Řeky, potoky, lesy
+12
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Neuro Uchiha
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Ayame Takahashi
Yoko Ayme
Nukenin
Shinobi
ANBU
Kushina Uzumaki
Ryuzaki Kaguya
Noriko Kana
16 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 33 z 40
Strana 33 z 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: Řeky, potoky, lesy
jakmile se stěny pevně semknuli a spojili se zemí technika byla dokončena celá armáda byla lapena v krystalovém rudém labyrintu. Podívala se na Mizukage
"Vážně mi lichotíte, Lady, měla bych vám to asi nějak oplatit že? POradím vám pokud se hned teď neobalíte chakrou skončíte jako vaše vesnice protože u mě stačí jen pouhé lusknutí a tohle všechno tady zmizí" ušklíbla jsem se ironicky
"Vážně mi lichotíte, Lady, měla bych vám to asi nějak oplatit že? POradím vám pokud se hned teď neobalíte chakrou skončíte jako vaše vesnice protože u mě stačí jen pouhé lusknutí a tohle všechno tady zmizí" ušklíbla jsem se ironicky
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Časť divízie pod vedením Tsuchikageho pribehla pred veľký kryštál.
Rozmiestnili sa a všetci použili na jedno miesto "Suiton: MIzurappa!"
Pod tlakom vody začal kryštál praskať. Shinobi bez suiton čakali na šancu zaútočiť.
Rozmiestnili sa a všetci použili na jedno miesto "Suiton: MIzurappa!"
Pod tlakom vody začal kryštál praskať. Shinobi bez suiton čakali na šancu zaútočiť.
Anonymní- Anonymní
Doběhla jsem tam za nimi a loutkaři rozmístili loutky kolem celá armády. Spustili znovu palbu pomocí všelijakých zbraní a pomocí chakrových vláken to znovu a znovu opakovali, čímž se snažili upoutat pozornost armády.
Měla jsem útoky na dálku, tak jsem vše pozorovala z povzdálí a spojila ruce dohromady. Chtěla jsem na ně poslat písečnou lavinu, ale všimla jsem si krystalu.
Kso. Zvedla jsem ruku a divize za mnou přestala s palbou.
Opravdu, ale opravdu začínám být na růžovou a krystal sakra alergická!
Měla jsem útoky na dálku, tak jsem vše pozorovala z povzdálí a spojila ruce dohromady. Chtěla jsem na ně poslat písečnou lavinu, ale všimla jsem si krystalu.
Kso. Zvedla jsem ruku a divize za mnou přestala s palbou.
Opravdu, ale opravdu začínám být na růžovou a krystal sakra alergická!
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Keď som si všimla čo robí tak som len zrevala na klan Kamizuru a aj Aburame.. polovcia ich členov zodvihli ruky nad seba a nad armádou sa vytvorila bariéra z chrobákov ktorá rotovala a doslova ničila naždý kryštál ktorý sa k nej čo i len priblížil.. /len v o dosť väčšom štýle.. o chvíľku som sa shunshinla až k Reine.. stála som od nej iba kúsok.. nie .. nenechám aby sa k Himi priblížila.. prebehlo mi hlavou a zaútočila som na ňu pomocou Kiba swrodov..
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
Právě jsem dorazil,a viděl obrovský krystalický objekt.Co to?!Pak jsem si všiml Reiny a Hitomy.Ta mrcha?Kawarimi no jutsu,pak jsem vyskočil do vzduchu a udělal pečetě.Katon: Goryuuka no jutsu!,velký ohnivý drak letěl velkou rychlostí,přímo na Reinu.
Anonymní- Anonymní
,,Mor nebývá zrovna pěkný, řekla bych, že ty o svůj vzhled pečujete." usmála jsem na ni sladce. ,,Ale..chceš mě snad zachránit, že mi radíš?" opět sladký nevinný úsměv. Uvnitř jsem však byla nervozní. Ksoo..teď co?!... Ruce jsem dala za záda, už tu byl ruch. Složila jsem pečetě.
,,Hyouton: Hyourou no Jutsu!" Reino tělo se obalilo do ledu. NEmohla se hýbat a když na ni někdo zaútočí, bude po ní.
,,Hyouton: Hyourou no Jutsu!" Reino tělo se obalilo do ledu. NEmohla se hýbat a když na ni někdo zaútočí, bude po ní.
Anonymní- Anonymní
Hned po tom co Reina zmrzla,velký ohnivý drak do ní narazil.Díval jsem se nervozně směrem ke kouři a sledoval co se stane...
Anonymní- Anonymní
nečekala jsem než něco udělají ještě předtím než Himi zaútočila vytáhla jsem kunai a z okolí vzlétly velmi ostré jehlice všechny v rapidní rychlosti a přesnoti směřovali na Mizukage na celé její tělo ze všech stran a já hodila s přesností kunai po Lizzy a hejno brouků alespoň na čas skrystalizovala pak jsem dala prsty do daní pozice připravena lusknout ...
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
(lidi TIME já to nestíhám sledovat kdo na mě všechno útočí, jsem tu na vás sama jestli jste si nevšimi Akyio se nemohl dostat do labyrintu! trochu prosííím spomalte a já v půl odcházim učit zumbu na dvě hodiny tu nebudu)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Stačilo mi lehce hnout rukou a utvořilo se kíolem mě ledové vězení, které jehlicím zabránilo. Jehlice od led zacinkaly a popadaly na zem. Led zmizel a já čekala co dál. Když budem útočt, zabije nás hned. Vraždila jsem ji pohledem.
Anonymní- Anonymní
Zo zadu na mňa išlo Goryuuka od Akyuuho /debile =.=/ z predu na mňa letel kunai no len som cukla ústami a okolo mňa sa vytvorila dosť silná kupola z ultrazvukových vĺn ktoré odrazili oba útoky.. po tom som sa len zahľadela do očí Reine a mierne som sa pousmiala.. zo svojho tela som začala vysielať ohromne silné ultrazvukové vlny, doslova zabránili pohybu všetkých ľudí ktorý stáli okolo mňa vo vzdialenosti 20 metrov.. ďalej som len na ňu letela a chcela som ju seknúť po ramene..
Shinobi
Klan:
(to nebude fungovat )
nehýbala jsem se ale cítila jak labyrint slábne
"Tak dost přestaň zruš tu techniku nebo lusknu prstem a nikdo z vás tady to nepřežije!" křikla jsem k té blondýnce
nehýbala jsem se ale cítila jak labyrint slábne
"Tak dost přestaň zruš tu techniku nebo lusknu prstem a nikdo z vás tady to nepřežije!" křikla jsem k té blondýnce
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Přelétávala jsem nad nimi a sledovala každý pohyb.
Teď jsem byla celkem vysoko, kolem mne ještě tři velké vrány, ale byla jsem připravená kdykoliv pomoc. Zamyšleně jsem sledovala i Nawakiho.
Díky bohu za Byakuugan!
Zaregistrovala jsem její slova.
Což o to... Mě pomůžou moje vrány z chakry, přes ty se krystal nedostane.
Stačila jen chvíle a bylo jich okolo mne víc.
Když bude potřeba... Nikoho to nebude moct zabít.
Teď jsem byla celkem vysoko, kolem mne ještě tři velké vrány, ale byla jsem připravená kdykoliv pomoc. Zamyšleně jsem sledovala i Nawakiho.
Díky bohu za Byakuugan!
Zaregistrovala jsem její slova.
Což o to... Mě pomůžou moje vrány z chakry, přes ty se krystal nedostane.
Stačila jen chvíle a bylo jich okolo mne víc.
Když bude potřeba... Nikoho to nebude moct zabít.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
,,Lizzy, dost!" křikla jsem. ,,Co tedy chceš, Reinou?!!" zavrčela jsem.
Anonymní- Anonymní
"Reino vzdej to!" křikla jsem k ní. "Jsi tu sama, to nemá cenu!" dopadla jsem na zem. "Přestaň zabíjet svoje i naše lidi a vzdej se!" mluvila jsem klidně, ale něco uvnitř mi říkalo, že je to stejně k ničemu.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Klan: Akasuna
"ale no tak jste naprosto stejní jako já. Taky necháváte zabíjet nevinné." usmála jsem se zle
--------
"Zabij je hned!"
--------
"Zrušte válku a vítezem vyhlašte mou stranu, pak vás nechám žít!"
--------
"Zabij je hned!"
--------
"Zrušte válku a vítezem vyhlašte mou stranu, pak vás nechám žít!"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Zastavila som pri čom som sa len pozrela na Reinu.. po tom som pohľad obrátila na armádu ktorá bola uveznená v kryštáloch.. Shouhasou: DOMU ! skríkla som a kryštál sa začal boriť a oslobodzovať armádu.. po tom som však začala hrozne kašlať.. vykašlala som na zem kaluž krvi padla som na kolená a v momente technika ktorá zadržaivala Reinu prestala.. pocítila som ohromnú bolesť hlavy.. Doprdele ! .. armáda sa tu ani nemala objavovať.. kto im má kriť prdel a zároveň bojovať proti klanu Kana? pomyslela som si no myšlienky mi prehlúšila bolesť.. musela som sa na chvíľu spamätávať..
Shinobi
Klan:
Sledovala jsem je a poslouchala.
Kdybych každého nechala uzavřít do písečné koule předtím, než by je zkrystalizovala..A pak to zrušila.. Ne, to by asi nebyl dobrý nápad..
Nechala jsem myšlení myšlením, a poručila divizi ať se popřípadě připraví.
Kdybych každého nechala uzavřít do písečné koule předtím, než by je zkrystalizovala..A pak to zrušila.. Ne, to by asi nebyl dobrý nápad..
Nechala jsem myšlení myšlením, a poručila divizi ať se popřípadě připraví.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Klan: Ayme
"Smůla:" alespoň ten zbytek krystalu explodoval a vzal sebou přes polovinu jejich armády
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Moja divízia iba sledovala, ako sa kryštál rozpadol. Rozbehli sa na pomoc ninjom, ktorí prežili.
Anonymní- Anonymní
(Musím jít Tsukiko to má za mě na starost hraj mím jménem prosím :-* )
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Několik ninjů zachránily mé vrány, které je sevřely ve svých křídlech jen chvíli předtím než luskla prsty. Zavrčela jsem.
Jak... Jak mohla udělat něco tak... Krutého?
Zničeně jsem se rozhlížela a hledala mezi živými známé tváře.
Jak... Jak mohla udělat něco tak... Krutého?
Zničeně jsem se rozhlížela a hledala mezi živými známé tváře.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Stačila jsem to sharinganem zaregistrovat, ale nemohla jsem už skoro nic dělat. Vyvolala jsem Gaaru a co největší počet lidí ve svém okolí jsem obalila pískem. Nebylo to Bůh ví co, ale aspoň o něco jsem se pokusila.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Klan: Akasuna
Tam mrcha...''Kokuangyo no Jutsu '',najednou Reina neviděla nic jen tmu.''Katon: Gokakyu no jutsu'',velká ohnivá koule byla kousínek od slepé Reiny.
Anonymní- Anonymní
Strana 33 z 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Similar topics
» Ramena řeky Amymoné a země kolem (sídlo Hydry)
» Lesy...
» Opičie lesy
» Pralesy a deštné lesy
» Lesy v Yuki
» Lesy...
» Opičie lesy
» Pralesy a deštné lesy
» Lesy v Yuki
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 33 z 40
Povolení tohoto fóra: