Řeky, potoky, lesy
+12
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Neuro Uchiha
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Ayame Takahashi
Yoko Ayme
Nukenin
Shinobi
ANBU
Kushina Uzumaki
Ryuzaki Kaguya
Noriko Kana
16 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 36 z 40
Strana 36 z 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: Řeky, potoky, lesy
TENRAN ! skríkla som pri čom som rukou mierila na toho týpka hore.. pred rukou sa mi na nanosekundu zahmíril "zvuk".. v momente sa ohromný vír vytvoril nad mojou rukou a mieril priamo na toho týpka.. trafil všetky nanobomby.. ktoré vybuchli predčasne.. a vír pokračoval ďalej k nemu.. bol tvorený abnormálne vysokým ultrazvukom..
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
Přeměnil jsem se zpět do své podoby. Vyvolal loutku Raikageho.
"TUHLE TECHNIKU ZNÁM! Deidarovo umění...K zemi!" Raikage použil svůj raiton no yoroi a snažil se rozšířit blesky do všech lidíů.
"TUHLE TECHNIKU ZNÁM! Deidarovo umění...K zemi!" Raikage použil svůj raiton no yoroi a snažil se rozšířit blesky do všech lidíů.
Anonymní- Anonymní
Přimhouřila jsem oči. Nic jsem neviděla. Zamračila jsem se. "Víš moc dobře, že hru na schovku jsme nesnášela!" zavrčela jsem temně. Jen jsem čekala, protože nic jiného jsem stejně dělat nemohla.Assasin Senju napsal:Přimhouřil jsem oči.
To nemá cenu. "Máš pravdu, přece na sebe nebudeme útočit takovými bezvýznamnými útoky. Nejsme na hodině v akademii."usmál jsem se.
"Získala jsi zajímavé schopnosti, ale nejsi sama." zkontroloval jsem svou sharingan ruku. Kolik ještě času, kolik ještě technik zvládnu!? Musím to risknout...Tohle je můj boj, ve kterém já riskuju svůj život!!
"Ninpou: Kirigakure no jutsu." okolí se začalo zahalovat mlhou, doufal jsem, že mi někdo z Kiri pomůže, protože přes mlhu vidí jen ten, kdo ji použije.
Tenshi Ochita- Počet príspevkov : 808
Shinobi
Vesnice:
Klan: Tooya
C4? Mám šťastie, že poznám Tonyho-dono!
Priložil som si tričko na nos, aby som bomby nevdýchol.
Pečate som dokočil "Doton: Chidōkaku!"
Zem sa zdvihla a ja som stál za Harukom. Bol som stále neviditeľný a v ruke držal kunai s veternou chakrou. Sekol som na miesto, kde bola jeho hruď.
Nenchám po svete pobehovať nukenina z mojej dediny!
Priložil som si tričko na nos, aby som bomby nevdýchol.
Pečate som dokočil "Doton: Chidōkaku!"
Zem sa zdvihla a ja som stál za Harukom. Bol som stále neviditeľný a v ruke držal kunai s veternou chakrou. Sekol som na miesto, kde bola jeho hruď.
Nenchám po svete pobehovať nukenina z mojej dediny!
Anonymní- Anonymní
''Sasori-dono?Netušil jsem že takový stařík bude ještě žít.Deidarovo umění žije stále.''Řekl jsem,než mě rozdrtila ultrazvuková vlna,která zasáhla i neviditelného tsukikageho(xD)...Zase jsem se proměnil v jíl...Doton: Moguragakure no Jutsu ,znovu jsem se vynořil z poškozeného jílového ptáka.Kso,dochází mi chakra,je tu moc solidních ninjů proti,a žádní spojenci,to je špatné.Ze zbytku jílu jsem udělal C3,aby to odvrátilo pozornost...Katsu!Obrovský výbuch,přez který na mě nebylo vidět,a mířil přímo na armádu.V Rychlosti jsem na ptákovi uletěl,směrem k Reině.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Ksakru.
Jílové potvory vybouchli přímo pode mnou a trochu mě popálily, naštěstí jsem měla písečné brnění, které se pomalu rozsypávalo, ale zastavilo nejhorší.
Sehla jsem se k zemi, jakmile jsem zaslechla Sasoriho a z písku se utvořilo obrovské množství střel, které mířili na toho s jílovými bombičkami.
Pak ale zmizeli, když odletěl. Použila jsem písek a rozprostřela ho před všechny, abych zabránila výbuchu.
Jílové potvory vybouchli přímo pode mnou a trochu mě popálily, naštěstí jsem měla písečné brnění, které se pomalu rozsypávalo, ale zastavilo nejhorší.
Sehla jsem se k zemi, jakmile jsem zaslechla Sasoriho a z písku se utvořilo obrovské množství střel, které mířili na toho s jílovými bombičkami.
Pak ale zmizeli, když odletěl. Použila jsem písek a rozprostřela ho před všechny, abych zabránila výbuchu.
Naposledy upravil Yoko Ayme dne Mon 25 Jul - 15:06, celkově upraveno 1 krát
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Kai! Zrušil jsem Izanagi, jedno oko se zavřelo.
Kso, Sasuke, kde jsi, když tě člověk nejvíc potřebuje.Nezvládnu kombinovat útoky, použivá Raiton, Fuuton a Krev. Zdá se, že Raiton i Fuuton dokáže ovládat bez pečetí.
"Zkusíme tohle." zašeptal jsem a sklonil se k zemi.
Kso, Sasuke, kde jsi, když tě člověk nejvíc potřebuje.Nezvládnu kombinovat útoky, použivá Raiton, Fuuton a Krev. Zdá se, že Raiton i Fuuton dokáže ovládat bez pečetí.
Anonymní- Anonymní
Tss...
Dopadol som na zem. Technika neviditeľnosti sa zrušila a ja som ležal na bojisku.
Nenchám ho predsa utiecť!
Bežal som zasa pred skaly, kde som nechal svoju divíziu.
(Presun.)
Dopadol som na zem. Technika neviditeľnosti sa zrušila a ja som ležal na bojisku.
Nenchám ho predsa utiecť!
Bežal som zasa pred skaly, kde som nechal svoju divíziu.
(Presun.)
Anonymní- Anonymní
Bude další výbuch?
Stihla jsem vytvořit dvě chakrové vrány. Chránily mne a Lizzy před výbuchem.
V hlavě jsem cítila nepříjemnou bolest od přílišného používání Byakuuganu, ale přesto jsem se dívala kam zmizel a zvažovala, jestli se za ním mám rozběhnout.
Stihla jsem vytvořit dvě chakrové vrány. Chránily mne a Lizzy před výbuchem.
V hlavě jsem cítila nepříjemnou bolest od přílišného používání Byakuuganu, ale přesto jsem se dívala kam zmizel a zvažovala, jestli se za ním mám rozběhnout.
Naposledy upravil Shijin Hyuuga dne Mon 25 Jul - 15:06, celkově upraveno 1 krát
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Střely proletěly,jílovým ptákem,při čemž mě i dost poranily.Vyskočil jsem rychle mimo a vyvolal dalšího ptáka,tentokrát se čtyřmi křídly,aby byl co nejrychlejší.Rychle mávnul křídly a já pokračoval v přesunu,po přeletu menších skal.Už mě nikdo nemohl chytit,byl jsem daleko a stála proti němu celá armáda..
Anonymní- Anonymní
Drak čo bol vovzduchu schmatol HArukovho vtáka a ten zmizol haruko padal z velkej výšky dole.
Pritom drak nanho chrlil ohen.
Pritom drak nanho chrlil ohen.
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Klan: Uchiha
Vznášela jsem se ve vzduchu, nic neviděla. Zavřela jsem oči. Dokázala jsem přece cítit pomocí vzduchu.Assasin Senju napsal:Kai! Zrušil jsem Izanagi, jedno oko se zavřelo.
Tsuki!
Ostře jsem zaklonila hlavu, protože nebýt tohohle podivého manévru, byla bych bez hlavy. Cítila jsem další a další, bylo jich tolik... složila jsem pečetě a z krve na mé dlani se zformuloval meč. Sekala jsem do potvůrek jako šílená. Většině jsme se stačila vyhnout, ale některé se mé kůže přece jen dotkli. Naštěstí krev se hned začala stahovat a rány zacelovat. Meč se opět zkapalněl a já složila pečetě. "Jagei jubaku!" po tělech hadů se začali plazit dva velcí bílý hadi, mířící k Assasinovi. Neviděla jsem kde je, ale bylo mi jasné, že hadi jdou od něj... tu techniku jsem přece znala!
Tenshi Ochita- Počet príspevkov : 808
Shinobi
Vesnice:
Klan: Tooya
Bežal som za skupinkou shinobi z klanu Kamizuru a aj Aburame. Odrážali útoky z kryštálu, aby som mal voľnú cestu. Haruko sa mi stratil z očí, ale ja som stále bežal na svoju pôvodnú pozíciu. Chcel som vedieť či už prerazili cestu do skrýše.
(Presun.)
(Presun.)
Anonymní- Anonymní
Vyskočil jsem od těch dotěrných ninjů,a zablokoval jejich pronásledování Katonem.jsem rád za tuhle Katanu,díky ní mi takřka nikdy nedojde chakra...Zakřenil jsem se a skočil vedle PiliKKy,při čemž jsem ji políbil,tentokrát po delší dobu než obvykle.''Docela tu je nuda co?''Vyzývavě jsem se ušklíbl a vyvolal další Katon.
Anonymní- Anonymní
Písek jsem z okolí stáhla a držela ho vysoko nad hlavou u sebe.
Drtila jsem jím nejbližší ninji nepřátelské linie, přičemž loutkaři nepřestávali se střílením otrávených zbraní na nepřátelské shinobi.
Těkala jsem pohledem po okolí a snažila se zhodnotit situaci, abych se ujistila, jestli někdo nepotřebuje pomoc.
Drtila jsem jím nejbližší ninji nepřátelské linie, přičemž loutkaři nepřestávali se střílením otrávených zbraní na nepřátelské shinobi.
Těkala jsem pohledem po okolí a snažila se zhodnotit situaci, abych se ujistila, jestli někdo nepotřebuje pomoc.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Klan: Ayme
"Velice.." konstatovala jsem s otráveným výrazem. "Mírně nepřehledné..." zamumlala jsem a sharinganem prohlížela okolí. Složila jsem pečetě a zničila několik krystalových technik chidori. Pak jsem skočila zpět k Akimu. "Je jich nějak málo.. to se mi nezdá..." zamumlala jsem ostražitě.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Klan: Akasuna
ODskočil som dozadu.
"Čo bude teraz?"
Obzeral som sa dookola"
"Čo bude teraz?"
Obzeral som sa dookola"
Shinobi
Hned jak mi drak zníčil jílového ptáčka,tak jsem padal dolů,ale nebyla to žádná výška,jelikož jsme byli už nad skalami.Kousky rozdrceného jílu vletěly drakovy prímo do očí.Zároveň jsem vypustil dvě větší bomby pod jeho křídla...Katsu!Drakovi vybuchly oči a začaly mu hořet křídla,takže najednou zmizel za velkou skálou...Já pak dopadl na záda a vyrazil si dech,pak jsem padal ze skály a dopadl do nějaké řeky..Z ní jsem vylezl a ztratily se v lese ...
Anonymní- Anonymní
SHaringanom som videl kam mieri do lesa tak som ho sledoval.
Shinobi
Dosedla jsem pod strom a vypadala jsem, že je mi jedno, že kolem mne zuří boj.
Dýchala jsem rychleji, než bych měla, ale bylo to jen proto, že jsem vypotřebovala příliš chakry. Dnes už byl boj o něčem jiném. Deaktivovala jsem Byakuugan a přiložila dlaně nad oči.
Ksó...
Měla jsem pocit, že už nikdy nic neuvidím ostře.
Dýchala jsem rychleji, než bych měla, ale bylo to jen proto, že jsem vypotřebovala příliš chakry. Dnes už byl boj o něčem jiném. Deaktivovala jsem Byakuugan a přiložila dlaně nad oči.
Ksó...
Měla jsem pocit, že už nikdy nic neuvidím ostře.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Viděl jsem, že se ke mě blíží další hadi. Tak ona!? Orochimaru, ty šmejde.
"Jak vidím, máme dokonce i podobné techniky." přestal jsem vyplivovat hady a udělal něco jiného. V pravé dlani jsem měl podivné plamínky.
Když jsem se plazil okolo ní tak jsem se napřáhl a snažil ji vtisknout pečeť na jakoukoliv část těla.
"Jak vidím, máme dokonce i podobné techniky." přestal jsem vyplivovat hady a udělal něco jiného. V pravé dlani jsem měl podivné plamínky.
Když jsem se plazil okolo ní tak jsem se napřáhl a snažil ji vtisknout pečeť na jakoukoliv část těla.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Mon 25 Jul - 15:37, celkově upraveno 2 krát
Anonymní- Anonymní
S docházejícím jílem a čtvrtkou chakry jsem se zastavil na úhledném místě.Kage bushin no jutsu...Najednou nás tu bylo dvacet,sharinganem ani byakuganem nerozeznatelných od sebe.Mám tušení že mě někdo sleduje...Každý klon se rozeběhl na jinou stranu,a já běžel na místo,které bylo úplně mimo Reiny,aby to bylo co nejvíce nenápadné.
Anonymní- Anonymní
Postavila som sa k Shijin, nič som nehovorila len som dávala pozor aby sa k nej nejaký nepriateľský shinobi nedostal.. v rukách som stále zvierala Kiby a sundávala som všetko čo sa k Shijin približovalo a chcelo jej to ublížiť..
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Klan:
Z mojho ela začali vychádzat vrany a každá sa rozbehla za jedným klonom.
Presne som vedel kolko ich je a aj ktorý išel na akú stranu.
Stál som na strede a hladel na vrany.
Presne som vedel kolko ich je a aj ktorý išel na akú stranu.
Stál som na strede a hladel na vrany.
Shinobi
Zamrkala jsem a snažila se zaostřit.
Nakonec jsem poznala Lizzy a napadlo mne, že jsem ji měla poslechnout a přestat už před chvílí. Oči bolet přestaly, ale pořád jsem viděla celkem rozmazaně.
"Arigato." šeptla jsem.
Nakonec jsem poznala Lizzy a napadlo mne, že jsem ji měla poslechnout a přestat už před chvílí. Oči bolet přestaly, ale pořád jsem viděla celkem rozmazaně.
"Arigato." šeptla jsem.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Strana 36 z 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Similar topics
» Ramena řeky Amymoné a země kolem (sídlo Hydry)
» Lesy...
» Opičie lesy
» Pralesy a deštné lesy
» Lesy v Yuki
» Lesy...
» Opičie lesy
» Pralesy a deštné lesy
» Lesy v Yuki
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 36 z 40
Povolení tohoto fóra: