Řeky, potoky, lesy
+12
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Neuro Uchiha
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Ayame Takahashi
Yoko Ayme
Nukenin
Shinobi
ANBU
Kushina Uzumaki
Ryuzaki Kaguya
Noriko Kana
16 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 32 z 40
Strana 32 z 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: Řeky, potoky, lesy
''tak slečna má ráda masáže''
pověděl jsem a díval jsem se na její odstín
pověděl jsem a díval jsem se na její odstín
Anonymní- Anonymní
,,Takú akú som teraz zažila už nechcem dosmrti"
teraz som už odpovedala bez problému no stale som sa snažila veľmi nehýbať
To bude ešte dlho bolieť
teraz som už odpovedala bez problému no stale som sa snažila veľmi nehýbať
To bude ešte dlho bolieť
Anonymní- Anonymní
vstal jsem a přišel jsem k ní
''nicméně, udělala jsi na mě dojem''
udělal jsem několik pečetí a v ruce se mi opět vytvořila koule která ji do sebe pohltila
''nicméně, udělala jsi na mě dojem''
udělal jsem několik pečetí a v ruce se mi opět vytvořila koule která ji do sebe pohltila
Anonymní- Anonymní
,,Nie ale zasa už nie!"
povedala som okamžite ako som sa v nej ocitla , vadilo mi už len to že som v nej bola
povedala som okamžite ako som sa v nej ocitla , vadilo mi už len to že som v nej bola
Anonymní- Anonymní
kousl jsem se do prstu a prstem do kterého jsem se kousl do krve jsem se dotkl plazmové koule do které se vnesl kousek mé krve, hned na to koule změnila barvu a jí v ní začalo být pohodlně, cítila se zde uvolněně a mohla se v ní jakkoli hýbat ale nemohla z ní vyjít, její tělo se pomalu začalo regenerovat a ona přestávala cítit bolest
Anonymní- Anonymní
Nebolo to už tak strášné ako v tedy no ten stiesnený priestor mi aj tak vadil no snažila som sa to nevnímať tak som zatvorila oči
Pusti ma vobec ? či ma zajme ? alebo ma niekomu odovzda ?
hlavou mi behali takéto myšlienky
Pusti ma vobec ? či ma zajme ? alebo ma niekomu odovzda ?
hlavou mi behali takéto myšlienky
Anonymní- Anonymní
po chvíli koula zmizela a ona opět spadla na zem
''příště až tě potkam tak tě zabiji''
zamumlal jsem bezcitně a pomalým krokem jsem šel pryč
''příště až tě potkam tak tě zabiji''
zamumlal jsem bezcitně a pomalým krokem jsem šel pryč
Anonymní- Anonymní
,,Tak to sa stretneme určite , mám také hlúpe neštastie na takéto veci "
povedala som mu ešte než odišiel no ale potom ma napadlo
Povedal keby ma stretne hmm ....
povedala som mu ešte než odišiel no ale potom ma napadlo
Povedal keby ma stretne hmm ....
Anonymní- Anonymní
Už z dediny neodidem , pokiaľ nebudem aj ja silná
no v tom mi došlo že som sa stratila tak som rýchlo vstala a ešte došla k nemu
,,Na ktorú stranu je Kiri ?"
spýtala som sa ho
no v tom mi došlo že som sa stratila tak som rýchlo vstala a ešte došla k nemu
,,Na ktorú stranu je Kiri ?"
spýtala som sa ho
Anonymní- Anonymní
,,Ďakujem "
povedala som docela potichu lebo som mu zas veľmi ďakovať nechcela , potom som sa už pobrala tým smerom no ešte som naňho zavadila pár krát pohľadom
povedala som docela potichu lebo som mu zas veľmi ďakovať nechcela , potom som sa už pobrala tým smerom no ešte som naňho zavadila pár krát pohľadom
Anonymní- Anonymní
vzdychl jsem si
ale noc oudělám jí to trochu těžší
v ruce se mi vytvořil kunai který jsem po ní hodil a ten jí trefil do stehna a já následně zmizel v dáli
ale noc oudělám jí to trochu těžší
v ruce se mi vytvořil kunai který jsem po ní hodil a ten jí trefil do stehna a já následně zmizel v dáli
Anonymní- Anonymní
Spadla som až na zem lebo toto som už vážne vôbec nečaka no už som ho v duchu preklínala
raz , raz mu to oplatím a to bude plakať!!
roztrhla som si časť z nohavíc a ošetrila som si akosi to zranenie a potom som krívajuc odišla preč
(presun)
raz , raz mu to oplatím a to bude plakať!!
roztrhla som si časť z nohavíc a ošetrila som si akosi to zranenie a potom som krívajuc odišla preč
(presun)
Anonymní- Anonymní
"Rozmístit po okolí a skrýt se a shromažďovat krystaly z okolí jakmile je spatříte palte!" poručila a sama stála uprostřed palouku a čekala na ně
'odvedla jsem je od skal to je hlavní priorita'
-------
"Zabij NAwakiho!" poručím jí a podívám se na Tsukiko, "Ten kámen má Gedo mazo." řeknu "Kopie je odvedla od skal, už se s em nevrátí"
-------
"S velkou radostí ho zabiju." řekla kopie vražedně
'odvedla jsem je od skal to je hlavní priorita'
-------
"Zabij NAwakiho!" poručím jí a podívám se na Tsukiko, "Ten kámen má Gedo mazo." řeknu "Kopie je odvedla od skal, už se s em nevrátí"
-------
"S velkou radostí ho zabiju." řekla kopie vražedně
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
O chvíľku sme vstúpili do lesov.. tam som sa len zastavila a na signál sa po celom lese začali rozmiestňovať chrobáci.. bolo ich hodne veľa.. takto sa dal pokryť celý les .. ja som ešte voje okolie kontrolovala pomocou svojho kg.. pomaly sme sa začali blížiť kupredu..
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
"Tak jo" psojila jsem pečetě a z okolí se začalo formulovat tecet draků (gif)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Letěla jsem nad prostranstvím a vše sledovala.
Hlavně Nawakiho. Viděla jsem sice, že nám pomáhá, ale stejně.
Navíc mi došlo, že pokud to je pravda, bude terč.
Bylo mi celkem jedno jestli zemře, ale chtěla jsem mu dokázat, že klan Hyuuga není žádný odpad.
Ach, je to zamotané...
Hlavně Nawakiho. Viděla jsem sice, že nám pomáhá, ale stejně.
Navíc mi došlo, že pokud to je pravda, bude terč.
Bylo mi celkem jedno jestli zemře, ale chtěla jsem mu dokázat, že klan Hyuuga není žádný odpad.
Ach, je to zamotané...
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Už už jsme se blížili k lesu. Divize se začala rozdělovat, abychom našli všechny vojáky. Ti, co ovládali fuuton a raiton šli v předu v čele se mnou.
,,Draci?" pousmála jsem se. ,,Hyouton: Souryuu boufuusetsu!" i já jsem vytvořila dva draky, které mířili na ty Reininý a postupně se formulovaly v obrovský vír, který je měl zastavit. Tím jsem dala možnost ostatním, aby zaútočili na vojáky Reininý armády.
,,Draci?" pousmála jsem se. ,,Hyouton: Souryuu boufuusetsu!" i já jsem vytvořila dva draky, které mířili na ty Reininý a postupně se formulovaly v obrovský vír, který je měl zastavit. Tím jsem dala možnost ostatním, aby zaútočili na vojáky Reininý armády.
Anonymní- Anonymní
"Mizukage.....tak přece jenom se zase vidíme, že?" usmívala se n aní kopie
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Keď sa na nás rozleteli tí kryštálový draci.. tak som na chvíľu zneistela.. je ich veľa.. pomyslela som si a len som pokynula jednej skupine klanu aburame ktorý prikývli a začali skladať pečate. Hijutsu: Mushidama! šepli pri čom tých kryštálových drakov obalili chrobáci a začali ich požierať ešte kým stihli naraziť do armády.. ja som sa len rozbehla ďalej.. kde si .. kde si? behalo mi hlavou až som ju konečne zbadala.. bez ultrazvukových vĺn by som ju nenašla ale vďaka nim som presne zamerala jej polohu.. rozbehla som sa tým smerom a na chvíľu som sa sústredila.. v momente sa mi rozkmitalo celé telo a ja som doslova zmizla z miesta kde som pred tým stála.. pomocou môjho shunshinu som sa rozbehla jej smerom .. ksoo Himi si tehotná ! .. prešlo mi hlavou keď som si ju tam všimla-..
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Klan:
DObehol som a videl drakolv.
Moj Drak začal po nich šlahat slnečný paprsok. a ja som obzeral okolie sharinganom
Moj Drak začal po nich šlahat slnečný paprsok. a ja som obzeral okolie sharinganom
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Klan: Uchiha
Přistála jsem na jednom ze stromů. Sledovala jsem bitvu, ale nijak se nezapojovala. Já měla jediný cíl... sledovala jsem Himi. Neměla by tohle dělat,... neměla by tady vůbec být!! Sletěla jsem k ní. "Himi... měla bys jít a držet se někde zpátky!" oznámila jsem jí.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
"Jak jsme na tom generále?" někde ze shora na jednom krystalovém drakovi se ozvalo "výtečně můžete" jen jsem kývla generál potrvdil že celá armáda je pohromadě všude kolem nás
"zahrajeme si na schovávanou." usměju se spojím ruce v pečetě a v okruhu dvou kilometrů se začne dít toto: (gif)
"zahrajeme si na schovávanou." usměju se spojím ruce v pečetě a v okruhu dvou kilometrů se začne dít toto: (gif)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Krokem jsem došla na deset metrů před ni. ,,Jistě, zase se vidíme. Vždyť jsem ti to říkala." usmála jsem se.
,,Možná, PiliKKo..Jenže i já mám s Reinou nevyřízené účty..Neodpustím jí, že díky jejímu klanu jsem přišla o matku! Že se pokusila zabít mě! A že tys přišla o Neura a Rukiho!...Jsi mor, Reino! Horší než mor." zašklšbila jsem se znechuceně.
,,Možná, PiliKKo..Jenže i já mám s Reinou nevyřízené účty..Neodpustím jí, že díky jejímu klanu jsem přišla o matku! Že se pokusila zabít mě! A že tys přišla o Neura a Rukiho!...Jsi mor, Reino! Horší než mor." zašklšbila jsem se znechuceně.
Anonymní- Anonymní
Strana 32 z 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Similar topics
» Ramena řeky Amymoné a země kolem (sídlo Hydry)
» Lesy...
» Opičie lesy
» Pralesy a deštné lesy
» Lesy v Yuki
» Lesy...
» Opičie lesy
» Pralesy a deštné lesy
» Lesy v Yuki
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 32 z 40
Povolení tohoto fóra: