Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ulice Kamenné

4 posters

Strana 2 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Goto down

Ulice Kamenné - Stránka 2 Empty Ulice Kamenné

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Sun 24 Jun - 9:03

First topic message reminder :

Ulice Kamenné - Stránka 2 Ramentown

Ulicemi Kamenné se proplétají drobné říčky.
Dostatek mostů je tu samozřejmostí.
Samozřejmě ale nechybí ani množství obchodů.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

Ulice Kamenné - Stránka 2 Empty Re: Ulice Kamenné

Příspěvek pro Anonymní Sun 1 Jul - 8:46

Pozoroval, jak se cpe a za chvilku už jen prázdný talířek ležící před ní.
Fůů, to byla rychlost.
Vložil si do úst další kuličku ze svého danga a přikývnul na souhlas, že jeho jméno skloňuje správně. A pak přišla smršť otázek.
"Nejsem Jounin, vlastně jsem nikdy neudělal Chuuninské zkoušky, je to zbytečná nudná záležitost," ušklíbl se, nikdy mu nezáleželo na hodnostech. Ani odznáček jste za ně nedostali.
"Za jak dlouho půjdu dál? Až dokončím tenhle znak," neurčitě mávnul rukou ve vzduchu.
"A jestli se vrátím?" pousmál se.
"To se ještě uvidí."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Milli Yaguma Sun 1 Jul - 9:03

Poslouchala jsem ho a zašklebila se.
"Já prolezla z akademie jen protože už nechtěli abych se jim tam starala o zábavu." Zvedla jsem bradu a zatvářila se důležitě, i když zrovna na tohle bych být pyšná rozhodně neměla! "Chm...tak to abys ho nikdy nedokončil." Nevinně jsem nadzvedla obočí a nasadila andělský úsměv. Nechtěla jsme aby odešel, ale sama jsem nevěděla proč.
Milli Yaguma
Milli Yaguma
Mizukage
Mizukage

Počet príspevkov : 963

Shinobi
Vesnice:
Klan:

http://postapocalypticarmy.slovakforum.net/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 1 Jul - 9:23

Srdečně se zasmál, nad její informací o tom, proč prolezla akademii.
"No, tak to jsme na tom asi dost podobně," mrknul na ní a zdolal další kousek danga. Na špejli zbývala poslední kulička.
"Nekonečný znak... Možná by to bylo celkem fajn. Už nikdy bych se nenudil," usmál se na ní a přesunul špejli s posledním kouskem danga nenápadně na její talíř. Pak vytáhnul prázdný svitek a částečně ho rozvinul na stole.
"Obávám se, že ale tohle nebude ten případ."
Jeho prsty začali modře zářit, jak do nich soustřeďoval čakru a následně s nimi začal "tančit" po papíře. Vypalovali na něm znak, složitý znak, kreslený pěti prsty najednou, jak to uměl jen málo kdo. Když se ale na něj člověk zadíval pozorně, mohl zjistit, že je to ve skutečnosti mapa Iwy. Ne zcela přesná, ale beze sporu mapa Iwy.
"Zatím mám tenhle kus," ukázal Kimiko to, co právě vytvořil. Jediný důvod, proč znak kreslil ještě, než byl hotový, bylo, aby se o něj mohl podělit s ní.
"Ještě mi celkem velký kus zbývá," vysvětlil.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Milli Yaguma Sun 1 Jul - 9:29

Když posouval Dango na můj talířek koukala jsem se všude jen ne na něj a na Dango, když to bylo hotové nasadila jsem překvapený výraz. "A hele ještě mi tu zbyl kousek...jak jsem mohla zapomenout." Zazubila jsem se a kuličku slupla. Když vytáhl svitek podepřela jsme si hlavu a sledovala ho, bylo to fascinující. "Mapa?" Zamrkala jsem a pozorně si znak prohlídla. "Á no...k čemu ty znaky? Slouží to k něčemu nebo je to jen na zahnání nudy?" Zvedla jsme k němu tázavě oči.
Milli Yaguma
Milli Yaguma
Mizukage
Mizukage

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 1 Jul - 9:37

Nad jejím hraným překvapením z danga se člověk prostě nemohl minimálně neusmívat.
Pak už se ale oba věnovali svitku. Na její otázku pokrčil rameny.
"Někdo by to tak mohl brát," uznal. Pro něj to byl ale jen krásný složitý znak. Hned na to však od holčičky zazněla další otázka.
"Víceméně. Znaky jsou krásné, jsou všude kolem nás. A pečetě jsou znaky, které ukrývají sílu," zazubil se na ní.
"Některé znaky ani nemusí být pečetě, aby jí pro někoho měli," mrknul na ní.
"Co myslíš, na co se asi prvně podívá neznámý ninja, když potká jiného shinobi, kterého nikdy před tím neviděl?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Milli Yaguma Sun 1 Jul - 9:43

Byla jsem zmatená, nepobírala jsem to ale nedávala jsem to znát. Našpulila jsem pusu a začala přikyvovat jakože chápu. Pak zazněla otázka a já zamrzla. "No...ehm třeba na čelenku?" Vypadlo ze mě po chvíli a doufala jsem, že jsem se trefila. Já bych se teda koukla na čelenku abych věděla o čem si s ním mám povídat.
Milli Yaguma
Milli Yaguma
Mizukage
Mizukage

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 1 Jul - 9:49

Roka se usmál.
"Jasně, že na čelenku," ťuknul jí do čela.
"Aby jsi zjistila odkud je. A to poznáš podle znaku," mrknul na ní a začal rolovat svitek.
"Znaky vesnic jsou pro lidi důležité. A to neumí nic jiného, než prostě být pěkné," vysvětlil jí. A pak se rozhlédl kolem. Měl pocit, že mu něco chybí. Po chvíli mu to došlo a začal si z ruky strhávat staré nikotinové náplasti. Chtělo to nové.
A taky někde musím sehnat zapalovač.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Milli Yaguma Sun 1 Jul - 9:57

Ruka mi vystřelila k čelu a podrbala jsem se, přitom jsem se dál koukala na znak.
"Ahááá" Bliklo mi a zazubila jsem se, byla jsme si jistá, že jsem to aspoň malinko pochopila. Spokojeně jsem se opřela a založila ruce na prsou. Když začal strhávat náplasti vykulila jsem znova oči. "Co to je? to je něco jako ty náplasti se zvířátky když se řízneš?"
Milli Yaguma
Milli Yaguma
Mizukage
Mizukage

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 1 Jul - 10:07

Jeho otázka ho mírně zaskočila.
Nóó, ne tak docela... zadíval se na holčičku a přemýšlel, jak jí to vysvětlit, něco mu říkalo, že to nebude zase tak jednoduché. Zmuchlal strhané náplasti do kuličky a zadíval se na ní.
"Viděla jsi někdy někoho kouřit?" začal řečnickou otázkou o které si byl skoro stoprocentně jistý, že odpověď na ní bude kladná.
"A měla si někdy něco opravdu ráda? Myslím třeba jídlo," na chvíli se zamyslel.
"Myslím, že máš moc ráda dango," pousmál se a mrknul na ní.
Pak se pokusil pokračovat ve vysvětlování.
"Když jsem byl takové prtě jako ty, měl jsem moc rád cigarety. A když jsem pak rost, neměl jsem je ani tak rád já jako moje tělo. Nemohl jsem bez cigaret vydržet. Tyhle náplasti ti nezalepí ránu, když se řízneš, ale zalepují mojí chuť na cigarety."
Domluvil a zkoumavě se na ní zadíval.
Pochopila to?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Milli Yaguma Sun 1 Jul - 10:13

Mlčela jsem a zírala na něj, pochopila jsme. "Ty..." Začala jsme zvedat ruku a nakonec na něj ukázala. "...kouříš?!" Vykulila jsem oči. "Víš vůbec že je to škodlivé? Tvoje plíce budou brzo tak černé jako uhlí, nebudeš moct dlouho běhat protože to neudýcháš a umřeš dřív než bys měl." Začala jsem se svou přednáškou. "A cos to řikal? Tys kouřil už v mém věku? Ve 14? To ti to doma prošlo?"
Milli Yaguma
Milli Yaguma
Mizukage
Mizukage

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 1 Jul - 10:25

Z nějakého důvodu mu její reakce přišla vtipná. Možná proto, že tohle slyšel už z mnoha úst, ale ještě nikdy ne z úst veledůležitého prcka. Rozesmál se.
"Abych byl upřímný, zemřu dřív než bych měl pravděpodobně tak, jako tak. A nemyslím si, že bych žil tak dlouho, aby se na mě všechny ty příznaky projevily," mrknul na ní. Její další otázka ho ale upřímě zaskočila.
"No, abych řekl pravdu, já jsem se doma v tvém věku moc neukazoval," řekl rozpačitě a zavěsil si malíček do tunelu v jednom ze svých uší.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Milli Yaguma Sun 1 Jul - 10:30

Oči jsem měla pořád vykulené a hledala vhodná slova. Nakonec jsme si všimla něčeho dalšího, zalapala jsem po dechu a naklonila se tak abych na to lépe viděla. "Máš díru v uchu," poznamenala jsem vykolejeně. Chytla jsem se za srdce v předstíraném infarktu a zase se opřela. "No tohle," zamrkala jsem několikrát a sledovala ho.
Milli Yaguma
Milli Yaguma
Mizukage
Mizukage

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 1 Jul - 10:36

Podařilo se jí ho opět rozesmát. A to jak její poznámkou, tak hraným infarktem.
"Ale no tak, nekolabuj tady, nebo tě někdo ještě vezme vážně a budeme mít malér," zazubil se na ní a vyndal malíček z tunelu.
"Neboj, to není nic špatného. Je to stejná dírka jako ta, ve které lidé nosí náušnice. Akorát tahle je trochu větší," vysvětlil jí, mrknul na ní a pak zvednul znovu ruku malíček a skrz tunel jím na ní zamával.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Milli Yaguma Sun 1 Jul - 10:42

"Trošku větší?" Uchechtla jsem se a zalapala po dechu když na mě malíčkem zamával. "Loni mi chtěla máma nechat píchnout dírky na náušnice ale..." Odhrnula jsem vlasy tak aby mohl vidět že tam žádná dírka ani náušnice není. "...ta pani mě nedokázala udržet v křesle." Zazubila jsme se, opět jsem byla hrdá na co bych neměla...bála jsem se jehel.
Milli Yaguma
Milli Yaguma
Mizukage
Mizukage

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 1 Jul - 10:47

Roka se jí zazubil na oplátku.
"Ty jsi opravdu zvláštní prtě, víš to?"
Zadíval se na její uši.
"Ale neměla jsi se čeho bát, umějí to tak, aby to nebolelo. Vážně," usmál se na ní.
Rozhlédl se kolem a vyndal z kapsy jednu nikotinovou náplast, kterou si přichytil na ruku místo kuličky, kterou žmoulal v ruce.
"Co kdyby jsme se šli někam projít," mrknul na ní.
"Nebo tě baví sedět v tomhle krámku?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Milli Yaguma Sun 1 Jul - 10:51

"No jistě, jsem si toho plně vědoma." Zatvářila jsme se veledůležitě a pohodila vlasy, následně jsem nafoukla dotčeně tváře. "A kdo říká, že jsme se bála? Já se bolesti nebojím! To bolest se bojí mě." Zářivě jsem se usmála a vyskočila na nohy. "Jdeme, jdeme." Popohnala jsem ho a rázovala si to z krámku, před ním jsem se zastavila a čekala.
Milli Yaguma
Milli Yaguma
Mizukage
Mizukage

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 1 Jul - 11:01

"Jistě a proto si z toho křesla utekla ty a ne ona, že?" zazubil se a sledoval její okamžitou reakci na dotaz, zda se nechce projít. Zatím co ona už dávno stála před krámkem, on se teprve zvednul. Neměl kam spěchat. Nemyslel si, že by utekla daleko bez něj a nehodlal se nějak stresovat. Prostě se protáhl a normálním tempem došel k východu.
"Tak kam to bude?" zeptala se, když se postavil vedle ní před vchodem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Milli Yaguma Sun 1 Jul - 11:28

"Jdeme k jezeru..nikdo kromě obyvatel vesnice o něm neví. Ale ty budeš mít tu čest se tam dostat." Zatvářila jsem se tajemně a pak se zazubila. Roztáhla jsem ruce, zatočila se na jedné noze a pak se vydala pryč. Vedla jsem ho uličkami směrem k Leknínovému jezeru.
Milli Yaguma
Milli Yaguma
Mizukage
Mizukage

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 1 Jul - 11:35

Roka se na ní usmál a hned na to se vydal za ní a trochu přidal, aby ní následně srovnal krok.
"Nepřemýšlela jsi nad tím, že by ses dala k divadlu?" okomentoval její předchozí výstup se zazubením, potom však již dával pozor na cestu. Věděl, že to tu bude muset projít ještě jednou, ale stejně - co kdyby mu unikl nějaký zajímavý znak?
(přesun oba)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 1 Jul - 19:09

Roka se zase vrátil ke své "práci". Uklidňovalo ho to. Setkání s Kimiko bylo zajímavé, ale zanechalo v něm podivný znepokojený pocit. Sám nechápal proč. Bylo to náročné.
Procházel ulicemi a z hlavy vytěsnil všechno, co se netýkalo toho komplikovaného symbolu. Teď si připadal klidně. Bylo to něco, co tak dobře znal. A co uměl. Kdyby si o tom někdy promluvil s nějakým mnichem, nejspíš by to označil za meditaci. Byl to tak trochu útěk před světem. Který se mu narozdíl od znaků nepovedlo nikdy pořádně pochopit.
(přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kin Yuki Mon 2 Jul - 19:07

"Dango, dvakrát prosím," trefili jsme se přesně do chvíle, kdy se prodavač chystal zavírat. Přece jen nás ale ještě obsloužil. Zaplatila jsem a pak podala jednu špejli Kimiko. "Dobrou chuť," prohodila jsem vesele, zatímco jsem se sama pustila do druhé porce. Dango jsem měla ráda. Ve skutečnosti jsem ale jen skrývala napětí, se kterým jsem čekala, jestli se za námi nakonec vydal i Midotsuchi.
Kin Yuki
Kin Yuki
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet príspevkov : 2208

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan: Yuki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Milli Yaguma Mon 2 Jul - 19:13

"Děkuju!"
Zářivě jsme se usmála a vzala si špejli.
Olízla jsem se a snědla první kuličku.
"Ježiš to je tak dobrý!"
Zahuhlala jsem s plnou pusou a spokojeně přejížděla očima po okolí.
Milli Yaguma
Milli Yaguma
Mizukage
Mizukage

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 2 Jul - 19:21

"Trikrát," stihol som si ešte objednať tretiu porciu, keďže bolo Dango mojim najobľúbenejším jedlom. "Chcete počuť o lietaní? Prečo odo mňa? To predsa ty a Teiji, obaja ste boli z lietania unesení. A ak si ešte dobre pamätám, hovorila si niečo o tom, že budeš mať krídla. Nemám pravdu?" Zatiaľ, čo som čakal na odpoveď od Konan, dotkol som sa Kimiko za rameno. Mohla tak ucítiť náhlu stratu váhy, možnosť vznášať sa. "Je to iba dočasné. Keď sa zasa dotkneš zeme, potom technika skončí."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kin Yuki Mon 2 Jul - 19:28

Kývla jsem na znamení poděkování, když se dotkl Kimiko.
V té chvíli jsem také dojedla. Přece jen toho bylo žalostně málo na to, jak bylo Dango dobré.
"Neříkejte, že jste nebyl nadšený, když jste letěl poprvé," odvětila jsem. "A ano, to jsem říkala a mluvila jsem pravdu, " dodala jsem ke zmínce o křídlech.
Kin Yuki
Kin Yuki
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet príspevkov : 2208

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan: Yuki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Milli Yaguma Mon 2 Jul - 19:31

Když se mě dotkl dala jsem si do úst další kuličku a málem jí zase vyplivla když jsem zjistila že se vznáším.
"Pane bože." Zahuhlala jsem a polkla.
"V tom případě se už země nikdy nedotknu."
Zazubila jsem se a snědla poslední kuličku.
Pak jsem skrčila nohy a objala si je, teď se ve vzduchu vznášela obří kulička.
Milli Yaguma
Milli Yaguma
Mizukage
Mizukage

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content