Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dům rodiny Akasuna

+8
Daiki Yatoshi
Nawaki
Kisuke Uchiha
Neuro Uchiha
Yoko Ayme
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no Ruki
12 posters

Strana 39 z 40 Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Next

Goto down

Dům rodiny Akasuna - Stránka 39 Empty Dům rodiny Akasuna

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Fri 11 Feb - 22:37

First topic message reminder :

Dům rodiny Akasuna - Stránka 39 Japqd
Vešel jsem do domu a zavolal "Jsem doma!"
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki

Počet príspevkov : 1466

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna

Návrat nahoru Goto down

Dům rodiny Akasuna - Stránka 39 Empty Re: Dům rodiny Akasuna

Příspěvek pro Anonymní Thu 18 Aug - 13:19

"To by bylo báječné," zazubila jsem se na ní.
"Jen to musí být nějaká, kterou zvládnu," podrbala jsem se na hlavě.
"Zatím jsem zvládla jenom techniky ranku D a C."
Ale pořád u sebe nosím ten klanový svitek, co mi dala Lizzy. A jednou, jednou na tu techniku určitě budu mít.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Thu 18 Aug - 13:36

Shi smutně sklopila uši. Já mám samý B. Pak se ale zase narovnala a rozzářily se jí oči. Budeme trénovat. Nadšeně vstala.

(Blbý, že se genin může naučit maximálně C, když Naruto se naučil Rasengan a Sasuke Chidori. xD)
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Počet príspevkov : 4463

Shinobi
Vesnice: Kumogakure Kumogakure
Klan: Takahashi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 18 Aug - 13:42

Pokrčila jsem rameny a dívla jsem se na její nadšení nad tréninkem.
"A jak chceš trénovat?" usmála jsem se a pak se podívala na Ayame.
"Ty budeš taky trénovat?" usmála jsem se.

(Nj, co naděláš xD)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Thu 18 Aug - 13:44

,,Nechaám to na ní.'' Usmála jsem se. Budeme trénovat ovládání chakry. Na...ne na vodě ne. Tak na...stromy tu taky nejsou. Shi se otočila kolem své osy a prohlédla si okolí. Vyjdi na střechu, po zdi, aniž bys použila ruce. Spokojeně zavrčela.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 18 Aug - 13:52

Podívala jsem se na Shi a potom na zeď.
"B-bez rukou?"
Něco jsem o tom slyšela, ale jak to mám zatraceně provést v praxi?
Začala jsem soustředit čakru do nohou, jak jsem o tom četla a rozběhla jsem se proti zdi. vyběhla jsem asi tak metr a pak jsem spadla.
Dole jsem se rozplácla na loužičku vody.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Thu 18 Aug - 13:55

Shi kolem ní prošla a pomalým krokem se vydala vzhůru po zdi. Snaž se. Koncentruj chakru do nohou a nepřestaň se soustředit. Není to vysoko. Posadila se nahoře na zdi a ocas obmotala kolem nohou. Moc se nepředváděj. S úsměvem jsem jí upozornila.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 18 Aug - 13:58

Začala jsem hromadit čakru do nohou a trénovat. Pořád dokola, byla jsem odhodlaná to dělat tak dlouho, dokud se mi to nepovede, ikdyž jsem neustále padala na zem.

(Musím jít, tak to pak když tak někdy ukonči, s tím, že jsem se to naučila a šla jsem za Narutem. A užij si zbytek prázdnin, dnes večer tu nakonec nebudu, protože mi budou opravovat noťas. Smile )

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Thu 18 Aug - 14:02

(Ok. Taky si užij zbytek prázdnin Smile )
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 18 Aug - 15:19

Bol som sa pozrieť z ulíc po Roke čo robí .
Niečo som sa s ňou dohodol a potom som mal v pláne odísť .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Thu 18 Aug - 16:32

Vzala jsem svoje věci, rozloučila se a chtěla odejít. A co to, co jsi tady chtěla? To počká. Teď jdeme. Chci jít pomoct s opravou, takže msíme najít Zuka. Najednou jsi nějaká akční. Ušklíbla jsem se. Svolala jsem šelmy. Potom, co jsme vyšli z vesnice jsem vytvořila dva draky a odletěli jsme pryč. (přesun)
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 18 Aug - 20:05

Přišli jsme všichni tři k baráku (Yoko, Hitomi, Carmack).. a já si prohlížel jednu ze staveb Suny.. byl to dům rodiny Akasuna, kde jsme měli strávit noc.. "Už je docela zima, půjdeme dovnitř?" řekl jsem.. a netrpělivě čekal.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Thu 18 Aug - 20:16

Došla jsem za ním a přikývla. "Hai, půjdeme.." Došla jsem ke dveřím a otevřela je, načež jsem vešla dovnitř. Všude byla tma, tak jsem prošla tmavou chodbičkou až do kuchyně, kde jsem rozsvítila.
"Umm takže. Koupelna je tady dole, společně s obývákem a kuchyní. Nahoře jsou 3 pokoje pro hosty a další, již obsazené pokoje..." Dodala jsem na vysvětlenou. "Půjdeš si lehnout nebo.. Nechceš čaj nebo tak něco?" Zeptala jsem se s milým úsměvem na rtech.
Yoko Ayme
Yoko Ayme
Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A

Počet príspevkov : 2781

Shinobi
Klan: Ayme

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 18 Aug - 20:20

Vešel jsem dovnitř a sundal si moje okřápaný žabky. Prošel jsem za Yoko až do kuchyně. Najednou se rozsvítilo a ona tam stála a ptala se mě, jestli si nedám čaj a ukazovala mi, kde je koupelna a další. "Ne díky, nechci, kdyžtak si udělám.." řekl jsem mile a pak jsem dodal: "Půjdu se jen vysprchovat pokud tedy můžu a pak hned pujdu na kutě" řekl jsem už celkem ospalým tónem.. ,,Škoda že nemůžu ležet poblíš ní.., ale to už asi moc sním.." pomyslel jsem si.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Thu 18 Aug - 20:43

"Samozřejmě můžeš, koupelnu snad.. Najdeš.. Tak kdyžtak ráno, kdyby jsi cokoliv potřeboval stačí říct, mám pokoj poblíž těch volných" Usmála jsem se a nakonec přikývla. Pak jsem se zamyslela a dostala jsem na něco chuť. Zamířila jsem k ledničce a prohlížela její obsah. Flaška Saké - ne!, Rámen- ne! Dango? Umm ano! ^^ Přemýšlela jsem a nakonec to sladké vytáhla, došla jsem až ke stolku a ještě tu svačinku do sebe hodila. Sladké na noc, no co! Maximálně mě rozbolí zuby! Dojedla jsem a pak vstala. Zhasla jsem v kuchyni a vydala se po schodech nahoru. Tam jsem vyhledala svůj pokoj a vešla dovnitř. Převlékla jsem se a pak už zapadla do postele. Chvilku jsem ještě pozorovala bílý strop než mi samovolně klesla víčka a já se propadla kamsi do říše snů.
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 19 Aug - 6:53

Ráno už jsem se asi jen třicet minut válel v posteli.. probudilo mě totiž krákání pouštních supů. Po nějaké době protáhování v posteli jsem vylezl z postele a ustlal si po sobě. Vzal jsem si všechny moje věci a sešel po schodech dolů. Zamířil jsem rovnou do koupelny a tam jsem se opláchnul. Pak jsem si to namířil rovnou do kuchyně. Chvilku jsem hledal něco k pití, ale pak jsem se rozhodl udělat si kávu. Našel jsem tedy jeden hrnek, cukr i kafe. Uvařil jsem vodu a šel si ke stolu to kafe vypít.. "Nic mě neprobere líp, než šálek kávy po ránu" řekl jsem a čekal, až někdo pujde dolů.. ,,Všichni ještě asi spí" pomyslel jsem si.. ,,To jen já musim být ranní ptáče"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Fri 19 Aug - 7:59

Probudila jsem se a vstala. Roztáhla jsem v pokoji těžké závěsy, aby sem vešlo trochu toho světla zvenčí a pak se převlékla. V koupelně jsem jen provedla jakousi ranní hygienu a pak si to namířila do kuchyně, kde jsem zacítila tu dobře známou vůni kávy. Všimla jsem si Carmacka.
"Umm, dobré ráno.." Zamumlala jsem tak trochu ještě rozespale a promnula si oči. Pak jsem zívla a protáhla se, načež jsem nechala postavit vodu na čaj. Po kafi bych té energie měla až příliš, jak se znám.
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 19 Aug - 8:01

Yoko přišla dolů po schodech a naneštěstí vypadala ještě lépe než včera. Už jsem nevěděl čim jí mám zaujmout, abych nebyl ani nudný, ale ani otravný.. chvilku jsem nic neříkál a pak jsem se ní podíval a řekl jsem: "Dobré ráno.. jak jsi se vyspala?" a usrknul jsem trochu kafe. "Jihlavanka.. voní hezky"..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Fri 19 Aug - 8:10

Pousmála jsem se. "Já? Dobře, co ty?" Pak jsem se porozhlédla.
"Jak vidím, jsi tu jako první. Že by ranní ptáče?" Podotkla jsem s dalším úsměvem a pak mi cvakla konvice a já zalila čaj vodou. Potom jsem ho vzala do ruky, zaujala židličku vedle Carmarcka a položila puntíkatý hrneček na stůl.
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 19 Aug - 8:13

Kouknul jsem se na její hrníček a řekl jsem: "Jo, fajn, máte tu skvělý matrace" řekl jsem s úsměvem a na to jsem hned řekl: "No jo, já prostě nemůžu spát dlouho.."
,,Doufám, že jí nenudim" pomyslel jsem si a snažil se rychle vymyslet něco, čim bych jí neunudil k smrti.. "Hele, neni ten hrnek spíš na Granko?" optal jsem se a začal se smát..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Fri 19 Aug - 8:25

Poslouchala jsem ho a při poslední větě, spíše otázce jsem se podívala na svůj hrneček a začala se usmívat. "Možná, to abych ty puntíky ještě spočítala!" Zazubila jsem se. "Umm, hlad nemáš?" Zeptala jsem se po chvilce zamyšlení.
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 19 Aug - 8:28

Mlčky jsem počítal tečky na hrnku a pak jsem zaklepal hlavou a vyhrkl jsem.. "Cože? Tak jako něco bych si dal, ale nerad se nechám obsluhovat" řekl jsem. "Něco udělám". Nenechal jsem jí ani nic říct a šel jsem k lednici kde jsem našel pár vajec. Rozpálil jsem si pánev a dal na ní kousek másla. Po chvilce jsem hledal talíře. "Hele, kde máte talíře?" řekl jsem.. "Je v domě ještě někdo kromě nás tří? Já jen jestli jim mám udělat taky" optal jsem se a čekal na její reakci při pohledu na její záda ^^

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Fri 19 Aug - 8:34

Usrkla jsem z čaje. Kso, stále vařící. Pak jsem tu myšlenku opustila a otočila se na něj. "He? Talíře?" Vstala jsem, no nechtěla jsem se mu tam moc plést, i když vidět chlapa v kuchyni se nevidí jen tak každý den! Natáhla jsem se k horní skřínce a otevřela jí. "Tady.." Pak jsem zase o krok ustoupila, aby tam měl víc místa. "Kromě nás tří? Možná Kazekage, ale neviděla jsem jí přijít, takže pravděpodobně je někde v Suně nebo usnula v kanceláři, pak je tady ještě Amayo, dcera Kazekage, ale ta bude spát, takže odpověď zní ne, nemusíš dělat ostatním.." Objasnila jsme mu trochu situaci v domě a usmála se.
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 19 Aug - 8:38

Otočil jsem se na ní a kouknul se jí do obličeje. Usmál jsem se. "Arigato" řekl jsem mile. "Snad Vám bude chutnat" řekl jsem a z pánve nasypal vajíčka na všechny tři talíře. Vyndal jsem z horního šuplete tři vidličky a všechny tři talíře položil na stůl. "Hitomi tu ještě není" řekl jsem.. "Snad mu to nevystydne" vzal jsem sůl a pepř a ještě si to trošku ochutil. Pak jsem vzal vidličku a se slovy: "Itamakidasu!!" jsem se pustil do jídla. ,,Co když jí nebude chutnat?".. ,,Co když jsem něco udělal špatně?"... ,,Co když mě teď kvůli tomu nebude trénovat?" nervózně jsem myslel a doufal, že jsem neudělal něco špatně a sledoval její pohled, zda jí chutná..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Fri 19 Aug - 9:06

Došla jsem za ním a usadila se ke stolu. "No, tak Hitomi ranní ptáče nebude.." Podotkla jsem a pak se věnovala jídlu. "Voní to úžasně.." Podotkla jsem a také vzala vidličku. "Itadakimasu!" Popřála jsem a pak se pustila do jídla. "Mm! Výborné, díky Carmarcku" Pousmála jsem se a dala do pusy další sousto. "Kde ses to naučil?" Zeptala jsem se po chvilce s úsměvem.
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 19 Aug - 9:12

Byl jsem rád když jsem viděl že jí chutná a nevypadalo by to, že by se přetvařovala. Pak mluvila o Hitomim.. moc jsem jí přitom neposlouchal, ale pak se mě zeptala kde jsem se to naučil a na to už jsem reagoval.. "V Chigakure.. odtamtud pocházím.. moje mamka mě to učila.., ale to je dlouhej příběh" řekl jsem a nechtěl jsem to dál rozebírat.. "Jsem rád že ti chutná" odvětil jsem s úsměvem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 39 z 40 Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: