Pralesy a deštné lesy
+2
Noriko Kana
Ayame Takahashi
6 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 1 z 5
Strana 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
Re: Pralesy a deštné lesy
Šel jsem lesem a najednou se zastavil. Sakra! Žádná stopa. Asi se budu muset vrátit. Než jsem se ale vydal zpět sedl jsem si pod jeden strom a chvíli odpočíval.
Anonymní- Anonymní
Přiletěli jsme a když drak přistál, sesedli jsme. Odvolala jsem ho. ,,Tak jdeme.'' Rozešli jsme se mezi stromy. Po chvíli chůze jsme uviděla člověka sedícího u stromu. Schovali jsme se za keř a pozorovali jsme ho.
Shinobi
Všiml jsem si něčeho podezřelého za keřem. Dělal jsem, že o ničem nevím a sledoval dále okolí.
Anonymní- Anonymní
Stále jsem byla za keřem, když Shi vylezla z poza něj a přistoupila k Seitovi.
Shinobi
,,Aa co to?" Rychle jsem vyskočil na nohy, když jsem uviděl Shi. Chvíli jsem ji pozoroval a dával si radši pozor, kdyby náhodou.
Anonymní- Anonymní
,,Není nebezpečná. Zatím.'' Řekla jsem s úsměvem a vystoupila jsem z poza keře. Následovali mě leopard a lev.
Shinobi
,,Hm to je dobré vědet." Podíval jsem se na dívku co vyšla z poza keře. ,,Tebe mají asi zvířata rády ne?"
Anonymní- Anonymní
,,Zrovna si jdu pro další.'' Usmála jsem se. ,,Asi si tady neviděl nějakého jaguára, co?''
Shinobi
,,Jaguára hm to asi ne. Ale jak se tak dívám tak tady to asi problém nebude najít pro tebe." Posadil jsem se zase pod strom a díval se jejím směrem.
Anonymní- Anonymní
,,Souhlasím.'' Usmála jsem se. Shi k němu mezitím přiběhla a začala se k němu lísat.
Shinobi
Usmál jsem se a odvážil jsem se i Shi pohladit. ,,Takových milých zvířat by mohlo být víc."
Anonymní- Anonymní
Shi začala spokojeně příst a přitulila se k němu. ,,Moje zvířata jsou všechna milá.'' Usmála jsem se a jednou rukou jsem pohladila Tenshiho a druhou Taiya.
Shinobi
,,No to věřím." Podíval jsem se na ty dva. Pohladil jsem ještě Shi a pak se díval zase její směrem.
Anonymní- Anonymní
Přešla jsem blíž, opřela jsem se o kmen protějšího stromu a sledovala jsem Seita. Tenshi a Taiyo si u mě lehli a Shi se nadále nechávala hladit.
Shinobi
Díval jsem se na ni. ,,Hele nerad bych tě od něčeho zdržoval." Sám jsem se ztratil při misi. Při té myšlence jsem se lehce usmál.
Anonymní- Anonymní
,,V pohodě. Stejně si mě většinou najdou sami.'' Usmála jsem se. Začala jsem přemýšlet nad tím, proč se usmívá, když mě vyrušil štěkot a vytí. Podívala jsem se směrem, odkud zvuk vycházel. Mezi stromy se mihlo něco hnědého a potom něco šedého. Jelikož jsme byli na malé mítince, bylo zde dobře vidět. Najednou ze stromoví vyskočila ta hnědá ,věc' a zřítila se k zemi. Z lesa vyběhlo i to šedé, z čehož jsem poznala smečku vlků. Chtěli na svou kořist zaútočit, ale máchla jsem tukou a obklopila jsem jí zdí z květin. Moje tři šelmy mezitím zahnaly vlky zpět do lesa. ,,Ani jsme nemuseli čekat dlouho.'' Poznamenala jsem.
Shinobi
Díval jsem se na tu smečku vlků. ,,Hm to jo no. Má štěstí, že běžel tudyma. Jinak bys asi musela najít nového."
Anonymní- Anonymní
,,Jak jsem řekla, najdou si mě. Proto vím, který je ten pravý.'' Vyšla jsem směrem ke květinové hradbě.
Shinobi
,,Hm zajímávé." Otočil jsem se směrem ke květinové hradbě a sledoval co se bude dít.
Anonymní- Anonymní
Přešla jsem až k hradbě. Když jsem před sebou kousek otevřela, jaguár na mě zaútočil. Rychle jsem jí zase zavřela. Někoho mi to připomíná. Tss... Usmála jsem se a nechala jsem hradbu úplně opadnout. Když na mě chtěl zaútočit, postavil se mu do cesty Tenshi. V útěku mu bránili Shi a Taiyo. ,,Tohle bude dlouhý den.'' Řekla jsem s úsměvem.
Shinobi
Přešel jsem blíž k nim a sledoval obklíčeného jaguára. ,,Ten už moc šancí asi nemá."
Anonymní- Anonymní
Sedla jsem si do dřepu. Všechny moje šelmy si lehly a nijak ho neohrožovaly. Pozorně jsem ho sledovala.
Shinobi
Sedl jsem si kousek od nich a sledoval taky jaguára uprostřed kruhu.
Anonymní- Anonymní
Přišla jsem blíže k jaguárovi. Vyplašeně uhnul a odběhl na druhý konec kruhu, který ohraničovali Shi, Tenshi a Taiyo. Nevnímala jsem ho a sedla jsem si na zem. Přišla ke mě Shi a začly jsme se mazlit a hrát si. Po chvilce jaguárova zvědavost zvítězila na strachem a přišel k nám blíže. Stále jsme ho nevnímali, dokud se neobjevil asi půl metru od mojí pravé ruky a začal k nám přietrkovat čumák. Zblízka jsem si ho prohlédla. Měl ošklivý kousanec na přední tlapce a od břicha do půli žeber se mu táhla tržná rána. Nehýbala jsem se, ale Shi k němu natáhla hlavu. Po několika neúspěšných pokusech a dotkly čumáky. Pomalu jsem se natáhla a pohladila jsem ho po hlavě. Shi mu celou dobu předávala pocity bezpečí a důvěry.
Shinobi
Strana 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 1 z 5
Povolení tohoto fóra: