti som to chcel dohnať, ale.. Nechcelo sa mi! Preto mi robili problémy niektoré.. Výrazy?
„A nedá sa zmeniť?.. Vietor je nanič! Fúkať viem aj ja sám..“ Hlesol som nahnevane, a začal fúkať na znak, že mám pravdu.. No to som urobil skôr, než sa dostavila reč o mojom bratovi a ja som padol do depky. Počúval som ju, nechal sa objať, ako.. Pomohlo mi to, aspoň trochu úľavy prešlo na mňa, a odbremenila ma.. Bola to sranda, hovorilo sa že je prcek, strašne malý Hokáge, ale.. Ja som nebol až tak vysoký. Vlastne, aj ja som bol malý, k tomu asi najmladší genín v Konohe.. A ona, však bola Hokáge. Štval som ju len kvôli tomu, že.. Som jej trochu závidel, pričom som ju v tajnom kútiku ducha obdivoval. Ako prvý človek na tomto svete niečo započuje.
„Chcel byť Hokágem..“ Šepol som, nahlas som to povedať nechcel, a len čo ma pustila, ustúpil som o krok.
„Chcel predbehnúť deda..“ Pohľadom som prešiel na monumenty, kde na nás zazeral Naruto.
„Všetci verili, že ti bude dobrým súperom.. a potom..“ Viac som nepovedal, zasekol som sa, ale ja som nebol typ ktorý bol smutný. Nie, nato som zabudol, pre neho som prijal sen, nesmel som sa zastaviť.
„Stanem sa Hokágem! To je môj sen.. Stanem sa ním, pre pamiatku môjho brata.. Neprestanem a nikdy sa nevzdám.. Kým nebudem natoľko mocný, aby som mohol ochrániť všetko, čo mi je drahé.. Tak ako Onii-chan!“ To už znelo veselšie, a ja som dokonca nasadil aj veselý úsmev. Keď bola v niečom ohnivá vôľa výborná, tak v tomto.. Naruto nám ukázal, že ak človek niečo robí.. Pre niekoho koho má rád, dokáže nemožné veci.
„A nedá sa zmeniť?.. Vietor je nanič! Fúkať viem aj ja sám..“ Hlesol som nahnevane, a začal fúkať na znak, že mám pravdu.. No to som urobil skôr, než sa dostavila reč o mojom bratovi a ja som padol do depky. Počúval som ju, nechal sa objať, ako.. Pomohlo mi to, aspoň trochu úľavy prešlo na mňa, a odbremenila ma.. Bola to sranda, hovorilo sa že je prcek, strašne malý Hokáge, ale.. Ja som nebol až tak vysoký. Vlastne, aj ja som bol malý, k tomu asi najmladší genín v Konohe.. A ona, však bola Hokáge. Štval som ju len kvôli tomu, že.. Som jej trochu závidel, pričom som ju v tajnom kútiku ducha obdivoval. Ako prvý človek na tomto svete niečo započuje.
„Chcel byť Hokágem..“ Šepol som, nahlas som to povedať nechcel, a len čo ma pustila, ustúpil som o krok.
„Chcel predbehnúť deda..“ Pohľadom som prešiel na monumenty, kde na nás zazeral Naruto.
„Všetci verili, že ti bude dobrým súperom.. a potom..“ Viac som nepovedal, zasekol som sa, ale ja som nebol typ ktorý bol smutný. Nie, nato som zabudol, pre neho som prijal sen, nesmel som sa zastaviť.
„Stanem sa Hokágem! To je môj sen.. Stanem sa ním, pre pamiatku môjho brata.. Neprestanem a nikdy sa nevzdám.. Kým nebudem natoľko mocný, aby som mohol ochrániť všetko, čo mi je drahé.. Tak ako Onii-chan!“ To už znelo veselšie, a ja som dokonca nasadil aj veselý úsmev. Keď bola v niečom ohnivá vôľa výborná, tak v tomto.. Naruto nám ukázal, že ak človek niečo robí.. Pre niekoho koho má rád, dokáže nemožné veci.
Shinobi
Povzdychla som si. Ten chlapec má inteligenciu na úrovni húpacieho koníka. Veterný element je zo všetkých ostatných elementov najcennejší, v Konohe ho ovláda len málo ľudí. Vietor ovplýva neuveriteľnou silou, jeho slabinou je práve Katon. Ale ak sa využije spolu s Katonom, vytvorí sa technika dva krát tak silná, ako tá základná. Naruto kedysi ovládal techniku zvanú Futon : Rasen Shuriken. Bola to technika S-rank triedy, a myslím, že ju ovládal aj tvoj brat. Jemne som sa usmiala, pustila som ho a poodstúpila od neho. Ruky som si založila na hrudi a počúvala som ho. Áno, tešila som sa na náš boj, ale...Bohužiaľ, stalo sa čo sa stalo, a my to už zmeniť nemôžeme. Znova sa mi na perách objavil ten milý jemný úsmev. Naov brat, bol dobrý človek a dobrý kamarát. Osobne som ho mala rada a je pravda, že mi trochu chýba ten jeho večný úsmev na perách. Kiež by ešte žil. Verím v teba, verím v tvoje schopnosti, verím v tvoj talent, ktorý sa zjavne ešte neobjavil...Ale uvidíš, jedného dňa budeš presne ako tvoj brat a legendárny Naruto. Teším sa na to, až sa stretneme na bojovom poli...Pamätaj si ale, šetriť ťa nebudem. Uškrnula som sa. Každopádne som bola zvedavá naňho i na Katara...
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Cestu z Iwagakure jsem se snažil co nejvíce zkrátit, ale přece jenom, dorazil jsem na místo určení. Přes bránu jsem prošel díky své příslušnosti k ANBU více než hladce. Poté jsem si to namířil přímo ke svému cíli, Hokage. Nechtěl jsem ztrácet žádný čas, nechodím kolem horké kaše. Proto jsem pouze vyšel schody, zaklepal na dveře a vešel. Nečekal jsem na vyzvání, jak Tsuchikage řekl, tyto listiny jsou více než důležité. " Hokage-sama, Tsuchikage-sama Vám posílá tyto podle něj důležité listiny. " Řekl jsem, zatímco obálka už přistávala na stole. Právě teď jsem byl myšlenkami jinde. Hokage ale nemohla zjistit kdo jsem, nanejvýš si mohla zapamatovat nápis na mých zádech: "Kyoton"
Anonymní- Anonymní
Do uší sa mi dostali reči o tom, aký vzácny je element Vetru, a v samotnej Konohe ho má len vážne málo ľudí. Hrdo som sa vzpriamil, bol som výnimočný! Uškrnul som sa, a strhol pohľad z Naruta, späť na Hokáge. Presnejšie ma zaujali jej slová o Narutovej technike, ktorú vraj ovládol aj môj brat. Irónia, ja som ho nikdy ani bojovať nevidel.. Vždy som len počul ako ovládal Senjutsu.. Takže mi nič nepovedal.. Nahlas a zreteľne som si povzdychol, pretože jej slová o ich boji ma ranili.. No stále som sa usmieval.
„Môže sa to zmeniť.. Vyzývam vás!“ Na tvári som mal stále úsmev, no ,môj pohľad bol plný odvahy a odhodlania. Predovšetkým, nebola to len Hokáge, bola aj mojím Senseiom. Raz to prísť muselo, aj keď Satsuki bola kto vie kde. Okamžite som však zmĺkol..
„Arigato..“ Hlesol som potichu, po jej slovách o viere vo mňa. Nevedel som čo robiť, len tupo stáť a uhýbať pohľadom. Nikdy nebolo veľa ľudí, ktorý by toto povedali. Popravde.. Mi verila len Satsu, a teraz aj Hokáge?..
„Nesklamem...“ Dodal som, než sa otvorili dvere a dnu vošiel Iwský Anbu. Znova som o krok ustúpil aby prebehli ich formality, pričom som stál pri okne, čítal zvitok ktorý mi dala, a duchom som bol prítomný v Ichiraku.
„Môže sa to zmeniť.. Vyzývam vás!“ Na tvári som mal stále úsmev, no ,môj pohľad bol plný odvahy a odhodlania. Predovšetkým, nebola to len Hokáge, bola aj mojím Senseiom. Raz to prísť muselo, aj keď Satsuki bola kto vie kde. Okamžite som však zmĺkol..
„Arigato..“ Hlesol som potichu, po jej slovách o viere vo mňa. Nevedel som čo robiť, len tupo stáť a uhýbať pohľadom. Nikdy nebolo veľa ľudí, ktorý by toto povedali. Popravde.. Mi verila len Satsu, a teraz aj Hokáge?..
„Nesklamem...“ Dodal som, než sa otvorili dvere a dnu vošiel Iwský Anbu. Znova som o krok ustúpil aby prebehli ich formality, pričom som stál pri okne, čítal zvitok ktorý mi dala, a duchom som bol prítomný v Ichiraku.
Shinobi
Yoshio pomalinku došel před dveře Hokage-sama, ale nezaklepal ihned. Jen se tam tak postavil a nějak se zapřemýšlel... jakoby byl duchem mimo...
Hm... tak je to tu... a já myslel, že akademie nikdy neskončí... škoda... Možná budu v týmu s nějakým svým spolužákem... ach... stejně by to vlastně nakonec vlastně nic nezměnilo. Pořád by jsme si asi neměli co říci... hm...
Yoshio zvedl pomalinku ruku a měl v plánu zaklepat...
Ale co... už se s tím asi musím smířit a nebudu se přece toho bát... nesmím... to bych asi nedosáhl toho, čeho bych chtěl dosáhnout... bohužel. Však já se nakonec ukážu... tedy.... možná... No tak uvidíme, jak se to celé vyvine...
Nakonec se Yoshio jen tak malinko pousmál a 2x slušně, slaběji, ale zároveň i dost hlasitě, aby jej šlo slyšet, zaklepal...
Doufal, že zde Hokage-sama je... Ale jelikož zevnitř slyšel hlasy, tak si tím byl skoro i na 100% jistý...
To však nutně nemuselo znamenat, že to mohla být zrovna ona...
Hm... tak je to tu... a já myslel, že akademie nikdy neskončí... škoda... Možná budu v týmu s nějakým svým spolužákem... ach... stejně by to vlastně nakonec vlastně nic nezměnilo. Pořád by jsme si asi neměli co říci... hm...
Yoshio zvedl pomalinku ruku a měl v plánu zaklepat...
Ale co... už se s tím asi musím smířit a nebudu se přece toho bát... nesmím... to bych asi nedosáhl toho, čeho bych chtěl dosáhnout... bohužel. Však já se nakonec ukážu... tedy.... možná... No tak uvidíme, jak se to celé vyvine...
Nakonec se Yoshio jen tak malinko pousmál a 2x slušně, slaběji, ale zároveň i dost hlasitě, aby jej šlo slyšet, zaklepal...
Doufal, že zde Hokage-sama je... Ale jelikož zevnitř slyšel hlasy, tak si tím byl skoro i na 100% jistý...
To však nutně nemuselo znamenat, že to mohla být zrovna ona...
Yoshio Yamanaka- Genin
- Počet príspevkov : 118
Prišiel som do budovy, dúfajúc že ma tým následuje, a že im cestou mačka neušla. Vyšiel som až k dverám od kancelárie, a všimol som si už na chodbe osobu. Kývol som s úsmevom na pozdrav, a postavil som sa pri schody, aby som videl tým keď bude prichádzať. Senju, Nara a Akatatsu. Voda či drevo, tieň a farebné plamene. Zaujímavé schopnosti. Rozmýšľal som, či by sa dalo ich schopnosti skombinovať, a pritom som privrel oči.
Raiken Namikaze- Jounin
- Počet príspevkov : 570
Shinobi
Klan: Namikaze
Yoshio se na chvíli na nového příchozího také otočil a také se tak zářivě usmál...
"Zdravím..." Odpověděl na jeho kývnutí a zase se tak pousmál jako vždy...
Sám přemýšlel, ke komu asi bude přidělen...
Bylo by docela fajn, kdyby měl v týmu nějaký ze spřátelených klanů, ale... to stejně čekal, že se ani nakonec nestane... takové štěstí mít nemohl...
Ale pro tuto chvíli to bylo více méně jedno... hlavně, ať do týmu zapadne... to bylo to nejpodstatnější... A ještě jedna věc, aby byl vůbec k užitku...
"Zdravím..." Odpověděl na jeho kývnutí a zase se tak pousmál jako vždy...
Sám přemýšlel, ke komu asi bude přidělen...
Bylo by docela fajn, kdyby měl v týmu nějaký ze spřátelených klanů, ale... to stejně čekal, že se ani nakonec nestane... takové štěstí mít nemohl...
Ale pro tuto chvíli to bylo více méně jedno... hlavně, ať do týmu zapadne... to bylo to nejpodstatnější... A ještě jedna věc, aby byl vůbec k užitku...
Yoshio Yamanaka- Genin
- Počet príspevkov : 118
Strana 4 z 27 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 15 ... 27
Strana 4 z 27
Povolení tohoto fóra: