Dům rodiny Akasuna
+8
Daiki Yatoshi
Nawaki
Kisuke Uchiha
Neuro Uchiha
Yoko Ayme
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no Ruki
12 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Obytná část
Strana 39 z 40
Strana 39 z 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Dům rodiny Akasuna
First topic message reminder :
Vešel jsem do domu a zavolal "Jsem doma!"
Vešel jsem do domu a zavolal "Jsem doma!"
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
Re: Dům rodiny Akasuna
"To by bylo báječné," zazubila jsem se na ní.
"Jen to musí být nějaká, kterou zvládnu," podrbala jsem se na hlavě.
"Zatím jsem zvládla jenom techniky ranku D a C."
Ale pořád u sebe nosím ten klanový svitek, co mi dala Lizzy. A jednou, jednou na tu techniku určitě budu mít.
"Jen to musí být nějaká, kterou zvládnu," podrbala jsem se na hlavě.
"Zatím jsem zvládla jenom techniky ranku D a C."
Ale pořád u sebe nosím ten klanový svitek, co mi dala Lizzy. A jednou, jednou na tu techniku určitě budu mít.
Anonymní- Anonymní
Shi smutně sklopila uši. Já mám samý B. Pak se ale zase narovnala a rozzářily se jí oči. Budeme trénovat. Nadšeně vstala.
(Blbý, že se genin může naučit maximálně C, když Naruto se naučil Rasengan a Sasuke Chidori. xD)
(Blbý, že se genin může naučit maximálně C, když Naruto se naučil Rasengan a Sasuke Chidori. xD)
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
Pokrčila jsem rameny a dívla jsem se na její nadšení nad tréninkem.
"A jak chceš trénovat?" usmála jsem se a pak se podívala na Ayame.
"Ty budeš taky trénovat?" usmála jsem se.
(Nj, co naděláš xD)
"A jak chceš trénovat?" usmála jsem se a pak se podívala na Ayame.
"Ty budeš taky trénovat?" usmála jsem se.
(Nj, co naděláš xD)
Anonymní- Anonymní
,,Nechaám to na ní.'' Usmála jsem se. Budeme trénovat ovládání chakry. Na...ne na vodě ne. Tak na...stromy tu taky nejsou. Shi se otočila kolem své osy a prohlédla si okolí. Vyjdi na střechu, po zdi, aniž bys použila ruce. Spokojeně zavrčela.
Shinobi
Podívala jsem se na Shi a potom na zeď.
"B-bez rukou?"
Něco jsem o tom slyšela, ale jak to mám zatraceně provést v praxi?
Začala jsem soustředit čakru do nohou, jak jsem o tom četla a rozběhla jsem se proti zdi. vyběhla jsem asi tak metr a pak jsem spadla.
Dole jsem se rozplácla na loužičku vody.
"B-bez rukou?"
Něco jsem o tom slyšela, ale jak to mám zatraceně provést v praxi?
Začala jsem soustředit čakru do nohou, jak jsem o tom četla a rozběhla jsem se proti zdi. vyběhla jsem asi tak metr a pak jsem spadla.
Dole jsem se rozplácla na loužičku vody.
Anonymní- Anonymní
Shi kolem ní prošla a pomalým krokem se vydala vzhůru po zdi. Snaž se. Koncentruj chakru do nohou a nepřestaň se soustředit. Není to vysoko. Posadila se nahoře na zdi a ocas obmotala kolem nohou. Moc se nepředváděj. S úsměvem jsem jí upozornila.
Shinobi
Začala jsem hromadit čakru do nohou a trénovat. Pořád dokola, byla jsem odhodlaná to dělat tak dlouho, dokud se mi to nepovede, ikdyž jsem neustále padala na zem.
(Musím jít, tak to pak když tak někdy ukonči, s tím, že jsem se to naučila a šla jsem za Narutem. A užij si zbytek prázdnin, dnes večer tu nakonec nebudu, protože mi budou opravovat noťas. )
(Musím jít, tak to pak když tak někdy ukonči, s tím, že jsem se to naučila a šla jsem za Narutem. A užij si zbytek prázdnin, dnes večer tu nakonec nebudu, protože mi budou opravovat noťas. )
Anonymní- Anonymní
(Ok. Taky si užij zbytek prázdnin )
Shinobi
Bol som sa pozrieť z ulíc po Roke čo robí .
Niečo som sa s ňou dohodol a potom som mal v pláne odísť .
Niečo som sa s ňou dohodol a potom som mal v pláne odísť .
Anonymní- Anonymní
Vzala jsem svoje věci, rozloučila se a chtěla odejít. A co to, co jsi tady chtěla? To počká. Teď jdeme. Chci jít pomoct s opravou, takže msíme najít Zuka. Najednou jsi nějaká akční. Ušklíbla jsem se. Svolala jsem šelmy. Potom, co jsme vyšli z vesnice jsem vytvořila dva draky a odletěli jsme pryč. (přesun)
Shinobi
Přišli jsme všichni tři k baráku (Yoko, Hitomi, Carmack).. a já si prohlížel jednu ze staveb Suny.. byl to dům rodiny Akasuna, kde jsme měli strávit noc.. "Už je docela zima, půjdeme dovnitř?" řekl jsem.. a netrpělivě čekal.
Anonymní- Anonymní
Došla jsem za ním a přikývla. "Hai, půjdeme.." Došla jsem ke dveřím a otevřela je, načež jsem vešla dovnitř. Všude byla tma, tak jsem prošla tmavou chodbičkou až do kuchyně, kde jsem rozsvítila.
"Umm takže. Koupelna je tady dole, společně s obývákem a kuchyní. Nahoře jsou 3 pokoje pro hosty a další, již obsazené pokoje..." Dodala jsem na vysvětlenou. "Půjdeš si lehnout nebo.. Nechceš čaj nebo tak něco?" Zeptala jsem se s milým úsměvem na rtech.
"Umm takže. Koupelna je tady dole, společně s obývákem a kuchyní. Nahoře jsou 3 pokoje pro hosty a další, již obsazené pokoje..." Dodala jsem na vysvětlenou. "Půjdeš si lehnout nebo.. Nechceš čaj nebo tak něco?" Zeptala jsem se s milým úsměvem na rtech.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Klan: Ayme
Vešel jsem dovnitř a sundal si moje okřápaný žabky. Prošel jsem za Yoko až do kuchyně. Najednou se rozsvítilo a ona tam stála a ptala se mě, jestli si nedám čaj a ukazovala mi, kde je koupelna a další. "Ne díky, nechci, kdyžtak si udělám.." řekl jsem mile a pak jsem dodal: "Půjdu se jen vysprchovat pokud tedy můžu a pak hned pujdu na kutě" řekl jsem už celkem ospalým tónem.. ,,Škoda že nemůžu ležet poblíš ní.., ale to už asi moc sním.." pomyslel jsem si.
Anonymní- Anonymní
"Samozřejmě můžeš, koupelnu snad.. Najdeš.. Tak kdyžtak ráno, kdyby jsi cokoliv potřeboval stačí říct, mám pokoj poblíž těch volných" Usmála jsem se a nakonec přikývla. Pak jsem se zamyslela a dostala jsem na něco chuť. Zamířila jsem k ledničce a prohlížela její obsah. Flaška Saké - ne!, Rámen- ne! Dango? Umm ano! ^^ Přemýšlela jsem a nakonec to sladké vytáhla, došla jsem až ke stolku a ještě tu svačinku do sebe hodila. Sladké na noc, no co! Maximálně mě rozbolí zuby! Dojedla jsem a pak vstala. Zhasla jsem v kuchyni a vydala se po schodech nahoru. Tam jsem vyhledala svůj pokoj a vešla dovnitř. Převlékla jsem se a pak už zapadla do postele. Chvilku jsem ještě pozorovala bílý strop než mi samovolně klesla víčka a já se propadla kamsi do říše snů.
Shinobi
Ráno už jsem se asi jen třicet minut válel v posteli.. probudilo mě totiž krákání pouštních supů. Po nějaké době protáhování v posteli jsem vylezl z postele a ustlal si po sobě. Vzal jsem si všechny moje věci a sešel po schodech dolů. Zamířil jsem rovnou do koupelny a tam jsem se opláchnul. Pak jsem si to namířil rovnou do kuchyně. Chvilku jsem hledal něco k pití, ale pak jsem se rozhodl udělat si kávu. Našel jsem tedy jeden hrnek, cukr i kafe. Uvařil jsem vodu a šel si ke stolu to kafe vypít.. "Nic mě neprobere líp, než šálek kávy po ránu" řekl jsem a čekal, až někdo pujde dolů.. ,,Všichni ještě asi spí" pomyslel jsem si.. ,,To jen já musim být ranní ptáče"
Anonymní- Anonymní
Probudila jsem se a vstala. Roztáhla jsem v pokoji těžké závěsy, aby sem vešlo trochu toho světla zvenčí a pak se převlékla. V koupelně jsem jen provedla jakousi ranní hygienu a pak si to namířila do kuchyně, kde jsem zacítila tu dobře známou vůni kávy. Všimla jsem si Carmacka.
"Umm, dobré ráno.." Zamumlala jsem tak trochu ještě rozespale a promnula si oči. Pak jsem zívla a protáhla se, načež jsem nechala postavit vodu na čaj. Po kafi bych té energie měla až příliš, jak se znám.
"Umm, dobré ráno.." Zamumlala jsem tak trochu ještě rozespale a promnula si oči. Pak jsem zívla a protáhla se, načež jsem nechala postavit vodu na čaj. Po kafi bych té energie měla až příliš, jak se znám.
Shinobi
Yoko přišla dolů po schodech a naneštěstí vypadala ještě lépe než včera. Už jsem nevěděl čim jí mám zaujmout, abych nebyl ani nudný, ale ani otravný.. chvilku jsem nic neříkál a pak jsem se ní podíval a řekl jsem: "Dobré ráno.. jak jsi se vyspala?" a usrknul jsem trochu kafe. "Jihlavanka.. voní hezky"..
Anonymní- Anonymní
Pousmála jsem se. "Já? Dobře, co ty?" Pak jsem se porozhlédla.
"Jak vidím, jsi tu jako první. Že by ranní ptáče?" Podotkla jsem s dalším úsměvem a pak mi cvakla konvice a já zalila čaj vodou. Potom jsem ho vzala do ruky, zaujala židličku vedle Carmarcka a položila puntíkatý hrneček na stůl.
"Jak vidím, jsi tu jako první. Že by ranní ptáče?" Podotkla jsem s dalším úsměvem a pak mi cvakla konvice a já zalila čaj vodou. Potom jsem ho vzala do ruky, zaujala židličku vedle Carmarcka a položila puntíkatý hrneček na stůl.
Shinobi
Kouknul jsem se na její hrníček a řekl jsem: "Jo, fajn, máte tu skvělý matrace" řekl jsem s úsměvem a na to jsem hned řekl: "No jo, já prostě nemůžu spát dlouho.."
,,Doufám, že jí nenudim" pomyslel jsem si a snažil se rychle vymyslet něco, čim bych jí neunudil k smrti.. "Hele, neni ten hrnek spíš na Granko?" optal jsem se a začal se smát..
,,Doufám, že jí nenudim" pomyslel jsem si a snažil se rychle vymyslet něco, čim bych jí neunudil k smrti.. "Hele, neni ten hrnek spíš na Granko?" optal jsem se a začal se smát..
Anonymní- Anonymní
Poslouchala jsem ho a při poslední větě, spíše otázce jsem se podívala na svůj hrneček a začala se usmívat. "Možná, to abych ty puntíky ještě spočítala!" Zazubila jsem se. "Umm, hlad nemáš?" Zeptala jsem se po chvilce zamyšlení.
Shinobi
Mlčky jsem počítal tečky na hrnku a pak jsem zaklepal hlavou a vyhrkl jsem.. "Cože? Tak jako něco bych si dal, ale nerad se nechám obsluhovat" řekl jsem. "Něco udělám". Nenechal jsem jí ani nic říct a šel jsem k lednici kde jsem našel pár vajec. Rozpálil jsem si pánev a dal na ní kousek másla. Po chvilce jsem hledal talíře. "Hele, kde máte talíře?" řekl jsem.. "Je v domě ještě někdo kromě nás tří? Já jen jestli jim mám udělat taky" optal jsem se a čekal na její reakci při pohledu na její záda ^^
Anonymní- Anonymní
Usrkla jsem z čaje. Kso, stále vařící. Pak jsem tu myšlenku opustila a otočila se na něj. "He? Talíře?" Vstala jsem, no nechtěla jsem se mu tam moc plést, i když vidět chlapa v kuchyni se nevidí jen tak každý den! Natáhla jsem se k horní skřínce a otevřela jí. "Tady.." Pak jsem zase o krok ustoupila, aby tam měl víc místa. "Kromě nás tří? Možná Kazekage, ale neviděla jsem jí přijít, takže pravděpodobně je někde v Suně nebo usnula v kanceláři, pak je tady ještě Amayo, dcera Kazekage, ale ta bude spát, takže odpověď zní ne, nemusíš dělat ostatním.." Objasnila jsme mu trochu situaci v domě a usmála se.
Shinobi
Otočil jsem se na ní a kouknul se jí do obličeje. Usmál jsem se. "Arigato" řekl jsem mile. "Snad Vám bude chutnat" řekl jsem a z pánve nasypal vajíčka na všechny tři talíře. Vyndal jsem z horního šuplete tři vidličky a všechny tři talíře položil na stůl. "Hitomi tu ještě není" řekl jsem.. "Snad mu to nevystydne" vzal jsem sůl a pepř a ještě si to trošku ochutil. Pak jsem vzal vidličku a se slovy: "Itamakidasu!!" jsem se pustil do jídla. ,,Co když jí nebude chutnat?".. ,,Co když jsem něco udělal špatně?"... ,,Co když mě teď kvůli tomu nebude trénovat?" nervózně jsem myslel a doufal, že jsem neudělal něco špatně a sledoval její pohled, zda jí chutná..
Anonymní- Anonymní
Došla jsem za ním a usadila se ke stolu. "No, tak Hitomi ranní ptáče nebude.." Podotkla jsem a pak se věnovala jídlu. "Voní to úžasně.." Podotkla jsem a také vzala vidličku. "Itadakimasu!" Popřála jsem a pak se pustila do jídla. "Mm! Výborné, díky Carmarcku" Pousmála jsem se a dala do pusy další sousto. "Kde ses to naučil?" Zeptala jsem se po chvilce s úsměvem.
Shinobi
Byl jsem rád když jsem viděl že jí chutná a nevypadalo by to, že by se přetvařovala. Pak mluvila o Hitomim.. moc jsem jí přitom neposlouchal, ale pak se mě zeptala kde jsem se to naučil a na to už jsem reagoval.. "V Chigakure.. odtamtud pocházím.. moje mamka mě to učila.., ale to je dlouhej příběh" řekl jsem a nechtěl jsem to dál rozebírat.. "Jsem rád že ti chutná" odvětil jsem s úsměvem.
Anonymní- Anonymní
Strana 39 z 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Similar topics
» Dům rodiny Surashi
» Vilka rodiny Akasuna
» Sídlo rodiny Sonozaki
» Dům Junky a rodiny
» Dům rodiny Kurotsuki
» Vilka rodiny Akasuna
» Sídlo rodiny Sonozaki
» Dům Junky a rodiny
» Dům rodiny Kurotsuki
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Obytná část
Strana 39 z 40
Povolení tohoto fóra: