Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cvičiště 1

4 posters

Strana 5 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Goto down

Cvičiště 1 - Stránka 5 Empty Cvičiště 1

Příspěvek pro Erigor Mon 13 Feb - 20:21

First topic message reminder :

Cvičiště 1 - Stránka 5 781px-Third_Training_Ground

Cvičiště se všemi základními nástroji pro trénink.
Erigor
Erigor

Počet príspevkov : 88

Návrat nahoru Goto down

Cvičiště 1 - Stránka 5 Empty Re: Cvičiště 1

Příspěvek pro Anonymní Fri 17 Feb - 17:16

''Jo..Budu o tom přemýšlet'',zareagoval jsem s úsměvem na jeho nabídku a podíval se nad sebe.''Můžeme tam zajít hned nebo až po tréninku..Myslím že kdyby to byl někdo zlý assasin by mě informoval,ale jak chceš ''.Dědic narutova talentu..Problesklo mi hlavou když to dořekl.zatracenej naruto.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 17 Feb - 17:23

"Pokud to vůbec ví....i ten nejlepší Shinobi může být zaskočen...ale teď ten trénink...Assasin-sama je silný....vsadím se že by mé čakrové řetězy přetrhl malíčkem. Takže čím začneme...určitě si pamatujete svůj první trénink s vašim senseiem, tak můžeme jít podle toho. Ten kdo vychoval tak skvělého ninju musel být skvělý sensei...takže budete i vy." Stál jsem tam a čekal co se bude dít.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 17 Feb - 17:30

''Pokud jde o mého senseie..Jeho tréninky nebyli moc..Vhodné.Tedy první setkání jsme proti němu bojovali..A na misích nás nechával ať se o sebe postaráme sami..''Řekl jsem zamyšleně.''Ale nevím jesli má cenu bojovat proti svému žákovi..I když rád bych zjistil tvé schopnosti'',řekl jsem potišeji a podíval se na své ruce.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 17 Feb - 17:46

"Tak a dost!" Vykřikl jsem naštvaně. "Buď to vybalíte co se mezi váma a tím ANBU stalo, nebo....nevím, ale udělám pěknou blbost jak se znám! Pořád jste zamyšlený, mluvíte potichu a při zmínce o narutovi jste se taky moc krásně nezatvářil a k tomu ty oči, když jsem se zmínil o Narutovi tak bylo vidět že se něco stalo a báchork že jste si povídali o misi si nechte od cesty!" Bylo mi jedno jestli ho naštvu nebo něco jinýho, ale prostě mi řekne co se stalo abych věděl jestli mu neůžu nějak pooct...jak jsem věděl tak ne vždy je zapotřebí síla, někdy stačí slova...je to ten nejmocnější nástroj.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 17 Feb - 18:01

''Heh?Prostě nerad mluvím o Naru..O mém otci.''Řekl jsem potichu a pootevřel ústa.''Dobře..Řeknu ti co se stalo když mi vezmeš tohle'',vytáhl jsem rolničku,asi desetkrát spravovanou.''Tuhle metodu užíval Hatake Kakashi..Narutův sesnsei,naruto tyhle cennosti včetně pláště čtvrtého Hokageho předal mě..Takže to zkusme i když jsi jen jeden.Přece jen to chceš vědět tak se snaž'',řekl jsem a usmál se,počemž jsem si upevnil rolničku za pas.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 17 Feb - 18:20

"Já ji dostanu...i když lepší by to bylo v týmu. Ale dobře, ať je to oboustraný...pokud ji nedostanu, tak pujdu za hokagem a řeknu mu že kdyby chtěl do někoho zapečetit Kyuubiho tak ať je to do mě...nenechám nikoho jiného trpět! Ale jestly mne kvůli téhle přísaze necháte jen tak vyhrát...stejně to udělám!" Řekl jsem to tak sebejistě že bylo jasný že to myslím smrtelně vážně.
Najednou bez jakýchkoliv náznaků z mé hrudi vystřelil čakrový řetěz a šel minatovy po nohách, jak se na první pohled zdálo, ale doopravdy šel po rolničce.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 17 Feb - 19:35

Udělal jsem základní Bunshin,do kterého onen řetěz narazil,počemž jsem odskočil dozadu.''takže to nemá cenu vymlouvat co?To jsem rád'',zatvářil jsem se kysele a postavil se do bojového postoje.Nechtěl jsem zatím zbytečně útočit,přece jen mi stačilo stát na místě.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 17 Feb - 19:42

"Ne nemá, ale nezapomeňte...já nejsem zase tak blbý." Během toho co jsem si s ním povídal tak jsem zemí posouval řetězy. Ten co narazil do klonu zůstal na místě. "Ale nemyslete si že tam budete jen stát!" V tu chvíli proti němu ze země vystřelily dva řetězy a ten první taky. Byly skoro u něj, tak půl metru před ním.. Ty dva se dostaly do země skrze podrážky, takže by si toho neměl všimnou, byl inteligentnější, ale já jsem dokázal využít i ,talk no jutsu'.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 17 Feb - 19:53

''Ne to ne..Stát na zemi by byla blbost'',usmál jsem se a kousnul se do prstu.''Tohle budeš ovládat také'',řekl jsem polohlasně a poskládal pečetě.''Kuchiyose no jutsu'',z ničeho nic jsem stál na desetimetrové žábě.Minato?!Zavrčel z ničeho nic gamakichi.''Jo..Tipl sis dobře je to můj student'',zareagoval jsem dříve než stihl cokoliv říci a sledoval ho zvrchu.''Je to Uzumaki..Vlastně to mi připomíná že si chchi o něčem promluvit o tomhle klanu'',tentokrát jsem řekl naštvaně já a pozvedl hlavu.''Tady budu stát'',usmál jsem se a položil dlaň na Gamakichiho hlavu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 17 Feb - 20:03

"Neštvi mě!!!!" Zavrčel jsem. Představil jsem si že oba mají masky...ale žába s maskou vypadala komicky, no i tak, mne to dokázalo, namíchnout a pořádně.
Cvičiště 1 - Stránka 5 Chaaaakra_no_Kusari
Vložil jsem do toho veškerý vztek, veškerou bolest, všechny pochyby, i další emoce, tím to jen zesílylo.
Všechny ty řetězy letěli jak rakety, řízené, pár i na minata, ale víc se jich soustředilo na svázání Gamakichiho.
"Neměl by jsi mě podceňovat...jsem taky Uzumaki...a navíc jsem odhodlaný zjistit pravdu i kdybych měl umřít!"
Dalo se říct že jsem magor...v tom útoku je tolik čakry že i bijuu by měl co dělat, aby se z toho dostal.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 17 Feb - 20:49

Řetězi Gamakichiho svázaly,avšak svázat něco tak malého jako jsem byl já,ještě když jsem stál na gamakichim bylo prakticky nemožné.''Pamatuj že nemáš nekonečno chakry.''Řekl jsem a Shunshinem se dostal za řetězi,které svazovali Gamakichiho a stále letěli na místo kde jsem měl stát já.Dopadl jsem na zem a poskládal pečetě.''Fuuton:Daitoppa'',řekl jsem a vytvořil obrovskou vichřici na Dana.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaito Yoshikuni Fri 17 Feb - 20:50

Takže to zabralo vo vzduchu som sa pousmial a poskladal poslednú pečať...a keď do mňa narazili kunaie tak som sa zmenil na kmeň stromu a objavil som sa za Kisukem..."Smola..." usmial som sa a kopol ho do chrbtice...
Kaito Yoshikuni
Kaito Yoshikuni

Počet príspevkov : 781

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: ---

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 17 Feb - 21:03

Kso...co teď?!!! Nemám moc čakry, kvůli řetězům se nemůžu skoro hýbat. Co to dělá za pečetě? Nesmí je dodělat! Jeden z řetězů se proti němu vrhl, ale pozdě, jeho technika mne zasáhla, ale zasáhla i ho. Když mne zasáhla stihl jsem trhnout s pomocí řetězů s Gamakichim tak aby gamakichi narazil do minata. Já jsem narazil do stromu, a do dalšího. Když jsem se zastavil tak jsem vykašlal trochu krve. "Ksooo." Řetězy se z mé hrudi odpojily, teď nebyli silnější než normální a vydrží max 30s než zmizí. Jsem skoro bez čakry. Použil jsem ji víc jak on, tu pečetící techniku ještě nezvládnu, sakra co teď? Jen jsem tam tak klečel a přemýšlel. Říkal že moc technik neumí...vím o pěti. Shunshim. časoprostorová, kuchyiose, a jednu techniku fuutonu a ještě Kekayu fuuin nebo tak nějak. Takže jeden z jeho elementů je fuuton, jaký umíš dál? A co je tvoje slabina? No tak něco to být musí. Mám to. Má pomalé pečetě, já je mám rychlejší. Nebuje je stíhat. Čekal jsem co udělá a nachystal jsem se na tvorbu pečetí.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 17 Feb - 21:55

Copak vymýšlí?Že by byl vážně tak dobrý taktik?Sledoval jsem ho,přičemž jsem uviděl jak se ke mě blíží Gamakichi.Udělal jsem jakýsi přemet a snažil se od něj odrazit,v můj prospěch avšak to se mi tak úplně nepovedlo.Dopadl jsem prudce na pravé koleno,počemž jsem se rukou odrazil a dostal se znovu na nohy.Gamakichi se zatím nohama zadrhl hluboko pod hlínu a zastavil se tak,aby mě nepřeválcoval.Chtěl jsem se shunshinem dostat k němu a udeřit ho,teď když byl v této poloze,ale došlo mi že on je útočník,zbytečně bych vystavil rolničku nebezpečí.Už nemá skoro chakru..Co vymyslí jako poslední útok?Vytáhl jsem kunai s výbučným lístkem a rychle ho hodil,strom za dana.využil jsem toho že kusy stromů ho můžou jakkoliv zasáhnout,nemluvě o jeho rychlosti a o vyhýbání se stromům.Lísteček začal pomalu hořet,počemž přicházela exploze.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 17 Feb - 22:04

I když jsem viděl že se chystá hodit kunai tak jsem udělal pečeť musel si všimnou že ji mám rychleji jak on, udělalo se 9 klonů s kunai v ruce, 10 tedy já jsem ho měl taky jeden klon, nebo já se držel vzadu a všichni jsme běžely proti minatovy. Lístek vybuchl za námi a jeden klon úplně nalevo to schytal a s puf zmizel. Byli to normální klony, ale i tak to mohlo fungovat. Běželi jsme přímo proti němu. Jeden z nás se pořád držel v zadu, doufal jsem že si toho...
Klony mne nestáli skoro žádnou čakru...vzhledem k tomu jak jsem ji uměl ovládat. Řetězy ne, ale čakru ano.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 17 Feb - 22:12

Vytáhl jsem Kunai a hodil ho směrem k prvnímu klonu.Rozeběhl jsem se za Kunaiem a Shunshinem se z nenadání dostal před toho co se držel v zadu.Čekal jsem,že ho tohle dost překvapí,vytáhl jsem další Kunai a zaútočil s ním na oblast jeho hrudi.''Dostal jsem tě''

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 17 Feb - 22:17

Ten vzadu byl jen další klon. "Prd!" Řekl ještě předtím než zmizel. Já byl ten před ním. V momentě jsem za Minatem v pravé ruce kunai, kterým jsem mířil na rameno, aby nemohl dělat pečetě a levou jsem sahal po rolničce. Musel si vybrat. Tohle nečekal a navíc nemohl vyblokovat oba údery.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 17 Feb - 22:22

''Jsi chytřejší než jsem myslel'',řekl jsem a vůbec se nezkoušel obracet,nebo bránit.Kunai,který jsem předběhl byl teď asi tři metry od Jeho hlavy.V tu chvíli jsem zmizel z předešlého místa a objevil se tam kde byl kunai,tedy za jeho zády.Hned,co jsem se tam objevil jsem sevřel ruku v pěst a dal mu co největší ránu do zad,ale ne na místo abych ho mohl jakkoliv poranit.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 17 Feb - 22:26

KSooo tímhle tě dostanu. Když jsem padal tak mi ze zad vyletěl čakrový řetěz, byl blízko, to moc čakry nepotřebovalo, a pokusil se mu omotat tak aby mi připoutal ruce k tělu a Minato kvůli řetězu nemohl utéct. Ležel jsem na zemi obličej do strany... snažil jsem se posbírat co nejvíc čakry.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 17 Feb - 22:31

Viděl jsem,jak se ty řetězi blíží,ale byl jsem moc v blbé poloze na to vyhnout se.Cítil jsem jak mě chytili a pak táhli tím směrem co byl on.Jen jsem se otočil na Gamakichiho,který věděl co má udělat,chytl mě a doslovamě vytrhl z jeho posledních,již tak oslabených řetězů.Jen jsem se usmál,dokud jsem neviděl něco,co se rozhodně neměl stát.To snad ne..Rolnička momentálně letěla vzduchem a padala dolů,směrem na místo kde jsem před tím byl.V tuhle chvííli jsem se nedokázal vymanit z Gamakichiho 'obětí',takže jsem ji už nestihl zachytit.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 17 Feb - 22:40

Trhlo to i se mnou. Postavilo mě to a rolnička se mi odrazila od hlavy a následně spadla do mé dlaně. "Jupííííííí!!!!!!" Radostně jsem vyskočil, pak se mi podlomily kolena, tohle jsem si šetřil, vytáhl jsem jedinou čakra pilulku co jsem nosíval a vložil si ji do úst, rozkousl a spolkl. To mi dodalo sílu. Klečel jsem ještě chvíli než jsem se úplně vzpamatoval...více-méně vzpamatoval a otočil se na Minata. "Já vyhrál!!!! Já vážně vyhrál!" Byl jsem z toho opravdu nadšený a navíc se mi povedlo spoutat tak obrovskou žábu. "Jupí!!!!! Jupí!!!!!" Podíval jsem se na Minata. "Sensei...co bude teď? Spánek? A ne počkat...teď chci pravdu co vám chtěl ten ANBU." Vzpomněl jsem si nakonec. "Jste vážně úžasnej, a tak strašně rychlej...."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 17 Feb - 22:48

''jo spánek'',řekl jsem když jsem dopadl kousek před něj z Gamakichiho ruky.''heh..takže ty jsi na to nezapoměl?''Zatvářil jsem se překvapeně a poškrábal se na hlavě.''No..tak dobře..Byl to můj nejlepší přítel..Tedy býval za dob co jsem byl v ANBU.A zrovna on mi šel oznámit..Že si mě Naruto osvojil kvůli talentu a vyzáži,kterou jsem mu strašně připomínal jeho otce,počemž mě také stejně pojmenoval..Ale stejně..Celý život mi lhali.''Řekl jsem úplně jiným tonem než před tím a otočil se naštvaně na Gamakichiho,které měl omluvný pohled.Bezeslova jsem ho odvolal a podíval se nad sebe,na oblohu ze které právě začali padat kapky.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 17 Feb - 23:00

"To nemění nic na to že jste Uzumaki....váš otec...pravý otec je Naruto....otec XY je jen podle krve. Naruto je váš otec. Můj otec je zrádce klanu, zrádce vesnice, proto tak nesnáším klan Uzumaki, ale vy...vy jste jiný. Vy máte charakter, jste silný, i když ne podle genů, tak podle otce, podle výchovy, podle psychiky, jste uzumaki. Tak se tím netrapte...klidně bych si to s vámi vyměnil. Život je už takovej....je svině." Došel jsem až k němu a rolničku mu vtiskl zpět do dlaně. "Já si jdu lehnout, ta čakrová pilulka brzo přestane působit a ne že se někde opijete...to by vám jen tak u mě neprošlo." Řekl jsem to s nuceným úsměvem a odešel.
(přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 17 Feb - 23:03

Jenom jsem bezeslova pokývnul a sledoval jak odchází pryč.Pevně jsem stiskl rolničku a schoval ji k sobě.Měl jsem v tuto chvíli podivné pocity,ale jeden jsem rozeznával lehce a to že jsem měl zlost a potřeboval si ji někde vybít.Ty jsi o tom taky určitě věděla hmm..?Problesklo mi hlavou,počemž jsem zmizel..(přesun).

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Sat 18 Feb - 11:24

Když mě kopl tak mě to celkem odhodiilo ale v opačném směru než jsem uskakoval "Tse...tuhle techniku jsem dlouho neviděl aby jí použil chuunin" ucechtl jsem se
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha

Počet príspevkov : 1039

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Uchiha

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 5 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next