Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cvičiště 1

4 posters

Strana 7 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Goto down

Cvičiště 1 - Stránka 7 Empty Cvičiště 1

Příspěvek pro Erigor Mon 13 Feb - 20:21

First topic message reminder :

Cvičiště 1 - Stránka 7 781px-Third_Training_Ground

Cvičiště se všemi základními nástroji pro trénink.
Erigor
Erigor

Počet príspevkov : 88

Návrat nahoru Goto down

Cvičiště 1 - Stránka 7 Empty Re: Cvičiště 1

Příspěvek pro Anonymní Wed 22 Feb - 16:50

Chtěl jsem se naučit Kuchyiose a přivolávat žáby, a ten nově příchozí to jen zdržoval. Celé moje tělo se stalo ježkem, prostě na celým těle byli hroty čakrových řetězů. "Co chceš?!" Zeptal jsem se podrážděně. Kdyby se mi chtělo tak bych ho varoval že pokud to bude něco na dlouho tak si z něj udělám pohyblivý terč...čakry jsem měl víc než dost.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaito Yoshikuni Wed 22 Feb - 17:06

"Od teba nič...a skľudni sa"povedal som pokojne ale na neho som ani nepozrel a stále som čakal na odpoveď Minata
Kaito Yoshikuni
Kaito Yoshikuni

Počet príspevkov : 781

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: ---

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 22 Feb - 17:37

''Krásná?Ale ale..''Řekl jsem provokativně a skřížil ruce.''No..Prvně ti dám podepsat tuhle smlouvu'',vytáhl jsem menší svitek,který jsem chtěl rozevřít a přivolat smlouvu,ale někdo přišel,tak jsem to znovu schoval k sobě.''Ahoj..''Řekl jsem překvapeně a čekal co řekne.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaito Yoshikuni Wed 22 Feb - 17:38

"No dostal som informáciu že ovládate rasengan..." pousmial som sa ale radšej som nehovoril kto mi to povedal...
Kaito Yoshikuni
Kaito Yoshikuni

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 22 Feb - 17:44

Teď už ty řetězy byli skoro kompletně vysunutý. "Dám ti dvě možnosti...vypadneš a nebudeš muset utíkat, nebo budeš muset utíkat a možná to bude i bolet!" Minato mě znal, věděl že bych byl něco schopný mu vážně udělat. A navíc ví že pravděpodobně už umím nějaká pečetící jutsu....no dřív než se stihl vzpamatovat jsem měl pečetě, stačilo položit ruku na zem, no ani Minato tu techniku neznal, takže nemohl vědět co chci udělat. "Tak jak se rozhodneš?" Mluvil jsem naprosto bezcitným až chladným tónem, takovýho mě neznal nikdo.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaito Yoshikuni Wed 22 Feb - 17:45

Stále som si ho nevšímal ale oči sa mi zmenili...tie oči mohol vidieť iba Minato pretože som bol otočený k nemu...
Kaito Yoshikuni
Kaito Yoshikuni

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 22 Feb - 17:51

''Jo..Naučil mě ho..Otec'',řekl jsem s úsměvem,ale nad posledním slovem jsem se trochu zarazil.''Dane..Začni myslet na něco jiného a uklidni se.''Řekl jsem trochu zaraženě nad tím jak se teď choval.Co mají ti dva mezi sebou?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaito Yoshikuni Wed 22 Feb - 17:54

"A váš otec bol Naruto že?" povedal milo ale stále mal v očiach sharingan
Kaito Yoshikuni
Kaito Yoshikuni

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 22 Feb - 18:03

"Ne! Uklidním se až zmizí!" Položil jsem docela rychle ruku na zem. Z pod ní mi vyjela dost rychle formule pečetě. A navíc za Mizariim vyrazili ze země dva čakrové řetězy. Oba tyto tahy ho měli spoutat....však oni nemůžou vědět co dělá nebo co udělá ta pečeť pokud ho s ní chytím. Shibari Fuujin...tomuhle neuhneš.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaito Yoshikuni Wed 22 Feb - 18:06

"Ach..." vydýchol som pohol som sa ale spútalo mi to len ľavú ruku...poskladal som síce pomalšie ale poskladal som pečate "Ak to chceš.." povedal s kľudom a opäť povedal "Katon: Karyū Endan" a z mojich úst sa v sekunde začal tvarovať ohnivý drak ,ktorý smeroval na Dana
Kaito Yoshikuni
Kaito Yoshikuni

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 22 Feb - 18:09

''Ano..''Odpověděl jsem a sledoval Dana.Shunshinem jsem se objevil u něj,chytl ho a odskočil s ním asi pět metrů od Mizariho,takže jsem přerušil pečeť a pohyb řetězů.Obrátil jsem se za sebe a spozoroval ohnivého draka.Znovu jsem se i s danem odrazil ze země,počemž jsem se od kmenu stromu odrazil dost vysoko,aby nás drak netrefil.Dopadl jsem na zem,pustil dana a postavil jsem mezi ně.''Nevím co jste si udělali..Ale vše se dá vyřešit..jinak''

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaito Yoshikuni Wed 22 Feb - 18:12

Trhol som si rukou aby som sa uvoľnil..."Ukľudni si a asi usudzujem že žiaka pretože teraz sa prvý krát vidíme" oči sa mi znova zmenili na čierne a priskočil som k Minatovi "A viete aj iné Jutsu rasenganu ako základný?" prešiel som rovno k veci ale stále som jedným okom sledoval aj Dana
Kaito Yoshikuni
Kaito Yoshikuni

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinjiro Wed 22 Feb - 18:32

Pribehl jsem tam.
Nemyslys jsi ze jsi to trochu prehnal? Takovou techniku Pouzit na Genina? Obzvlaste Kdyz ty jsi Chuunin?!
Ozvalo se zpoza jeho zad.
Shinjiro
Shinjiro

Počet príspevkov : 775

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Hyuuga

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaito Yoshikuni Wed 22 Feb - 18:34

"Provokuje"...odpovedal som stroho a dosť mi zmenil náladu..."Jeho vec čo robí a moja ako na ňu odpovedám" povedal som rozčúlene...
Kaito Yoshikuni
Kaito Yoshikuni

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 22 Feb - 18:37

"Nech to být Shinjiro...co by jsi čekal od Uchihy?" Řekl jsem to stejně chladně jako předtím.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinjiro Wed 22 Feb - 18:42

Ty by jsi mel mit vic rozumu nez on. A co se tyka tebe Ty by jsi mel mit Taky trosku vetsi pojistku aby jsi nevybuchoval?!
Pro jistotu jsem si aktyvoval Byakugan. A okolo mych oci naskakaly zilky ale stejne to neslo pod brylema videt.
Shinjiro
Shinjiro

Počet príspevkov : 775

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Hyuuga

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaito Yoshikuni Wed 22 Feb - 18:44

Keď som započul tú poznámku tak som sa neovládol a šiel pomalým krokom k nemu obyšiel som Minata a so sharinganom v očiach som stal pri ňom..."Vieš čo neznášam takých ľudí úbohý a myslia si že sú neviem kto..." povedal som naštvaný a otočil som sa "Minato skľudnite si ho" povedal som nevrlo a zmizol
(presun)
Kaito Yoshikuni
Kaito Yoshikuni

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 22 Feb - 18:54

Oddechl jsem si když odešel a už se to uklidnilo.''Nevím co mezi váma je..Ale nebuďte na něj takový kvůli tomu že je Uchiha..Uchihové si prožili svoje..Mám k nim díky otci podivný vztah'',řekl jsem polohlasně a přeměřil si je pohledem,počemž jsem vytáhl svitek,který jsem otevřel a z něho odpečetil jeden velký,který jsem chytil do pravé ruky.Položil jsem ho na zem a rozevřel,počemž jsem ten malý schoval.''Tak..Zde udělej svou značku '',řekl jsem a ukázal na poslední volný čtvereček na svitku.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 22 Feb - 18:58

To to trvalo. Když odešel tak jsem se zase zklidnil a nabil veselého dojmu. "Hm...hai." Řekl jsem už zase normálním tónem. "A co jste myslel tím, ale ale?!" Zeptal jsem se ho, neřekl jsem to, naštvaně, ale spíš pobaveně. Udělal jsem jsem na čtvereček značku jak se to dělává. "Hm...a dál?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 22 Feb - 19:10

''No..To je zatím vše'',řekl jsem a velký svitek znovu zapečetil do menšího a schoval si ho.''Teď si jen zapamatuj pečetě'',řekl jsem a zazubil se.Kousl jsem se do prstu a udělal pomalu pečetě,aby si to zapamatoval.Potom jsem položil ruku na zem,počemž jolem ní vylétla pečeť do stran.Hned nato se objevil obrovský kouř,počemž tam stál Gamakihciho tátá-Gamabunta.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 22 Feb - 19:14

Zapamatoval jsem si je dokonale. "Sugoii! Další super-žába. Proč má něco podobnýho s Gamakichim? Není to jeho táta? Gamabunta?" Pak jsem promluvil na buntu. "Dobrý den." Zazubil jsem se a začal si pečetě opakovat pořád dokola. "A pořád jste mi neřekl co jste myslel tím: Ale ale. A navíc provokativně." Začal jsem hrát uraženýho, ale moc mi to nešlo, vzhledem k tomu že se učím Kuchyiose.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 22 Feb - 20:31

''Hmm..Jo trefil ses dobře je to dá se říct král všech svolávacích žab.''Řekl jsem a podíval se pod sebe.''Ale není zrovna přátelský..Musíš si ho něčím získat'',řekl jsem,počemž to hlasitým zabručením potvrdil sám Gamabunta.''No..Viděl jsem ty pohledy'',reagoval jsem na to co říkal o Willow a Gamabuntu odvolal,počemž jsem dopadl před něj.''Uvidíš ho až se ti to povede'',usmál jsem se a sledoval co udělá.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 22 Feb - 21:28

"Co takhle ho opít?" Zasmál jsem se. "Pohledy? Jaký pohledy? Já o žádných nevím!" Dělal jsem ze sebe absolutního blbce.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 23 Feb - 14:08

''Opít?Pokud seženeš několik tisíců litru alkoholu,aby to na někoho tak velkého jako je on zapůsobilo,můžeme se o to pokusit'',zasmál jsem se.''Chceš začít s tréninkem Kuchyiose hned teď?''Řekl jsem po chvilce a nadzvedl jedno obočí.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 23 Feb - 14:30

"Několik tísíců litrů?! Je to žába nebo kanystr?!" Po chvilce přemýšlení jsem mu odpovědl. "Třeba hne.... a stejně vám neodpustím tu provokaci...mě se Willow vůbec, ale vůbec nelíbí!" Trval jsem na svém, i když to byla lež. Hodně rychle jsem složil pečetě na kuchyiose a plácl rukou o zem. "Kuchyiose no jutsu!" Objevil se tam pulec. "He?! Co to je za zmutovanou spermii?!"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 7 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: