Řeky, potoky, lesy
+12
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Neuro Uchiha
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Ayame Takahashi
Yoko Ayme
Nukenin
Shinobi
ANBU
Kushina Uzumaki
Ryuzaki Kaguya
Noriko Kana
16 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 34 z 40
Strana 34 z 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: Řeky, potoky, lesy
/ ale já ten krystal.. zničila T-T..
Ďalej som len ostala na zemi... bolo mi vážne mizerne.. sotva som vnímala niečo okolo seba.. v momente som siahla rukou do vrecka pri čom som nahmatala dve pilulky.. jednu krvotvornú ktorá mi mala nahradiť krv ktorú som vykašlala.. a druhú na chakru.. keď som ich prehltla tak sa aspoň trocha zlepšil môj stav ale.. stále som sotva vnímala okolie ..
Ďalej som len ostala na zemi... bolo mi vážne mizerne.. sotva som vnímala niečo okolo seba.. v momente som siahla rukou do vrecka pri čom som nahmatala dve pilulky.. jednu krvotvornú ktorá mi mala nahradiť krv ktorú som vykašlala.. a druhú na chakru.. keď som ich prehltla tak sa aspoň trocha zlepšil môj stav ale.. stále som sotva vnímala okolie ..
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
Udělala jsem to samé, co PiliKKa a pískem ochránila před explozí co nejvíce lidí, jak se jen dalo.
Snad to přežili skoro všichni.
Snad to přežili skoro všichni.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
(Umm bohužel taky musím jít..Tsuchikage prosím, PiliKKa je vrchní velitel, ale kdyžtak jí trochu pomožte, ať toho není hodně^^" ...zatím se tu mějte^^)
Anonymní- Anonymní
Doběhla jsme k Lizzy. "Dobrá práce!" pousmála jsem se na ni. "Snaž se si odpočinout, ještě tě budeme potřebovat!" pousmála jsem se a kývla k blízkému stromu. "Potřebujeme tě živou, ne mrtvou takže klid!" kývla jsem a odběhla k Yoko. "Zkus nějak sjednotit divize... ať nepanikaří.. potřebujeme mediky!" informovala jsem ji.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Klan: Akasuna
Už jsem toho měl dost. Odvolal jsem své loutky a spojil ruce v pečeť.
Začal jsem se měnit hrůznou rychlostí se zvětšovat a sílit.
Tak, konečně to vyzkoušíme! Nech bojovat za mě!!
Dělej si co chceš. Oddal jsem se síle kamenu.
Zvětšil jsem se a byl vyšší než všichni ostatní. Byl ze mě obrovský hlíněný obr Golem.
"Tak Krystal jo!? A Krystal je ze země!" Golem zakřičel a zašlápl asi deset členů klanu Kana. Proboural krystaly a vytvořil pevnou diamantovou hradbu okolo Reiny.
Začal jsem se měnit hrůznou rychlostí se zvětšovat a sílit.
Tak, konečně to vyzkoušíme! Nech bojovat za mě!!
Dělej si co chceš. Oddal jsem se síle kamenu.
Zvětšil jsem se a byl vyšší než všichni ostatní. Byl ze mě obrovský hlíněný obr Golem.
"Tak Krystal jo!? A Krystal je ze země!" Golem zakřičel a zašlápl asi deset členů klanu Kana. Proboural krystaly a vytvořil pevnou diamantovou hradbu okolo Reiny.
Anonymní- Anonymní
Dva kilometre.. použila som tú techniku o rozlohe dvoch kilometrov.. je zázrak že som pri vedomí.. poondené kinjutsu.. šepla som skôr pre seba, len som prikývla k PiliKKe a radšej som sa oprela o strom.. premohol ma ďalší záchvat kašľa no o chvíľku to prešlo.. na rameni sa mi objavil malinký slimáčik a ja som k nemu natočila hlavu.. potrebujem medika.. šepla som jej smerom pri čom som len pocítila ako mi začala dopĺňať chakru a liečiť .. no nebolo to bohvie čo..
Shinobi
Klan:
Využila jsem všeobecného hluku a seskočila na zem u Lizzy, přičemž chakrový havran si jako přistávací místo vybral několik členů klanu Kana a zablokoval jim chakru, takže se ani jeden z nich nemohl hýbat. Plus je odhodil hezký kus daleko.
"Jsi v pořádku?" moc dobře jsem viděla, že ne.
V dlaních se mi objevila smaragdová chakra a Byakuuganem jsem sledovala, jestli nemá vnitřní zranění.
"Jsi v pořádku?" moc dobře jsem viděla, že ne.
V dlaních se mi objevila smaragdová chakra a Byakuuganem jsem sledovala, jestli nemá vnitřní zranění.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Pousmiala som sa na Shijin.. aspoň som sa o to pokúsila.. nebránila som sa však.. medika som naozaj potrebovala.. pomaly som pocítila ako mojim telom prešla úľava a ako sa mi začínajú hojiť rany, aj tie pod kožou tak tie napovrchu, mala som mierne poškodené pľúca.. preto tiež tá krv keď som kašlala.. ale vyzeralo to že sa to zahojí..
Shinobi
Klan:
Přilétla jsem na blízký strom a přistála na něm. "Tolik vás baví bojovat proti ubohé ženě? Nenechali jste nás ani dopít odpolední čaj..." vzdychla jsem hraně. "To mě docela nahněvalo!" zvedla jsem ruku do výšky. "Sasori-sama! Země je silný element... ale blesk.. je silnější!" pousmála jsem se a namířila rukou na Reinu v diamantové krustě. Blesk vyletěl jako střela a zničil celou ze´d. Pomocí větru jsem zvedla Reinu do vzduchu a přenesla ji k sobě. "Jste jen banda amatérů.." vzdychla jsem. Co bych pro kámen neudělala...
Když armáda viděla, že jejich vůdkyně je v pořádku začali znovu útočit. Zavírali ninji do krystalu, který jsme já pomocí blesku rozbíjela.
/Prosím pomalu a postupně^^"... jsem tu zase jen jedna^^"/
Když armáda viděla, že jejich vůdkyně je v pořádku začali znovu útočit. Zavírali ninji do krystalu, který jsme já pomocí blesku rozbíjela.
/Prosím pomalu a postupně^^"... jsem tu zase jen jedna^^"/
Tenshi Ochita- Počet príspevkov : 808
Shinobi
Vesnice:
Klan: Tooya
Zamračila jsem se.
Tohle není dobré... Plíce se hojí dlouho a v tomhle boji ji potřebujeme. Rozhodně víc než mě. Nadechla jsem se.
"Tak jo..." pousmála jsem se a pak jsem ji objala.
"Emerarudonaito!" z celého mého těla se začala šířit smaragdová chakra.
Když byla všude kolem nás, mohl nás oslnit záblesk.
Rychle jsem dýchala. Tahle technika brala hodně chakry.
Odtáhla jsem se a ještě jednou ji Byakuuganem prohlížela.
Po tomhle se jí měla vrátit téměř všechna chakra jako kdyby byla odpočatá a vyléčit všechna zranění.
Tohle není dobré... Plíce se hojí dlouho a v tomhle boji ji potřebujeme. Rozhodně víc než mě. Nadechla jsem se.
"Tak jo..." pousmála jsem se a pak jsem ji objala.
"Emerarudonaito!" z celého mého těla se začala šířit smaragdová chakra.
Když byla všude kolem nás, mohl nás oslnit záblesk.
Rychle jsem dýchala. Tahle technika brala hodně chakry.
Odtáhla jsem se a ještě jednou ji Byakuuganem prohlížela.
Po tomhle se jí měla vrátit téměř všechna chakra jako kdyby byla odpočatá a vyléčit všechna zranění.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Vytáhl jsem Katanu se skočil mezi armádu kana.Snažil jsem se jich co nejvíce pozabíjet a tím nabrat zpět chakru.''Katon: Gōryūka no Jutsu'',drak vlétl mezi celou armádu,a já si hned pak znova dobíjel chakru.
Anonymní- Anonymní
"Grrrr!!!" Golem si vytvořil v ruce kyj a odhodil asi dalších deset členů kana.
"MUHAHAHAHA!!!!!!! UKÁŽU VÁM MOJI SÍLU VY SMRADI!" Země se zatřásla a všichni spadli na zem.
"A TEĎ..VÁM UKÁŽU MOJI ULTIMÁTNÍ TECHNIKU!!" Zaječel jsem a všem doslova tuhle krev v žilách. Byl jsem plný nenávisti, síly, a touhy zabíjet, která neustále sílila, ale naštěstí tu byl klan Kana.
Položil jsem ruce na zem a klan kana se začal pohřbívat zaživa.
"MUHAHAHAHA!!!!!!! UKÁŽU VÁM MOJI SÍLU VY SMRADI!" Země se zatřásla a všichni spadli na zem.
"A TEĎ..VÁM UKÁŽU MOJI ULTIMÁTNÍ TECHNIKU!!" Zaječel jsem a všem doslova tuhle krev v žilách. Byl jsem plný nenávisti, síly, a touhy zabíjet, která neustále sílila, ale naštěstí tu byl klan Kana.
Položil jsem ruce na zem a klan kana se začal pohřbívat zaživa.
Anonymní- Anonymní
Zamračila jsem se. "Sasori-sama ničíte mé dílo!" zavrčela jsem. Zvedla jsem ruce, propletla je a zatočila se. Ze vzduchu sletěl blesk přímo na Sasoriho.
Shinobi
Vesnice:
Celá jednotka ktorú som mala na starosti začala neutralizovať útoky klanu Kana.. ich chrobáci boli všade.. na každom jednom kúsku kryštálov.. mne už bolo viditeľne lepšie... pozorne som sa pozrela na Shijin a na to ako sa pri liečení zadýchala.. arigato.. pousmiala som sa pri čom som jej na rameno posadila slimáčika ktorý jej začal dopĺňať chakru..
Shinobi
Klan:
Přikývla jsem k Pilice a snažila se sjednotit nejbližší divize. Loutkaři opět začali na příchozí Tsukiko vysílat několik zbraní z loutek, ale tak, aby neuškodili spojencům. Stála jsem a z povzdálí to sledovala, snažila se sjednotit všechny divize a udržet Shinobi v klidu, i když to nešlo, když jsem sama měla nervy nadranc.
Připravila jsem si pečetě pro případ, že bych kryla armádu z dálky.
Připravila jsem si pečetě pro případ, že bych kryla armádu z dálky.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Klan: Ayme
V golemově těle se objevila trhlina Trochu jsem zavrávoral a doufal, že zašlápnu několik členů Klanu Kana.
"O kom to mluvíš!? JÁ JSEM TENTO, DUCH ZEMĚ!" pokračoval jsem s pohřbíváním klanu K.
"O kom to mluvíš!? JÁ JSEM TENTO, DUCH ZEMĚ!" pokračoval jsem s pohřbíváním klanu K.
Anonymní- Anonymní
Z ruky my začali vylietavat vrany.
"SAkra o je zlé ked je tu ona."
Obzeral som si okolie
"SAkra o je zlé ked je tu ona."
Obzeral som si okolie
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Klan: Uchiha
"Jubaku no jutsu!" v běhu jsem udělal pečetě a svázal jimi Tsukiko.
"Já jsem tvůj soupeř...Tsukiko-chan!" v očích se mi zablesklo.
"Já jsem tvůj soupeř...Tsukiko-chan!" v očích se mi zablesklo.
Anonymní- Anonymní
Kývla jsem a po chvíli se mi i zklidnil dech.
"Od toho jsem medik." ušklíbla jsem se a znovu si přivolala chakrového havrana.
Byl o něco menší, protože už jsem na ně vypotřebovala většinu své chakry. A léčení mi taky nepřidalo. Poletovala jsem kolem a soustředila se.
"Od toho jsem medik." ušklíbla jsem se a znovu si přivolala chakrového havrana.
Byl o něco menší, protože už jsem na ně vypotřebovala většinu své chakry. A léčení mi taky nepřidalo. Poletovala jsem kolem a soustředila se.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Obrátila jsme se k loukařům. "Pošetilé!" máchla jsem rukou, zvedla se obrovská vlna a všechny zbraně smetla.
Otočila jsem se na Golema. Usmála jsem se. "Líbí se mi tvoje síla... jednou bude moje!!" zasmála jsem se a hodila na něj bleskovou kouli.
Potom mě svázal Assasin. Obráta jsem se na něj. "Ach... Assasin... dlouho jsem se neviděli!!" vítr se zformuloval do šavle a přesekal dřevo. "Změnil jsi se... vyrostl!" usmála jsem se nostalgicky.
Otočila jsem se na Golema. Usmála jsem se. "Líbí se mi tvoje síla... jednou bude moje!!" zasmála jsem se a hodila na něj bleskovou kouli.
Potom mě svázal Assasin. Obráta jsem se na něj. "Ach... Assasin... dlouho jsem se neviděli!!" vítr se zformuloval do šavle a přesekal dřevo. "Změnil jsi se... vyrostl!" usmála jsem se nostalgicky.
Shinobi
Vesnice:
NAd Tsukiko bolo krdel vran.
Dal som pred usta prsty.
Dal som pred usta prsty.
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Klan: Uchiha
Poskládal jsem pečetě. "Kesshō no Yoroi!!" vykřikl jsem a mé pěsti obalil krystal. Rozeběhl jsem se k němu zezadu a vypálil ruku zaťatou v pěst.Akiyuu Uchiha napsal:Vytáhl jsem Katanu se skočil mezi armádu kana.Snažil jsem se jich co nejvíce pozabíjet a tím nabrat zpět chakru.''Katon: Gōryūka no Jutsu'',drak vlétl mezi celou armádu,a já si hned pak znova dobíjel chakru.
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Ano, a tentokrát nadešel čas.." udělal jsem pečetě. Sundal jsem si obvazy z ruky a protočil tři zbývající sharingany. Nadešel čas..
Vytáhl jsem kunai a vyfoukl na něj oheň. Katon: Hi no yaiba
Rozběhl jsem se na Tsukiko.
"Nadešel čas, abych napravil svou chybu!"
Vytáhl jsem kunai a vyfoukl na něj oheň. Katon: Hi no yaiba
Rozběhl jsem se na Tsukiko.
"Nadešel čas, abych napravil svou chybu!"
Anonymní- Anonymní
Postavil jsem se k němu zády a začal skládat pečetě. "Shōton: Kurenai ne Kajitsu!" Celé obrovo tělo se začalo obalovat vrstvou růžového krystalu.Sasori napsal:V golemově těle se objevila trhlina Trochu jsem zavrávoral a doufal, že zašlápnu několik členů Klanu Kana.
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Vylétl jsem nad nepřátelskou armádu s mým jestřábem z jílu.Sranda?Je jich tu dost...Vytáhl jsem dvě velké připravené bomby C3.Jibaku BunshinPak jsem tyto dvě bomby vhodil nad spojeneckou armádu a zvětšil je,mířily velkou rychlostí k zemi.Zároveň jsem vypustil hejnou malých ptáčků na Yoko a PiliKKu aby nemohly zabránit pískem výbuchu,a aby neochránily celou armádu.''Umění je výbuch...Katsu!''Dvě velkdé bomby,stejné co zlikvidovaly Tsukigakure,vybouchly nad armádou,a v tu stejnou chvíly vybouchly i ptáčci u Yoko a PiliKKy...
Anonymní- Anonymní
Strana 34 z 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Similar topics
» Ramena řeky Amymoné a země kolem (sídlo Hydry)
» Lesy...
» Opičie lesy
» Pralesy a deštné lesy
» Lesy v Yuki
» Lesy...
» Opičie lesy
» Pralesy a deštné lesy
» Lesy v Yuki
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 34 z 40
Povolení tohoto fóra: