Řeky, potoky, lesy
+12
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Neuro Uchiha
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Ayame Takahashi
Yoko Ayme
Nukenin
Shinobi
ANBU
Kushina Uzumaki
Ryuzaki Kaguya
Noriko Kana
16 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 18 z 40
Strana 18 z 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: Řeky, potoky, lesy
Charka ktorá zo mňa prchala vďaka Rokubimu Kunai odrazila.Hele nemá cenu na mňa útočiť ..to je hlupák ale niečo sa mi nepáči. a čo to je?mám pocit ako keby bol...ale radšej nič.. tak dobre..
Anonymní- Anonymní
''proč by nemělo cenu na tebe útočit ?''
otázal jsem se s úsměvem
otázal jsem se s úsměvem
Anonymní- Anonymní
To není tvoja vec... usmiala som sa ale skôr ľadovo.Povedz nevieš ako sa ide do Kiri?
Anonymní- Anonymní
Prečo!rozzúrila som sa.Musím sa vrátiť a trénovať tak mi povedz cestu!
Anonymní- Anonymní
seskočil jsem se stromu a přišel jsem blíže k ní
''nemám důvod ti to povědět''
řekl jsem a na tváři jsem měl sladký úsměv
''nemám důvod ti to povědět''
řekl jsem a na tváři jsem měl sladký úsměv
Anonymní- Anonymní
Bože čo je to zač?pomyslela som si.To nie je pekné od teba!nahnevane som sa mu pozrela na tvár.
Anonymní- Anonymní
Genin..učí ma mizukage aspoň by mala..špecialní tréning prečo? nechápavo som pozerala.
(pokračko zajtra mamka ma vyháňa ;( )
(pokračko zajtra mamka ma vyháňa ;( )
Anonymní- Anonymní
''tak genin kterého učí mizukage''
řekl jsem si pro sebe
''jen tak''
řekl jsem si pro sebe
''jen tak''
Anonymní- Anonymní
sledoval jsem ji
''pověz, kolik ti je let ? a jak jsi se dostala do tohohle lesa''
''pověz, kolik ti je let ? a jak jsi se dostala do tohohle lesa''
Anonymní- Anonymní
Je neslušné sa pýtať dievčaťa na vek...a ani neviem išla som na prechádzku a nejako som zablúdila už je to asi týždeň a ešte som nenašla ako sa dostanem späť do Kiri. pozerala som dookola či niečo nespoznám.
Anonymní- Anonymní
''dobře''
zamumlal jsem a sledoval jsem jí, přemýšlel jsem nad tím jestli jí unesu
zamumlal jsem a sledoval jsem jí, přemýšlel jsem nad tím jestli jí unesu
Anonymní- Anonymní
Tak čo povieš ako sa ide do Kirigakure musím sa vrátiť! povedala som ľadovo.
No tak to z nej vymláť!a čo si? určite je silnejší!ale ty máš moju sílu!Tvoja síla je mi k ničomu keď to neviem ovládať!a preto potrebujem aby ma učila Mizukage!TY BAKA! o to ide keď sa nevieš ovládať je to super! už som sa naštvala a silno som sa bochla.Drž už hubu sakra!
No tak to z nej vymláť!a čo si? určite je silnejší!ale ty máš moju sílu!Tvoja síla je mi k ničomu keď to neviem ovládať!a preto potrebujem aby ma učila Mizukage!TY BAKA! o to ide keď sa nevieš ovládať je to super! už som sa naštvala a silno som sa bochla.Drž už hubu sakra!
Anonymní- Anonymní
Zamrzla som.Já neviem o čom hovoríš...*anime kvapka*.
Ty hlupák!čo som zasa urobil to ty robíš blbosti ako malé dieťa,nadávaš mi a pri tom ta všetci počujú....Zatvárila som sa mrzuto.To nič to bolo ehm...sama pre seba... snažila som sa vykrútiť.
Ty hlupák!čo som zasa urobil to ty robíš blbosti ako malé dieťa,nadávaš mi a pri tom ta všetci počujú....Zatvárila som sa mrzuto.To nič to bolo ehm...sama pre seba... snažila som sa vykrútiť.
Anonymní- Anonymní
Hovorím pravdu,sama pre seba si...h..hovorím komu by som to mala hovoriť?trocha som sa zakoktala ale ďalej som sedela na Yui.
Anonymní- Anonymní
přišel jsem k ní a chytl jsem jí za tričko, vyzdvihl jsem jí do vzduchu a stáhl jsem jí z Yui a položil jsem jí u mě nohami na zem
''mluv''
''mluv''
Anonymní- Anonymní
OKAMŽITE MA PUSŤ!naštvaná som sa neovládla a moja chakra bola tak silná že bola vidieť.
Niekto ako ty by na mňa nemal vôbec dotýkať Nukenin!
Niekto ako ty by na mňa nemal vôbec dotýkať Nukenin!
Anonymní- Anonymní
''co máte pořád s tím nukeninem''
pověděl jsem klidným hlasem a vzdychl jsem se
pověděl jsem klidným hlasem a vzdychl jsem se
Anonymní- Anonymní
Tak mi už povedz ako sa ide do Kiri!nemám čas! povedala som.Musím trénovať než to začne... povedala som tak potichu že to bolo ledva počuť.
Anonymní- Anonymní
To čo si hovorím sama pre seba ti do toho ni.... uhni teraz som na rade já!Nie ešte nie!ale áno zdržuje ta a nepáči sa mi!to mi je jedno ale prestaň! neskoro!
Nedopovedala som vetu a okamžite zo mňa začalo prchať veľké množstvo chakre.Chakra bola studená.Nie ešte nie prosím!Dám ti šancu ale okamžite nech povie ako sa tam ide musíš trénovať!Dobre...Nemám čas musíš mi povedať ako sa ide do Kiri inak bude zle neovládnem sa!
Nedopovedala som vetu a okamžite zo mňa začalo prchať veľké množstvo chakre.Chakra bola studená.Nie ešte nie prosím!Dám ti šancu ale okamžite nech povie ako sa tam ide musíš trénovať!Dobre...Nemám čas musíš mi povedať ako sa ide do Kiri inak bude zle neovládnem sa!
Anonymní- Anonymní
Strana 18 z 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Similar topics
» Ramena řeky Amymoné a země kolem (sídlo Hydry)
» Lesy...
» Opičie lesy
» Pralesy a deštné lesy
» Lesy v Yuki
» Lesy...
» Opičie lesy
» Pralesy a deštné lesy
» Lesy v Yuki
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 18 z 40
Povolení tohoto fóra: