Cvičiště 1
4 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#2 :: Herní místnosti :: Konohagakure
Strana 1 z 7
Strana 1 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Cvičiště 1
Cvičiště se všemi základními nástroji pro trénink.
Erigor- Počet príspevkov : 88
Re: Cvičiště 1
SI s Shinjirem jsme se objevili na tomto cvičišti.Sedl jsem si do tureckého sedu na kraj jezera , ale tváří k němu." Takže....myslím že bychom mohli začít s tím co umíš , neumíš , co máš , nemáš rád , cíl a tak dále... " řekl jsem.
No v Taijutsu se na tom dobre, Ninjutsu dost bidne, No a genjutsu sem na to totalne levej. Muj sen Asi zadny Prste si ziju jak chci a nestaram se Lidi co si o sobe moc mysly. Asi vse.
Shinjiro- Počet príspevkov : 775
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Hyuuga
" Hmmmm...no....sice pro Tebe nejsem asi nelepší učitel ale budu se snažit ti nějak pomoc...takže asi začneme s něčím lehčím...zkus třeba...vylézt na tamten strom...neb použití rukou...a raději běhej..je to snadnější...kunaiem si dělej čáry kam ses dostal abys věděl jak se zlepšuješ...chápeš?"
Jo chapu pouziti cakry.
Vytahl jsem kunai a rozbehl jsem se proti stromu no vybehl jsem asi metr udelal zarez a spadl na zada.
Po nekolika marnych pokusech jsem se konecne dostal tak do poloviny stromu. Odrazil jsem se od kmenu a udelal nekolik salt vzad nez jsem dopadl na zem.
Vytahl jsem kunai a rozbehl jsem se proti stromu no vybehl jsem asi metr udelal zarez a spadl na zada.
Po nekolika marnych pokusech jsem se konecne dostal tak do poloviny stromu. Odrazil jsem se od kmenu a udelal nekolik salt vzad nez jsem dopadl na zem.
Shinobi
" Jo vidíš...když padáš...zkus si nic neudělat....pro Tvé vlastní dobro..a vlastně i pro mé..no a pak...až se dostaneš až nahoru...taaaak si tě asi trochu prozkouším....ale to až za chvíli " řekl jsem a po chvíli jsem si lehl a pozoroval nebe.
Rozbehl jsem se proti stromu Dostaval jsem se vis a vis no k vrcholu jsem mel jeste daleko ale pomalu a jiste jsem se dostaval vis a vis.
No asi po pul hodine jsem se tam nejakym zazrakem vyskrabal.
No cekal jsem ze to bude snadnejsi.
No asi po pul hodine jsem se tam nejakym zazrakem vyskrabal.
No cekal jsem ze to bude snadnejsi.
Shinobi
" Jo...to já taky...chceš chvíli pauzu nebo chceš s tréninkovým soubojem začít hned? " zeptal jsem se.* Hmmm...začínají se mi vracet vzpomínky...to byly časy... * pomyslel jsem si a pousmál se.
Ne to je v pohode Nejsem zadna kvetinka.
A postavil jsem se do bojoveho postoje.
A postavil jsem se do bojoveho postoje.
Shinobi
" Tak se ukaž... " vstal jsem a připravil se do svého bojového postoje.* Pokud mě donutí použít Hirashin tak to je vážně borec * pomyslel jsem si.
Rozbehl jsem se smerem na nej Prava ruka byla naprazena k uderu a leva ruka pripravenak obrane. No prava ruka pirila primo na jeho masku.
Shinobi
Mířil docela vysoko takže se stačilo skrčit a podkopl jsem mu nohy a uskočil jsem trochu dál , přímo na vodu.
Jakmile mne podkopl jsem udelal premet dozadu.
voda Hm...
Vytahl jsem par kunaii na kterych byly pridelane struny ktere bez Dojutsu nejduu temer videt. A cekal co udela dal.
voda Hm...
Vytahl jsem par kunaii na kterych byly pridelane struny ktere bez Dojutsu nejduu temer videt. A cekal co udela dal.
Shinobi
Vytáhl jsem několik senbonů , které jsem napustil Raitonem , ale taky jsem nedělal nic.No , po chvíli jsem je po něm hodil , a byl připraven na obranu.
Uskocil jsem do strany A Aktivoval Byakugan Akorat to neslo poznat pod maskou brylemy. No hodil jsem po nekunaj rozbehl jsem se do strany a hazel je po nem.takze kunai leteli z vice smeru
Shinobi
Uskočil jsem ještě o kousek dozadu a udělal pečetě.Suiton: Suijinheki přede mnou se vytvořila větší stěna z vody do které se kunaie zabodly a dále nepokračovaly.
Zatahnul jsem za struny a kunaie se ke mne vratily svazal jsem konce strun k sobe a zacal roztacet obrovsky Shuriken co ztoho vznikl. A cekal na jeho reakci.
Shinobi
* Hmmm...lana..chytré... * pomyslel jsem si a do prázdna přikyvoval.Zase jsem udělal několik pečetí." Suiton: Daibakufu no Jutsu " řekl jsem , avšak toto jutsu jsem provedl v mnohem menším provedení a bylo zacíleno na ten "shuriken".
Hodil jsem shuriken co ztoho vznikl a hodil po nem par normalnich.
Sakra jak se bude shcovavat na vode to nema cenu. Rekl jsem si v duchu
Sakra jak se bude shcovavat na vode to nema cenu. Rekl jsem si v duchu
Shinobi
Udělal jsem jednoduchou pečeť a moje tělo zmizelo a s hlasitým PUF jsem se objevil za Shinjirem." Hmmm...s Tebou bude vážně lepší zaměřit se na Taijutsu...ale bude tu menší problém...budeme potřebovat jiné svitky než na normální Taijutsu... " řekl jsem.
Hm...
Otocil jsem k nemu hlavu
Hakke Sanjuni Sho-32 uderu
Otocil jsem k nemu hlavu
Hakke Sanjuni Sho-32 uderu
Shinobi
V momentě jsem stál zase za ním.* On mě vážně donutil použít Hirashin? * pomyslel jsem si." No..doufal jsem že jsi pochopil že tamto měl být konec..ale celkem příjemně jsi mě překvapil..ninja má být nevypočitatelný... " pousmál jsem se.
A krom toho Nelsysel Jsem ze jste rekl Konec Sensei?
Po tom co jsem to rekl jsem padl na kolena A deaktivoval Byakugan.
Po tom co jsem to rekl jsem padl na kolena A deaktivoval Byakugan.
Shinobi
" No jo..já tak trochu myslel že ti to dojde.. " zatvářil jsem se jako úplně neviňátko což šlo poznat i přes to že jsem měl masku.Poté jsem mu pomohl vstát a trochu ho podepřel aby zase nespadl." Máš někde nějaký dům nebo byt? "
No vlastne ne Ja tak bydlel stylem neco za neco nekomu jsem pomohl a on me nechal u nej prespat.
Rekl jsem s usmevem Coz i pres satek slo poznat
Rekl jsem s usmevem Coz i pres satek slo poznat
Shinobi
Strana 1 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#2 :: Herní místnosti :: Konohagakure
Strana 1 z 7
Povolení tohoto fóra: