Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cvičiště 1

4 posters

Strana 4 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Goto down

Cvičiště 1 - Stránka 4 Empty Cvičiště 1

Příspěvek pro Erigor Mon 13 Feb - 20:21

First topic message reminder :

Cvičiště 1 - Stránka 4 781px-Third_Training_Ground

Cvičiště se všemi základními nástroji pro trénink.
Erigor
Erigor

Počet príspevkov : 88

Návrat nahoru Goto down

Cvičiště 1 - Stránka 4 Empty Re: Cvičiště 1

Příspěvek pro Erigor Thu 16 Feb - 16:52

" No..schovávat pod maskou a brýlemi se nemusíš..myslím že by se s nimi šlo dohodnout aby tě neotravovali a ty by sis dál žil svůj vlastní život... "
Erigor
Erigor

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinjiro Thu 16 Feb - 16:54

Tak to pochybuju Jen aby uchranily Tajemstvi Byakuganu Tak davaji clenum vedlejsich Rodin proklatou pecet a aby se proti nim neobratily ta taktez. A navic Kam patrim nebo ne, nevim.
Shinjiro
Shinjiro

Počet príspevkov : 775

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Hyuuga

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Erigor Thu 16 Feb - 16:56

" No...to je sice pravda...ale myslím že vše se dá zařídit....dokonce i to aby Ti tu pečeť nedali. "
Erigor
Erigor

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinjiro Thu 16 Feb - 17:00

Ja jim na to kaslu. Nechci snimi nic mit a ani jejich Prijmeni nepouzivam. Mam Uplne u pr*ele jestli jsem z halvni nebo vedlejsi rodiny! Nikdy me to nezajimalo a ani nezajima!
Rekl jsem dost zlostne.
Shinjiro
Shinjiro

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Erigor Thu 16 Feb - 17:05

" Hmm....a co kdybys byl z hlavní rodiny a měl by ses stát vůdcem klanu..pak bys ho mohl změnit podle svého...žádná prokletá pečeť...možná bys dokázal odstranit i slabinu Byakuganu...zkus se na ně chvíli dívat jako na svou rodinu..ne jako na arogantní lidi... "
Erigor
Erigor

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinjiro Thu 16 Feb - 17:12

He? To se lechce rika. Coly muj zivot na me kaslali. Tam kde jsem dnes jsem se dostal svymy silamy ne s jejich pomoci. K dyz jsem se dostal na akademi ani nevim kolik Hyuugo tam bylo a proslo kolem mne aniz by jsi me vsimli. i kdyz jsem nenosil masku a ani bryle. Pohledem o me nezavadily. Tak mi reknete proc bych se ja mel zajimat o ne?!
Shinjiro
Shinjiro

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Erigor Thu 16 Feb - 17:19

" Kdybys o sobě dal alespoň jedinkrát vědět...věř mi že by tě přibrali mezi sebe...kdybys jím sám řekl že jsi Hyuuga...myslím že bys už nebyl sám...a dobrá..říkáš svými silami...a bez Byakuganu bys to dokázal??Myslím že ne protože díky němu jsi mnohem silnější než většina Geninů... "
Erigor
Erigor

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinjiro Thu 16 Feb - 17:26

Co se tyce Byakuganu ten Pouzivam mozna pul roku ne-li mene.Ma sila, rychlost nepochazi z Byakuganu a z tvrdeho treninku. Jedine co Jsi pamatuju je ze mi ma matka rekla at se od Hyuugu drzim dal. Teda jestli to byla ma matka.Nevim to jiste. A Ani neznam duvod. Vim akorat To ze byla Hyuuga nic vic jsi nepamatuju!
Shinjiro
Shinjiro

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Erigor Thu 16 Feb - 18:32

" Hmmm...víš co...jdeme za Hokagem...ať nám dá tu misi... " řekl jsem , dotkl se jej a oba dva jsme zmizeli.
Přesun - Hokageoh kancelář
Erigor
Erigor

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Thu 16 Feb - 19:39

Když začal skládat pečetě které já už jsem znal použil jsem jinou techniku,pečetě sme doskládali skoro ve stejnou chvíli "Katon: Gokakyuu!" z úst se mi vyřítila velá koule která smetla ty jeho malinke a dál pokračovala k němu
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha

Počet príspevkov : 1039

Shinobi
Klan: Uchiha

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaito Yoshikuni Thu 16 Feb - 19:43

Vďaka sharinganu som sa jej vyhol "Hm...nieje zlé čo ďalej dokážete sensei?" uškrnul sa a nemohol prestať ho podpichovať...a rozbehol sa proti nemu bez útoku a skočil som pomedzi stromy kde so sa pomalí presúval....
Kaito Yoshikuni
Kaito Yoshikuni

Počet príspevkov : 781

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: ---

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Thu 16 Feb - 19:48

"Neříkej mi sensei !...a není zrovna chytré proti uživateli katonu utíkat do lesa" znovu jsem složil pečetě "Katon:Hosenka no jutsu" koule letěli na něj i na stromy
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaito Yoshikuni Thu 16 Feb - 19:54

Nič som nevidel ale len okolo mňa preleteli ohnivé gule...Uff skoro ma trafil... zložil som si pečate pre kawarimi ale poslednú som nezložil...vyskočil som a rozbehol som sa proti nemu bez sharinganu a bez kunaiu...Musí to vyjsť... zamračil som sa a pokračoval...
Kaito Yoshikuni
Kaito Yoshikuni

Počet príspevkov : 781

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: ---

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Fri 17 Feb - 5:25

Jaktože nemá Sharingan ?...něco tad neklape uskakoval jsem před ním a když jsem byl celkem daleko hodil jsem po něm shuriken
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 17 Feb - 6:27

Došel jsem na cvičiště...cidět jsen že tam už někdo cvičí tak jsem šel dost daleko, abych nerušil já je, ani oni mne.
Začal jsem tam pokoušet použít čakrový řetěz.
Dělal jsem to celou noc.
Až ráno....řetěz mi vyletěl z ruky a omotal se kolem cca 10 metrů vzdáleného stromu.
Mačkal ho tak že popraskal.
Zkusil jsem to zopakovat s dalším řetězem....
Tak jsem trénoval přibližně do 7:00 ráno.
Minato nikde, začalo mi to být divný. Co mu ten ANBU chtěl?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 17 Feb - 11:33

Po dalších hodinách tréninku jsem to zvládal už docela slušně, ale pořád jsem to musel ovládat i pomocí pocitů.
Minato pořád nikde...rozhodl jsem se podívat do kanceláře Hokageho.
Naposledy jsem se napil vody z jezírka a odešel jsem. (přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 17 Feb - 12:52

Objevil jsem se urpostřed cvičiště.Chvilku jsem se rozhlížel kolem sebe,dokud sjem nezjistil ež už tu Dan není,pokud sem vůbec přišel.Bez jakýhkoliv myšlenek jsem zamířil směr Hokageho kancelář,jedno místo kdy rpavděpodobně bude.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 17 Feb - 14:32

Objevil jsem se na jednom vysokém domě,pár metrů od cvičiště.Ohlédl jsem se směrem dolů,dokud sjem nenašel Dana.Seskočil jsem dolů a dopadl na okraj cvičiště.Počkal jsem až bude blízko u mě a promluvil.''Jak si takový trénink Představuješ?Já jsem nikdy žádné studenty neměl..A sám neovládám moc technik..Navíc je tu problém že tu nejsme všichni''.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 17 Feb - 14:36

Začal jsem se smát..."Jounin se ptá genina jak se trénuje...no já nevím...ale vzhledem k tomu že budu v budoucnu expert na pečetě s krocení bijuu tak něco v tomhle ohledu. Neumíte nějakou pečetící techniku...co bych zvládl samozřejmně."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 17 Feb - 14:46

''Pečetící techniku?''Zamumlal jsem a sledoval jeho reakci.To mi připomíná že jsem chtěl najít svitek s Jikuukan no jutsu.''Jo..Jedna by se tu možná našla..Keiyaku Fūin'',řekl jsem po chvilce zamyšleně a přelétl ho pohledem.''Je to technika založená na tom že se dostaneš k soupeři a dotkneš se ho..Když toto použiješ,tak zrušíš jeho summona,tak že rovnou zmizí,nebo osvobodíš něco nebo někoho koho dotyčný člověk ovládá''

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 17 Feb - 15:18

"Hm...to vypadá zajímavě. Tu by jste mě mohl naučit....a teď mě napadá jedna otázka...vy máte summona?" Pak jsem si vzpoměl na co jsem se chtěl zeptat. "A je normální když ANBU má kozačky a dá se lehce naštvat? Ta ANBU byla tak hrozná že bych šel radši na večeři s Kyuubim." Řekl jsem s úšklebkem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 17 Feb - 16:24

''Cože?Jaká ANBu..kde?''Řekl jsem zamyšleně a podíval se na něj.''ANo..Mám summona,můžu přivolat jakoukoliv žábu..včetně jejich vedoucího gamabunty..Ale já používám jeho syna gamakichiho,který ho už překonal'',řekl jsem a pousmál se.Jaký ANBu to sakra mohl být?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 17 Feb - 16:29

"Ještě s jedním ANBU s chlapem šli k Hokagemu do kanceláře...jen o chvíli jste se minuly...tak divně ji držel...jakoby ji držel, ne aby něco neudělal, ale jako by tak měly nějakou ochranu..." Teď se ukázalo že nejsem zas tak blbý a všímám si i detailů. "A žáby? Jůůůů to bych chtěl taky. Ale mě by žádná neposlouchala a navíc jsem moc slabý..." Řekl jsem trochu zklamaně.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 17 Feb - 16:35

''Hmm..Mohl bych tě to naučit..až zjistím jak jsi silný a hlavně na co máš talent'',pousmál jsem se,víceméně z donucení,protože sjem neměl vážně náladu na tyto věci po tom co jsem se dozvěděl..''A k Hokagemu?Asi to půjdu pak zkontrolovat'',řekl jsem víceméně pro sebe a podíval se na něj.''Ale budeš si muset vybrat co bys chtěl první jestli pečeť nebo Kuchiyose''

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 17 Feb - 16:50

"Kuchyiose....teď se učím dvě ze svích unikátních pečetí...taky bych ty pečetě mohl naučít pro změnu já vás." Pak řekl že by mohl jít zkontrolovat. "Mohl bych jít s vámi? Ty řetězy jsem se naučil více-méně ovládat. Dokázal bych se spoutat. Sice by to mohly zničit nějak, ale pokud neumí nějakou časoprostorovou techniku tak se z toho nedostanou dost rychle...přece jen jsem dědic čakry klanu uzumaki...a vy jste dědic talentu Naruta!"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 4 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: