Cvičiště 1
4 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#2 :: Herní místnosti :: Konohagakure
Strana 3 z 7
Strana 3 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Cvičiště 1
First topic message reminder :
Cvičiště se všemi základními nástroji pro trénink.
Cvičiště se všemi základními nástroji pro trénink.
Erigor- Počet príspevkov : 88
Re: Cvičiště 1
Tasil jsem katanu "Tréning...ok ani nevím co umíš ?" zeptal jsem se a podíval se na něj
Kisuke Uchiha- Počet príspevkov : 1039
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Nasadil som mierny úsmev "Hneď sa to dozviete..." povedal som kľudne a odskočil som od neho a povedal "Tak začnite...SENSEI" a čakal som prvý útok
Kaito Yoshikuni- Počet príspevkov : 781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: ---
"Jsem tvůj sensei...i když ani nevím jak se to stalo...ale budiž.Začni tedy ty" pobídl jsem ho
Shinobi
"Ach" vydýchol som a povedal "Tak začneme zľahka" rozbehol som sa na neho a v ruke som držal kunai....a snažil som sa ho seknúť do nôh...
Shinobi
"Lehkost ti na mě stačit nebude" zatím jsem ani neaktivoval sharingan jen velikou rychlostí tasil katanu a jeho útok odrazil.Hned po tom jsem na něho zaútočil nohou která mu míříla přímo na hlavu
Shinobi
A sakra... precedil som cez zubi ale to nebolo ani počuť a rukou som to lakťou som to blokol...
Shinobi
"Dobrý blok" informoval jsem ho a uskočil
Shinobi
Nasel nejaky kus stareho Kmenu stomu a ten jsem vzal do prostred Jezera ten jsem tam jenom pohodil. A sel si nachystat pasti v okruhu asi 80m. Ktere se spusti jakmile zautocim na kmen.
Shinjiro- Počet príspevkov : 775
Shinobi
Klan: Hyuuga
Asi po pul hodine jsem byl nachystany trenovat.
Aktivoval jsem Byakugan.
"Byakugan"
Postavil se do bojoveho postoje.
Hakke Sanjuni Sho-32 uderu
Pritom jakmile jsem udelil kmenu Prvni Dve rany Tak z pod vody vystrelily 2 kunaie.
Ty jsem zablokoval A pokracoval v dalsich uderech. A to pokracovalo az do 30-ti uderu Kinaie 31-32 Me zasahly do meho slepeho Bodu. (To je 3 hrudni Obratel.)
Do Prd*le jak se to Stalo? Jak Je to mozny? Ze sem je nevidel?
Aktivoval jsem Byakugan.
"Byakugan"
Postavil se do bojoveho postoje.
Hakke Sanjuni Sho-32 uderu
Pritom jakmile jsem udelil kmenu Prvni Dve rany Tak z pod vody vystrelily 2 kunaie.
Ty jsem zablokoval A pokracoval v dalsich uderech. A to pokracovalo az do 30-ti uderu Kinaie 31-32 Me zasahly do meho slepeho Bodu. (To je 3 hrudni Obratel.)
Do Prd*le jak se to Stalo? Jak Je to mozny? Ze sem je nevidel?
Shinobi
Klecel jsem na vode a po chvili jm padl Zady na hladinu.
Jak je to mozny? Co se nepovedlo. No vic budu se muzet zvednout.
Akorat mymu telu se moc nechtelo.
Jak je to mozny? Co se nepovedlo. No vic budu se muzet zvednout.
Akorat mymu telu se moc nechtelo.
Shinobi
Objevil jsem se přímo před Shijirem." Co se stalo?Proč netrénuješ? " zeptal jsem se.
ALe nic Jen si davam mensi pauzu
rekl jsem s usmevem stale lezici na hladine jezera. A premislejic jak vytahnou kunaie z mych zad aby si toho nevsiml. No i kdyz te krve co se valila z pod mych zad asi tezko si nevsimnout. Nebylo ji moc ale no videt to jit muselo.
rekl jsem s usmevem stale lezici na hladine jezera. A premislejic jak vytahnou kunaie z mych zad aby si toho nevsiml. No i kdyz te krve co se valila z pod mych zad asi tezko si nevsimnout. Nebylo ji moc ale no videt to jit muselo.
Shinobi
" Hmmm...menší pauzu abys mohl rychleji vykrvácet?? " zeptal jsem se sarkasticky." Teď vážně...co se stalo? " zeptal jsem se znova.
Neni to nic vaznyho.Jen dva Kunaie v mych zadech Nejak sem je asi prehledl.
Akorat v hlave mi porad probleskavaly otazky: Jak se to mohlo stat? Jak jsem je mohl prehlednout? Nebo nevidet?
Akorat v hlave mi porad probleskavaly otazky: Jak se to mohlo stat? Jak jsem je mohl prehlednout? Nebo nevidet?
Shinobi
"Arigato" povedal som sarkasticky a povedal "Myslím že to bude trochu lepšie teraz" usmial som sa a v očiach som mal Sharingan "Ták teraz to nebude ľahké" zľahka sa usmial a začal skládať pečate, po chvíľke som ich doskládal a povedal potichy z úsmevom "Katon: Hōsenka no Jutsu" z mojích úst začali vylietavať malé plameňové náboje...3 smerovali na samotného Kisukeho 2 do strán a 1 hore...
Shinobi
" Hmmm...přehlédl??To je u Byakuganu skoro nemožné...i když ano..jsi sice ještě Genin takže ho neovládáš úplně , ale přes to..moc se to nestává...je tu ještě jedna možnost co by to mohlo být...Ty to asi nevíš , ale Byakugan má své slepé místo...myslím že...4...nebo snad 3 hrudní obratel...takže to je další možnost...a poslední možnost je to že ses moc soustředil na svůj cíl žes nedával pozor zezadu...." řekl jsem.
No tak 30 kunaju se tady nekde vali kolem 2 posledni v mych zadech. Takze je skoro nemozne abych si nedaval pozor.Obzvalst kdyz vim kolik jich bylo.
Jen tezce jsem si sedal na vodu. Ale nedaval na sobe znat bolest kterou jsem citil.
Jen tezce jsem si sedal na vodu. Ale nedaval na sobe znat bolest kterou jsem citil.
Shinobi
" Takže jsou už jen 2 možnosti...a pokud je máš v zádech...spíš bych to typoval na to že jsi poznal svou slabinu... " konstatoval jsem.
Mozna! V tom pripade ji musim odstranit!
Rekl jsem a Kunaie si Vytahl ze zad a Hodil je do vody. Pocemz jsem se rozbehl a zamiril si to po hladine na breh Jezera.
Rekl jsem a Kunaie si Vytahl ze zad a Hodil je do vody. Pocemz jsem se rozbehl a zamiril si to po hladine na breh Jezera.
Shinobi
" Jo...kdyby to bylo tak jednoduché...musíš pochopit že to nejde...kdyby to šlo..tak myslím že jeden z tvých předků by jí odstranil a tím pádem by už neexistovala...ale ona pořád je... " řekl jsem a běžel ze ním.
V tom pripade je zbytecne "Byakugan" vubec pouzivat. Obejdu se i bez nej.Jako Roky pred Tim Nepotrebuju jej k zivotu.
A snazil se pridat na rychlosti co to jen slo.
A snazil se pridat na rychlosti co to jen slo.
Shinobi
" Hmmm...ale tím pádem nebudeš moct použít tvou největší výhodu....myslím že Byakugan má mnohem více výhod než nevýhod... " běžet vedle něj mi nedělalo žádný problém.
Nevim Jakou to ma vyhody nez nevyhody.
Zastavil jsem se.
Byakugan je prokletim nez darem.A pro me obzvlast.
Zastavil jsem se.
Byakugan je prokletim nez darem.A pro me obzvlast.
Shinobi
" Má jich to hodně...třeba...máš zorné pole necelých 360 stupňů....takže tě nemůže skoro nic překvapit...vidíš chakrový oběh soupeře...můžeš použít techniky s ním spojené a to nikdo jiný neumí...dokážeš narušit oběh chakry soupeři....a nevýhoda je jen 1...takže bych neřekl že je to prokletí..měl bys být hrdý že jej máš... "
No tak tim si nejsem tak moc jistej schovavat se pod maskou a brylema. Jen aby mi dali Hyuugove pokoj Neni zadna vyhra. A zit mezi temi nafoukanci se mi nechce.
Shinobi
Strana 3 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#2 :: Herní místnosti :: Konohagakure
Strana 3 z 7
Povolení tohoto fóra: