Cvičiště 1
4 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#2 :: Herní místnosti :: Konohagakure
Strana 6 z 7
Strana 6 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Cvičiště 1
First topic message reminder :
Cvičiště se všemi základními nástroji pro trénink.
Cvičiště se všemi základními nástroji pro trénink.
Erigor- Počet príspevkov : 88
Re: Cvičiště 1
"Všetko je po prví raz" zasmial sa a už mal v očiach sharingan "Teraz ti nedám dýchať" usmial sa a rozbehol som sa na neho z rasenganom v ruke....
Kaito Yoshikuni- Počet príspevkov : 781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: ---
Když jsem viděl rasengan rychle jsem složil pečetě a vytvořil Chidori abych se mohl rozeběhnout proti němu
Kisuke Uchiha- Počet príspevkov : 1039
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
"Arrrrgg" zavrčal som v behu a zrazil som sa s ním...okolo nás sa vytvorila energia...a mňa to odhodilo do stromu...
Shinobi
Taky mě to odhodilo ale méně než jeho "Tse...mohl jsem vedět co bude pokračovat" konstatoval jsem spíše tak do větru
Shinobi
Chytil som sa zo zadu za hlavu "Au" povedal som tak ironicky ale tiež skôr do vetra... z úst mi tiekol pramienok krvi Predsa je to Tokubetsu Jounin není taký slabý po chvíľke som sa postavil na nohy a všade som mal škrabance "Ešte nieje koniec" zakričal som na neho so shariganom v očiach...rozbehol som sa a začal skladať pečate na Kawarimi no Jutsu ale opäť som jednu vynechal...a skočil som do vzduchu smerujúc na neho...
Shinobi
"Zase kawarimi ?" pomalu jsem se zvedl ze země neublíží mi jestli dělá kawarimi láká mě na útok aby mohl zatočit od jinud
Shinobi
Keď som videl že nič neurobil tak som bol prekvapený ale mal som aj iný plán tak som jednu pečať zložil zle aby sa kawarimi zrušilo a začal som robiť dlhšie pečate a popod ústa som si potichu z úsmevom povedal "Katon: Karyū Endan" a všetok plameň z mojich úst smeroval na Kisukeho...dopadol som na zem a stále som vydychoval plameň na Kisukeho Keď to takto ďalej pôjde dôjde mi chakra prebehlo my hlavou...
Shinobi
V tu chvíli jsem měl v očích Sharingan je dobrej...bez sharinganu bych se timu nejspíš nevyhnul pomyslel jsem si když jsem uskočil ohni "Čas brát to vážně" švihl jsem k němu rukou "Chidori senbon" proti němu letěly jehly z chidori
Shinobi
"Konečne myslel som že sa nedočkám" zasmial som sa vďaka sharinganu som sa uhol a hneď som sa na neho rozbehol...Musím šetriť chakru... preblesklo mi opäť hlavou
Shinobi
Jen jsem rozpažil ruce...hned jak by se přblížil použil bych chidori nagashi (Takže jestl ise přiblížíš použiju ho xD)
Shinobi
(xD) Bol som skoro pri ňom a na poslednú chvíľu som poskladal pečate Keď to teraz nevýjde som v háji... a zastavil som sa pred ním asi 5 metre...a vykríkol som z úsmevom "Katon: Gōryūka no Jutsu" Musí to zabrať zamračil sa a ďalej vydychoval oheň v podobe draka....
Shinobi
"Kuchiose no jutsu !" na poslední chvíli jsem vyvolal jestříba se kterým jsem vzletěl no oheň mu podpálil zadnici...spíše teda ocas tak zmizel já jsem tak dopadl kousek vedle ohně "HEE ? dávej na něho pozor ! teď se nebude moc pár dní vysrat" konstatoval jsem ,namířil na něj ruku "Chidori eisou" z ruky se mi začalo táhnout velké kopí až k němu
Shinobi
"To je mi fuk!" zakričal som dosť nervózne Vedel som že sa to stane no čo už preletelo mi hlavou a len tak tak som sa tomu vyhol a začal dýchať onedlho som zdvihol ruku na znak že už nemôžem a podoprel som sa kolenom.
Nebol som na seba veľmi pyšný ale hlavne som bol dosť unavený "Kur*a prečo som nepoužil inú techniku" hovoril som takým miernim hlasom no ale Kisuke to nepočul pretože bol vysoko...
Pomalí som vstával zo zeme bol som naozaj veľmi vyčerpaný a sadol som si pod neďaleký strom, ktorého sa akoby zázrakom nedotkla žiadna technika...
Nebol som na seba veľmi pyšný ale hlavne som bol dosť unavený "Kur*a prečo som nepoužil inú techniku" hovoril som takým miernim hlasom no ale Kisuke to nepočul pretože bol vysoko...
Pomalí som vstával zo zeme bol som naozaj veľmi vyčerpaný a sadol som si pod neďaleký strom, ktorého sa akoby zázrakom nedotkla žiadna technika...
Shinobi
Pomalu jsem došel k němu "Zvu tě na pivo..nebo spíše na kofolu" vyplázl jsem jazyk nad poznámkou a podal mu ruku "Bojoval si dobře" Hlavně nepřiznat že mám taky málo chakry...to by dopadlo zapřemýšlel jsem
Shinobi
"No ale musím uznať že nie si až taký dobrý na Tokubetsu Jounina..." podpichol som ho a vstal som pomalí "Máš šťastie že už ovládaš raiton..." zase som si neodpustil poznámku a šiel dopredu...
Shinobi
dal jsem mu pohlavek "Hele neprovokuj stále mám chakru na to abych ti usekl nožičku...nbo dvě" konstatoval jsem a šel vedle něj
Shinobi
Na ten pohlavok som skoro ani nereagoval pretože som ho skoro necítil po tej rane do stromu..."No dóóóbre" povedal som nezaujímavo a šiel do mesta
(presun)
(presun)
Naposledy upravil Mizarī Uchiha dne Tue 21 Feb - 19:56, celkově upraveno 1 krát
Shinobi
(přesun)
Shinobi
Vrátil som sa sem aj keď som si nič nedal..."No nevadí..." poznamenal som "Ideme po stopách Naruta" pousmial sa a sadol si do tureckého sedu..začal vyvájať novú techniku...
Shinobi
Dorazil jsem na cvičiště a ohlížel se po Danovi.Zástupce Hokageho..Stále jsem nad tím demonstrativě kroutil hlavou a stoupl si doprostřed cvičiště.Počkal jsem až Dan přijde ke mě a pootevřel jsem ústa.''Chtěl si se naučit Kuchiyose hmm.?Tak to bude nejlepší začít s tím hned'',usmál jsem se.
Anonymní- Anonymní
Došel jsem za ním a doufal že si nevšil mého zaseknutí při pohledu na Willow.
"Jo chtěl a pořád chci! Je to sugoii technika!" Odpověděl jsem nadšeně.
"Jo chtěl a pořád chci! Je to sugoii technika!" Odpověděl jsem nadšeně.
Anonymní- Anonymní
Prisel jsem na cviciste a zacal jsem se trochu rozcvicovat. Po mensim roztahnuti jsem se vydal bo prestred jezera. Uvidel jsem v dali Dana a Minata. Ale nejak jsem si jich nevsimal nechtel jsem je rusit.
Shinjiro- Počet príspevkov : 775
Shinobi
Klan: Hyuuga
Pri meditácii ma vyrušili nejaké hlasy otvoril oči a videl som nejakého Jounina a zrejme asi 2 Geninov...po chvíľke pozerania som opäť zatvoril oči a sústredil som sa na vyvinutie novej techniky...
Shinobi
"MINATO-SENSEI! Vnímáte nebo přemýšlíte nad krásou Willow?!" Křikl jsem to na Minata, až se to rozléhalo po celém cvičišti.Teď jsem se nechtěně prořekl. Jsem to, ale idiot!
Anonymní- Anonymní
Keď som začul Minato tak som otvoril oči a pomaly som vstal a vydal som sa k nemu.."Ehm dobrý deň a čaw.." ta poznámka smerovala na toho genína
Shinobi
Strana 6 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#2 :: Herní místnosti :: Konohagakure
Strana 6 z 7
Povolení tohoto fóra: